Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια γρήγορη, ίσως χαζή ερώτηση:

Πριν λίγο καιρό είχα περάσει έναν εξωτερικό τοίχο με αστάρι (νερού) αλλά δεν πρόλαβα να τον βάψω. Τώρα που θέλω να τον τελειώσω θα είναι οκ το αστάρωμα ή πρέπει να τον ξαναασταρώσω;

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, katbo είπε

Μια γρήγορη, ίσως χαζή ερώτηση:

Πριν λίγο καιρό είχα περάσει έναν εξωτερικό τοίχο με αστάρι (νερού) αλλά δεν πρόλαβα να τον βάψω. Τώρα που θέλω να τον τελειώσω θα είναι οκ το αστάρωμα ή πρέπει να τον ξαναασταρώσω;

Καλύτερα να ασταρώσεις πάλι γιατί θα έχει πιάσει σκόνες κρούστα , να μην γίνει καλή συγκόληση του χρώματος και να ξεφλουδίζει.

• Thanks 1
Δημοσ.

έχει βάλει κανείς σας ;;  είναι   σκεφτομαι να βαλω στο μπάνιο   μιας και κανω ανακαίνιση δειχνει πολυ απλο ομορφο  και οικονομικο  https://www.estiatherm.gr/skroutz/pvc-0876.html?fee=1&fep=2691    5.5 ευρω 1.5 τεταραγωνικο σχεδον  

δείχνει πολυ καλή λύση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για καγκελα σατινε ή σφυριλλατο ?

Ποσα μετρα βγαζει το λιτρο σε καγκελλα σαν αυτα περιπου ?

33.jpg

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Δύο κουτιά των 750ml για δύο χέρια πέρασμα σίγουρα.

Το πρώτο χέρι σχετικά πηχτό ελάχιστα αραιωμένο με διαλύτη (τον πιο φτηνό που θα βρεις) το δεύτερο χέρι θα το αραιώσεις πιο πολύ γιατί είναι το φινίρισμα στην ουσία η λάμψη,το βάψιμο είναι το πρώτο χέρι,αν σου περισσέψει χρώμα και έχεις χρόνο κ διάθεση με τρίτο χέρι καλύτερα θα τα κάνεις χειρότερα όχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, planetX είπε

Δύο κουτιά των 750ml για δύο χέρια πέρασμα σίγουρα.

Το πρώτο χέρι σχετικά πηχτό ελάχιστα αραιωμένο με διαλύτη (τον πιο φτηνό που θα βρεις) το δεύτερο χέρι θα το αραιώσεις πιο πολύ γιατί είναι το φινίρισμα στην ουσία η λάμψη,το βάψιμο είναι το πρώτο χέρι,αν σου περισσέψει χρώμα και έχεις χρόνο κ διάθεση με τρίτο χέρι καλύτερα θα τα κάνεις χειρότερα όχι.

Για ποσσα μετρα ???

Ειναι περιπου 100 μετρα 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Με συγχωρείς εγώ δεν το διάβασα σωστά, λοιπόν 2 κουτιά που σου γράφω έβγαλαν περίπου 25 τετραγωνικά κάγκελα στα 100 που θες υπολόγισε τουλάχιστον δύο κουβαδάκια 3κιλα και παίξε με την αραίωση γιατί θες πολλά μέτρα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Για ποσσα μετρα ???

Ειναι περιπου 100 μετρα 

Επειδη ειναι πολλα τα μετρα αν σε ενδιαφερει εχει ακομα αποθεμα το lidl λαδομπογια με αντισκωριακη ιδιοτητα(λεει οτι την εφαρμοζεις κατευθειαν στην σκουρια) σε χρωμα λευκο,μαυρο,γκρι  6ευρω τα 1000ml!!!!  Αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα ξυθουν..! Απλα φανερωνει οτι η μπογια ειναι καποιας ποιοτητας!

• Like 2
Δημοσ.
Στις 28/6/2021 στις 1:43 ΠΜ, salvador_ είπε

έχει βάλει κανείς σας ;;  είναι   σκεφτομαι να βαλω στο μπάνιο   μιας και κανω ανακαίνιση δειχνει πολυ απλο ομορφο  και οικονομικο  https://www.estiatherm.gr/skroutz/pvc-0876.html?fee=1&fep=2691    5.5 ευρω 1.5 τεταραγωνικο σχεδον  

δείχνει πολυ καλή λύση 

Εγώ από το Link που παραθέτεις καταλαβαίνω ότι είναι 5.5 ευρώ το 0.5 τετραγωνικό. Είναι ωραία ιδέα. Δεν ξέρω για μπάνιο. Θα πρέπει ίσως να το βάλεις πάνω από πλακάκι.

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Θέλω να καθαρίσω κάτι και στο youtube είδα πως γίνεται να καθαριστεί με Ακετόνη 100%. Στην Ελλάδα γιατί ακόμα και η καθαρή Ακετόνη δεν είναι 100%; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αλλά στα συστατικά παρακάτω λέει Acetone, Denatonium Benzoate που ουσιαστικά το βάζουνε για να πικρίζει να μην πάει κανείς και το πιεί.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, rafinos είπε

είδα πως γίνεται να καθαριστεί με Ακετόνη 100%

αν μιλαμε για thermal paste, και το κανονικο οινοπνευμα με βαμβακι και προσοχη κανει το ιδιο πραγμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...