Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Θέλω να δώσω από αυτήν την παροχή, για το καζανάκι είναι, νερό σε πλυντήριο. ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος; τι βάνα χρειάζεται;
thodoris1985 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Spect~ said: Θέλω να δώσω από αυτήν την παροχή, για το καζανάκι είναι, νερό σε πλυντήριο. ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος; τι βάνα χρειάζεται; Μήπως αλλαγή σε τριπλό γωνιακό διακόπτη; Υ.Γ. Δεν είμαι ειδικός, αλλά νομίζω είναι μισής ίντσας Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από thodoris1985
papoys1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, Spect~ είπε Θέλω να δώσω από αυτήν την παροχή, για το καζανάκι είναι, νερό σε πλυντήριο. ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος; τι βάνα χρειάζεται; Να πας σε έναν από τους δύο τελευταίους διακλαδωτές της πρώτης σειράς. https://www.allwater.gr/category/ydraulika-eidi/diakladwtes 1
thodoris1985 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, papoys1 said: Να πας σε έναν από τους δύο τελευταίους διακλαδωτές της πρώτης σειράς. https://www.allwater.gr/category/ydraulika-eidi/diakladwtes υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη μπορεί να το βιδώσει (να βρίσκει με τον τοίχο) χωρίς να βγει η βάνα που υπάρχει ήδη Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από thodoris1985
papoys1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, thodoris1985 είπε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη μπορεί να το βιδώσει (να βρίσκει με τον τοίχο) χωρίς να βγει η βάνα που υπάρχει ήδη Η βάνα και βέβαια θα βγει θα πάρει και τα απαραίτητα εξαρτήματα θα το βιδώσει στον τοίχο και μετά θα βάλει τη βάνα για το καζανάκι και μία δεύτερη για το πλυντήριο.Αυτή είναι η σωστή δουλειά ώστε να μην έχει κανένα πρόβλημα μελλοντικά. Εγώ στη βεράντα που είχα βρύση και ήθελα να βάλω και πλυντήριο έβαλα μία τέτοια διπλή βρύση και έκανα τη δουλειά μου. Δεν νομίζω πω για εκεί που το θέλει ο TS βολεύει κάτι τέτοι. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από papoys1 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, papoys1 είπε Η βάνα και βέβαια θα βγει θα πάρει και τα απαραίτητα εξαρτήματα θα το βιδώσει στον τοίχο και μετά θα βάλει τη βάνα για το καζανάκι και μία δεύτερη για το πλυντήριο.Αυτή είναι η σωστή δουλειά ώστε να μην έχει κανένα πρόβλημα μελλοντικά. η λογικη ειναι να μπει ο διακλαδωτης εκει που ειναι τωρα ο σωληνας απο το καζανακι. το θεμα ειναι να γλιτωσω να βγαλω ολη τη βανα
papoys1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Spect~ είπε η λογικη ειναι να μπει ο διακλαδωτης εκει που ειναι τωρα ο σωληνας απο το καζανακι. το θεμα ειναι να γλιτωσω να βγαλω ολη τη βανα Και πως θα τον βιδώσεις από τη στιγμή που η σωλήνα έχει 1,2 πόντου απόσταση από το πλακάκι;;;; Αν δεν βγει η βάνα θεωρώ πως δύσκολα θα γίνει σωστή δουλειά.
panostom Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δεν παιζει να μπορει καποια βανα να στριφογυρισει στο χωρο αναμεσα στο πλακακι και την υποδοχη. Πας κατευθειαν για αντικατασταση της βανας που εχεις
Doubt Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Spoiler Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από Doubt
papoys1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Doubt είπε Αν καταλαβαίνω σωστά, ίσως να του κάνει κάτι τέτοιο. Όχι δεν έχει σχέση αυτό είναι για σωλήνα τουμπόραμα
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 13 λεπτά πριν, Doubt είπε Αν καταλαβαίνω σωστά, ίσως να του κάνει κάτι τέτοιο. Οχι δεν κάνει. https://www.zarkaditools.gr/proion/ydraylika-vryses-filtra/banes-sfairikes-kanoules-eksartimata/stauros-plintiriou-remer/ 1
papoys1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Λοιπόν παίρνεις το διπλό που είπαμε ένα μαστό τέτοιο δύο μετατροπές σαν αυτές μία βάνα πλυντηρίου ΄και την άλλη που έχεις (να πεις πλυντηρίου γιατί η έξοδο του νερού είναι μεγαλύτερη από την είσοδο) τεφλόν ή κανάβι και είσαι έτοιμος για εγκατάσταση.😄😁 Είσοδος μισή ίντσα έξοδο 3/4 Τώρα αν δυσκολεύεσαι κάντο με το δικό σου τρόπο.😉 1
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 9 λεπτά πριν, papoys1 είπε Λοιπόν παίρνεις το διπλό που είπαμε ένα μαστό τέτοιο δύο μετατροπές σαν αυτές μία βάνα πλυντηρίου ΄και την άλλη που έχεις (να πεις πλυντηρίου γιατί η έξοδο του νερού είναι μεγαλύτερη από την είσοδο) τεφλόν ή κανάβι και είσαι έτοιμος για εγκατάσταση.😄😁 Είσοδος μισή ίντσα έξοδο 3/4 Τώρα αν δυσκολεύεσαι κάντο με το δικό σου τρόπο.😉 Με την φωτό πάει σε κατάστημα με υδραυλικά και του δίνουν ότι χρειάζεται. 1
bobptz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θέλω να φτιάξω ένα μακρόστενο άνοιγμα σε μια χοντρή μεταλλική λάμα. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το κάνω? Συγκεκριμένα έχω μια φαρδιά λάμα (περίπου 10 x 40 εκατοστά) με πάχος 4-5 χιλιοστά. Θέλω με αυτή να προστατέψω την κλειδαριά μιας εξώπορτας. Χρειάζομαι όμως να φτιάξω στη λάμα τρύπα για να περάσει ο μύλος. Η πόρτα είναι ξύλινη, εισόδου πολυκατοικίας. Ο μύλος σχετικά απλός. Ο σιδεράς πρότεινε να το πάμε στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, σε κάποιο συνεργείο που κάνουν κοπή με leizer. Αλλά είναι μακριά και δε βλέπω να πηγαίνει σύντομα μόνο για εμένα. Βρήκα κοντά σε εμένα ανάλογο συνεργείο αλλά μου λένε είναι φασαρία να βγει σχέδιο (για τον υπολογιστή), δεν αξίζει τον κόπο. Με στείλανε σε μηχανουργείο. Κι εκεί τα ίδια, μου λένε θα κοστίσει πολλά, δεν αξίζει τον κόπο. Μου λένε να το κάνει ο σιδεράς με τρυπάνι, να ανοίξει δηλαδή δύο τρύπες και μετά πάλι με τρυπάνι να τις ενώσει. Ο σιδεράς αρνείται να το κάνει αυτό. Θεωρητικά θα μπορούσα να το κάνω εγώ, το έχω κάνει πολλές φορές. Αλλά ποτέ σε σίδερο πάχους 5 χιλιοστά. Φοβάμαι μη ταλαιπωρήσω πολύ τα εργαλεία μου, με αμφίβολο αποτέλεσμα. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από bobptz
Προτεινόμενες αναρτήσεις