Alexis-9 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 5 ώρες πριν, Uberalles_gr είπε Δεν θέλω να τα ξηλώσω, γιατί πιστεύω ότι θα γίνει ζημιά στον πάγκο της κουζίνας έτσι όπως θα τα βγάλει ο πλακάς (θα του πέσει κανένα πάνω στον πάγκο και θα κάνει ζημιά) Η πιθανή ζημιά εξαρτάται από τον τρόπο τοποθέτησης των ήδη περασμένων.. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φωνάξεις κάποιον έμπειρο πλακατζη, να κάνει μια εκτίμηση από κοντά, γιατί κάθε σπίτι διαφέρει.. Προσωπικά, θεωρώ εύκολο το να αφαιρεθούν τα πλακάκια χωρίς ζημιά... Σε λίγες περιπτώσεις θεωρείται "αδύνατο"
SilentVoice Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα σας, Με τι θα μπορούσα να επαναφέρω το πλακάκι στην αρχική κατάσταση; Έσταζε τον χειμώνα η βρύση στο μπαλκόνι και διαβρωθηκε το πλακάκι. Δοκίμασα με πιεστικό αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο. Να πάρω κάποιο υγρό συγκεκριμένο μήπως κάνει δουλειά;
ΠάρηςΓ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, SilentVoice είπε Καλησπέρα σας, Με τι θα μπορούσα να επαναφέρω το πλακάκι στην αρχική κατάσταση; Έσταζε τον χειμώνα η βρύση στο μπαλκόνι και διαβρωθηκε το πλακάκι. Δοκίμασα με πιεστικό αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο. Να πάρω κάποιο υγρό συγκεκριμένο μήπως κάνει δουλειά; Συνηθως θελει κατι για αλατα ισως και ξυνο και τριψιμο με καποιο σφουγγάρι. Θα μπορουσες να το τριψεις με συρμα η πρασινο σφουγγαρι κουζινας αλλα ειδικα το πρασινο ειναι silicone carbide που εχει mohs 9+ και θα κανει ελαφρες γρατζουνιες 1
Doubt Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 11 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Καλησπέρα σας, Με τι θα μπορούσα να επαναφέρω το πλακάκι στην αρχική κατάσταση; Έσταζε τον χειμώνα η βρύση στο μπαλκόνι και διαβρωθηκε το πλακάκι. Δοκίμασα με πιεστικό αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο. Να πάρω κάποιο υγρό συγκεκριμένο μήπως κάνει δουλειά; Αν έχει φύγει το σμάλτο δεν παίρνει τίποτα, μόνο στοκάρισμα ή αντικατάσταση.
SilentVoice Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 17 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Συνηθως θελει κατι για αλατα ισως και ξυνο και τριψιμο με καποιο σφουγγάρι. Θα μπορουσες να το τριψεις με συρμα η πρασινο σφουγγαρι κουζινας αλλα ειδικα το πρασινο ειναι silicone carbide που εχει mohs 9+ και θα κανει ελαφρες γρατζουνιες Σύρμα δεν βάζω με τίποτα. 11 λεπτά πριν, Doubt είπε Αν έχει φύγει το σμάλτο δεν παίρνει τίποτα, μόνο στοκάρισμα ή αντικατάσταση. Δεν νομίζω ότι έχει φύγει. Γιατί σε κάποια σημεία γύρω γύρω επανήλθε το χρώμα με το πιεστικό. Πιο πολύ μούχλα και διάβρωση έχει. Έλεγα μήπως ρίξω κάνα τέτοιο υγρό, ίσα ίσα για να ξεμαυρισει. Σε μάρμαρο κάνει δουλειά, το έχω δοκιμάσει. Σε πλακάκι δεν ξέρω τι γίνεται. https://www.durostick.gr/proioda/kolles-armostokoi-/proioda-katharismou-prostasias-plakidion-graniton-marmaron/durostick-d-21
MauroPaltoudias Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Έλεγα μήπως ρίξω κάνα τέτοιο υγρό Δουλεμένο αντίστοιχο προϊόν, της ίδιας εταιρείας, σε αυτό για το οποίο προορίζεται (καθαρισμός αρμών μεταξύ πλακιδίων), έκανε εξαιρετική δουλειά πάντως. Δεν πιστεύω ότι έχεις να χάσεις κάτι. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2021 από MauroPaltoudias 1 1
Doubt Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 6 ώρες πριν, SilentVoice είπε Σύρμα δεν βάζω με τίποτα. Δεν νομίζω ότι έχει φύγει. Γιατί σε κάποια σημεία γύρω γύρω επανήλθε το χρώμα με το πιεστικό. Πιο πολύ μούχλα και διάβρωση έχει. Έλεγα μήπως ρίξω κάνα τέτοιο υγρό, ίσα ίσα για να ξεμαυρισει. Σε μάρμαρο κάνει δουλειά, το έχω δοκιμάσει. Σε πλακάκι δεν ξέρω τι γίνεται. https://www.durostick.gr/proioda/kolles-armostokoi-/proioda-katharismou-prostasias-plakidion-graniton-marmaron/durostick-d-21 6 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Δουλεμένο αντίστοιχο προϊόν, της ίδιας εταιρείας, σε αυτό για το οποίο προορίζεται (καθαρισμός αρμών μεταξύ πλακιδίων), έκανε εξαιρετική δουλειά πάντως. Δεν πιστεύω ότι έχεις να χάσεις κάτι. https://www.durostick.gr/proioda/kolles-armostokoi-/proioda-katharismou-prostasias-plakidion-graniton-marmaron/durostick-oksino-katharistiko-plakidion Αυτό πρέπει να είναι. 1
jimmys98 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, Doubt είπε https://www.durostick.gr/proioda/kolles-armostokoi-/proioda-katharismou-prostasias-plakidion-graniton-marmaron/durostick-oksino-katharistiko-plakidion Αυτό πρέπει να είναι. Aυτο ειναι και ειναι πολυ καλο για τετοιες δουλειες παρτο.Προσοχη μονο μασκα και γαντια γιατι ειναι ιδιαιτερα οξινο για το δερμα
Alexis-9 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Ξυδι και Βιακαλ με καλο τριψιμο και θα γινει η δουλεια σου
Uberalles_gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Στις 20/8/2021 στις 4:38 ΜΜ, ΠάρηςΓ είπε Τι υλικο ειναι ο παγκος; Δεν θυμάμαι αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, ξύλο νομίζω
MauroPaltoudias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Uberalles_gr είπε Δεν θυμάμαι αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, ξύλο νομίζω Άλλο ξύλο, άλλο μελαμίνη, άλλο MDF. Το αναφέρω επειδή πολλοί τα μπερδεύουν. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από MauroPaltoudias
Uberalles_gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Άλλο ξύλο, άλλο μελαμίνη, άλλο MDF. Το αναφέρω επειδή πολλοί τα μπερδεύουν. Έχεις απόλυτο δίκιο, δεν είναι ξύλο, δεν ξέρω τι ακριβώς είναι.
Doubt Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, Uberalles_gr είπε Έχεις απόλυτο δίκιο, δεν είναι ξύλο, δεν ξέρω τι ακριβώς είναι. Αν είναι ο συνηθισμένος πάγκος από μοριοσανίδα, δεν έχει πρόβλημα. Χρειάζεται προσπάθεια για να του κάνεις έστω την παραμικρή ζημιά, το να πέσει πάνω ένα πλακάκι δεν είναι τίποτα.
oasisAthens Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα παιδιά. Άνοιξα στο μπάνιο (όχι εγώ ο μάστορας) ένα παράθυρο για μπάνιο και το έκανε ελαφρώς μεγαλύτερο από ότι το κούφωμα. 4 πόντους για την ακρίβεια. Το κούφωμα μπορεί να στερέωθει και να καλυφθεί το κενό με αφρό πολυουρεθανησ χαμηλής διόγκωσης? Έχει κάποιος καμία ιδέα? Ρωτάω γιατί για να βιδωθεί απευθείας πάνω στο τούβλο πρώτα δεν φθάνουν οι βίδες (εννοώ τώρα που μπήκε σοβας - πλακακι η απόσταση της κασας του κουφώματος είναι κυριως στο ύψος του σοβά).
Doubt Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 10 λεπτά πριν, oasisAthens είπε Καλησπέρα παιδιά. Άνοιξα στο μπάνιο (όχι εγώ ο μάστορας) ένα παράθυρο για μπάνιο και το έκανε ελαφρώς μεγαλύτερο από ότι το κούφωμα. 4 πόντους για την ακρίβεια. Το κούφωμα μπορεί να στερέωθει και να καλυφθεί το κενό με αφρό πολυουρεθανησ χαμηλής διόγκωσης? Έχει κάποιος καμία ιδέα? Ρωτάω γιατί για να βιδωθεί απευθείας πάνω στο τούβλο πρώτα δεν φθάνουν οι βίδες (εννοώ τώρα που μπήκε σοβας - πλακακι η απόσταση της κασας του κουφώματος είναι κυριως στο ύψος του σοβά). 4 πόντους και στο ύψος και στο πλάτος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις