cthulhucarbide Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 14 λεπτά πριν, Silverage είπε Πού μπορώ να βρώ ένα κομμάτι ανοξείδωτο ατσάλι; Μια μικρή τετράγωνη πλάκα θέλω για να χαράξω ή να πατήσω πάνω της γράμματα. Σε βιοτεχνία με λαμαρίνες και ανοξείδωτα κάπου κοντά στην περιοχή σου. Αν δεν έχεις κοντά σου δεν ξέρω αν γίνεται μέσω ίντερνετ, αμφιβάλλω. Τι πάχος θες; 1
Silverage Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Σε βιοτεχνία με λαμαρίνες και ανοξείδωτα κάπου κοντά στην περιοχή σου. Αν δεν έχεις κοντά σου δεν ξέρω αν γίνεται μέσω ίντερνετ, αμφιβάλλω. Τι πάχος θες; 4-5mm
DrLo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, john1987 είπε Οχι δεν είναι αρχαίο απλα του 1998. Δεν είχε συναγερμό και κλιματισμό οπότε πρέπει να φροντίσω για αυτά. Το ερωτιματικό στο τέλος του προηγούμενου μνμ μου ήταν κατά λάθος. Για τους λόγους αυτούς δεν αξίει το κόπο να κάνει αλλαγή όλων των ηλεκτρολογικών ούτε κατά διάνοια.
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, Silverage είπε 4-5mm Ψάξε για βιοτεχνία με λαμαρίνες κλπ και πάρε τηλ. 5mm δεν θα βρεις σε καμία λαμαρίνα. 4 ή 6. 4mm σε ανοξείδωτο είναι και αυτό δύσκολο. Τα ινοξ τα δουλεύουν σε λεπτά πάχη και άντε μέχρι 2mm το πολύ. Απότι έχω δει εγώ τουλάχιστον. Μου φαίνεται δύσκολο να το βρεις αυτό που θες
MauroPaltoudias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, mechpanos είπε Αποχωρώ λίγο από το insomnia, να κάνω καμία βουτιά και να καταναλώσω ποιοτικότερα τον χρόνο μου. Αυτό ακριβώς ήθελα να σου πω και εγώ : να μην χαλιέσαι έτσι εύκολα και σίγουρα, να καταναλώνεις πιο ποιοτικά τον χρόνο σου ( χωρίς να αναζητείς δηλαδή, τις απαραίτητες - κατά την άποψη και κρίση σου - διευκρινίσεις). 34 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε 4mm σε ανοξείδωτο είναι και αυτό δύσκολο. Τα ινοξ τα δουλεύουν σε λεπτά πάχη και άντε μέχρι 2mm το πολύ. Απότι έχω δει εγώ τουλάχιστον. Ο ανοξείδωτος χαλυβας (ωστενιτικής δομής, που θεωρείται και ο πιο εμπορικός) δουλεύεται σε επίπεδο ελάσματος, σε αρκετά πάχη (ξεκινώντας από κάποιας τάξης χιλιοστά και καταλήγοντας σε επίπεδα 1, 2 ή και 5 εκατοστών). Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2021 από MauroPaltoudias
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 29 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Ο ανοξείδωτος χαλυβας (ωστενιτικής δομής, που θεωρείται και ο πιο εμπορικός) δουλεύεται σε επίπεδο ελάσματος, σε αρκετά πάχη (ξεκινώντας από κάποιας τάξης χιλιοστά και καταλήγοντας σε επίπεδα 1, 2 ή και 5 εκατοστών). Γενικά μιλώντας, ναι υπάρχουν τα πάντα. Δεν υπάρχει φυσικός λόγος για να μην μπορείς να φτιάξεις λαμαρίνα 5,4mm. Το θέμα είναι κατά πόσο μπορείς να βρεις κάτι διαθέσιμο πχ στην πόλη σου. Και αυτό που είπα σε προηγούμενο μήνυμα είναι η πρακτική εμπειρία για το πόσο πιθανό είναι να βρει αυτά τα πάχη που είπα. Επίσης δεν χρειάζεται να πάρει ωστενιτικής δομής για τον λόγο που τον θέλει καθώς θα ήταν αρκετά πιο ακριβός χωρίς λόγο
MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Επίσης δεν χρειάζεται να πάρει ωστενιτικής δομής για τον λόγο που τον θέλει καθώς θα ήταν αρκετά πιο ακριβός χωρίς λόγο Θα μπορούσε. Ποιάς δομής όμως, θα μπορούσε να είναι πιο οικονομικός; Θα με ενδιέφερε να μάθω. Επίσης, η παραπομπή που έδωσα, αφορά σε προμηθευτή στη Θεσσαλονίκη (υπαρκτή επιχείρηση), ωστόσο επειδή έχω εμπειρία στο συγκεκριμένο θέμα, θα έλεγα ότι και στην Αθήνα μου έρχονται αμέσως αμέσως, άλλοι δύο προμηθευτές (για ευνόητους λόγους δεν τους αναφέρω, αν ενδιαφέρεται κανείς πάντως, μπορώ σε π.μ. να τον ενημερώσω). Άλλωστε τώρα πια, το να παραγγείλει κανείς κάτι μέσω διαδικτύου, είναι πολλές φορές πιο άμεσο από το να επισκεφτεί δια ζώσης την επιχείρηση και να το προμηθευτεί επί τόπου. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2021 από MauroPaltoudias
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Θα μπορούσε. Ποιάς δομής όμως, θα μπορούσε να είναι πιο οικονομικός; Θα με ενδιέφερε να μάθω. To 304
MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 5 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε To 304 Μα ο 304 είναι ωστενιτικής δομής!!
DrLo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 10 ώρες πριν, Silverage είπε Πού μπορώ να βρώ ένα κομμάτι ανοξείδωτο ατσάλι; Μια μικρή τετράγωνη πλάκα θέλω για να χαράξω ή να πατήσω πάνω της γράμματα. Θα πας πρώτα να περάσεις Βιομηχανικά Κράματα ΙΙ με τουλάχιστον 7 και θα ξαναέρθεις για να πάρεις απάντηση.
Silverage Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Απ'ότι είδα όλοι πουλάνε μεγάλες λαμαρίνες 1,5-2 μέτρα. Δεν θέλω τόσο μεγάλο κομματι, καμιά 15εκ. σε διαστάσεις για να χαράξω μερικές λέξεις. Ίσως αν πήγαινα απο εκεί και είχαν κανένα κομμάτι περίσσευμα να μου το έκοβαν αλλά επειδή δεν βρήκα κανένα κοντινό σε μένα παρήγγειλα online αλλά ήταν ακριβό. Τουλάχιστον είναι χαραγμένο. Α και είναι 304 μιας και κάνουμε ανάλυση κραμάτων 😋 Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2021 από Silverage
adi32 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Βάψαμε αλλά έχουν πέσει λαδομπογιες στο πάτωμα. Πως τις βγάζουμε πιο εύκολα? Νέφτι και σπάτουλα ή σύρμα?
MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Silverage είπε Α και είναι 304 μιας και κάνουμε ανάλυση κραμάτων Πού θες να το τοποθετήσεις (μέσα, έξω) και πόσο καιρό θες να το κρατήσεις στη θέση αυτή; Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2021 από MauroPaltoudias
Silverage Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, MauroPaltoudias είπε Πού θες να το τοποθετήσεις (μέσα, έξω) και πόσο καιρό θες να το κρατήσεις στη θέση αυτή; Το θέλω για να γράψω πάνω του τις 24 λέξεις που δίνουν πρόσβαση στο πορτοφόλι που έχω για bitcoin. Λένε να τις χαραξεις σε κάτι μεταλλικό π.χ. ανοξείδωτο ατσάλι που δεν σκουριάζει και δεν καίγεται σε φωτιά σε αντίθεση με το χαρτί. Σε ένα συρτάρι θα το έχω να κάθεται, λογικά για χρόνια.
MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Silverage είπε Σε ένα συρτάρι θα το έχω να κάθεται, λογικά για χρόνια. Μια χαρά είναι. Αφού δεν θα είναι σε εξωτερικό χώρο. Όλα καλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις