Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε καμιά ιδέα για ανανέωση μπανιέρας;

Έχει φθαρεί σε αρκετό βαθμό, έχουν ανοίξει πόροι, φαίνεται σαν λερωμένη κτλ.

Με αναζήτηση στο νετ είδα κιτ σμάλτου όμως μιλάμε για 75 ευρώ κόστος αγοράς.

Το έχει δοκιμάσει κανείς; Αξίζει;

Γνωρίζετε κάποιο εναλλακτικό προϊόν ή/και διαδικασία εφαρμογής;

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Έχετε καμιά ιδέα για ανανέωση μπανιέρας;

Έχει φθαρεί σε αρκετό βαθμό, έχουν ανοίξει πόροι, φαίνεται σαν λερωμένη κτλ.

Με αναζήτηση στο νετ είδα κιτ σμάλτου όμως μιλάμε για 75 ευρώ κόστος αγοράς.

Το έχει δοκιμάσει κανείς; Αξίζει;

Γνωρίζετε κάποιο εναλλακτικό προϊόν ή/και διαδικασία εφαρμογής;

Ευχαριστώ.

Το εχω δοκιμασει βάφοντας τα πλακάκια της κουζίνας μου με εξαιρετικό αποτέλεσμα και αντοχή, οσοι τα έβλεπαν νόμιζαν οτι τα ειχα αλλάξει.Μετα απο 4 χρονια ειναι τελεια. Για μπανιερά επίσης κανει. Δες εδω εχει κιτ.

Εγω τα πήρα απο ενα μαγαζί στην Καλλιθεα, νομιζω αντιπρόσωπος πρεπει να ηταν και ηταν πολυ εξυπηρετικός μάλιστα μου εδωσε και το τηλ/νο του να τον παρω αν χρειαστώ κατι. Προσοχή μονο στο αστάρι μυρίζει υπερβολικά να το κάνεις με καλο αερισμό και γενικά ειναι δουλειά που πρεπει να γινει πολύ προσεχτικά. Επισης το χρωμα ειναι "περιεργο" θελει πολυ καλο ανακατεμα και περασμα με το ρολο για να μην σου κανει "μπιλακια"

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Το εχω δοκιμασει βάφοντας τα πλακάκια της κουζίνας μου με εξαιρετικό αποτέλεσμα και αντοχή, οσοι τα έβλεπαν νόμιζαν οτι τα ειχα αλλάξει.Μετα απο 4 χρονια ειναι τελεια. Για μπανιερά επίσης κανει. Δες εδω εχει κιτ.

Εγω τα πήρα απο ενα μαγαζί στην Καλλιθεα, νομιζω αντιπρόσωπος πρεπει να ηταν και ηταν πολυ εξυπηρετικός μάλιστα μου εδωσε και το τηλ/νο του να τον παρω αν χρειαστώ κατι. Προσοχή μονο στο αστάρι μυρίζει υπερβολικά να το κάνεις με καλο αερισμό και γενικά ειναι δουλειά που πρεπει να γινει πολύ προσεχτικά. Επισης το χρωμα ειναι "περιεργο" θελει πολυ καλο ανακατεμα και περασμα με το ρολο για να μην σου κανει "μπιλακια"

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

75 ευρώ μου χτυπάει λίγο κάπως αλλά αν κάνει δουλειά το συζητάμε.

Όποιος έχει άλλη πρόταση ας την αναφέρει παρακαλώ.

Είδα και κάποια σπρέι σμάλτου. Αστάρι υπάρχει για αυτά ή βάφεις και μετά από λίγο καιρό αρχίζει το ξεφλούδισμα;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

όποιος γνωρίζει κανέναν μαραγκό ή μαγαζί (Αθήνα) να μου συστήσει για σχεδίαση και τοποθέτηση κουζίνας που έχει μείνει ευχαριστημένος ώστε να πάρω κάποια προσφορά, ας μου στείλει ένα pm. 

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Είδα και κάποια σπρέι σμάλτου. Αστάρι υπάρχει για αυτά ή βάφεις και μετά από λίγο καιρό αρχίζει το ξεφλούδισμα;

Δεν ξερω, αλλα ο τυπος μου ειπε εκει οτι αν δεν βάλεις αστάρι υπάρχει θέμα να σου φύγει το χρώμα. Αυτο ειναι που θα σου κανει σωστη πρόσφυση μεταξύ παλαιού και νέου. Εμενα σκεψου ηταν πλακάκι πορσελάνης ιδιαίτερα γυαλιστερό και δύσκολο.Εγω έδωσα 150 ευρώ για την κουζίνα σε υλικά, αλλα άξιζε. Μονο που βρωμαγε για μια εβδομάδα μετα ευτυχώς δεν εμενα στο σπιτι οταν το εκανα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nickol-us είπε

https://www.skroutz.gr/s/23154048/Saratoga-Σμάλτο-Recupera-Rinnova-0-375lt-Λευκό.html

Αυτό μου είχε βάλει μάστορας σε μπανιέρα με πολύ καλό αποτέλεσμα. Το σπίτι έχει νοικιαστεί οπότε δεν ξέρω 100% την αντοχή του, δεν μου έχουν κάνει παράπονα πάντως.

Όπως λένε και στα σχόλια, προσοχή στις οδηγίες.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, hp8 είπε

Ερώτηση για ραουλο

πρέπει να αλλαχτούν τα  ραουλα της γκαραζόπορτας Από οσο θυμάμαι είναι κολλητά στο στρατζο 
Το ερώτημα  Για να μην την βγάλω για να μετρήσω την διάμετρο του ραουλου και ξαναβάλω μέχρι να αγοράσω,  υπάρχει κάποιος στάνταρ οδηγός να τα εχω έτοιμα και να αλλαχτούν με τι μια  ? Δηλαδή για  στρατζο 40χ40 πχ τι ραουλο σε διάμετρο αγοράζω 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

1939174426_.png.acb931c71112f4b7329df420940e9e1e.png

Μπορεις να δεις εστω και λιγο το ραουλο; 

Πχ αν το εβαζες ενα σημαδι, μαζι με ενα σημαδι κάτω στο δρομο και κουνουσες την πορτα μεχρι να κανει εναν κύκλο και ξανασημαδευες, η αποσταση θα σου εδινε την περίμετρο και μετα θα εβρισκες, ακτίνα και διάμετρο. Μπορεί να ναι και εντελως λαθος αλλα αυτο σκεφτηκα μολις τωρα.

Περίμετρος: 2*π*ακτινα

Επεξ/σία από Liverpool89
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα,

Θέλω να αλλάξω το κουδούνι της εξώπορτας με smart, αλλά δεν μπορώ να βγάλω το παλιό.

Έχετε καμιά ιδέα;

PXL_20211030_071217505_50.jpg

Δημοσ.
15 ώρες πριν, alexisz είπε

Καλησπέρα παιδιά,

όποιος γνωρίζει κανέναν μαραγκό ή μαγαζί (Αθήνα) να μου συστήσει για σχεδίαση και τοποθέτηση κουζίνας που έχει μείνει ευχαριστημένος ώστε να πάρω κάποια προσφορά, ας μου στείλει ένα pm. 

Ευχαριστώ πολύ.

Εχουν ακριβυνει πολυ τα υλικά δε ξερω αν ειναι καλη περίοδος για να φτιάξεις.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε

Εχουν ακριβυνει πολυ τα υλικά δε ξερω αν ειναι καλη περίοδος για να φτιάξεις.

Την επόμενη περίοδο θα είναι πιο ακριβά.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, snb είπε

Καλημέρα,

Θέλω να αλλάξω το κουδούνι της εξώπορτας με smart, αλλά δεν μπορώ να βγάλω το παλιό.

Έχετε καμιά ιδέα;

PXL_20211030_071217505_50.jpg

Κάτι απ'ολα είναι κουμπωτό και αν το τραβήξεις βγαίνει. Πιο πιθανό θεωρώ να ξεκουμπώνει το καπάκι μέσα από την κορνίζα. Πάρε μια μαλακή πλαστική κάρτα να την κάνεις εξωλκέα και με προσοχή να μην "πληγώσεις" τα πλαστικά.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Kapetanakos είπε

ρε παιδια μια γρηγορη ερωτηση, πως μπορω να υπολογισω τα τ.μ σε ενα δωματιο? στο σαλονι π.χ.

Τι εννοείς; Γιατι αδυνατώ να πιστεψω οτι δεν ξέρεις πως βγαινουν τα τετραγωνικά

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Kapetanakos είπε

δεν ζηταω κυβικα Μ x Π x Y.

Το ξέρεις ότι αν από αυτό αφαιρέσεις την παράμετρο x Y και κρατήσεις τα άλλα δύο, βγαίνουν τα τετραγωνικά, έτσι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...