Doubt Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 50 λεπτά πριν, rooter είπε Βάφω με ρολό. Τι ρολό; Καινούριο, παλιό, μάρκα;; Πόσο το πήρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rooter Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Doubt είπε Τι ρολό; Καινούριο, παλιό, μάρκα;; Πόσο το πήρες; Παλιό, ξαναέβαψε το 2014, μου είπαν ότι δεν παίζει ρόλο... Δε ξέρω τι μάρκα είναι, απ' ότι θυμάμαι δεν ήταν από τα φτηνά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, rooter είπε Παλιό, ξαναέβαψε το 2014, μου είπαν ότι δεν παίζει ρόλο... Δε ξέρω τι μάρκα είναι, απ' ότι θυμάμαι δεν ήταν από τα φτηνά Αν έχει ξεραθεί, φυσικά και παίζει ρόλο. Επειδή έχω ρίξει πολύ βάψιμο τα τελευταία 2 χρόνια με αυτό https://www.praktiker.gr/m/p/rollo-lux-18cm-me-lavi-77922 δοκίμασε το. Κάνεις τη δουλειά σου και το πετάς μετά. Αποτέλεσμα αψεγάδιαστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 16 λεπτά πριν, rooter είπε Παλιό, ξαναέβαψε το 2014, μου είπαν ότι δεν παίζει ρόλο... Δε ξέρω τι μάρκα είναι, απ' ότι θυμάμαι δεν ήταν από τα φτηνά Παρε τοτε ενα καινουργιο ρολο, παιζει σημαντικο ρολο... (θεωρησα δεδομενο οτι ήταν καινουργιο!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Στις 7/10/2020 στις 11:21 ΜΜ, NikosKallithea είπε Επειδή εχεις αναμονες στη ταρατσα δεν συμαινει οτι πρεπει να τις καλουπωσεις και να τις θαψεις στο τσιμέντο, ειναι αδόκιμο αυτο που πας να κάνεις Βρες κάποιο πιο απλό τρόπο, δεν ξερω, ετσι πρόχειρα σκέφτηκα να τις περάσεις με σιλικόνη και απο πανω πέρασε ενα θερμοσυστελομενο, νομίζω για πολλά χρόνια θα είσαι οκ Θέλω να κάνω θερμομόνωση και δεν θέλω να υπάρχει περίπτωση να σκουριάσουν και να μου την χαλάσουν. Έκατσα και τις έβαψα και μάλλον καταλήγω πως θα τις καλύψω με φελιζόλ και θα το σοβατίσω κλπ και θα το περάσω με υγρομονωτίκό να μην υπάρχει εισροή νερού Στις 8/10/2020 στις 8:39 ΠΜ, paylidis είπε μη τις τσιμεντώσεις, κανε καλυτερα ένα κουτι απο τσιμεντοσανιδες στην καθεμία... Το σκέφτηκα αλλά τελικά θα το προχωρήσω με φελιζόλ Στις 8/10/2020 στις 10:39 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Θα χρειαστούν για επέκταση οι αναμονές; Ποτέ δεν ξέρεις. Αν χρειαστούν όμως, θα ήθελα να υπήρχαν και να μην μπλέξω με σκάψιμο πλάκας να βρω τις άκρες τους κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Στις 28/5/2020 στις 11:59 ΜΜ, DrLo είπε έβαλε αυτός που έχτισε 40 χρόνια πριν για να αφήσει τρύπα για να περάσει κάτι (σωλήνα ;?; ) και τελικά το άφησε. Λέω να το γεμίσω επισκευαστικό τσιμέντο. Το υλικό που σου έδωσαν κάνει για αυτή την δουλειά. Καλή καθαίρεση όλων των σαθρών σοβάδων, όπου σου έχει κουφώσει ή όπου έχει ψιλοκουφώσει, να αποκαλυφθεί το καθαρό τσιμέντο. Μετά πέρασμα με τον αναστολέα διάβρωσης. Δεν ξέρω αν αυτό που σου έδωσαν, είναι και γέφυρα πρόσφυσης, αν ναι τότε είσαι ΟΚ... Πριν το χρησιμοποιήσεις, να φυσήξεις ή να πλύνεις το τσιμέντο να φύγουν οι σκόνες, για να πιάσει καλά. Γεμίζεις με επισκευαστικό, και είσαι ΟΚ. Απαραίτητο βέβαια, να γίνει και στεγάνωση από επάνω, για να μην σου ξανακουφώσει! Τέλος, μετά την αποκατάσταση και το πέρασμα του επισκευαστικού, θα περνούσα και κάποιο είδος ασταριού, ώστε να ενισχυθεί και ο εναπομένων σοβάς, πριν προχωρήσω στην τελική επιφάνεια (βάψιμο, νέο τελικό σοβάτισμα κ.α.) https://www.isomat.gr/wp-content/uploads/2015/12/FLEX-PRIMER-2.pdf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, mechpanos είπε Καλή καθαίρεση όλων των σαθρών σοβάδων, όπου σου έχει κουφώσει ή όπου έχει ψιλοκουφώσει, να αποκαλυφθεί το καθαρό τσιμέντο. Μετά πέρασμα με τον αναστολέα διάβρωσης. Δεν ξέρω αν αυτό που σου έδωσαν, είναι και γέφυρα πρόσφυσης, αν ναι τότε είσαι ΟΚ... Πριν το χρησιμοποιήσεις, να φυσήξεις ή να πλύνεις το τσιμέντο να φύγουν οι σκόνες, για να πιάσει καλά. Γεμίζεις με επισκευαστικό, και είσαι ΟΚ. Απαραίτητο βέβαια, να γίνει και στεγάνωση από επάνω, για να μην σου ξανακουφώσει! Τέλος, μετά την αποκατάσταση και το πέρασμα του επισκευαστικού, θα περνούσα και κάποιο είδος ασταριού, ώστε να ενισχυθεί και ο εναπομένων σοβάς, πριν προχωρήσω στην τελική επιφάνεια (βάψιμο, νέο τελικό σοβάτισμα κ.α.) https://www.isomat.gr/wp-content/uploads/2015/12/FLEX-PRIMER-2.pdf όπως τα είπε ο φίλος απο πάνω. Το ψάχνω καιρό και η μονη σωστή διαδικασία ειναι αυτη που περιγράφει ο mechpanos. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2020 από sphinxgr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Τι κόλληση χρησιμοποιείται για την συγκόλληση χαλκοσωληνων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 37 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Τι κόλληση χρησιμοποιείται για την συγκόλληση χαλκοσωληνων; Καλάι φυσικά καμινέτο και σολντερίνη. Δεν νομίζω πως υπάρχει και άλλος τρόπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Καλάι φυσικά καμινέτο και σολντερίνη. Δεν νομίζω πως υπάρχει και άλλος τρόπος. Οκ. Οπότε μπορώ να χρησιμοποιήσω το καλάι που έχω για τις κολλήσεις σε πλακέτες, καμινετο θα αγοράσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_petrucci7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 45 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Οκ. Οπότε μπορώ να χρησιμοποιήσω το καλάι που έχω για τις κολλήσεις σε πλακέτες, καμινετο θα αγοράσω. Αυτά σου λέει ο παππούς και τρελαίνομαι. Δεν βάζεις καλάι για πλακέτες αλλά καλάι χαλκοσωληνα https://www.skroutz.gr/c/4231/kalai.html?keyphrase=χαλκού+bridgit&o=Καλάι+χαλκού+bridgit και φυσικά φλόγιστρο με μπουκάλα https://www.skroutz.gr/s/12085775/Rothenberger-Φλόγιστρο-Turbo-Jet-3-5050.html. Μη κολλάς σε μάρκες αν και αυτές είναι από τις καλύτερες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, john_petrucci7 είπε Αυτά σου λέει ο παππούς και τρελαίνομαι. Δεν βάζεις καλάι για πλακέτες αλλά καλάι χαλκοσωληνα https://www.skroutz.gr/c/4231/kalai.html?keyphrase=χαλκού+bridgit&o=Καλάι+χαλκού+bridgit και φυσικά φλόγιστρο με μπουκάλα https://www.skroutz.gr/s/12085775/Rothenberger-Φλόγιστρο-Turbo-Jet-3-5050.html. Μη κολλάς σε μάρκες αν και αυτές είναι από τις καλύτερες. Δηλαδή το καλάι που χρησιμοποιούμε για κόληση χαλκοσωλήνων είναι διαφορετικό από το καλάι που θα χρησιμοποιήσουμε σε μια κόληση καλωδίου ας πούμε διότι εγώ το ίδιο έχω χρησιμοποιήσει σε κολλήσεις και κόλησε;;; Όσο για φλόγιστρο θεωρώ ότι αυτό που πρότεινες ναι είναι καλό αλλά επαγγελματικό και πανάκριβο.Εγώ με ένα παρόμοιο απλό έχω κάνει κολήσεις 2-3 φορές που χρειάστηκα. Με το ίδιο καλάι έχω κολήσει και χαλκοσωλήνα.😁 Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2020 από papoys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 27 λεπτά πριν, papoys1 είπε Δηλαδή το καλάι που χρησιμοποιούμε για κόληση χαλκοσωλήνων είναι διαφορετικό από το καλάι που θα χρησιμοποιήσουμε σε μια κόληση καλωδίου ας πούμε διότι εγώ το ίδιο έχω χρησιμοποιήσει σε κολλήσεις και κόλησε;;; κόλλησε Αλλα κάθε πράγμα στο καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο Δες τα χαρακτηριστικα Ο μόλυβδος δεν ειναι και το καλύτερο στον οργανισμό αφ ενός αφ εταίρου έχει να κάνει και με άλλα πράγματα πχ σκληρότητα αντοχή κλπ Κατάλληλη για πόσιμο νερό και θέρμανση.και για καλώδια δες χαρακτηριστικα Μόλυβδος 39% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 8 λεπτά πριν, hp8 είπε κόλλησε Αλλα κάθε πράγμα στο καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο Δες τα χαρακτηριστικα Ο μόλυβδος δεν ειναι και το καλύτερο στον οργανισμό αφ ενός αφ εταίρου έχει να κάνει και με άλλα πράγματα πχ σκληρότητα αντοχή κλπ Κατάλληλη για πόσιμο νερό και θέρμανση.και για καλώδια δες χαρακτηριστικα Μόλυβδος 39% Ειδικός δεν είμαι αλλά έχω την εντύπωση ότι ο μόλυβδος γενικά μειώνεται από παντού για προστασία του περιβάλλοντος. (θυμήθηκα τα καλαμάκια του εσπρέσσο τώρα που μας τα τρώνε και αυτά) 😁 Από την άλλη ρε φίλε ναι ένας επαγγελματίας σίγουρα θα ψάξει να βρει το τέλειο προιόν να κάνει καλά τη δουλειά του και πολύ καλά θα κάνει αλλά ένας ερασιτέχνης όπως εγώ που θα χρειαστεί να κολλήσω 2-3 φορέςε κάποια χαλκοσωλήνα (δύο φορές χρειάστηκα τη μία να βάλω μία τάπα και την άλλη μία μούφα) και άλλες τόσες κάποιο καλωδιάκι έτσι να κάνω και το χόμπυ μου όπως εγώ αξίζει να ρίξω ένα σκασμό λεφτά να αγοράσω τα τέλεια εργαλεία;;; Στην προκειμένη περίπτωση θα πάρω ένα μεσαίο καλάι ούτε ψιλό σαν τρίχα ούτε πολύ χοντρό και θα κολάω τα πάντα. Αν χρειαστώ υδραυλική εγκατάσταση φυσικά θα φωνάξω τον ειδικό που τα έχει όλα και ξέρει να κάνει τη δουλειά σωστά γιατί αν το κάνω μόνος το πιο πιθανό είναι ότι θα πλημυρίσω.😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 21 λεπτά πριν, papoys1 είπε Spoiler Ειδικός δεν είμαι αλλά έχω την εντύπωση ότι ο μόλυβδος γενικά μειώνεται από παντού για προστασία του περιβάλλοντος. (θυμήθηκα τα καλαμάκια του εσπρέσσο τώρα που μας τα τρώνε και αυτά) 😁 Από την άλλη ρε φίλε ναι ένας επαγγελματίας σίγουρα θα ψάξει να βρει το τέλειο προιόν να κάνει καλά τη δουλειά του και πολύ καλά θα κάνει αλλά ένας ερασιτέχνης όπως εγώ που θα χρειαστεί να κολλήσω 2-3 φορέςε κάποια χαλκοσωλήνα (δύο φορές χρειάστηκα τη μία να βάλω μία τάπα και την άλλη μία μούφα) και άλλες τόσες κάποιο καλωδιάκι έτσι να κάνω και το χόμπυ μου όπως εγώ αξίζει να ρίξω ένα σκασμό λεφτά να αγοράσω τα τέλεια εργαλεία;;; Στην προκειμένη περίπτωση θα πάρω ένα μεσαίο καλάι ούτε ψιλό σαν τρίχα ούτε πολύ χοντρό και θα κολάω τα πάντα. Αν χρειαστώ υδραυλική εγκατάσταση φυσικά θα φωνάξω τον ειδικό που τα έχει όλα και ξέρει να κάνει τη δουλειά σωστά γιατί αν το κάνω μόνος το πιο πιθανό είναι ότι θα πλημυρίσω.😄 δεν διαφωνώ Αλλωστε Ανάγκα και θεοί πείθονται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις