hp8 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 29 λεπτά πριν, jon1984 είπε Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει άλλος τρόπος -εκτός απο κολλητή- για να μην πιάσει τόσο χώρο; βαλε στρατζαριστο 20 mm και βίδωσε την πάνω σε αυτά Στραντζαριστά
jon1984 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, hp8 είπε βαλε στρατζαριστο 20 mm και βίδωσε την πάνω σε αυτά Στραντζαριστά Είναι δοκιμασμένο; Εννοώ το έχεις συναντήσει κάπου; ευχαριστώ
mechpanos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 17 ώρες πριν, jon1984 είπε Είναι δοκιμασμένο; Εννοώ το έχεις συναντήσει κάπου; ευχαριστώ Πόοο ρε φίλε... πώς δεν το είχα σκεφτεί, να πώ στον δικόνε μου, να μου βάλει στρατζαριστό!!! Εντάξει είναι λίγο φύρα σαν υλικό (το στρατζαριστό, είναι πιο παχύ υλικό από τον οδηγό της γυψοσανίδας, σχεδόν το 2πλάσιο!!!) αλλά κάνεις δουλειά σου! Μόλις ανακάλυψα ότι έχασα 2-3 cm ύψος χώρου, από αυτό Jon ναι ρε συ βάλε στρατζαριστό μια χαρά θα είσαι!!!
haris_216 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Σε τροχήλατη συρταριέρα γραφείου (dromeas αν παίζει ρόλο) θέλω να αφαιρέσω τα συρτάρια. Η συρταριέρα έχει 3+1 συρτάρια (τα 3 μεταλλικά το πάνω πλαστικό για μικροπράγματα) τα οποία κλειδώνουν. Το πλαστικό συρτάρι βγαίνει μια χαρά αλλά τα υπόλοιπα ανοίγουν μέχρι εκεί που πρέπει αλλά δεν βρίσκω τρόπο να τα βγάλω τελείως. Καμιά ιδέα;
nickol-us Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, haris_216 είπε Σε τροχήλατη συρταριέρα γραφείου (dromeas αν παίζει ρόλο) θέλω να αφαιρέσω τα συρτάρια. Η συρταριέρα έχει 3+1 συρτάρια (τα 3 μεταλλικά το πάνω πλαστικό για μικροπράγματα) τα οποία κλειδώνουν. Το πλαστικό συρτάρι βγαίνει μια χαρά αλλά τα υπόλοιπα ανοίγουν μέχρι εκεί που πρέπει αλλά δεν βρίσκω τρόπο να τα βγάλω τελείως. Καμιά ιδέα; Καμία φωτό ίσως βοηθούσε, εκτός αν περιμένεις απάντηση απο όσους έχουν συρταριερα δρομέα Έτσι που τα λες, λογικά έχει οδηγό στο συρτάρι ο οποίος βιδωνει επάνω του.
MauroPaltoudias Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Στις 6/8/2021 στις 10:48 ΜΜ, jon1984 είπε Είναι δοκιμασμένο; Εννοώ το έχεις συναντήσει κάπου; ευχαριστώ Μπες στο μοϊκανός ντοτ τζι αρ. Εκεί έχει έναν αρχιτέκτονα και έναν ηλεκτρολόγο (μάστορα) που ξέρουν στατικά, έναν μηχανολόγο που ασχολείται με τοποθέτηση γυψοσανίδων και έναν δικηγόρο που ασχολείται με κατασκευή και στατικά (επίσης). Θα λάβεις πιο έγκυρη πληροφόρηση.
Doubt Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, haris_216 είπε Σε τροχήλατη συρταριέρα γραφείου (dromeas αν παίζει ρόλο) θέλω να αφαιρέσω τα συρτάρια. Η συρταριέρα έχει 3+1 συρτάρια (τα 3 μεταλλικά το πάνω πλαστικό για μικροπράγματα) τα οποία κλειδώνουν. Το πλαστικό συρτάρι βγαίνει μια χαρά αλλά τα υπόλοιπα ανοίγουν μέχρι εκεί που πρέπει αλλά δεν βρίσκω τρόπο να τα βγάλω τελείως. Καμιά ιδέα; Συνήθως τα σηκώνεις προς τα πάνω για να βγουν Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2021 από Doubt
invisiblesurfer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Στο συνημμένο φαίνεται το εξωτερικό τμήμα εντοιχισμένου ντους που τοποθετήθηκε από "υδραυλικό". Πατώντας το δεξί μπουτον δεν βγαίνει νερό από πουθενά, ενώ πατώντας το αριστερό βγαίνει νερό και από το τηλέφωνο και από τη ντουζιερα. Αν υπάρχει κάποιος κανονικός υδραυλικός στο φόρουμ στην περιοχή των νοτίων προαστίων ας επικοινωνήσει με πμ παρακαλώ θερμά. Σας ευχαριστώ.
hp8 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 31 λεπτά πριν, invisiblesurfer είπε Πατώντας το δεξί μπουτον δεν βγαίνει νερό από πουθενά, ενώ πατώντας το αριστερό βγαίνει νερό και από το τηλέφωνο και από τη ντουζιερα. εχει σύνδεση το δεξι μπουτον ? Δεν ξερω αν είναι αυτό το μοντέλο του βίντεο Grohe Shower Valve
ΠάρηςΓ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, invisiblesurfer είπε Στο συνημμένο φαίνεται το εξωτερικό τμήμα εντοιχισμένου ντους που τοποθετήθηκε από "υδραυλικό". Πατώντας το δεξί μπουτον δεν βγαίνει νερό από πουθενά, ενώ πατώντας το αριστερό βγαίνει νερό και από το τηλέφωνο και από τη ντουζιερα. Αν υπάρχει κάποιος κανονικός υδραυλικός στο φόρουμ στην περιοχή των νοτίων προαστίων ας επικοινωνήσει με πμ παρακαλώ θερμά. Σας ευχαριστώ. Νομιζω αν το γυριζεις ρυθμιζεις ροη δοκιμασες να τα περιστρεψεις; Εγω εχω αλλης μαρκας αλλα το εβαλα μονος μου γιατί αυτα δε τα βαζουν συχνα και δε ξερουν καθως και τις οδηγίες τις πετανε στα σκουπιδια. Οι τιμές για τοποθέτηση από σοβαρούς τουλάχιστον φαινομενικα υδραυλικοθς ηταν 300-500€ και με παρακαλια οποτε αφιέρωσα μια μερα και τις έβαλα Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2021 από ΠάρηςΓ
invisiblesurfer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 21 λεπτά πριν, hp8 είπε εχει σύνδεση το δεξι μπουτον ? Δεν ξερω αν είναι αυτό το μοντέλο του βίντεο Grohe Shower Valve Δεν ξέρω αν το έχει συνδέσει. Ξέρω ότι είναι καραγκιόζης. Δυστυχώς δεν γνωρίζω ούτε εγώ από υδραυλικά αλλιώς θα το έκανα μόνος μου. Είναι βέβαιο ότι ο "υδραυλικός" δεν διάβασε καθόλου τις οδηγίες και η αγωνία μου είναι μήπως χρειαστεί να ξηλωθούν πλακάκια. 15 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Νομιζω αν το γυριζεις ρυθμιζεις ροη δοκιμασες να τα περιστρεψεις; Εγω εχω αλλης μαρκας αλλα το εβαλα μονος μου γιατί αυτα δε τα βαζουν συχνα και δε ξερουν καθως και τις οδηγίες τις πετανε στα σκουπιδια. Οι τιμές για τοποθέτηση από σοβαρούς τουλάχιστον φαινομενικα υδραυλικοθς ηταν 300-500€ και με παρακαλια οποτε αφιέρωσα μια μερα και τις έβαλα Γύρισα τα πάντα. Οταν πιέζεται το δεξί μπουτον (τηλέφωνο) δεν βγάζει νερό καθόλου. Το δε αριστερό μπουτον (ντουζιερα) βγάζει νερό και από το τηλέφωνο και από τη ντουζιερα. Περιστρεφοντας το δεξί μπουτον δεν αυξομειώνεται η ένταση του νερού όπως θα έπρεπε. Επαναλαμβάνω αν υπάρχει κάποιος υδραυλικός ή γνωστής κερνάω και καφέ και ότι θέλετε. Σας ευχαριστώ θερμά που ασχολείστε!
haris_216 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 6 ώρες πριν, nickol-us είπε Καμία φωτό ίσως βοηθούσε, εκτός αν περιμένεις απάντηση απο όσους έχουν συρταριερα δρομέα Έτσι που τα λες, λογικά έχει οδηγό στο συρτάρι ο οποίος βιδωνει επάνω του. Έχεις απόλυτο δίκιο. Και στα δύο σημεία του post σου (φωτό και βιδωμένο οδηγό) Τελικά όντως έχει από μία βίδα σε κάθε πλευρά που συγκρατεί το ράφι. Την είχα δει αλλά απέρριψα με το μυαλό μου ότι θα ήταν μόνο αυτό το μικρό βιδάκι (γιατί όντως είναι μικρό) Ευχαριστώ πολύ 6 ώρες πριν, Doubt είπε Συνήθως τα σηκώνεις προς τα πάνω για να βγουν Αυτό λειτουργεί γενικά σε διάφορες συρταριέρες αλλά όχι στην συγκεκριμένη περίπτωση. Όπως ανέφερα πάνω, λύθηκε το θέμα. Ευχαριστώ πάντως για την πρόταση 2
Haldol Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 TL;DR: Πόσα watt είναι ένα τυπικό, σύγχρονο ψυγείο; 😢 Αγόρασα το GBF567PZCMB πριν λίγο καιρό. Θέλω να του βάλω ένα mini-πίνακα από πάνω (delay-on κ.λπ) ώστε όταν κόβεται το ρεύμα, να ξαναπαίρνει σε μισό ή ένα λεπτό, όχι αμέσως με το που έρθει. Ο σκοπός είναι να αποφύγω τα "τακ-τακ-τακ-τακ" που γίνονται πολλές φορές όταν η ΔΕΗ κάνει τρέλες, που το ρεύμα κόβεται κι έρχεται 5-6 φορές σε λίγα δευτερόλεπτα. Ψάχνω σε datasheets, τεχνικά χαρακτηριστικά, ότι θέλετε, και δε γράφουν αυτό το απλό πράγμα! Την max κατανάλωση ρεύματος. Είναι γεμάτο από energy labels με τις "κινέζικες" κρυπτογραφήσεις τύπου "Α, B, C, D, E, F, G" που δε σημαίνουν τίποτα, και το πιο "σχετικό" είναι το annual consumption (282 kWh), που κι αυτό δε λέει τίποτα, αφού δε γνωρίζω duty cycle.
nickol-us Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 5 ώρες πριν, Haldol είπε TL;DR: Πόσα watt είναι ένα τυπικό, σύγχρονο ψυγείο; 😢 Αγόρασα το GBF567PZCMB πριν λίγο καιρό. Θέλω να του βάλω ένα mini-πίνακα από πάνω (delay-on κ.λπ) ώστε όταν κόβεται το ρεύμα, να ξαναπαίρνει σε μισό ή ένα λεπτό, όχι αμέσως με το που έρθει. Ο σκοπός είναι να αποφύγω τα "τακ-τακ-τακ-τακ" που γίνονται πολλές φορές όταν η ΔΕΗ κάνει τρέλες, που το ρεύμα κόβεται κι έρχεται 5-6 φορές σε λίγα δευτερόλεπτα. Ψάχνω σε datasheets, τεχνικά χαρακτηριστικά, ότι θέλετε, και δε γράφουν αυτό το απλό πράγμα! Την max κατανάλωση ρεύματος. Είναι γεμάτο από energy labels με τις "κινέζικες" κρυπτογραφήσεις τύπου "Α, B, C, D, E, F, G" που δε σημαίνουν τίποτα, και το πιο "σχετικό" είναι το annual consumption (282 kWh), που κι αυτό δε λέει τίποτα, αφού δε γνωρίζω duty cycle. Λογικά η κατανάλωση δεν πρέπει τα 100-150 watt, ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα θα γράφει επάνω στο ταμπελακι του μαζί με το μοντέλο, σειριακό αριθμό κτλ.
mechpanos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 12 ώρες πριν, Haldol είπε TL;DR: Πόσα watt είναι ένα τυπικό, σύγχρονο ψυγείο; 😢 Αγόρασα το GBF567PZCMB πριν λίγο καιρό. Θέλω να του βάλω ένα mini-πίνακα από πάνω (delay-on κ.λπ) ώστε όταν κόβεται το ρεύμα, να ξαναπαίρνει σε μισό ή ένα λεπτό, όχι αμέσως με το που έρθει. Ο σκοπός είναι να αποφύγω τα "τακ-τακ-τακ-τακ" που γίνονται πολλές φορές όταν η ΔΕΗ κάνει τρέλες, που το ρεύμα κόβεται κι έρχεται 5-6 φορές σε λίγα δευτερόλεπτα. Ψάχνω σε datasheets, τεχνικά χαρακτηριστικά, ότι θέλετε, και δε γράφουν αυτό το απλό πράγμα! Την max κατανάλωση ρεύματος. Είναι γεμάτο από energy labels με τις "κινέζικες" κρυπτογραφήσεις τύπου "Α, B, C, D, E, F, G" που δε σημαίνουν τίποτα, και το πιο "σχετικό" είναι το annual consumption (282 kWh), που κι αυτό δε λέει τίποτα, αφού δε γνωρίζω duty cycle. 2kw
Προτεινόμενες αναρτήσεις