Kostas23232y4 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Ξέρετε πώς μπορώ να φτιάξω την δική μου παιγνιδό κονσόλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 42 λεπτά πριν, Kostas23232y4 είπε Ξέρετε πώς μπορώ να φτιάξω την δική μου παιγνιδό κονσόλα. Τί ακριβώς εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas23232y4 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Σαν το playstation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Με lego 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katbo Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Στις 2/4/2021 στις 3:50 ΜΜ, hp8 είπε αφού τα διαβάσεις και καταλήξεις να το φτιάξεις γράψε να ξέρουμε και εμείς αν είναι σωστά https://aytomatopotisma.blogspot.com/p/blog-page_02.html https://aytomatopotisma.blogspot.com/p/blog-page_4.html Σ' ευχαριστώ πολύ, το πρώτο λινκ πολύ κατατοπιστικό! Κάποιο καλό μαγαζί για να πάρω τα υλικά για το αυτόματο πότισμα και να με καθοδηγήσουν και λίγο στο στήσιμο ξέρει κάποιος; Σε κανα-δυο φυτώρια που ρώτησα μου λέγανε κάτι άκυρα δικά τους που δεν είχαν λογική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 11 ώρες πριν, Kostas23232y4 είπε Ξέρετε πώς μπορώ να φτιάξω την δική μου παιγνιδό κονσόλα. Raspberry pi 4, και ένα 3d print για το case. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 29/3/2021 στις 9:58 ΠΜ, ΠάρηςΓ είπε Με τι ειναι καλυτερο να κοβουμε τσερκι χωρις να χαλαμε το εργαλείο; Θα χαλάσει αυτος ο κόφτης; Νομιζω πως ειναι πιο μαλακο σιδερο αρα δεν εχει προβλημα θεωρητικα. https://www.skroutz.gr/s/11976861/Knipex-Πλαγιοκόφτης-180mm-7002180.html Εγώ το κόβω με ψαλίδι κλαδέματος. Για περιστασιακή χρήση, για καθημερινή δεν ξέρω αν θα αντέξει. Ψαλίδι της πλάκας αλλά κόβει και το ενισχυμένο τσέρκι σχετικά εύκολα. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2021 από zio10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 14 λεπτά πριν, mechpanos είπε Raspberry pi 4, και ένα 3d print για το case. Και τι παιχνίδια μπορεί να τρέξει αυτό; καθαρά από περιέργεια ρωτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, Doubt είπε Και τι παιχνίδια μπορεί να τρέξει αυτό; καθαρά από περιέργεια ρωτάω. Emulators μέχρι ps1 νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas23232y4 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, mechpanos είπε Raspberry pi 4, και ένα 3d print για το case. το Raspberry pi 4 με πόσο RAM Πώς Βάζω κουμπί ON-OFF στο Rasberry Pi 4 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, katbo είπε μαγαζί για να πάρω τα υλικά για το αυτόματο πότισμα και να με καθοδηγήσουν και λίγο στο στήσιμο ξέρει κάποιος; ανάλογα με το τι θέλεις να κάνεις και το κόστος κατασκευής - κόπο από απλούς Εκτοξευτήρες Ταλάντωσης με λάστιχο κι αν δεν φτάνει η πίεση ( 2-3 τέτοια) και έλεγχο να ανοίγει διαφορετική παροχή (πχ 15' το ένα κλείνει αυτό ανοίγει το άλλο κλπ ) η πιο επαγγελματικη κατασκευή https://www.youtube.com/watch?v=LdKpOOh_GCI https://www.youtube.com/watch?v=eXZ_hOj8TFg Επεξ/σία 4 Απριλίου 2021 από hp8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Kostas23232y4 είπε Ξέρετε πώς μπορώ να φτιάξω την δική μου παιγνιδό κονσόλα. Φτιάχνω αυτές τις μέρες με το γιο ένα τρελό πρότζεκτ για παιχνίδι.😁 Πως θα τελειώσει δεν ξέρω ακόμη. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2021 από papoys1 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δεν σε είχα για gamer @papoys1! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Δεν σε είχα για gamer @papoys1! Παίζω λίγο αλλά δεν έχω φτάσει σε τέτοια επίπεδα. Του γιου έχει κολήσει και λόγω εμπειρίας πέφτει σε μένα η πιο πολύ δουλειά.🙂 Όταν τελειώσει θα ανεβάσω μία πλήρη. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2021 από papoys1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Kostas23232y4 είπε το Raspberry pi 4 με πόσο RAM Πώς Βάζω κουμπί ON-OFF στο Rasberry Pi 4 ? Με τα 4 και άνω. Ον Οφ υπάρχει κυκλωματάκι. Διάβασε λίγο σχετικά και αν έχεις απορίες, έλα στο thread του raspberry pi.......... Ψαξε σχετικά με retropie, για να ξέρεις και τι να περιμένεις... Επεξ/σία 4 Απριλίου 2021 από mechpanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις