SB_1957 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 11 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε Καλησπερα εχει ιδεα κανεις γιατι ειμαι ασχετος, πως θα βγαλω τις μπογιες απο το ξυλινο δαπεδο; Εξαρτάται τί μπογιές είναι. Αν είναι από βάψιμο τοίχων, βρέχεις και στίβεις καλά ένα βετέχ ή πανί το αφήνεις να σταθεί για να μαλακώσουν και μετά ξύνεις απαλά με μια πλαστική σπάτουλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 ναι ειναι απο βαψιμο τοιχου: ηταν χειροτερο και ακολουθησα αυτο που λες. Ωστοσο σημερα με καλεσαν οτι εμφανιστηκαν αυτοι οι λεκεδες (ξαναγραφω ηταν χειροτερα πριν) καποιος μου ειπε για wd-40, ισχυει; δε το εχω δοκιμασει ποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SB_1957 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 22 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε ναι ειναι απο βαψιμο τοιχου: ηταν χειροτερο και ακολουθησα αυτο που λες. Ωστοσο σημερα με καλεσαν οτι εμφανιστηκαν αυτοι οι λεκεδες (ξαναγραφω ηταν χειροτερα πριν) καποιος μου ειπε για wd-40, ισχυει; δε το εχω δοκιμασει ποτε Το wd-40 τελικά έχει γίνει παντός καιρού και κάθε χρήσης. Δοκιμάζεις σε ένα σημείο που δεν φαίνεται πολύ και βλέπεις. Μήπως το πάτωμα είναι πολύ παλιό και έχει φύγει το παρκέ, με αποτέλεσμα να ποτίζει ό,τι πέφτει πάνω του και γι' αυτό δεν έφυγαν εντελώς οι μπογιές; Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο δεν νομίζω ότι μπορεί να καθαρίσει, μάλλον θέλει πατωματζή, να το τρίψει και να ξανακάνει παρκέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Αν είναι πλαστικό χρώμα τρίβεις με νερό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Και όχι με σφουγγάρι για τα πιάτα απο την άγρια πλευρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Ωραιο μάστορα ειχες πάρει για το βάψιμο 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 ετριψα με νερο ...τπτ νεφτι εκανε δουλεια στα χοντρα και εμειναν αυτα που ειναι στη φωτο αυριο θα ξαναδοκιμασω, εχω ακουσει για wd-40 θερμομπιστολο (δεν εχω δοκιμασει ποτε κατι απο αυτα) υγ εχω σπατουλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Το πάτωμα σου αν θελεις να γινει οπως πριν θελει πατωματζη, τρίψιμο με μηχανη και περασμα με φρέσκο βερνίκι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 βασικα για την ωρα προσπαθω να το αποφυγω μιας και δεν ειναι δικο μου διαμερισμα και μενει καποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αριστερά πως ήταν το πατωμα Δεξιά κατά το τρίψιμο με την μηχανή (πάτωμα παρατημένο 25++ χρόνια στην μοίρα του 😁) Και στο τέλος το γυάλισμα👍 Και μετά "φοβάσαι" να πατήσεις και πατάς μόνο με τις κάλτσες 😋 Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2020 από stelios18120 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 μπορεις να μου πεις κοστος σε πμ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, stelios18120 είπε Αριστερά πως ήταν το πατωμα Δεξιά κατά το τρίψιμο με την μηχανή (πάτωμα παρατημένο 25++ χρόνια στην μοίρα του 😁) Και στο τέλος το γυάλισμα👍 Και μετά "φοβάσαι" να πατήσεις και πατάς μόνο με τις κάλτσες 😋 Παντως το γυαλιστερο ειναι λιγο ξεπερασμενο πλεον. Μπενουν σατιν η χωρις πολυ γυαλάδα. Υπάρχουν πολλα. Βεβαια νομιζω βαζουν το κλασικο ερλακ νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, ΠάρηςΓ είπε Παντως το γυαλιστερο ειναι λιγο ξεπερασμενο πλεον. Μπενουν σατιν η χωρις πολυ γυαλάδα. Υπάρχουν πολλα. Βεβαια νομιζω βαζουν το κλασικο ερλακ νομιζω. Ναι και εμένα πλέον δεν με τραβάει το γυαλιστερο, αλλά ότι θέλει ο πελάτης 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 να ρωτησω και κατι αλλο: σε υπογειο διαμερισμα κυψελη η κεραια της πολυκατοικιας μαλλον αφησε χρονους (θα το δω εγω αυτο) Ο κατοικος εκει μπορει να κανει δουλεια με καμμια εσωτερικη καλη κεραια ή αδικος χρονος/χρημα? (δοκιμασα με μια εσωτ που ειχα της πλακας και τπτ) Το διαμερισμα εχει μεγαλη αυλη (δεν ειναι εσωτερικο τελειως) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε να ρωτησω και κατι αλλο: σε υπογειο διαμερισμα κυψελη η κεραια της πολυκατοικιας μαλλον αφησε χρονους (θα το δω εγω αυτο) Ο κατοικος εκει μπορει να κανει δουλεια με καμμια εσωτερικη καλη κεραια ή αδικος χρονος/χρημα? (δοκιμασα με μια εσωτ που ειχα της πλακας και τπτ) Το διαμερισμα εχει μεγαλη αυλη (δεν ειναι εσωτερικο τελειως) Η αυλή τι προσανατολισμό έχει; Αν βλέπει Υμηττό, θα μπορούσε να δοκιμάσει μια matel έξω και όσο πιο ψηλά γίνεται. Ίσως καταφέρει κάτι. Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις