lofter Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα, έχει να προτείνει κανείς κάθετη φρέζα(ρουτερ) για ερασιτεχνική χρήση; έχει το lidl σε λίγες μέρες ένα parkside και έχω μπει σε σκέψεις για το αν αξίζει να δοθούν περισσότερα χρήματα για κάτι επώνυμο;
papoys1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Εξαρτάται τη χρήση. Αν το θέλεις για να φτιάξεις 1-2 κορνίζες και γενικά για κάποια ερασιτεχνική χρήση που και που μια χαρά είναι.Αν το θέλεις για πιο σοβαρές κατασκευές καλύτερα ένα επώνυμο. 3
haris_216 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 18/12/2018 στις 10:11 ΜΜ, papoys1 είπε .............................................................. Edit. Όχι του lidl είναι πολύ μικρό παιχνιδιάρικο και φυσικά δεν κάνει για σένα.Για άλλου ναι είναι πολύ καλό (μη χαλάσουμε και την πιάτσα) Edit 2 . Sterwins 150 c τελικά 160 ευρώ Karcher K-4 από 183 .Αν δεις τις προδιαγραφές πολύ ανώτερες το πρώτο αλλά είπαμε ότι εκτός των άλλων έχει και πολύ φτηνά τα άλλα παρελκόμενα ενώ το δεύτερο είναι στο θεό. Edit. 3 Ενιαία τριπλή κάνη για το sterwins 9,50 ευρώ .Μπορείς στη σελίδα να δεις και τα λοιπά εξαρτήματα και τις τιμές τους. Καταρρέει το σύμπαν πια Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από haris_216
zio10 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 27 του μήνα έχουν τα lidl έναν γωνιακό τροχό 1200w με 25€. Σε αυτά τα λεφτά δεν βρίσκω άλλον τόσο δυνατό και ψάχνω έναν για δώρο στον πεθερό, αξίζει αυτός λέτε; @papoys1 πρόσεχε τι θα πεις! Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από zio10 1
stelios18120 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, zio10 είπε 27 του μήνα έχουν τα lidl έναν γωνιακό τροχό 1200w με 25€. Σε αυτά τα λεφτά δεν βρίσκω άλλον τόσο δυνατό και ψάχνω έναν για δώρο στον πεθερό, αξίζει αυτός λέτε; Αν μισείς τον πεθερό,ότι πρεπει είναι να του τον κάνεις δώρο 😂😂😂😂 (Πλάκα κανω,για τα βασικά καλός φαίνεται για τα 25€ που ζητάει) 1
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Η ισχύς σε σχέση με τα λεφτά είναι η καλύτερη που υπάρχει. Και μπορείς να τον ζορίζεις όσο θες γιατί και να καεί παίρνεις άλλον. (παρότι όσο και να τους έχω ζορίσει δεν μου έχουν καεί ακόμα). Και έχουν και πολύ μακρύ καλώδιο. 1 2
fastnq2 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, zio10 είπε 27 του μήνα έχουν τα lidl έναν γωνιακό τροχό 1200w με 25€. Σε αυτά τα λεφτά δεν βρίσκω άλλον τόσο δυνατό και ψάχνω έναν για δώρο στον πεθερό, αξίζει αυτός λέτε; @papoys1 πρόσεχε τι θα πεις! Το ειδα κ εγω στο φυλλαδιο εδω,ηταν το μονο που μου τραβηξε το ενδιαφερον λογω της τιμης,σχεδον τζαμπα ειναι.Απλα επειδη το φοβαμαι λιγο γιατι δεν ειναι ενας ακινδυνος βιδολογος πχ ισως παω σε κατι επωνυμο.Αν τον παρει καποιος ωστόσο και τον δοκιμασει ας πει εδω την γνωμη του 🙂 Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από fastnq2 1
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δοκιμασμένο είναι. Αλλά δεν κατάλαβα τι φοβάσαι ακριβώς, όλοι οι γωνιακοί τροχοί έχουν ένα κάποιο επίπεδο επικινδυνότητας και χρειάζεται υπευθυνότητα στην χρήση. Η μάρκα δεν παίζει ρόλο 1
fastnq2 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε Δοκιμασμένο είναι. Αλλά δεν κατάλαβα τι φοβάσαι ακριβώς, όλοι οι γωνιακοί τροχοί έχουν ένα κάποιο επίπεδο επικινδυνότητας και χρειάζεται υπευθυνότητα στην χρήση. Η μάρκα δεν παίζει ρόλο ειναι ''απο τα λιντλ'' για αυτο 🤣 1
papoys1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zio10 είπε 27 του μήνα έχουν τα lidl έναν γωνιακό τροχό 1200w με 25€. Σε αυτά τα λεφτά δεν βρίσκω άλλον τόσο δυνατό και ψάχνω έναν για δώρο στον πεθερό, αξίζει αυτός λέτε; @papoys1 πρόσεχε τι θα πεις! Δεν τον είχα προσέξει. Τώρα τον κοίταζα στο φυλλάδιο και πέραν της πλάκας 25 ευρώ και με ρυθμιζόμενες στροφές που μάλλον δεν πρόσεξε κανείς είναι τζάμπα. Πάρτον με κλειστά μάτια.Μάλλον εκεί στα κεντρικά δεν το πήραν είδηση νόμισαν ότι είναι ο απλός και τον έβγαλαν σε τέτοια τιμή.Δε νομίζω να ξαναβγεί τόσο χαμηλά.Θα πάρω τηλέφωνο το πρωϊ να τους ξεχέσω. Ο πιο φτηνός στην αγορά με ρυθμιζόμενες στροφές ξεκινάει από 35-37 ευρώ. Θα τον έπαιρνα και εγώ αλλά έχω τρεις και αν δει και αυτόν η σύζυγος θα με κυνηγάει με το 28άρι τηγάνι με το χοντρό πάτο.. Edit.Αυτό που έλεγα και τώρα κοίταζα για πλάκα. Ο πιο φτηνός ρυθμιζόμενος στο σκρουτζ 37 ευρώ αλλά μόνο 900 watt Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από papoys1 1
fastnq2 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, papoys1 είπε Δεν τον είχα προσέξει. Τώρα τον κοίταζα στο φυλλάδιο και πέραν της πλάκας 25 ευρώ και με ρυθμιζόμενες στροφές που μάλλον δεν πρόσεξε κανείς είναι τζάμπα. Πάρτον με κλειστά μάτια.Μάλλον εκεί στα κεντρικά δεν το πήραν είδηση νόμισαν ότι είναι ο απλός και τον έβγαλαν σε τέτοια τιμή.Δε νομίζω να ξαναβγεί τόσο χαμηλά.Θα πάρω τηλέφωνο το πρωϊ να τους ξεχέσω. Ο πιο φτηνός στην αγορά με ρυθμιζόμενες στροφές ξεκινάει από 35-37 ευρώ. Θα τον έπαιρνα και εγώ αλλά έχω τρεις και αν δει και αυτόν η σύζυγος θα με κυνηγάει με το 28άρι τηγάνι με το χοντρό πάτο.. Edit.Αυτό που έλεγα και τώρα κοίταζα για πλάκα. Ο πιο φτηνός ρυθμιζόμενος στο σκρουτζ 37 ευρώ αλλά μόνο 900 watt Ναι αυτο ειδα ακομα και ο πιο απλος απο ολους στο σκρουτζ ξεκιναει στα 26 ευρω,νομιζω αξιζει τον κοπο.Αν θελει ας το ανεβασει καποιος στις προσφορες να μην βγαινουμε off topic εδω 1
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Αυτός ο τροχός έρχεται στο lidl εδώ και πολλά χρόνια, και σε αυτήν νομίζω την τιμή. Έχουν περάσει πολλοί από τα χέρια μου 1
zio10 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, fastnq2 είπε Ναι αυτο ειδα ακομα και ο πιο απλος απο ολους στο σκρουτζ ξεκιναει στα 26 ευρω,νομιζω αξιζει τον κοπο.Αν θελει ας το ανεβασει καποιος στις προσφορες να μην βγαινουμε off topic εδω Τα praktiker έχουν έναν νομίζω κάτω από 20€, αλλά δεν πρέπει να είναι και τόσο σόι... 17 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Αυτός ο τροχός έρχεται στο lidl εδώ και πολλά χρόνια, και σε αυτήν νομίζω την τιμή. Έχουν περάσει πολλοί από τα χέρια μου Αυτό είναι καλό ή κακό;; 1
thanasisxask Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μια χαρά ειναι ο τροχός, τον έχω δύο χρόνια, το μόνο κακό είναι ότι είναι λίγο μεγάλος. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις