Petros Electron Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Εγω στην θεση του θα εκοβα ενα μέρος του δαπεδου της εισόδου και θα εβαζα πλακάκι σε χρώμα και στιλ ξύλου. Θα έβρισκα κάτι παρόμοιο στην απόχρωση και στο στιλ και δεν θα είχα πρόβλημα με τις βροχές και τα νερά στην είσοδο. Και φιλμ να βαλει με την υγρασία απο επανω θα του φουσκώσει παλι. 1
Doubt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Πρέπει να βάζει νερά από το αρμοκάλυπτρο και από τα κενά που αφήνει η πόρτα, κακώς είχε επιλεγεί από την αρχή το laminate. 1
ΠάρηςΓ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Ναι οτι και να κανει θα εχει θεμα με νερα. Νομιζω ειναι κακη επιλογη. Μονο και μονο οι πελατες που μπαινουν θα φαιρνουν νερα μεσα. Βεβαια υπαρχουν και ξυλα ανθεκτικα στο νερο. Αλλιως ισως πλακάκι που ειναι δοκιμασμενο και με μια στεγανοποιηση απο κατω θα ειναι αρχοντας.
papoys1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, mechpanos είπε Τι βλακείες σου λένε!!!! Απλώς πρέπει να βγει από την άκρη η σειρά, μέχρι εκεί που είναι η ζημιά, και να ξανακουμπωθεί πάλι. Δεν την ψάχνεις για κανένα φιλμ προστασίας στην είσοδο, να προστατέψεις τα καινούργια; Θα συμφωνήσω. Αν η πόρτα σου είναι σε κάποια άκρη δεν θα είναι μεγάλο το ξήλωμα. Αν είναι στην μέση δυστυχώς θα πρέπει να ξεκουμπωθεί το μισό πάτωμα και να τοποθετηθεί εκ νέου από την αρχή. Για μικρό μπάλωμα μόνο στην πόρτα δυστυχώς είναι αδύνατο να βγουν και να μπουν τα κομμάτια που είναι χαλασμένα.
Hamurabi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Παιδια θελω να κανω μια εξωτερική ξυλινη κατασκευή την οποια θελω να ανοιψωσω 2-3cm ωστε να φευγει το νερο αν βρεχει. Ποια ειναι η φθηνότερη δυνατη λύση να φτιαξω ενα πατωμα 12 τ.μ. Στο οποιο να μη λιμναζει το νερο αλλα να φευγει κανονικά; Ευχαριστώ
mechpanos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 11 ώρες πριν, Hamurabi είπε Παιδια θελω να κανω μια εξωτερική ξυλινη κατασκευή την οποια θελω να ανοιψωσω 2-3cm ωστε να φευγει το νερο αν βρεχει. Ποια ειναι η φθηνότερη δυνατη λύση να φτιαξω ενα πατωμα 12 τ.μ. Στο οποιο να μη λιμναζει το νερο αλλα να φευγει κανονικά; Ευχαριστώ Τι εννοείς δεν κατάλαβα...Τι κατασκευή θέλεις να φτιάξεις, σε τι υπόβαση, το πάτωμα τί θα είναι... Γενικά το παν είναι να δώσεις κλίσεις ώστε να έχεις τις απορροές σου, και να υγρομονώσεις σωστά ώστε να μην περνάει παραμένουσα υγρασία από κάτω. 1
papoys1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 12 ώρες πριν, Hamurabi είπε Παιδια θελω να κανω μια εξωτερική ξυλινη κατασκευή την οποια θελω να ανοιψωσω 2-3cm ωστε να φευγει το νερο αν βρεχει. Ποια ειναι η φθηνότερη δυνατη λύση να φτιαξω ενα πατωμα 12 τ.μ. Στο οποιο να μη λιμναζει το νερο αλλα να φευγει κανονικά; Ευχαριστώ Θα έλεγα μία καλή λύση είναι γαλβανισμένοι και όχι γαλβανιζέ κοιλοδοκοί για να μη σκουριάζουν 3χ3 ή 4χ4 ανάλογα το ύψος που θέλεις.
someone- Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 καλησπέρα παιδια, μετα απο συνεχόμενες αναποδιες γενικά, εχω φτάσει σε σημείο να λεω καλύτερα να ημουν στο νοικι, μιλησα με τον επιπλοποιο για την κουζίνα και μου είπε πως ο υδραυλικός σου έβαλε χαμηλα τη σωλήνα για την αποχέτευση. μου ειπε πως δε τον πειραζει αυτον απλα επρεπε να ειναι πιο ψηλα. η σωληνα παλιότερα ηταν εκει που ειναι ο κυκλος και την κατέβασε εκει. τον ρωτησα τον υδραυλικό 15 φορες θα είμαστε οκ εκει την έβγαλες ναι μου λέει μην αγχώνεσαι, τι λετε ρε παιδια να τον βαλω να ξανασκαψει τον τοίχο;
mynam3 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα, σε σπίτι φίλου δεν υπάρχει ηλιακός θερμοσίφωνας παρά μόνο ηλεκτρικός. Το σπίτι έχει αυτονομία πετρελαίου, αν αυτό θα βοηθήσει. Το θέμα είναι τι τον συμφέρει περισσότερο ώστε να έχει ζεστό νερό κάποιες ώρες την ημέρα, όσο το δυνατόν φθηνότερα; Ηλιακός δεν μπορεί να μπει λόγω κεραμιδιών.
meletis_m Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, mynam3 είπε Καλησπέρα, σε σπίτι φίλου δεν υπάρχει ηλιακός θερμοσίφωνας παρά μόνο ηλεκτρικός. Το σπίτι έχει αυτονομία πετρελαίου, αν αυτό θα βοηθήσει. Το θέμα είναι τι τον συμφέρει περισσότερο ώστε να έχει ζεστό νερό κάποιες ώρες την ημέρα, όσο το δυνατόν φθηνότερα; Ηλιακός δεν μπορεί να μπει λόγω κεραμιδιών. Μπορεί να δει μποίλερ λεβητοστασίου , αφού δουλέυει ηδη το λέβητα πετρελαίου . Έχει κάποιο κόστος βέβαια . Αλλιώς δέν ξέρω μερικοί βάζουν και εναλλάκτη πλακοειδη πάλι στο σύστημα θέρμανσης . Έχω τη 1η λύση απο τότε που κατασκευάστηκε το σπίτι , ποτέ δέν έχω ξεμείνει απο νερό . 1 φορά στα 2 χρόνια καθαρίζω το μποίλερ απο άλατα κ.λ.π
papoys1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, someone- είπε καλησπέρα παιδια, μετα απο συνεχόμενες αναποδιες γενικά, εχω φτάσει σε σημείο να λεω καλύτερα να ημουν στο νοικι, μιλησα με τον επιπλοποιο για την κουζίνα και μου είπε πως ο υδραυλικός σου έβαλε χαμηλα τη σωλήνα για την αποχέτευση. μου ειπε πως δε τον πειραζει αυτον απλα επρεπε να ειναι πιο ψηλα. η σωληνα παλιότερα ηταν εκει που ειναι ο κυκλος και την κατέβασε εκει. τον ρωτησα τον υδραυλικό 15 φορες θα είμαστε οκ εκει την έβγαλες ναι μου λέει μην αγχώνεσαι, τι λετε ρε παιδια να τον βαλω να ξανασκαψει τον τοίχο; Την έκανες πολύ χαμηλά ρε φίλε. Αν βάλεις τα 10 εκατοστά που θέλεις για τα πόδια των ντουλαπιών είσαι οριακά για τις αναθυμιάσεις που χρειάζονται κλίση πριν την έξοδο. Τώρα ότι σου πει ο μάστορας και καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω να κάνει σωστή δουλειά να μην έχεις στο μέλλον προβλήματα με βουλώματα και να μην έχεις περιθώρια.
someone- Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, papoys1 είπε Την έκανες πολύ χαμηλά ρε φίλε. Αν βάλεις τα 10 εκατοστά που θέλεις για τα πόδια των ντουλαπιών είσαι οριακά για τις αναθυμιάσεις που χρειάζονται κλίση πριν την έξοδο. Τώρα ότι σου πει ο μάστορας και καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω να κάνει σωστή δουλειά να μην έχεις στο μέλλον προβλήματα με βουλώματα και να μην έχεις περιθώρια. ξεκινάει απο τα 17 και κάτι εκατοστά η σωληνα, τα ποδαράκια θα ειναι10 ποντοι αλλοι 2 το ξύλο συνολο 12. η κλιση που λες πριν την έξοδο θα ειναι πιο πανω νομίζω ουσιαστικά θα είναι έτσι απλά θα μπει προέκταση λογικά για κατέβει λίγο πιο κάτω.
papoys1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν όμως κάποια στιγμή θέλεις να βγάλεις το καμπυλωτό που δείχνω με το πράσινο να το καθαρίσεις από φαγητά που πιάνει συνήθως δεν θα έχεις περιθώρια προς τα κάτω να δουλέψεις ελεύθερα. Θα μπει όπως το λες αλλά μετά όταν χρειάζεται δεν θα είναι λειτουργικό'. Δεν ανεβαίνει η εικόνα και δεν ξέρω γιατί. Μιλώ για το καμπυλωτό κάτω κάτω που βγαίνει ξεβιδώνοντας τους δύο συνδέσμους. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από papoys1
someone- Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, papoys1 είπε Αν όμως κάποια στιγμή θέλεις να βγάλεις το καμπυλωτό που δείχνω με το πράσινο να το καθαρίσεις από φαγητά που πιάνει συνήθως δεν θα έχεις περιθώρια προς τα κάτω να δουλέψεις ελεύθερα. Θα μπει όπως το λες αλλά μετά όταν χρειάζεται δεν θα είναι λειτουργικό'. Δεν ανεβαίνει η εικόνα και δεν ξέρω γιατί. Μιλώ για το καμπυλωτό κάτω κάτω που βγαίνει ξεβιδώνοντας τους δύο συνδέσμους. οχι ανέβηκε την ειδα κατάλαβα ποιο κομματι λες. απλα αυτο που δείχνεις θα είναι ακριβώς κατω απο τον νεροχύτη και θα αφαιρείται. 1
ΠάρηςΓ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, someone- είπε καλησπέρα παιδια, μετα απο συνεχόμενες αναποδιες γενικά, εχω φτάσει σε σημείο να λεω καλύτερα να ημουν στο νοικι, μιλησα με τον επιπλοποιο για την κουζίνα και μου είπε πως ο υδραυλικός σου έβαλε χαμηλα τη σωλήνα για την αποχέτευση. μου ειπε πως δε τον πειραζει αυτον απλα επρεπε να ειναι πιο ψηλα. η σωληνα παλιότερα ηταν εκει που ειναι ο κυκλος και την κατέβασε εκει. τον ρωτησα τον υδραυλικό 15 φορες θα είμαστε οκ εκει την έβγαλες ναι μου λέει μην αγχώνεσαι, τι λετε ρε παιδια να τον βαλω να ξανασκαψει τον τοίχο; Εμένα σκέψου εβγαινε απο το σοβατεπι και παει κατευθειαν στο βοθρο χωρις οσμοπαγιδα η κατι. Εξαερισμος εννοείται οχι. Παρολα αυτα δεν εχει θεμα. Το μονο θεμα ειναι πως ισως να χρειαστει να φαει βαση απο ντουλαπι μπορει και οχι. Εβαλα συστολή και μετα σωληνες valsir φλατζωτες. Οι υδραυλικοι βαζουν σιλικονη αλλα δε κρατάει για παντα η σιλικονη για καποιο λογο. https://photos.app.goo.gl/P4fTnxpmv52ZSnL17
Προτεινόμενες αναρτήσεις