ΠάρηςΓ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, paylidis είπε Η φαση μπορει να ειναι είτε μαυρο ειτε καφε είτε κοκκινο, δε καταλαβαινω το λόγο βεβαια που περασαν αυτο το καλωδιο. Κατεχεις να κανεις δοκιμη με δοκιμαστικο κατσαβιδι να δεις που ερχεται ρευμα; Οι διατομές είναι ίδιες (μηπως καποιο λειτουργει σαν σήμα πχ ή εντολή); 1 ώρα πριν, robert8891 είπε Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να συνδέσω τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα στο ρεύμα, έχω φάει ένα σκαλωμα, έχω 4 καλώδια στην έξοδο το μαύρο, που προφανώς είναι η φάση, το μπλε που προφανώς είναι το ουδέτερο και της γείωσης το κιτρινοπρασινο, τέλος υπάρχει και ένα καλώδιο καφέ χρώματος το οποίο δεν καταλαβαίνω σε τι εξυπηρετεί και είναι και πιο λεπτό σε σε σχέση με τα άλλα... θα πρέπει απλώς να το μονωσω ή κάτι άλλο? Μπορει επειδη ειναι πιο λεπτο να ειναι επιστροφη για να αναβει λαμπιονι στο πινακα να ξερεις ποτε λειτουργει και ποτε κοβει ο θερμοστατης. 3
zoranb Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 28/9/2020 στις 9:03 ΠΜ, zoranb είπε Σε εντοιχισμένο ψυγείο, τοποθετημένο, πώς βγάζω το ντουλαπάκι της πόρτας που έχει τοποθετηθεί πάνω στις γλύστρες; Κάτι μου λέει πως από «γλύστρες» εντοιχιζόμενων ψυγείων δεν ξέρει κάνεις! 😐 Μόνο τις γλύστρες για τα σκάφη σας ξέρετε ! 😆 Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από zoranb
paylidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Μπορει επειδη ειναι πιο λεπτο να ειναι επιστροφη για να αναβει λαμπιονι στο πινακα να ξερεις ποτε λειτουργει και ποτε κοβει ο θερμοστατης. Αυτό σκέφτηκα σαν πιλότος απλώς δε μπορώ να καταλάβω με σιγουριά από τη φωτογραφία
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, zoranb είπε Κάτι μου λέει πως από «γλύστρες» εντοιχιζόμενων ψυγείων δεν ξέρει κάνεις! 😐 Μόνο τις γλύστρες για τα σκάφη σας ξέρετε ! 😆 Που πιάνει; Βγάλε φωτό.
robert8891 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Μπορει επειδη ειναι πιο λεπτο να ειναι επιστροφη για να αναβει λαμπιονι στο πινακα να ξερεις ποτε λειτουργει και ποτε κοβει ο θερμοστατης. Ωραία, αν είναι έτσι εν τέλει αυτό το καλώδιο που το "κουμπωνω" σε ποιά υποδοχή του θερμοσίφωνα, οι άλλες υποδοχές υποδεικνύονται μόνο για αυτήν έχω άγνοια, η μήπως εξαρτάται και απο τον θερμοσίφωνα αν υποστηρίζει αυτήν την επιπλέον λειτουργία...
ΠάρηςΓ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, robert8891 είπε Ωραία, αν είναι έτσι εν τέλει αυτό το καλώδιο που το "κουμπωνω" σε ποιά υποδοχή του θερμοσίφωνα, οι άλλες υποδοχές υποδεικνύονται μόνο για αυτήν έχω άγνοια, η μήπως εξαρτάται και απο τον θερμοσίφωνα αν υποστηρίζει αυτήν την επιπλέον λειτουργία... Θελει προσοχη στο να βαλεις το θερμοσιφωνα.. Ελπιζω να εχεις βαλει την βαλβιδα ασφαλειας.... αλλιως θα τον αναψεις και αν δε τον εχεις γεμισει θα γινει πυραυλος απο τον ατμο. Θελει ασφαλεια παντως καλυτερα μη το επιχειρησεις. Ενα παραδειγμα https://oaedhlectrologoi.blogspot.com/2018/01/blog-post_82.html Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από ΠάρηςΓ
robert8891 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Θελει προσοχη στο να βαλεις το θερμοσιφωνα.. Ελπιζω να εχεις βαλει την βαλβιδα ασφαλειας.... αλλιως θα τον αναψεις και αν δε τον εχεις γεμισει θα γινει πυραυλος απο τον ατμο. Θελει ασφαλεια παντως καλυτερα μη το επιχειρησεις. Στο υδραυλικό κομμάτι είναι συνδεδεμένος απο υδραυλικό, το μονο που απομένει είναι το ρεύμα και έχω προβληματιστεί με αυτό το επιπλέον καλώδιο...
robert8891 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, ΠάρηςΓ είπε Θελει προσοχη στο να βαλεις το θερμοσιφωνα.. Ελπιζω να εχεις βαλει την βαλβιδα ασφαλειας.... αλλιως θα τον αναψεις και αν δε τον εχεις γεμισει θα γινει πυραυλος απο τον ατμο. Θελει ασφαλεια παντως καλυτερα μη το επιχειρησεις. Ενα παραδειγμα https://oaedhlectrologoi.blogspot.com/2018/01/blog-post_82.html Στην περίπτωση μου παρατηρώ ότι το καφέ κατεβαίνει ακριβώς πανω στην λυχνία της ένδειξης λειτουργίας , δεν έχω άλλη στον πίνακα...... Εικόνα απο θερμοστατη ... μήπως θα πρέπει να κουμπωσω το καλώδιο στην θέση 2ή 3 που είναι βιδωμενη η λυχνία του θερμοσίφωνα.... 4 ώρες πριν, paylidis είπε Η φαση μπορει να ειναι είτε μαυρο ειτε καφε είτε κοκκινο, δε καταλαβαινω το λόγο βεβαια που περασαν αυτο το καλωδιο. Κατεχεις να κανεις δοκιμη με δοκιμαστικο κατσαβιδι να δεις που ερχεται ρευμα; Οι διατομές είναι ίδιες (μηπως καποιο λειτουργει σαν σήμα πχ ή εντολή); Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση, εχω ανεβάσει και καποιες φωτογραφίες αν δεις, προφανώς εξυπηρετεί κάτι άλλο, δεν ξέρω όμως σε ποιά θέση να το βιδωσω...
paylidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δείξε λίγο τα καλώδια Κάτω από το ενδεικτικό στον πίνακα
robert8891 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, paylidis είπε Δείξε λίγο τα καλώδια Κάτω από το ενδεικτικό στον πίνακα
paylidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, robert8891 είπε Ναι από ότι φαινεται «πιλότος» είναι (επιστροφή από το λαμπάκι). Ρελε διαρροής δε βλέπω στον πίνακα όμως!!! Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από paylidis
robert8891 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Αν υπάρχει κάποια απάντηση σχετικά με το θέμα πού παρέθεσα πιο πάνω, θα ήμουνα πολύ ευγνώμων......
bobptz Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 17 ώρες πριν, didaskalop είπε Χίλια ευχαριστώ. Μήπως ξέρουμε και στα ελληνικά πως τα αναζητάω? Χρησιμοποιείς το αγγλικό όνομα: https://www.8com.gr/catalog/product/view/id/65488/computer-screws-standoffs-set-assortment-kit-for-motherboard-228pcs?ref=bestprice.gr 1
Doubt Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 18 ώρες πριν, didaskalop είπε Χίλια ευχαριστώ. Μήπως ξέρουμε και στα ελληνικά πως τα αναζητάω? Αποστάτες μητρικής πλαστικοί http://www.acdcshop.gr/plasticspacers-c-279_218_220.html 1
g_f Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Σας ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν. Το έψαξα με τις ονομασίες που μου είπατε και βρήκα σε κατάστημα κοντινό στο σπίτι μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις