Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/11/2018 στις 11:46 ΠΜ, tornado είπε

εχω δυο ερωτησεις,

η πρωτη - αλλαξαμε μπαταρια νιπτηρα και η καινουρια στο ζεστο της ειναι σαν να κατουρας...!

Πηγα να ξυριστω και εφαγα ηττα... λεω στον υδραυλικο, τι φταιει εδω? και μου λεει πηρες μπαταρια μειωμενης ροης! Επειδη δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο

τι ιστορια ειναι αυτη? και αν θελω να γινει κανονικη η ροη πρεπει να αλλαξω μπαταρια?

Η δευτερη, αλλαξαμε ρολλα και το παλιο ηταν σχετικα πλατυ και μου αφησε ενα τεραστιο κενο.

Εχω θεμα καταρχην στο πως θα το καλυψω, σκεφτομαι φυλο μελαμινης (που ειναι και φτηνο) η εναλλακτικα ξυλο ραμποτε.

Τελος επομενο θεμα ειναι τι θα κανω με τις κουρτινες?

rolla.jpg

επανερχομαι γιατι πριν λιγες ημερες τελειωσα τις εργασιες....

στην φωτο μετα την εγκατασταση του ραμποτε.

Δυο τετοια ρολλα καλυφθηκαν με ραμποτε κοστος και τα δυο παραθυρα 25 ευρω.

parathiro-3.jpg

Δεν εγιναν πανεμορφα και ταιριαστα απολυτα, αλλα στη παρουσα φαση το κοστος της ολης φασης μου ελυσε τα χερια.

ΥΓ...... ξεχασα να σας πω για την ιστορια της μπαταριας στο μπανιο που δεν ετρεχε ζεστο νερο....

τελικα ο υδραυλικος οπως βιδωνε το σπιραλ του ζεστου, το ειχε στριψει τοσο πολυ που μετα βιας  εβγαινε νερο σαν να κατουρας. Τα ελυσα ολα, και το βιδωσα σωστα και το ζεστο νερο εβγαινε παραπανω απο μπολικο.

Δυστυχως θεωρησα ντε φακτο οτι ο υδραυλικος ειχε κανει οτι επρεπε και οτι ηταν αλλου το προβλημα.... αμ δε!

Επεξ/σία από tornado
  • Like 2
Δημοσ.

divo

το εκανες τσιλικο ομολογουμενως!

Το δικο μου ομως ρολο, ειχε αρκετη δουλεια για να μοιαζει με το δικο σου και αν θες ασε τα εξοδα που δεν ειναι παρα πολλα (στοκος κλπ)

θελει ομως χρονο που δεν εχω + πρεπει να εχω το σαλονι με χωματα αρκετο διαστημα και θα ειχα χοντρο προβλημα παντοφλατο....

Οτι εκανα, το τελειωσα σε 2 ωρες, μετα ενα καλο σφουγγαρισμα και παραδοθηκε για χρηση.

Ασε που μου βγηκαν αλλα απροβλεπτα προβληματα, πανω απο το ρολο, καθως τρυπαγα διαπιστωσα οτι δεν ειχε τουβλο :(

και αντε τρυπα να σε δω...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tornado είπε

divo

το εκανες τσιλικο ομολογουμενως!

Το δικο μου ομως ρολο, ειχε αρκετη δουλεια για να μοιαζει με το δικο σου και αν θες ασε τα εξοδα που δεν ειναι παρα πολλα (στοκος κλπ)

θελει ομως χρονο που δεν εχω + πρεπει να εχω το σαλονι με χωματα αρκετο διαστημα και θα ειχα χοντρο προβλημα παντοφλατο....

Οτι εκανα, το τελειωσα σε 2 ωρες, μετα ενα καλο σφουγγαρισμα και παραδοθηκε για χρηση.

Ασε που μου βγηκαν αλλα απροβλεπτα προβληματα, πανω απο το ρολο, καθως τρυπαγα διαπιστωσα οτι δεν ειχε τουβλο :(

και αντε τρυπα να σε δω...

Πολύ καλό το τελικό αποτέλεσμα.Αν το ραμποτέ είναι ξύλινο και το έβαφες θα μπορούσες να παίξεις και με κάποιο διαφορετικό χρώμα σε αντίθεση με τον τοίχο και να είσαι σίγουρος ότι θα τραβούσε το μάτι του κάθε επισκέπτη. Και οι  καλοί σχεδιαστές με τέτοιους τρόπους σκέφτονται να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό.

Και κάτι άλλο.Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού.☺️

• Like 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, bill999r είπε

Εντάξει σίγουρα εδώ κουβέντα κάνουμε και καλά κάνεις κ ρωτάς απλά εν τέλει νομίζω ότι δεν υπήρχε λόγος να μπείς στη διαδικασία αφού το δικό σου ζητούμενο είναι διαφορετικό.

Καλή επιτυχία με το τελικο αποτέλεσμα και ελπίζω να μας ανεβάσεις καμία φωτό να τα θαυμάσουμε κ εμείς. :)

Επίσης μια ερώτηση . Τα ηχεία τα έφτιαξες μόνος σου; 

Όταν με το καλό γίνουν θα ανεβάσω :)

Τα ηχεία τα έφτιαξα μόνος μου μ'ένα φίλο για βοήθεια-παρέα. Βρήκα το σχέδιο και αγόρασα τα ξύλα-μεγάφωνα κλπ και τα φτιάξαμε!!! Μας πήρε 2 μήνες βέβαια αλλά κατ'εμέ αξίζουν. Τώρα τα έχω 1 χρόνο έτσι όπως είναι στο σαλόνι για να πάρουν συστολές-διαστολές τα ξύλα και από τη νέα χρονιά λέω να τα βάψω.

• Like 1
Δημοσ.

Το κοντρα πλακε σαν βιομηχανικο προιον ξυλειας δεν εχει ιδιαιτερες συστολες-διαστολες. Δεν στεγνωνει, καθως ειναι ηδη στεγνα κομματια καπλαμα.
Ειδες κατι διαφορετικο εσυ;

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα,το καλοκαιρι θελω να ανακαινισω μια παλια αποθηκη που εχω,το ταβανι ειδικα θελει σιγουρα διορθωμα.Ειναι με καλαμια και τσιμεντο,η ενα μιγμα τελος παντων δεν ξερω πως το λενε,θελω να το ξηλωσω ολο και να βαλω γυψοσανιδες.Ωστοσο πεταξε την ιδεα ενας φιλος μου για τσιμεντοσανιδες,ειναι ευκολη η τοποθετηση τους?Προφανως θα ειναι πιο βαριες κλπ,αλλα αξιζει τον κοπο και τα επιπλεον λεφτα?

Δημοσ.

Γιατί να βάλεις τσιμέντοσανίδα;

Αν από πάνω υπάρχει σκέπη τότε με την γυψοσανίδα είσαι καλυμμένος.

Αν από πάνω δεν υπάρχει τίποτα τότε βάζεις γυψοσανίδα κ από πάνω λαμαρίνα. Διαφορετικά έτοιμο πάνελ κ ξεμπερδευεις αφού πρόκειται για αποθήκη.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bill999r είπε

Γιατί να βάλεις τσιμέντοσανίδα;

Αν από πάνω υπάρχει σκέπη τότε με την γυψοσανίδα είσαι καλυμμένος.

Αν από πάνω δεν υπάρχει τίποτα τότε βάζεις γυψοσανίδα κ από πάνω λαμαρίνα. Διαφορετικά έτοιμο πάνελ κ ξεμπερδευεις αφού πρόκειται για αποθήκη.

Nαι εχει κανονικα,πραγματικα δεν ξερω τα οφελη της για αυτο ρωτησα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Εφόσον έχει στέγη από επάνω πας για γυψοσανιδα. Πλευρικά έχει τοιχοποιία; Από πάνω η σκεπή τι υλικό είναι;;

Πλευρικα ειναι κανονικα χτισμενο με τσιμεντογωνιες.Τι εννοεις τι υλικο?Πανω απο τα καλαμια εχει γραδιες(ετσι τα λενε νομιζω) και μετα τα κεραμιδια.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

Nαι εχει κανονικα,πραγματικα δεν ξερω τα οφελη της για αυτο ρωτησα.

Η τσιμέντοσανίδα χρησιμοποιείται για εξωτερικούς κυρίως χώρους λόγω της ανθεκτικότητας της.

Για εσωτερικούς χώρους χρησιμοποιείται γυψοσανίδα κ για εσωτερικούς χώρους με αυξημένη υγρασία ανθυγρη γυψοσανίδα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...