stelios18120 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Ρε συ είσαι craftman Ωραίος Welcome to the club 😁😁
villasg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, mastoras007 είπε Κουμπαράς με κλειδαριά, βαμένος με βερνίκι. Μια "ενσταση" οι μεντεσεδες πρεπει να ειναι απο μεσα το πιασιμο και οχι απεξω σε κουμπαραδες χρηματοκιν=βωτια οπλοκιβωτια κλπ για να μην ανοιγουν ξεβιδωνωντας το μεντεσε 1
LASERPEWPEW Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, stelios18120 είπε Νιπτήρας επικαθημενος υπάρχει ήδη. Πας σε ένα μαραγκο να σου κάνει την κατασκευή (να αντέχει ένα νιπτήρα πες του γιατί έχει αρκετό βάρος) και μετά βάζεις επάνω τον νιπτήρα και είσαι οκ. Ενώνεις από πίσω με σπιραλακια το νερό και κομπλέ. Ευχαριστώ για την απάντηση! Θα κοιτάξω και σε τι άλλο υλικό μπορώ να στηρίξω τον νιπτήρα. 1
mastoras007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, villasg είπε Μια "ενσταση" οι μεντεσεδες πρεπει να ειναι απο μεσα το πιασιμο και οχι απεξω σε κουμπαραδες χρηματοκιν=βωτια οπλοκιβωτια κλπ για να μην ανοιγουν ξεβιδωνωντας το μεντεσε Ναι το σκευτικα αλλά δεν βολευε κατασκευαστικά Εβαλα ομος κόλλα στιγμής την ώρα που βίδωνα αχαχα Τωρα δουλευω πάνω σε ενα project να φτιάξω ενα τραπέζι για το σαλόνι απο ξύλο πλάτανου που βρηκα στο χωριο, Το εκοψα σε 3 φέτες και το άφησα να ξεραθει το εχω ακόμα στην αποθήκη και οταν βρώ χρόνο θα ασχοληθώ το τελικό αποτελεσμα θα ειναι περίπου οπος την τελευταια φωτογρταφία αλλά πολυ ποιο ωραιο, με τα βερνίκια του πλανισμένο ισιο κτλ κτλ απλά τα εστησα ετσι πρόχειρα μέχρι να το προχωρίσω να δώ πως περίπου θα είναι. 3
zio10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Μάστορα ωραίος, μπράβο σου! 28 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Όταν λες επέκταση κρεβατιού τι εννοείς ακριβώς; Εκεί που τελειώνει το κρεββάτι σου να βάλεις ένα άλλο μικρό αυτοσχέδιο; Που θα σου χρησιμεύσει; Φαντάσου σαν ένα μονό κρεβάτι που θα ενωθεί με το διπλό. Απλά δεν μπορώ να πάω σε κλασσικό μονό λόγω μεγέθους, οπότε θέλω κάτι πιο στενό. Θέλω να έχουμε περισσότερο χώρο για όταν κοιμόμαστε μαζί με το μωρό
mastoras007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Οπου εχει κενα θα το γεμίσω με υγρό γιαλί για να ερθει στα ισια, μπορει να βάλω μεσα στο υγρο γυαλί και χρώμα το τελικο αποτελεσμα θα ειναι κάπος ετσι Δυσκολα να το πετύχω βεβαια αλλά θα δειξει αυτο εχω σαν δείγμα εχω παραγείλει ήδη φωσφοριζέ μπλέ σκόνη απο ebay τωρα πόσο φωσφοριζέ θα ειναι δέν ξέρω 1
villasg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Γαλβανιζε τραπεζι βαρεως τυπου Το πανω μερος το παραγγειλα "κουρπαρισμενο" "γυρισμενο" στο σιδηρεμπορα 7
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Επειδή βλέπω πολλούς που ασχολούνται με ξύλο ρίξτε μια ματιά σε αυτή, april wilkerson. 1
mastoras007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, villasg είπε Γαλβανιζε τραπεζι βαρεως τυπου Το πανω μερος το παραγγειλα "κουρπαρισμενο" "γυρισμενο" στο σιδηρεμπορα Ποσο πάνε αυτα τα σίδερα? το πάνω μέρος πχ πόσο το πλήρωσες ετσι ετοιμο? Με σιδερα ακομα δέν ασολουμε γιατί δέν εχω χωρο, να πάρω εργαλεια να τα στησω κτλ, ηλεκτροκολλησεις κτλ κτλ
villasg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Εκμεταλευση χωρου κατω απο εξωτερικη σκαλα . Γαλβανιζε σιδερα & πανελ Και εξωτερικος πινακας με ρελε διαφυγης για το φωτισμο της αποθηκης καθως και τροφοδοσια 2 κλιματιστικων ( στις εξωτερικες μοναδες ) και εξωτερικη στεγανη μπριζα ( 25Α ) για ηλεκτροκολληση - τροχο κλπ βαρια μηχανηματα . Παροχη παιρνει απο τον πινακα της κολονας με 6αρι καλωδιο ( το μαυρο ) 6αρι και για την μπριζα . 1 λεπτό πριν, mastoras007 είπε Ποσο πάνε αυτα τα σίδερα? το πάνω μέρος πχ πόσο το πλήρωσες ετσι ετοιμο? Ολα μαζι , ολα γαλβανι περιπου στα 30€ εαν θυμαμαι καλα 7
mastoras007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, villasg είπε Ολα μαζι , ολα γαλβανι περιπου στα 30€ εαν θυμαμαι καλα και φτινά και καλά και μερακλίδικα
villasg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Οταν καταργησα τον ηλεκτρικο και εβαλα ηλιακο θερμοσίφωνά δεν τον πεταξα . Κοψιμο στην μεση , ποδαρακια , χερουλι , 2 λαμες για βαση σχαρας βαψιμο και voila . 8
stelios18120 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, zio10 είπε Φαντάσου σαν ένα μονό κρεβάτι που θα ενωθεί με το διπλό. Απλά δεν μπορώ να πάω σε κλασσικό μονό λόγω μεγέθους, οπότε θέλω κάτι πιο στενό. Θέλω να έχουμε περισσότερο χώρο για όταν κοιμόμαστε μαζί με το μωρό Μπορείς να δώσεις ακριβώς τα μέτρα ποσο θέλεις,και να σου κάνει ένας μαραγκός με ότι ξύλο θέλεις και να σου βάλει και μια προστασία από την απέξω μεριά ώστε να μην κινδυνεύσει το μωρό αν γυρίσει να πεσει. (Φθηνά θα σου βγει να ξέρεις) Εκτός και αν θέλεις να το φτιάξεις εσύ είτε με σανίδες είτε με ξύλα από παλέτα και να βάλεις μαξιλάρια και όλα τα υπόλοιπα ώστε να είναι άνετο. 4 λεπτά πριν, villasg είπε Οταν καταργησα τον ηλεκτρικο και εβαλα ηλιακο θερμοσίφωνά δεν τον πεταξα . Κοψιμο στην μεση , ποδαρακια , χερουλι , 2 λαμες για βαση σχαρας βαψιμο και voila . Η κλασική ψησταριά από θερμοσίφωνο Με πας χρονιαααα πίσω Από την δουλειά μερικες φορες που βγάζω θερμοσίφωνα επειδή τα καταργήσαμε από τους πελάτες επειδή τους βάλαμε ηλιακούς,μου ζητάνε με τον τροχό να τους το κόψω στη μέση και να το κανουν ψησταριά όπως έκανες εσύ
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μονοπετρο Και έχω φτιάξει και ξύλινες βέρες, την ιδέα μου την έδωσε η γυναίκα. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
mastoras007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Πριν 3-4 χρονια στο χωριο μαζί με τον αδερφό μου αλλάξαμε ολοκληρη τη σκεπή απο το κουζινάκι καμια 15αρια τετραγωνικά ειναι παλιό σπίτι 100+ χρονόν πλίθινα ντουβάρια κτλ χωρις ιδιέτερες γνώσεις με λιγο μελέτη και βιντεακια στου youtube και πολύ παιδεμα την καταφέραμε 2 ατομα μας πήρε καμια 10αρια μέρες με πολύ τεμπελια την αλλάξαμε ολη ξυλα κεραμιδια ολα καινουρια, Θέλω να πώ οτι αν εχεις ορεξη και πιανουν λιγο τα χέρια σου οτι θέλεις κάνει, Βεβαια η δουλεια του εκάστοτε μάστωρα θα ηταν σίγουρα καλύτερη
Προτεινόμενες αναρτήσεις