jgeorgiou Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε να ρωτησω και κατι αλλο: σε υπογειο διαμερισμα κυψελη η κεραια της πολυκατοικιας μαλλον αφησε χρονους (θα το δω εγω αυτο) Ο κατοικος εκει μπορει να κανει δουλεια με καμμια εσωτερικη καλη κεραια ή αδικος χρονος/χρημα? (δοκιμασα με μια εσωτ που ειχα της πλακας και τπτ) Το διαμερισμα εχει μεγαλη αυλη (δεν ειναι εσωτερικο τελειως) ΟΧΙ η ποιο φθηνή εξωτερική στην ταράτσα(σωστά ευθυγραμμισμένη) είναι 100 φορές καλύτερη από την ποιο ακριβή εσωτερική στο υπόγειο. Μόλις τώρα, Doubt είπε Η αυλή τι προσανατολισμό έχει; Αν βλέπει Υμηττό, θα μπορούσε να δοκιμάσει μια matel έξω και όσο πιο ψηλά γίνεται. Ίσως καταφέρει κάτι. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μιλάμε για υπόγειο στην Κυψέλη
vamvakoolas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) σωστα υπογειο ειναι και γυρω γυρω θηρια πολυκατοικιες: εστω και οτι αγορασει μια ποιοτικη εσωτ κεραια, θα εχει σημα ή τσαμπα θα μπει στο κοπο; Κατι αλλο για εμενα: αυριο θα παω να ριξω μια ματια στα καλωδια απο τη ταρατσα: πως μπορω να δω οτι σιγουρα φερνει σημα κατω και δεν ειναι #@α η μπριζα; Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2020 από vamvakoolas
Doubt Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 22 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε σωστα υπογειο ειναι και γυρω γυρω θηρια πολυκατοικιες: εστω και οτι αγορασει μια ποιοτικη εσωτ κεραια, θα εχει σημα ή τσαμπα θα μπει στο κοπο; μπα.. εσωτερική με τίποτα.
papoys1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 9 ώρες πριν, vamvakoolas είπε σωστα υπογειο ειναι και γυρω γυρω θηρια πολυκατοικιες: εστω και οτι αγορασει μια ποιοτικη εσωτ κεραια, θα εχει σημα ή τσαμπα θα μπει στο κοπο; Κατι αλλο για εμενα: αυριο θα παω να ριξω μια ματια στα καλωδια απο τη ταρατσα: πως μπορω να δω οτι σιγουρα φερνει σημα κατω και δεν ειναι #@α η μπριζα; Αρχικά χτύπα κάποιο κουδούνι και ρώτησε κάποιο διπλανό ή έστω στο 1ο όροφο αν έχει το ίδιο πρόβλημα και αν ναι μήπως χρησιμοποιεί κάποια εσωτερική και πιάνει. Διόλου απίθανο αν τοποθετήσεις κάποια μικρή κεραία στην αυλή να πιάσεις αλλά με εσωτερική σε υπόγειο δεν νομίζω να κάνεις κάτι.
vamvakoolas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, papoys1 είπε Αρχικά χτύπα κάποιο κουδούνι και ρώτησε κάποιο διπλανό ή έστω στο 1ο όροφο αν έχει το ίδιο πρόβλημα και αν ναι μήπως χρησιμοποιεί κάποια εσωτερική και πιάνει. Διόλου απίθανο αν τοποθετήσεις κάποια μικρή κεραία στην αυλή να πιάσεις αλλά με εσωτερική σε υπόγειο δεν νομίζω να κάνεις κάτι. πρεπει στο διαμερισμα να ειχαν βαλει δικη τους κεραια οποτε ειναι ακυρο να ρωτησω τι παιζει σε αλλα διαμερισματα θα παω να κανω το ραμπο σε λιγες ωρες (εχω ενα κλειδι και ελπιζω να ανοιγει τη...ταρατσα) αποτι γραφτηκε εσωτ κεραια τη ξεχναω Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από vamvakoolas
thodoris1985 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 hours ago, Doubt said: Η αυλή τι προσανατολισμό έχει; Αν βλέπει Υμηττό, θα μπορούσε να δοκιμάσει μια matel έξω και όσο πιο ψηλά γίνεται. Ίσως καταφέρει κάτι. Hide contents @vamvakoolas έχω τη συγκεκριμένη εσωτερικά με ~12 μέτρα καλώδιο τυλιγμένο, σε σημείο που δε φαίνεται, με πολύ καλά αποτελέσματα. Όμως είναι σε νησί, σε οπτική επαφή με την κεραία αλλά 18 χιλιόμετρα μακριά. Θα την πρότεινα τη συγκεκριμένη (χωρίς να μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι θα κάνει δουλειά). Την προτείνω όμως, γιατί αν δε δουλέψει εσωτερικά (σχεδόν βέβαιο, αν και δεν ξέρω ακριβώς πως είναι το ακίνητο που θέλεις να τη χρησιμοποιήσεις), μπορείς να τη βάλεις εξωτερικά και είναι πολύ διακριτική. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από thodoris1985
ΠάρηςΓ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Αν σας εκανε ζημια μάστορας πχ μετακινησε κατι που δε πρεπει σε άλλο χωρο απο εκει που έχει δουλεια θα του κόβατε το ποσο της ζημιάς η οχι;
jaguar13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 46 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Αν σας εκανε ζημια μάστορας πχ μετακινησε κατι που δε πρεπει σε άλλο χωρο απο εκει που έχει δουλεια θα του κόβατε το ποσο της ζημιάς η οχι; Ναι..........................................
DrLo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, ΠάρηςΓ είπε Αν σας εκανε ζημια μάστορας πχ μετακινησε κατι που δε πρεπει σε άλλο χωρο απο εκει που έχει δουλεια θα του κόβατε το ποσο της ζημιάς η οχι; Από τη μία ναι ... Από την άλλη, αν στη τιμή του δεν ήταν μέσα να μεταφέρει πράγματα που τον εμποδίζουν θα έπρεπε να το κάνεις εσύ πριν.
dinokiko Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Το συρταρι της κουζινας εχει φρακαρει απο ενα σφυρι που βρισκεται μεσα! εχω δοκιμασει με ραβδο μακρυ αλλα δεν καταφερνω τπτ!εχει 10 εκατοστα περιπου απο εκει που εχει φρακαρει και το συρταρι ανοιγει πολυ λιγο(1εκ)
ΠάρηςΓ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, DrLo είπε Από τη μία ναι ... Από την άλλη, αν στη τιμή του δεν ήταν μέσα να μεταφέρει πράγματα που τον εμποδίζουν θα έπρεπε να το κάνεις εσύ πριν. Πχ πηγε στη τουαλέτα χωρις να εχει δουλειά εκεί και μετακίνησε πχ νιπτηρα και εσπασε κομματι μικρο.
Doubt Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε Πχ πηγε στη τουαλέτα χωρις να εχει δουλειά εκεί και μετακίνησε πχ νιπτηρα και εσπασε κομματι μικρο. Από μόνος του έπρεπε να προσφερθεί να το πληρώσει. 1
papoys1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, dinokiko είπε Το συρταρι της κουζινας εχει φρακαρει απο ενα σφυρι που βρισκεται μεσα! εχω δοκιμασει με ραβδο μακρυ αλλα δεν καταφερνω τπτ!εχει 10 εκατοστα περιπου απο εκει που εχει φρακαρει και το συρταρι ανοιγει πολυ λιγο(1εκ) Μερικά συρτάρια δεν πηγαίνουν μέχρι τέρμα και αφήνουν στην πίσω πλευρά κάποιο κενό. Μήπως μπορείς να βάλεις το χέρι σου από την κάτω μεριά του συρταριού στο πίσω μέρος και να προσπαθήσεις να μετακινήσεις λιγάκι το σφυρί ώστε να ξεφρακάρει;;;
ΠάρηςΓ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, dinokiko είπε Το συρταρι της κουζινας εχει φρακαρει απο ενα σφυρι που βρισκεται μεσα! εχω δοκιμασει με ραβδο μακρυ αλλα δεν καταφερνω τπτ!εχει 10 εκατοστα περιπου απο εκει που εχει φρακαρει και το συρταρι ανοιγει πολυ λιγο(1εκ) Βαλε καμια φωτο μπας και ακεφτουμε τιποτα
Doubt Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, dinokiko είπε Το συρταρι της κουζινας εχει φρακαρει απο ενα σφυρι που βρισκεται μεσα! εχω δοκιμασει με ραβδο μακρυ αλλα δεν καταφερνω τπτ!εχει 10 εκατοστα περιπου απο εκει που εχει φρακαρει και το συρταρι ανοιγει πολυ λιγο(1εκ) Το από πάνω ανοίγει ή είναι ο πάγκος από πάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις