hp8 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, villasg είπε Οσες βρήκα τωρα τετοιες δεν "κάθονται ακριβώς στις τρύπες πόμολου (καρε ) και κλειδιού , πρεπει να ανοίξουν/μπούνε πιο μεσα . Η ερώτηση ειναι τι να πάρω και να βάλω στο τρυπάνι μου ώστε να ανοίξω/μεγαλώσω τις τρύπες πόμολου και κλειδιού προς τα πισω κανονικά μετράμε κεντρα (φωτο) παρε μια ΡΑΣΠΑ ΞΥΛΟΥ ΗΜΙΣΤΡΟΓΓΥΛΗ - Bing Προσοχή στη διάμετρο μην είναι μεγαλύτερη και δεν μπαίνει μέσα Spoiler 1
Liverpool89 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Μηπως τα κεντρα ειναι ιδια απλα το σωμα της κλειδαριας ειναι πιο μακρυ. Απεναντι ταιριάζουν οι γλώσσες; Μηπως η εσοχη εχει ανοιχτει με βαση την παλια κλειδαρια.
hp8 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 16 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Μηπως τα κεντρα ειναι ιδια απλα το σωμα της κλειδαριας ειναι πιο μακρυ. και γιατί δεν μετράς να σου λυθει η απορια
nickol-us Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, villasg είπε Σε μια πόρτα ξύλινη εσωτερική ( στο μπανιο) 35 ετων θελω να αλλαξω πομολα και κλειδαρια , αυτη που ειχε ηταν τετοιου τυπου Απόκρυψη περιεχομένων Οσες βρήκα τωρα τετοιες δεν "κάθονται ακριβώς στις τρύπες πόμολου (καρε ) και κλειδιού , πρεπει να ανοίξουν/μπούνε πιο μεσα . Η ερώτηση ειναι τι να πάρω και να βάλω στο τρυπάνι μου ώστε να ανοίξω/μεγαλώσω τις τρύπες πόμολου και κλειδιού προς τα πισω Απόκρυψη περιεχομένων Κάθε βοήθεια δεκτή Δεν πας σε κάποιο κεντρικό χρωματοπωλείο μήπως βρεις; Κρίμα να κάνεις ζημιά στην πόρτα, μπορεί να γίνει και ανεπανόρθωτη. Η πιο οικονομική και ασφαλή λύση (επειδή είναι και αργή ταυτόχρονα) θα έλεγα κάποια στρογγυλή ράσπα ξύλου. Edit είχε αλλάξει σελίδα και δεν είδα τις απαντήσεις...όλοι είπαν για την ράσπα... δεν πειράζει ένας ακόμη εγώ... Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2021 από nickol-us 2
villasg Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 55 λεπτά πριν, nickol-us είπε Δεν πας σε κάποιο κεντρικό χρωματοπωλείο μήπως βρεις; σε 5 πηγα εδω στην επαρχια που ειμαι με το δειγμα στα χερια και δεν ειχε κανενα μαλλον ολοι απο τον ιδιο προμηθευονται
DrLo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, villasg είπε σε 5 πηγα εδω στην επαρχια που ειμαι με το δειγμα στα χερια και δεν ειχε κανενα μαλλον ολοι απο τον ιδιο προμηθευονται Γράψε διαστάσεις εδώ? Θα απέκλειες να αγοράσεις μέσω net ταχυδρομικά? πχ είναιτο "Α" 40 αντί 45? Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2021 από DrLo
villasg Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 26 λεπτά πριν, DrLo είπε Γράψε διαστάσεις εδώ? Το Α λογικα ειναι 45 ( το εχω δεσει οπωςηταν μεχρι να μου βρει ενα μαγαζι εδω ή να δω πως θα το κανω 26 λεπτά πριν, DrLo είπε Θα απέκλειες να αγοράσεις μέσω net ταχυδρομικά? οχι
papoys1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, villasg είπε Το Α λογικα ειναι 45 ( το εχω δεσει οπωςηταν μεχρι να μου βρει ενα μαγαζι εδω ή να δω πως θα το κανω οχι Το 45 μήπως εννοείς αυτή εδώ που λέει Κ45-75 γιατί κάποιες άλλες γράφουν Κ40-75 ;;;;; Αν κλικάρεις πατήσεις πάνω στην εικόνα γράφει και διαστάσεις πόμολου - κλειδαριάς. Το 45 εννοεί χιλιοστά σε βάθος και το 75 χιλιοστά του πόμολου από το κλειδί. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από papoys1
DrLo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 11 ώρες πριν, villasg είπε Το Α λογικα ειναι 45 ( το εχω δεσει οπωςηταν μεχρι να μου βρει ενα μαγαζι εδω ή να δω πως θα το κανω οχι https://www.prometheus.gr/categories/9092/kleidaries-ksylinis-mesoportas- Βασικά υπόψη μου έχω 4 "συνδυασμούς" 40x75 45x75 40x90 45x90 δες στο παραπάνω link αν σου κάνει κάποια. 1
villasg Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) την λυνω παλι και μετραω λογικα αυτη κανει https://homesupplies.gr/kleidaria_mesoportas_domus_80140_me_kentra_40-75_tetragoni_me_prosopo_kai_antikrisma_xryso Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από villasg
zoranb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πώς λέγεται αυτό το εργαλείο. Έχει πάρει κανείς κανένα φθηνό κ καλό; Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2021 από zoranb
nickol-us Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, zoranb είπε Πώς λέγεται αυτό το εργαλείο. Έχει πάρει κανείς κανένα φθηνό κ καλό; Αυτό που μετράει; Παχυμετρο... Βρίσκεις πολύ φτηνά με 5 ευρώ. Τα μετρηματα που κάνουν δεν έχουν σοβαρή απόκλιση. Με κάνα(απο) 10ρικο παίρνεις τα περισσότερα της σειράς, βρίσκεις και ψηφιακά που έχουν πιο εύκολη ανάγνωση για άπειρους χρήστες. Τα καλά της σειράς (mitutoyo πχ) μπορεί να ξεκινούν στα 30... Το συγκεκριμένο πρέπει να είναι 150αρι(μετράει έως 150mm με ακρίβεια μισού δέκατου του χιλιοστού) Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2021 από nickol-us 3
papoys1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 6 λεπτά πριν, zoranb είπε Πώς λέγεται αυτό το εργαλείο. Έχει πάρει κανείς κανένα φθηνό κ καλό; παχύμετρο λέγεται zorad αλλά φτηνό και καλό δεν υπάρχει. Φτηνό είναι πλαστικό με 3-4 ευρώ πάντα Κινέζικο αλλά καλό είναι το μεταλλικό συνήθως αλουμίνιο και κοστίζει γύρω στα 11-12 ευρώ. Υπάρχει και με ρολόγάκι μπαταρίας που δείχνει με αριθμούς τη μέτρηση
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Παχύμετρο με 11€ από τα λιντλ και είναι παραπάνω από σούπερ 1
zoranb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Παχύμετρο με 11€ από τα λιντλ και είναι παραπάνω από σούπερ Μου το είχαν ξαναπεί αλλά υπάρχει ακόμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις