hp8 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, jimakos234 είπε Τι κάνω? να πάρω την αντιπροσωπεία/ κατάστημα που το αγόρασα απο Δευτέρα? εννοείται Ίσως με πατέντα να μπαίνει G4 220 V
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, jimakos234 είπε Καλησπέρα παιδια, Κάηκε η λάμπα του ψυγείου (εντος εγγύσης ακομα -- 1 ετους), και ειπα να την ξεβιδώσω να την αλλάξω. Βγάζοντας όμως το καπάκι, αντί για λάμπα είδα το παρακάτω. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Τι κάνω? Αυτό το ανταλλακτικό ξερει κανείς που μπορώ να το βρω (λιγο που έψαξα δεν βρήκα κάτι) ή να πάρω την αντιπροσωπεία/ κατάστημα που το αγόρασα απο Δευτέρα? Και αυτό λάμπα είναι απλά led. Για να το βγάλεις λογικά αφαιρείς την βίδα από αριστερά και μετά το βγάζεις ολόκληρο από το βύσμα που είναι στα δεξιά. Το πρόβλημα είναι ότι όπως το βλέπω αυτό δεν φαίνεται για κοινό ανταλλακτικό που βρίσκεις σε όλα τα μαγαζιά. Καλύτερα πάρε την αντιπροσωπεία να ρωτήσεις αν έχουν ανταλλακτικά Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2021 από cthulhucarbide 2
nickol-us Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 48 λεπτά πριν, jimakos234 είπε Καλησπέρα παιδια, Κάηκε η λάμπα του ψυγείου (εντος εγγύσης ακομα -- 1 ετους), και ειπα να την ξεβιδώσω να την αλλάξω. Βγάζοντας όμως το καπάκι, αντί για λάμπα είδα το παρακάτω. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Τι κάνω? Αυτό το ανταλλακτικό ξερει κανείς που μπορώ να το βρω (λιγο που έψαξα δεν βρήκα κάτι) ή να πάρω την αντιπροσωπεία/ κατάστημα που το αγόρασα απο Δευτέρα? Όπως σου είπαν ήδη, δεν πρόκειται για κοινή λάμπα αλλά για custom πλακέτα με led που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βρεις αριστερά δεξιά. Σε πρώτη φάση βεβαιωσου οτι όντως είναι καμμένη η "λάμπα" και δεν είναι κολλημένη η επαφή για παράδειγμα. Αν δεν έχεις ιδέα, μην βάλεις χέρι αφού βλέπω ότι παίρνει 230v ac. Θεωρώ πολύ δύσκολο να καεί τόσο σύντομα. Κάποιος που γνωρίζει, εύκολα θα διαπιστώσει τι γίνεται με ένα πολύμετρο. Πάρε την εταιρία και δες τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση. Η εγγύηση συνήθως δεν καλύπτει αναλώσιμα, δεν ξέρω όμως που κατατάσσεται αυτό το ανταλλακτικό. 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, jimakos234 είπε Καλησπέρα παιδια, Κάηκε η λάμπα του ψυγείου (εντος εγγύσης ακομα -- 1 ετους), και ειπα να την ξεβιδώσω να την αλλάξω. Βγάζοντας όμως το καπάκι, αντί για λάμπα είδα το παρακάτω. Απόκρυψη περιεχομένων Τι κάνω? Αυτό το ανταλλακτικό ξερει κανείς που μπορώ να το βρω (λιγο που έψαξα δεν βρήκα κάτι) ή να πάρω την αντιπροσωπεία/ κατάστημα που το αγόρασα απο Δευτέρα? https://north.pl/karta/32038456-zarowka-do-lodowki,718-AH-1297.html 1
Doubt Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Vestel = Τουρκία Τι μάρκα είναι το ψυγείο;
_Biohazard_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, jimakos234 είπε Καλησπέρα παιδια, Κάηκε η λάμπα του ψυγείου (εντος εγγύσης ακομα -- 1 ετους), και ειπα να την ξεβιδώσω να την αλλάξω. Βγάζοντας όμως το καπάκι, αντί για λάμπα είδα το παρακάτω. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Τι κάνω? Αυτό το ανταλλακτικό ξερει κανείς που μπορώ να το βρω (λιγο που έψαξα δεν βρήκα κάτι) ή να πάρω την αντιπροσωπεία/ κατάστημα που το αγόρασα απο Δευτέρα? Το F1 είναι Fuse... ασφάλεια. Μήπως έχει καεί αυτή και αλλάζοντας την δουλεύει κανονικά; Εάν γνωρίζεις, μπορείς να το δοκιμάσεις γεφυρώνοντας την με ένα κατσαβίδι στιγμιαία.
Petros Electron Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Το F1 είναι Fuse... ασφάλεια. Μήπως έχει καεί αυτή και αλλάζοντας την δουλεύει κανονικά; Εάν γνωρίζεις, μπορείς να το δοκιμάσεις γεφυρώνοντας την με ένα κατσαβίδι στιγμιαία. To κύκλωμα ειναι πολυ απλο.. Προσοχή μονο γιατι η τροφοδοσία εισόδου ειναι 220V!. Θα σου πρότεινα να μην κάνεις γεφύρωμα στην ασφάλεια!!. Πιθανόν να μην εχει καει αυτη αλλα κάποιο LED (SMD) και επειδη ειναι ολα σε σειρα για αυτο και δεν ανάβει!. Αν εχεις πολυμετρο (εισαι γνωστής) μετρα την ασφαλεια. Προσοχή βγάλε το ψυγείο απο τη πρίζα. Αν η ασφαλεια ειναι καλη και εχεις ταση εισοδου 230V τοτε παιζει να εχει κάψει κάποιο led ή αν οχι αυτο κατι αλλο. Αν ειναι σε εγγύηση ακομα το ψυγείο μιλα με το μαγαζι για το ανταλακτικο, αλλιως δωστη σε εναν ηλεκτρονικο ειναι ευκολη η επισκευη της! 3
jimakos234 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 51 λεπτά πριν, Doubt είπε Vestel = Τουρκία Τι μάρκα είναι το ψυγείο; Crown είναι το ψυγείο 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Όπως σου είπαν ήδη, δεν πρόκειται για κοινή λάμπα αλλά για custom πλακέτα με led που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βρεις αριστερά δεξιά. Σε πρώτη φάση βεβαιωσου οτι όντως είναι καμμένη η "λάμπα" και δεν είναι κολλημένη η επαφή για παράδειγμα. Αν δεν έχεις ιδέα, μην βάλεις χέρι αφού βλέπω ότι παίρνει 230v ac. Θεωρώ πολύ δύσκολο να καεί τόσο σύντομα. Κάποιος που γνωρίζει, εύκολα θα διαπιστώσει τι γίνεται με ένα πολύμετρο. Πάρε την εταιρία και δες τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση. Η εγγύηση συνήθως δεν καλύπτει αναλώσιμα, δεν ξέρω όμως που κατατάσσεται αυτό το ανταλλακτικό. 11 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Το F1 είναι Fuse... ασφάλεια. Μήπως έχει καεί αυτή και αλλάζοντας την δουλεύει κανονικά; Εάν γνωρίζεις, μπορείς να το δοκιμάσεις γεφυρώνοντας την με ένα κατσαβίδι στιγμιαία. Γενικα δεν θελω να σκαλισω την πλακετα καθαυτη, αφενος επειδη δεν με εμπιστευομαι τοσο στα ηλεκτρολογικα (μεχρι αλλαγη λαμπας ), αφετέρου μην μου πουν και τιποτα για την εγγυηση αν κανω κανενα σημαδακι. Οποτε τηλεφωνακι Δευτερα για σιγουρια. 2
DiPala Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Έχω να κάνω δύο ερωτήσεις σχετικά με εγκατάσταση φυσικού αερίου σε λεβητοστάσιο πολυκατοικίας. 1. Είναι υποχρεωτική η εγκατάσταση ανιχνευτή φυσικού αερίου στο λεβητοστάσιο; 2. Την εγκατάσταση ή την αντικατάσταση υφιστάμενου ανιχνευτή είναι υποχρεωτικό να την κάνει αδειοδοτημένος συντηρητής; Γνωρίζει κανείς τη νομοθεσία; Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2021 από DiPala
Doubt Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, DiPala είπε 1. Είναι υποχρεωτική η εγκατάσταση ανιχνευτή φυσικού αερίου στο λεβητοστάσιο; Εδώ λέει "όχι" Αναφορά σε κείμενο Η εγκατάσταση του ανιχνευτή αερίου δεν είναι υποχρεωτική. https://edaattikis.gr/gr/connection-installation/installation-natural-gas
SilentVoice Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Καλημέρα σας! Θέλω σε αυτήν την βρύση στο μπαλκόνι, να βάλω ένα ΤΑΦ για να βγάζει και έξοδο για να συνδέσω το πλυντήριο. Ποιό πρέπει να πάρω; ποιές είναι οι διαστάσεις που πρέπει να ψάξω;
nickol-us Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Καλημέρα σας! Θέλω σε αυτήν την βρύση στο μπαλκόνι, να βάλω ένα ΤΑΦ για να βγάζει και έξοδο για να συνδέσω το πλυντήριο. Ποιό πρέπει να πάρω; ποιές είναι οι διαστάσεις που πρέπει να ψάξω; Aν αλλάξεις βρύση μπορείς να πας σε κάτι τέτοιο (αναζήτηση σαν διπλής παροχής ή διπλή βρύση) Διαφορετικά πρέπει να βρεις κάποιο ταυ με βανάκια. Έχει πλαστικά και ορειχάλκινα από γρήγορη αναζήτηση που έκανα. Σε περίπτωση που δεν αλλάξεις βρύση χρειάζεσαι: 3/4" θυληκό (για να κουμπώσεις στην βρύση) σε 2x 3/4" αρσενικό(για να κουμπώσει επάνω το αυτόματο και το πλυντήριο) 2
SilentVoice Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nickol-us είπε Aν αλλάξεις βρύση μπορείς να πας σε κάτι τέτοιο (αναζήτηση σαν διπλής παροχής ή διπλή βρύση) Διαφορετικά πρέπει να βρεις κάποιο ταυ με βανάκια. Έχει πλαστικά και ορειχάλκινα από γρήγορη αναζήτηση που έκανα. Σε περίπτωση που δεν αλλάξεις βρύση χρειάζεσαι: 3/4" θυληκό (για να κουμπώσεις στην βρύση) σε 2x 3/4" αρσενικό(για να κουμπώσει επάνω το αυτόματο και το πλυντήριο) Άρα 3/4 είναι και το θηλυκό από το πλυντήριο; άρα μπορώ να κουμπωσω το πλυντήριο απευθείας στην βρύση μου. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μπω στην διαδικασία αλλαγής βρύσης, γιατί είμαι στο ενοίκιο. Σε ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2021 από SilentVoice
Son^Goku Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 14/9/2021 στις 12:54 ΠΜ, Petros Electron είπε Καλησπέρα, Αν τα υδραυλικά σου εινα καινούρια ξεβίδωσε τα φίλτρα (στην βρύση) και καθάρισε τα γιατι έχουν μαζέψει πετραδάκια, το ειχα παθει και εγω. Ομοίως και το ντουζ κτλπ. 😉 Εμένα σε παρόμοια περίπτωση ήταν η μπαταρία. Συγκεκριμένο μοντέλο. Αντικατέστησα το μοντέλο με το ίδιο χωρίς να διορθωθεί. Αντικατέστησα με άλλο και διορθώθηκε. Είχα βέβαια 2 διαφορετικές στα μπάνια και μπόρεσα να πειραματιστω.
Kapetanakos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδιά υπάρχει κανένας καλός μάστορας για πλυντήριο πιάτων? Έχω ένα candy και δεν εκτελεί τα προγράμματα πλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις