kostakiss Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Hd δε πιάνει καθόλου . Τα μη hd τα παίζει , αλλά κάποια κάνουν νερά 32 minutes ago, Doubt said: Δεν παίζει ή δεν πιάνει καθόλου;; . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihanikos1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 31 λεπτά πριν, kostakiss είπε Hd δε πιάνει καθόλου . Τα μη hd τα παίζει , αλλά κάποια κάνουν νερά . Μήπως σου έχουν κάνει μαλάκια με το καλώδιο η με την μπριζα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, kostakiss είπε ερωτηση σχετικα με το σημα της τηλεορασης , επειτα απο ανακαινιση διαμερισματος παρατηρηθηκε οτι δεν παιζει τα HD καναλια . η κατοικια ειναι σε 2ο οροφο, πιστευετε θα λυθει με ενισχυτη κεραιας καθως η κεντρικη για να αντικατασταθει ειναι λιγο μανικι. εχει καποιος καποιο δοκιμασμενο προιον-ενισχυτη για να το αναφερει? Θεσσαλονίκη λογικά έχεις δυνατό σήμα εκτός και είσαι σε κάποια λακούβα.Δοκίμασες εσωτερική κεραία με ενισχυτή μήπως είναι χάλια η καλωδίωση της κεραίας.Εγώ εσωτερική έχω και δεν έχω πρόβλημα.Αθήνα βέβαια αλλά δεν έχει σημασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 1 hour ago, mihanikos1 said: Μήπως σου έχουν κάνει μαλάκια με το καλώδιο η με την μπριζα; Δεν ξέρω από αυτά , ο ηλεκτρολόγος μου είπε ότι θα λυθεί με ενισχυτή κεραίας εσωτερικό 1 hour ago, papoys1 said: Θεσσαλονίκη λογικά έχεις δυνατό σήμα εκτός και είσαι σε κάποια λακούβα.Δοκίμασες εσωτερική κεραία με ενισχυτή μήπως είναι χάλια η καλωδίωση της κεραίας.Εγώ εσωτερική έχω και δεν έχω πρόβλημα.Αθήνα βέβαια αλλά δεν έχει σημασία. Αυτό περιμένω , πριν πάθω το εγκεφαλικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Αν θέλεις κεραία πάντως, η συγκεκριμένη αξίζει και με το παραπάνω. Εγώ την έχω βάλει ως εσωτερική και πιάνει μια χαρά σε δύσκολο σημείο. https://www.skroutz.gr/s/12086872/Matel-Electronics-5g-Black.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 1 hour ago, Doubt said: Αν θέλεις κεραία πάντως, η συγκεκριμένη αξίζει και με το παραπάνω. Εγώ την έχω βάλει ως εσωτερική και πιάνει μια χαρά σε δύσκολο σημείο. https://www.skroutz.gr/s/12086872/Matel-Electronics-5g-Black.html Αυτή την έβαλες μέσα η έξω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 7/9/2020 στις 9:02 ΜΜ, Doubt είπε Ξέρει κανείς πως λέγεται αυτό το φις;; Έσπασε το φωτιστικό του και θέλω να βρω συμβατό. αν ζητάς το αρσενικο κατι σαν αυτό εδώ kalodio trofodosias ohtaraki σου γραφω τις αποστάσεις - διαστάσεις του πανω στη δικη σου φωτο στο spoiler Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, hp8 είπε αν ζητάς το αρσενικο κατι σαν αυτό εδώ kalodio trofodosias ohtaraki σου γραφω τις αποστάσεις - διαστάσεις του πανω στη δικη σου φωτο στο spoiler Απόκρυψη περιεχομένων Είναι φωτιστικό πάγκου κουζίνας. Σαν αυτό εδώ, βλέπω υπάρχουν 3πολικα και 2πολικα. https://www.leroymerlin.gr/gr/fotistika/fotismos-kouzinas/fotismos-kouzinas/fotistiko-kouzinas-inspire-moss-leuko-8w-61870795/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos4tw Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Παιδια μολις αλλαξα τη βρυση, αλλα η καινουργια για σφιξιμο απο κατω εχει ενα τεραστιο παξιμαδι/καρυδι...του τυπου νουμερο 30 σε γαλλικο κλειδι και δεν μπορω να το σφιξω. Δοκιμασα με καβουρα αλλα δεν χωραει εκει μεσα γιατιτο παξιμαδι ειναι στην κορυγη και αμα δειτε προεξεχει σωληνας 3-4 εκατοστα. Αριστερα/δεξια/μπρος/πισω ειναι οι γουρνες των νιπτηρων/τοιχος/δεν υπαρχει χωρος. Υπαρχει ειδικο εργαλειο για αυτη τη δουλεια ή τι μπορω να κανω? ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, panos4tw είπε Παιδια μολις αλλαξα τη βρυση, αλλα η καινουργια για σφιξιμο απο κατω εχει ενα τεραστιο παξιμαδι/καρυδι...του τυπου νουμερο 30 σε γαλλικο κλειδι και δεν μπορω να το σφιξω. Δοκιμασα με καβουρα αλλα δεν χωραει εκει μεσα γιατιτο παξιμαδι ειναι στην κορυγη και αμα δειτε προεξεχει σωληνας 3-4 εκατοστα. Αριστερα/δεξια/μπρος/πισω ειναι οι γουρνες των νιπτηρων/τοιχος/δεν υπαρχει χωρος. Υπαρχει ειδικο εργαλειο για αυτη τη δουλεια ή τι μπορω να κανω? ] Εδώ είσαι. https://www.skroutz.gr/s/12360745/Stanley-Κλειδί-Νιπτήρα-Σπαστό-0-70-453.html 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, panos4tw είπε Υπαρχει ειδικο εργαλειο για αυτη τη δουλεια ή τι μπορω να κανω? σωληνωτο λεγεται https://www.google.gr/search?q=σωληνωτό+κλειδί+για+μπαταρίες+νεροχύτη&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=7d2FrZWsroZSWM%2CsdL0W78VX7mkJM%2C_&vet=1&usg=AI4_-kSTbrtU-8qSSsVUtB0jLlH68Mr4Vg&sa=X&ved=2ahUKEwiSveOn0NzrAhUPAxAIHapNDYQQ9QF6BAgKECc&cshid=1599673626909839&biw=1024&bih=657#imgrc=7d2FrZWsroZSWM Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2020 από hp8 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 34 λεπτά πριν, papoys1 είπε Εδώ είσαι. https://www.skroutz.gr/s/12360745/Stanley-Κλειδί-Νιπτήρα-Σπαστό-0-70-453.html Αυτό ακριβώς το αγόρασα και εγώ για να σφίξω την δικιά μου και να υπάρχει, παρτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπερα θελω να κρεμασω κατι στορια σε ταβανι, δεν βρισκω ακρη πως θα βιδωσω το αλουμινενιο πιαστρακι και πως αυτο θα κουμπωσει με το στορι.... καμια ιδεα υπαρχει? γιατι οπως και να το βαλω δεν στεκετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 4 minutes ago, tornado said: Καλησπερα θελω να κρεμασω κατι στορια σε ταβανι, δεν βρισκω ακρη πως θα βιδωσω το αλουμινενιο πιαστρακι και πως αυτο θα κουμπωσει με το στορι.... καμια ιδεα υπαρχει? γιατι οπως και να το βαλω δεν στεκετε... https://s3.praktiker.gr/myPraktiker.Images/Products/88379/2/26115/Attachments/M_386733.pdf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magnum Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, tornado είπε Καλησπερα θελω να κρεμασω κατι στορια σε ταβανι, δεν βρισκω ακρη πως θα βιδωσω το αλουμινενιο πιαστρακι και πως αυτο θα κουμπωσει με το στορι.... καμια ιδεα υπαρχει? γιατι οπως και να το βαλω δεν στεκετε... Το στήριγμα είναι για τοίχο και όχι για ταβάνι. Το στήριγμα το έχεις βάλει ανάποδα, οι τρύπες είναι για την στήριξη στον τοίχο και το κλπ που έχει είναι για να μαγκώνει στο επάνω μέρος της ράγας (περίπου όπως έχεις βάλει τώρα το πλαινό με τις τρύπες). Το κλιπ που έχει επάνω το στήριγμα είναι για να μπορείς ανοίγοντας το να ελευθερώνεις την ράγα για να την κατεβάζεις αν χρειαστεί. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2020 από Magnum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις