Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 57 λεπτά πριν, filipN είπε - Εάν υπάρχουν «παλιά» πλακάκια, «με φθαρμένους αρμούς», υπάρχουν και υλικά για την επισκευή των αρμών και «αδιαβροχοποιητικά» υλικά αρμών πλακιδίων (ή και πλακιδίων). Α, οκ. Ευχαριστώ για τη συμβουλή!
troi.g Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, GREGORYMO είπε ΟΧΙ. υπάρχει θέρμανση πετρελαίου. Υπαρχει ηδη λεβητοστάσιο σε λειτουργία ; Άρα έχει κεντρικές στήλες και θα πάρει από κει ο μάστορας;
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, mari_housecat είπε Έχω βάλει ήδη κουρτίνα, εγώ τοποθέτησα τη ράγα, ακριβώς επειδή πριν πετάγονταν τα νερά έξω. Το ξέρω ότι θα είναι άβολο να χτίσω χώρισμα λόγω θέσης της λεκάνης, αλλά το προτιμώ από το να δημιουργηθεί κάποια ζημιά λόγω των νερών που τρέχουν. Ζητα να σου γυρίσουν την λεκάνη 90° αριστερά .Και να βάλεις τζάμι δεξιά απο την λεκάνη 1
lurtzaki1986 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα έχω μια κάσα ξύλινη χωρίς πόρτα που έχει πλατος 67cm . Είναι η είσοδος της κουζίνας και δεν χωράει το ψυγείο.(70αρι) ξέρετε πόσο εύκολο είναι να φαγωθεί η κάσα η να μπει και καινούργια πιο λεπτή? Είμαι σε ενοίκιο και ο ιδιοκτήτης γενικά ήταν αρνητικός για μερεμετια και μου είπε ότι είναι απίθανο να γίνει αλλαγή.. αλλά το ψαχνω
mechpanos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 31 λεπτά πριν, lurtzaki1986 είπε Καλησπέρα έχω μια κάσα ξύλινη χωρίς πόρτα που έχει πλατος 67cm . Είναι η είσοδος της κουζίνας και δεν χωράει το ψυγείο.(70αρι) ξέρετε πόσο εύκολο είναι να φαγωθεί η κάσα η να μπει και καινούργια πιο λεπτή? Είμαι σε ενοίκιο και ο ιδιοκτήτης γενικά ήταν αρνητικός για μερεμετια και μου είπε ότι είναι απίθανο να γίνει αλλαγή.. αλλά το ψαχνω Δεν το βλέπω να μπορεί να γίνει!
troi.g Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, lurtzaki1986 είπε Καλησπέρα έχω μια κάσα ξύλινη χωρίς πόρτα που έχει πλατος 67cm . Είναι η είσοδος της κουζίνας και δεν χωράει το ψυγείο.(70αρι) ξέρετε πόσο εύκολο είναι να φαγωθεί η κάσα η να μπει και καινούργια πιο λεπτή? Είμαι σε ενοίκιο και ο ιδιοκτήτης γενικά ήταν αρνητικός για μερεμετια και μου είπε ότι είναι απίθανο να γίνει αλλαγή.. αλλά το ψαχνω Το ψυγείο λογικά είναι 70 στο φάρδος. Στο βάθος πρέπει να είναι 60+ , εκτός εάν είναι από αυτά που παίρνουν και νερό. Δοκιμάσατε να το περάσετε; ή απλά είδατε το 70cm;
papoys1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Αν βγει η πόρτα του ψυγείου; Συμφωνώ και να προσθέσω δες μήπως βγάζοντας απλά το χερούλι και όχι ολόκληρη την πόρτα βρεις αυτά τα μείον 2-3 εκατοστά που χρειάζεσαι. Τώρα για αλλαγή κάσας σε πιο λεπτή θα χρειαστείς μαραγκό βάλε εργασία για το μερεμέτι σε συμφέρει να μπεις σε μία τέτοια διαδικασία;;;; Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2021 από papoys1
hp8 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, lurtzaki1986 είπε έχω μια κάσα ξύλινη χωρίς πόρτα που έχει πλατος 67cm . Είναι η είσοδος της κουζίνας και δεν χωράει το ψυγείο.(70αρι) το βαθος του ψυγείου ποσο είναι? Μετρα αν μπορεί να περάσει υπο γωνία στρέφοντας το με ανοιχτές πόρτες φωτο Spoiler
GREGORYMO Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, troi.g είπε Στην πολυκατοικία έχουμε αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Το θέμα είναι ότι κάναμε πρόσφατα θερμοπροσωψη. Τι επιλογές έχουμε για αλλαγή στο σύστημα θέρμανσης ?
troi.g Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Στην πολυκατοικία έχουμε αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Το θέμα είναι ότι κάναμε πρόσφατα θερμοπροσωψη. Τι επιλογές έχουμε για αλλαγή στο σύστημα θέρμανσης ? Καλημέρα. Μπερδεύτηκα λίγο , έχετε αυτόνομη θέρμανση γράφεις , δηλαδή ανάβει όποιο διαμερίσμα θέλει; Άρα πρέπει να υπάρχει ένας πίνακας με σωλήνες σε κάθε όροφο στο κλιμακοστάσιο. Ή έχετε κοινόχρηστη θέρμανση και ανάβει για όλα τα διαμερίσματα ταυτόχρονα;
GREGORYMO Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, troi.g είπε Καλημέρα. Μπερδεύτηκα λίγο , έχετε αυτόνομη θέρμανση γράφεις , δηλαδή ανάβει όποιο διαμερίσμα θέλει; Άρα πρέπει να υπάρχει ένας πίνακας με σωλήνες σε κάθε όροφο στο κλιμακοστάσιο. Ή έχετε κοινόχρηστη θέρμανση και ανάβει για όλα τα διαμερίσματα ταυτόχρονα; Καθενας ανάβει μόνος του αλλά ο λέβητας είναι κοινός.
troi.g Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Καθενας ανάβει μόνος του αλλά ο λέβητας είναι κοινός. Ωραία , οπότε λογικά έχεις πίνακα με σωλήνες στο κλιμακοστάσιο σε κάθε όροφο , σωστά. Εάν ναι , δε χρειάζεται να βάλεις σωλήνες ψηλά που έλεγες , ότι πηγή ενέργειας βάλεις , ενώνεις πάνω στον πίνακα.
GREGORYMO Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, troi.g είπε Ωραία , οπότε λογικά έχεις πίνακα με σωλήνες στο κλιμακοστάσιο σε κάθε όροφο , σωστά. Εάν ναι , δε χρειάζεται να βάλεις σωλήνες ψηλά που έλεγες , ότι πηγή ενέργειας βάλεις , ενώνεις πάνω στον πίνακα. Τα θέματα είναι τα εξής: Η πολυκατοικία είναι παλιά και οι σωλήνες μπήκαν μετά με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν στους τοίχους. Επειδή κάνω ανακαίνιση, εριξα μερικούς τοίχους με αποτέλεσμα να φύγουν διαφορά σώματα. Επίσης, είχε γίνει θερμοπροσωψη στην πολυκατοικία και αυτό με περιορίζει. Θα ήθελα μια λύση με ατομικη θέρμανση γιατί είναι μεν αυτόνομη αλλά αν κάποιος ΜΟΝΟΣ ανάβει πετρέλαιο επιβαρύνεται πολύ.
troi.g Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Τα θέματα είναι τα εξής: Η πολυκατοικία είναι παλιά και οι σωλήνες μπήκαν μετά με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν στους τοίχους. Επειδή κάνω ανακαίνιση, εριξα μερικούς τοίχους με αποτέλεσμα να φύγουν διαφορά σώματα. Επίσης, είχε γίνει θερμοπροσωψη στην πολυκατοικία και αυτό με περιορίζει. Θα ήθελα μια λύση με ατομικη θέρμανση γιατί είναι μεν αυτόνομη αλλά αν κάποιος ΜΟΝΟΣ ανάβει πετρέλαιο επιβαρύνεται πολύ. Την αυτονόμια δεν έχω καταλάβει με εξωτερικές σωλήνες. Έχεις κάποια φωτό ; Έχεις ηλεκτροβανα κάπου; Οι μονες λύσεις αυτονόμησης είναι είτε με φυσικό αέριο (εάν περνάει ) , ειτε με μπουκάλες υγραερίου , ή με αντλία θερμότητας .
Προτεινόμενες αναρτήσεις