DrLo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε ένα παλιό VW Polo που βρίσκεται τώρα στα χέρια μου, είχε κάποιος την φαεϊνή ιδέα να βάλει ένα λαμπάκι που θα ανάβει μόνιμα πάνω σε ένα από τα "ψευτικα" κουμπιά (καλλύμματα που γεμίζουν τις άδειες θέσεις κουμπιών για εξτρα) αλλά λόγο τού ότι δεν μετακινούταν αυτό ήταν αρκετό να κάνει ρίχνει την μπαταρία. Θέλω να το βγάλω. Βγάζω το κουπμπάκι και βλέπω ότι το καλώδιο πάει κάπου μέσα. Πολύ φασαρία να ανοίξω όλο το ταμπλό. Λέω απλά να κόψω το καλώδιο και να βάλω εκεί μια "κλέμα" για πιθανή σύνδεση κάτι άλλου στο μέλλον (ή απλά να μείνει έτσι για πάντα). Υπάρχουν "ειδικές" κλέμες για τετοια σημεία σε αυτοκίνητα ή μπορώ να βάλω μια απλή ηλεκτρολογική; Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από DrLo
bill999r Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Απλά κόψε το και μονωσε το με μονωτική ταινία.
kronos73 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Χρόνια πολλά με υγεία και καλά μαστορεματα. 2 1
stelios18120 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Χρόνια πολλά σε όλους,καλά Χριστούγεννα με υγεία και οτι καλύτερο σας ευχομαι. 🎉🎊🎁🎀✌️👍😎😁 3 1
DrLo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Πως "κοντάινουμε" απλιά ξύλινη μπαλκονοπορτα 1-2cm για μπούν πλακάκια στο πάτωμα? Με δισκοπρίονο ή κάποιο άλλο "ειδικό" τρόπο/εργαλέιο?
zio10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Νομίζω γίνεται και με δισκοπρίονο - σέγα και με πλάνη.
DrLo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Νομίζω γίνεται και με δισκοπρίονο - σέγα και με πλάνη. Πλάνη δεν έχω. Λέω να το δοκιμάσω με δισκοπρίονο. Το έχει δοκιμάσει κανείς? 1
zio10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Με πλάνη χειροκίνητη δεν γίνεται δουλειά; 1
zio10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Τον πήρα τον τροχό από lidl τελικά, ελπίζω να μας βγει καλός! Ερώτηση, σε αλουμινένιο παράθυρο μπάνιου, πως βγαίνει το παράθυρο από το κούφωμα;
paylidis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Τον πήρα τον τροχό από lidl τελικά, ελπίζω να μας βγει καλός! Ερώτηση, σε αλουμινένιο παράθυρο μπάνιου, πως βγαίνει το παράθυρο από το κούφωμα; Ο εύκολος τρόπος είναι με τον τροχό που πήρες 😂 ο δύσκολος περιλαμβάνει λογικά αφαίρεση της τάπας που έχει συνήθως πάνω από το μεντεσέ κ ξεβιδωμα (λογικά αλλεν πρέπει να είναι)
greekbusters Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, DrLo είπε Πως "κοντάινουμε" απλιά ξύλινη μπαλκονοπορτα 1-2cm για μπούν πλακάκια στο πάτωμα? Με δισκοπρίονο ή κάποιο άλλο "ειδικό" τρόπο/εργαλέιο? Με πλάνη στο χέρι ή την βγάζεις και την πας για κόψιμο στον δίσκο σε μαγαζί . Προσοχή μόνο αν έχει πρόκες , μην χαλάσεις κανένα μαχαίρι Χρόνια πολλά παιδιά
zio10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Thanks, θα το δω πιο προσεκτικά γιατί με μια γρήγορη ματιά δεν είδα τάπα.
Alejandro Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, zio10 είπε Τον πήρα τον τροχό από lidl τελικά, ελπίζω να μας βγει καλός! Ερώτηση, σε αλουμινένιο παράθυρο μπάνιου, πως βγαίνει το παράθυρο από το κούφωμα; Το φύλλο από την κάσα εννοείς; Η μήπως θέλεις να βγάλεις όλη την κάσα;
DrLo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, greekbusters είπε Με πλάνη στο χέρι ή την βγάζεις και την πας για κόψιμο στον δίσκο σε μαγαζί . Προσοχή μόνο αν έχει πρόκες , μην χαλάσεις κανένα μαχαίρι Χρόνια πολλά παιδιά Με χειροκινητη πλάνη δε θα θέλει ατελιώτες "περασιές" και ... θερμίδες? Δε ξερω τι δίσκο έχουν τα μαγαζιά αλλά δε μπορεί να είναι πιο αδύνατος από ένα δισκοπρίνο χειρός που πρόκες τις κόβει ευκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις