ΠάρηςΓ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, kostakiss είπε πως μπορουμε να δουμε αν μεσα απο τοιχο περναει υπαρχει καλωδιωση ???? Οι μαστορες σκαβουν με καλεμι για να δουν αν υπαρχει καλωδιωση οχι ποτηρι πχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 26 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Μπορεί να εννοεί βινυλικά σε πλάκες όπως τα λαμινέιτ. Από κάτι τέτοια έχω ξενερώσει με το συγκεκριμένο δάπεδο, παλιά βέβαια οπότε άλλη τεχνολογία. Το θέμα είναι ότι κάποια ξεκόλλησαν στις γωνίες, άλλα τρίφτηκαν και μετά από χρόνια έγιναν γενικότερα κάργα σιχαμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Μιλαω για κατι τετοιο στο οποιο υπαρχουν ποιοτητες και σε καποιες μαρκες δινουν μεχρι 15 χρονια εγγυηση https://www.velentzas.com.gr/dapeda/plastika-dapeda/tarkett-exclusive/plastiko-dapedo-tarkett-trend-oak-light-natural.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Τα τωρινά είναι με πυρήνα mdf όπως τα laminate 10 λεπτά πριν, idomeneas7 είπε Από κάτι τέτοια έχω ξενερώσει με το συγκεκριμένο δάπεδο, παλιά βέβαια οπότε άλλη τεχνολογία. Το θέμα είναι ότι κάποια ξεκόλλησαν στις γωνίες, άλλα τρίφτηκαν και μετά από χρόνια έγιναν γενικότερα κάργα σιχαμένα. Μόλις τώρα, ritualistic είπε Μιλαω για κατι τετοιο στο οποιο υπαρχουν ποιοτητες και σε καποιες μαρκες δινουν μεχρι 15 χρονια εγγυηση https://www.velentzas.com.gr/dapeda/plastika-dapeda/tarkett-exclusive/plastiko-dapedo-tarkett-trend-oak-light-natural.html οκ, λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_MAGAS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Η ιδέα μου είναι η το leroy merlin είναι οικονομικότερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, PC_MAGAS είπε Η ιδέα μου είναι η το leroy merlin είναι οικονομικότερο; Σε πιο πραγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_MAGAS Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Και σε εργαλεία αλλά και στην ξυλεία του. Πχ σήμερα αγόρασα δράπανο με 16€ και σέγα με 15€. Ενώ η 6δα καδρόνι απλάνηστο 45Χ45 tvn 220ψμ μήκος στα 15€. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2020 από PC_MAGAS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Θέλω να φτιάξω έναν αποστάτη, σαν αυτόν της φωτογραφίας, αλλά δεν ξέρω πού μπορώ να βρω τέτοιο κυλινδρικό μαλακό πλαστικό. Έχετε καμιά ιδέα τι είδους υλικό -πατέντα- μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια τέτοια κατασκευή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, zoranb είπε Θέλω να φτιάξω έναν αποστάτη, σαν αυτόν της φωτογραφίας, αλλά δεν ξέρω πού μπορώ να βρω τέτοιο κυλινδρικό μαλακό πλαστικό. Έχετε καμιά ιδέα τι είδους υλικό -πατέντα- μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια τέτοια κατασκευή; Aυτο πού κρατας πρεπει να ειναι μεταλλικό, αν θέλεις πλαστικό απο τα υδραυλικά, οτι σωληνα γουστάρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yilarakos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 36 λεπτά πριν, zoranb είπε Θέλω να φτιάξω έναν αποστάτη, σαν αυτόν της φωτογραφίας, αλλά δεν ξέρω πού μπορώ να βρω τέτοιο κυλινδρικό μαλακό πλαστικό. Έχετε καμιά ιδέα τι είδους υλικό -πατέντα- μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια τέτοια κατασκευή; Κάνει αυτό? Ελαστικό στοπ πόρτας 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Aυτο πού κρατας πρεπει να ειναι μεταλλικό, αν θέλεις πλαστικό απο τα υδραυλικά, οτι σωληνα γουστάρεις Δεν είναι μεταλλικό. Σε τί σωλήνα αναφέρεσαι; Πρέπει να είναι γεμάτο μέσα ώστε να μπορεί να βιδώσει η βίδα 😉 56 λεπτά πριν, yilarakos είπε Κάνει αυτό? Ελαστικό στοπ πόρτας Χμμ πολύ ενδιαφέρον! Αναρρωτιέμαι όμως, δεν υπάρχουν σαν αυτό αλλά χωρίς το βαθούλωμα για τη βίδα; Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2020 από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yilarakos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 7 λεπτά πριν, zoranb είπε Χμμ πολύ ενδιαφέρον! Ανναρωτιέμαι όμως, δεν υπάρχουν σαν αυτό αλλά χωρίς το βαθούλωμα για τη βίδα; Δεν ξέρω να σου πω, το πρότεινα γιατί και γω για μαλακό αποστάτη πατέντα το πήρα. Το μίκρυνα κιόλας σε μήκος και πλάτος τορνάροντας το σε δράπανο με γυαλόχαρτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, zoranb είπε Θέλω να φτιάξω έναν αποστάτη, σαν αυτόν της φωτογραφίας, αλλά δεν ξέρω πού μπορώ να βρω τέτοιο κυλινδρικό μαλακό πλαστικό. Έχετε καμιά ιδέα τι είδους υλικό -πατέντα- μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια τέτοια κατασκευή; Δες αντικραδασμικές βάσεις για κλιματιστικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Δες αντικραδασμικές βάσεις για κλιματιστικά. Καλή πατέντα κι αυτή, αλλά ακριβή! Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2020 από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πάντως κάτι τέτοιο φαίνεται αυτό που δείχνεις. Υπάρχουν και πιο φτηνά: http://www.benos.com.gr/e-Shop/Molded-Rubber-Products/Anti-Vibration-Mounts/AVM-2030STUD.aspx Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2020 από Maurikycli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις