360city Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Θέλω να καθαρίσω ένα παλιό καρμπυρατέρ σομπας πετρελαίου το οποίο έχει κάποιο πρόβλημα και δεν τροφοδοτεί με πετρέλαιο τις εστίες. Θα το αποσυναρμολογησω όλο και θα το καθαρίσω με κάποιο χημικό. Γνωρίζετε κάποιο χημικό το οποίο να αφαιρεί το πετρελαιο και να καθαρίζει τα εξαρτήματα; Πετρέλαιο κανονικό ή χρωματισμένο; Τυπικά μόλις τα ανοίξεις τα καθαρίζεις με ότι διαλύει το πετρέλαιο και βασικά το λάδι του άρα βενζίνη κανονική είναι οκ καθώς και το wd40 ή τέτοιου είδους καθαριστικά σπραυ. Αν έχεις κάπου λαστιχένιες φλάντζες εκεί θέλει προσοχή γιατί πολλές είναι ειδικά για πετρέλαιο (λόγω λαδιού) κ με ότι άλλο μπορεί να κάνουν ζημιά. Δεν ξέρω αν θες μόνο καθαρισμό να κάνεις ή θα αλλάξεις κ τίποτα μέρη του μηχανισμού αλλά καλό θα ήταν αν έχει λαστιχακια σωληνάκια κλπ να τα κάνεις αλλαγή να γίνει καινουργη! Στο μηχανουργείο τέτοια μπέκα καρμπυρατέρ κλπ τα καθαρίζαμε ανάλογα την μακα που είχαν με αυτά τα υλικά και τέλος τα κάναμε μια στρώση με την πατσαβούρα με ασετον και γινόταν αστέρι. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 42 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Θέλω να καθαρίσω ένα παλιό καρμπυρατέρ σομπας πετρελαίου το οποίο έχει κάποιο πρόβλημα και δεν τροφοδοτεί με πετρέλαιο τις εστίες. Θα το αποσυναρμολογησω όλο και θα το καθαρίσω με κάποιο χημικό. Γνωρίζετε κάποιο χημικό το οποίο να αφαιρεί το πετρελαιο και να καθαρίζει τα εξαρτήματα; electroclean 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 28 λεπτά πριν, 360city είπε Πετρέλαιο κανονικό ή χρωματισμένο; Τυπικά μόλις τα ανοίξεις τα καθαρίζεις με ότι διαλύει το πετρέλαιο και βασικά το λάδι του άρα βενζίνη κανονική είναι οκ καθώς και το wd40 ή τέτοιου είδους καθαριστικά σπραυ. Αν έχεις κάπου λαστιχένιες φλάντζες εκεί θέλει προσοχή γιατί πολλές είναι ειδικά για πετρέλαιο (λόγω λαδιού) κ με ότι άλλο μπορεί να κάνουν ζημιά. Δεν ξέρω αν θες μόνο καθαρισμό να κάνεις ή θα αλλάξεις κ τίποτα μέρη του μηχανισμού αλλά καλό θα ήταν αν έχει λαστιχακια σωληνάκια κλπ να τα κάνεις αλλαγή να γίνει καινουργη! Στο μηχανουργείο τέτοια μπέκα καρμπυρατέρ κλπ τα καθαρίζαμε ανάλογα την μακα που είχαν με αυτά τα υλικά και τέλος τα κάναμε μια στρώση με την πατσαβούρα με ασετον και γινόταν αστέρι. Κανονικό πετρέλαιο θέρμανσης. Δεν θα αλλάξω κάποιο εξάρτημα μέσα αλλά αν έχει φλατζες και είναι φθαρμενες θα δω αν μπορώ να τις αλλάξω. Κάτι έχει βουλώσει το σύστημα και δεν εισέρχεται πετρέλαιο στην σομπα, επειδή τέτοιο καρμπυρατέρ δεν βρισκω και γενικά μόνο 2 μοντελα βρισκω που δεν ταιριάζουν καθόλου, πρέπει να φτιάξω το υπάρχον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε Κανονικό πετρέλαιο θέρμανσης. Δεν θα αλλάξω κάποιο εξάρτημα μέσα αλλά αν έχει φλατζες και είναι φθαρμενες θα δω αν μπορώ να τις αλλάξω. Κάτι έχει βουλώσει το σύστημα και δεν εισέρχεται πετρέλαιο στην σομπα, επειδή τέτοιο καρμπυρατέρ δεν βρισκω και γενικά μόνο 2 μοντελα βρισκω που δεν ταιριάζουν καθόλου, πρέπει να φτιάξω το υπάρχον. Καλή τύχη!!Κοιτα το φίλτρο αν έχει μύξες μέσα ,αν φέρνει μέσα πετρέλαιο φύσα απο την μεριά που φευγει το πετρέλαιο προς τον καυστηρα γιατί πιάνει βρωμιες και εκεί,Αν όλα είναι καθαρά θα είναι βουλωμένο το σωληνάκι που πάει το πετρέλαιο στον καυστηρα.Επίσης αν σιγουρεψεις ότι έρχεται πετρέλαιο στο καρμπ κοίτα αν σταγονίζει αυξανόμενο οταν γυρνάς τον διακόπτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SB_1957 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Για όποιον έχει αντλία θερμότητας Hitachi και θέλει να μάθει τα πάντα για εγκατάσταση και ρύθμιση υπάρχει στο youtube πλήρης οδηγός. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwsthsz Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Καλημερα, νοικιασα ενα σπιτι στο οποιο υποτιθετε οτι εχει αυτονομη θερμανση, το σπιτι αυτο εχει 4 σωματα τα οποιο εχουν πανω κατι θερμοστατικους διακοπτες οπου τα ανοιγεις απο εκει (δεν εχει θερμοστατη το σπιτι). Οι σωληνες ειναι ενιαιες δηλαδη ολη μερα ειναι ζεστες (το αναβει καποιος απο πανω). Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως καταλαβαινει ο μετρητης οτι εχω ανοιξει εγω το καλοριφερ για να ξεκινήσει να γραφει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 στοιχεία η φωτο (πχ) 2 ώρες πριν, kwsthsz είπε το σπιτι αυτο εχει 4 σωματα τα οποιο εχουν πανω κατι θερμοστατικους διακοπτες οπου τα ανοιγεις απο εκει 2 ώρες πριν, kwsthsz είπε Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως καταλαβαινει ο μετρητης οτι εχω ανοιξει εγω το καλοριφερ για να ξεκινήσει να γραφει έχεις μετρητή με Χρονοχρέωση η θερμιδομέτρηση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, kwsthsz είπε Καλημερα, νοικιασα ενα σπιτι στο οποιο υποτιθετε οτι εχει αυτονομη θερμανση, το σπιτι αυτο εχει 4 σωματα τα οποιο εχουν πανω κατι θερμοστατικους διακοπτες οπου τα ανοιγεις απο εκει (δεν εχει θερμοστατη το σπιτι). Οι σωληνες ειναι ενιαιες δηλαδη ολη μερα ειναι ζεστες (το αναβει καποιος απο πανω). Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως καταλαβαινει ο μετρητης οτι εχω ανοιξει εγω το καλοριφερ για να ξεκινήσει να γραφει Για τα κοινόχρηστα τι σου είπαν; έχει έρθει κανένας λογαριασμός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genious1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2020 από genious1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwsthsz Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, hp8 είπε στοιχεία η φωτο (πχ) έχεις μετρητή με Χρονοχρέωση η θερμιδομέτρηση ? ναι ετσι ειναι αλλα δεν ξερω τι μετρητη εχει 5 λεπτά πριν, Doubt είπε Για τα κοινόχρηστα τι σου είπαν; έχει έρθει κανένας λογαριασμός; δεν ξερω ακομα δεν εχει ερθει κατι, θα ρωτησω την δευτερα στο γραφειο που ειναι για τα κοινοχρηστα απλα ρωταω εδω για να εχω μια ιδεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, kwsthsz είπε ναι ετσι ειναι αλλα δεν ξερω τι μετρητη εχει δεν ξερω ακομα δεν εχει ερθει κατι, θα ρωτησω την δευτερα στο γραφειο που ειναι για τα κοινοχρηστα απλα ρωταω εδω για να εχω μια ιδεα Από αυτά που γράφεις, δηλαδή 1. σωλήνες που περνάνε μέσα από το διαμέρισμα και πάνε πάνω και είναι και ζεστοί 2. δεν υπάρχει θερμοστάτης χώρου δύσκολο να είναι αυτόνομο το σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwsthsz Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Doubt είπε Από αυτά που γράφεις, δηλαδή 1. σωλήνες που περνάνε μέσα από το διαμέρισμα και πάνε πάνω και είναι και ζεστοί 2. δεν υπάρχει θερμοστάτης χώρου δύσκολο να είναι αυτόνομο το σύστημα. προς τα εκει κλεινω και εγω αλλα δουλευουν ολη μερα, να εχει κεντρικη θερμανση και να δουλευει 18+ ωρες την μερα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 46 λεπτά πριν, kwsthsz είπε προς τα εκει κλεινω και εγω αλλα δουλευουν ολη μερα, να εχει κεντρικη θερμανση και να δουλευει 18+ ωρες την μερα ? Ας δουλεύει όσο θέλει.. Ποιος πληρώνει είναι το θέμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Λες να πληρώνουν όλοι μαζί και να το ξέρει ο άλλος για αυτό το έχει αναμμένο όλη μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, kwsthsz είπε προς τα εκει κλεινω και εγω αλλα δουλευουν ολη μερα, να εχει κεντρικη θερμανση και να δουλευει 18+ ωρες την μερα ? δεν είναι λίγο νωρίς για θέρμανση με αυτές τις θερμοκρασίες που έχουμε για 18+ ώρες ? Για πια περιοχή μιλάμε? Τα δικά σου σώματα είναι ζεστά ? Κάτι άλλο πρέπει να γίνεται πχ ζεστό νερό χρήσης ? Τους άλλους ένοικους τους έχεις ρωτήσει ? Διαχειριστής έστω και τυπικά δεν υπάρχει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις