nickol-us Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 8 minutes ago, Jim D. Ace said: το προβλημα με αυτη τη λυση ειναι οτι εχει σπασει σε σημειο που υπαρχει ξυλο/ταβλα που ενωνεται με την απεναντι πλευρα του καναπε. αρα οπως το σκεφτομαι εγω δεν μπορω να το κανω "σαντουιτς" στο λινκ που εστειλα πιο πανω με τις φωτγραφιες νομιζω φαινεται αυτο που λεω αλλα αν θελετε βγαζω μπορω να βγαλω κι αλλες (τις εστειλα με λινκ στο drive γιατι δεν χωρανε να τις επισυναψω κατευθειαν) Οποτε μάλλον καλά στα είπα. Επόμενη λύση, να το ξηλωσεις πέρα για πέρα και να αντικαταστήσεις ολόκληρο το δοκαρακι. Αν θα είναι πιο εύκολο ή πιο δύσκολο δε μπορώ να το γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jim D. Ace Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 19 minutes ago, nickol-us said: Οποτε μάλλον καλά στα είπα. Επόμενη λύση, να το ξηλωσεις πέρα για πέρα και να αντικαταστήσεις ολόκληρο το δοκαρακι. Αν θα είναι πιο εύκολο ή πιο δύσκολο δε μπορώ να το γνωρίζω. Σ ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε για τις προτάσεις. Αν και τελικά μάλλον με βλέπω για μάστορα γιατί είναι πιο περίπλοκο απ'ότι αρχικά φανταζομουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Να σας ρωτήσω μαστόρια του forum... Έχω μια ξύλινη τραπεζαρία, μάλλον σε καπλαμά με ανάγλυφα νερά, βαμμένη σε σκούρα απόχρωση wenge. Επειδή θα μετακομίσω σύντομα σε σπίτι με πάτωμα απόχρωση καρυδιάς, ξανθό δηλαδή και δεν θα ταιριάζει καθόλου, ξέρει κανένας αν ο καπλαμάς δέχεται κατεργασία από τεχνίτη βαφέα να αλλάξουμε χρώμα, ή θα κάνουμε ζημιά; Θέλω να έχω μια πρώτη άποψη, πριν μου πει ο κάθε μάστορας ότι γίνεται και τελικά το κάνει, σαν τα μούτρα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bakxos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Ρε παιδιά έχω το σιφωνι της φωτογραφίας και δακρύζει λίγο από την σύνδεση του πλυντηρίου πιάτων. Υπάρχει καμία πρόταση. Τον σφιγκτηρα τον έχω σφίξει οσο γίνεται ώστε να εφαρμόζει καλά το λάστιχο του πλυντηρίου στο άκρο από το σιφωνι. Τι μπορώ να βάλω. Δακρύζει και όταν βγάζει νερό μου βγαίνει λίγο στο παρακάτω μέρος και μετά στάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Μήπως έχει φράξει κάπου και δεν φεύγουν τα νερά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 9 minutes ago, Bakxos said: Τον σφιγκτηρα τον έχω σφίξει οσο γίνεται ώστε να εφαρμόζει καλά το λάστιχο του πλυντηρίου στο άκρο από το σιφωνι. Τι μπορώ να βάλω. Η έχει παραμορφώσει το ροξουνι η το λάστιχο εχει σκληρύνει Δοκίμασε να βάλεις 5-6 στροφές τεφλον στο ρουξουνι και ξαναδοκιμασε Αλλιως αλλαγη του κοματιου με ιδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bakxos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 5 minutes ago, Doubt said: Μήπως έχει φράξει κάπου και δεν φεύγουν τα νερά; Το έχω καθαρίσει σαν καινούργιο το έκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yilarakos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 55 minutes ago, mechpanos said: Να σας ρωτήσω μαστόρια του forum... Έχω μια ξύλινη τραπεζαρία, μάλλον σε καπλαμά με ανάγλυφα νερά, βαμμένη σε σκούρα απόχρωση wenge. Επειδή θα μετακομίσω σύντομα σε σπίτι με πάτωμα απόχρωση καρυδιάς, ξανθό δηλαδή και δεν θα ταιριάζει καθόλου, ξέρει κανένας αν ο καπλαμάς δέχεται κατεργασία από τεχνίτη βαφέα να αλλάξουμε χρώμα, ή θα κάνουμε ζημιά; Θέλω να έχω μια πρώτη άποψη, πριν μου πει ο κάθε μάστορας ότι γίνεται και τελικά το κάνει, σαν τα μούτρα του Ρώτα σε επιπλοποιό που αναλαμβάνει και βαφές/αναπαλαιώσεις επίπλων. Λογικά γίνεται ό,τι θες αλλά μόνο εσύ μπορείς να κρίνεις το κόστος/όφελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 36 minutes ago, yilarakos said: Ρώτα σε επιπλοποιό που αναλαμβάνει και βαφές/αναπαλαιώσεις επίπλων. Λογικά γίνεται ό,τι θες αλλά μόνο εσύ μπορείς να κρίνεις το κόστος/όφελος. Το θέμα είναι να γίνεται και να μην βγει αηδία. Το κόστος το βρίσκουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 59 minutes ago, Bakxos said: Το έχω καθαρίσει σαν καινούργιο το έκανα. Δεν θέλει πολύ σφίξιμο από το σφιγκτήρα γιατί κάνει κοιλιά στο σημείο που δένει. Πάρε λίγη σιλικόνη και βάλε εσωτερικά & εξωτερικά στο λάστιχο ώστε να στεγανοποιήσεις κάθε υποψία διαρροής. Σπρώξε το λάστιχο μετά μέχρι να φιλήσει την τελευταία τελευταία βόλτα του σπειρώματος, στην διακλάδωση του σιφονιού. Βίδωσε και τον σφιγητήρα έπειτα και λογικά δεν θα σε απασχολήσει σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 1 hour ago, Bakxos said: Ρε παιδιά έχω το σιφωνι της φωτογραφίας και δακρύζει λίγο από την σύνδεση του πλυντηρίου πιάτων. Υπάρχει καμία πρόταση. Τον σφιγκτηρα τον έχω σφίξει οσο γίνεται ώστε να εφαρμόζει καλά το λάστιχο του πλυντηρίου στο άκρο από το σιφωνι. Τι μπορώ να βάλω. Δακρύζει και όταν βγάζει νερό μου βγαίνει λίγο στο παρακάτω μέρος και μετά στάζει. 1 hour ago, Bakxos said: Ρε παιδιά έχω το σιφωνι της φωτογραφίας και δακρύζει λίγο από την σύνδεση του πλυντηρίου πιάτων. Υπάρχει καμία πρόταση. Τον σφιγκτηρα τον έχω σφίξει οσο γίνεται ώστε να εφαρμόζει καλά το λάστιχο του πλυντηρίου στο άκρο από το σιφωνι. Τι μπορώ να βάλω. Δακρύζει και όταν βγάζει νερό μου βγαίνει λίγο στο παρακάτω μέρος και μετά στάζει. Άλλαξε ή καθάρισε την πλαστική φλατζα. Μόνο από εκεί χάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bakxos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 2 hours ago, stelakis1914 said: Δεν θέλει πολύ σφίξιμο από το σφιγκτήρα γιατί κάνει κοιλιά στο σημείο που δένει. Πάρε λίγη σιλικόνη και βάλε εσωτερικά & εξωτερικά στο λάστιχο ώστε να στεγανοποιήσεις κάθε υποψία διαρροής. Σπρώξε το λάστιχο μετά μέχρι να φιλήσει την τελευταία τελευταία βόλτα του σπειρώματος, στην διακλάδωση του σιφονιού. Βίδωσε και τον σφιγητήρα έπειτα και λογικά δεν θα σε απασχολήσει σύντομα. Τον σφιγκτηρα θα τον βιδωσω καλά στη βάση του πλαστικού ή στο πάνω μέρος; εγώ τον έχω βάλει στο πάνω μέρος (δηλαδή στην είσοδο της πλαστικής προέκτασης από το σιφωνι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Λάθος έχει βάλει το λάστιχο, αν καταλαβαίνω σωστά. Πρέπει να το έσπρωξες περισσότερο από ότι πρέπει, ξεπερνώντας το σπείρωμα. Δεν θα σπρώξεις το λάστιχο πέρα από τις βόλτες (σπείρωμα) της διακλάδωσης. Στην τελευταίες φαρδιές βόλτες θα βιδώσεις και το σφιγκτήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 12 ώρες πριν, mechpanos είπε Το θέμα είναι να γίνεται και να μην βγει αηδία. Το κόστος το βρίσκουμε. Δεν ειναι πολυ ευκολο, αν τριψεις τον καπλαμα θα φύγουν τα νερά... Μια ερωτηση σε κανα 2-3 μαστορες θα ήταν το ιδανικό πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 13 ώρες πριν, mechpanos είπε Το θέμα είναι να γίνεται και να μην βγει αηδία. Το κόστος το βρίσκουμε. Γιατί πρέπει να ταιριάζει το τραπέζι με το πάτωμα, δεν το καταλαβαίνω. Εκτός αν είναι εντολή του "αφεντικού".😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις