hp8 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 39 λεπτά πριν, foufoutios είπε αλλα θα ηθελα αν γινοταν να τραβηξω και λιγο κρυο αερα απο το κλιματιστικο.. θα γίνεται αν ο χώρος του κλιματιστικου επικοινωνεί με το χώρο που είναι το υπάρχων πορτάκι Αν δεν συμβαίνει αυτό διπλα από το κλιματιστικό άνοιξε μια τρύπα φ120 και βάλε έναν εξαεριστήρα μπάνιου να ρουφάει από το δωμάτιο με το αιρκο και να ρινχει στο παταρι Τον εξαεριστήρα τοίχου να βγάζει την ζέστη έξω θα τον βάλεις όπως και να χει Το μοτέρ του ψυγείου τι ιπποδύναμη έχει Από επαγγελματικο ψυγείο είναι? πάνω κάτω 3/8 - 1/2 hp ?
DrLo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, hp8 είπε θα γίνεται αν ο χώρος του κλιματιστικου επικοινωνεί με το χώρο που είναι το υπάρχων πορτάκι Αν δεν συμβαίνει αυτό διπλα από το κλιματιστικό άνοιξε μια τρύπα φ120 και βάλε έναν εξαεριστήρα μπάνιου να ρουφάει από το δωμάτιο με το αιρκο και να ρινχει στο παταρι Τον εξαεριστήρα τοίχου να βγάζει την ζέστη έξω θα τον βάλεις όπως και να χει Το μοτέρ του ψυγείου τι ιπποδύναμη έχει Από επαγγελματικο ψυγείο είναι? πάνω κάτω 3/8 - 1/2 hp ? δε χρειάζεται να βάλει 2 ανεμιστήρες, και με εναν γίνεται η δουλειά θεωρω. Ασε που από άποψης απόδοσης (εστω και αυτό το μικρό βαθμό) θα ήταν πιο αποτελεσματικό ο αέρας να ανακυκλοφορούσε μεταξύ παταριού/υπόλοιπου (αν ομογενοποιείται δηλαδή) χώρου παρά να τον πετάς έξω ... μόνο που μπορεί να φέρνει σκόνη στον άλλο δωμάτιο από το πατάρι βέβαια. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2020 από DrLo
foufoutios Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, hp8 είπε θα γίνεται αν ο χώρος του κλιματιστικου επικοινωνεί με το χώρο που είναι το υπάρχων πορτάκι Αν δεν συμβαίνει αυτό διπλα από το κλιματιστικό άνοιξε μια τρύπα φ120 και βάλε έναν εξαεριστήρα μπάνιου να ρουφάει από το δωμάτιο με το αιρκο και να ρινχει στο παταρι Τον εξαεριστήρα τοίχου να βγάζει την ζέστη έξω θα τον βάλεις όπως και να χει Το μοτέρ του ψυγείου τι ιπποδύναμη έχει Από επαγγελματικο ψυγείο είναι? πάνω κάτω 3/8 - 1/2 hp ? Τα δυο δωματια επικοινωνουν. Ενας τοιχος τα χωριζει και η πλατη του κλιματιστικου ειναι βιδωμενη στον τοιχο του παταριου. Ακριβως πλατη. Ειναι 1/2 hp. Δεν ειχα σκεφτει οτι μπορω να συνδεσω τον εξαεριστηρα με το μοτερ για να παιρνει ρευμα και να λειτουργει οταν λειτουργει και αυτο!
hp8 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 53 λεπτά πριν, foufoutios είπε Spoiler Τα δυο δωματια επικοινωνουν. Ενας τοιχος τα χωριζει και η πλατη του κλιματιστικου ειναι βιδωμενη στον τοιχο του παταριου. Ακριβως πλατη. Ειναι 1/2 hp. Δεν ειχα σκεφτει οτι μπορω να συνδεσω τον εξαεριστηρα με το μοτερ για να παιρνει ρευμα και να λειτουργει οταν λειτουργει και αυτο! έχεις καταλάβει τη σκέψη μου Το 1/2 hp βγάζει αρκετή ζεστη Θα βάλεις έναν εξαεριστήρα που θα εχει διάμετρο φτερωτής οσο το φαν του condenser του συμπιεστή και οι στροφές του γυρω στις1200 - 1400 τόσο παίζει πάνω κάτω και του συμπιεστή Την ηλεκτρική σύνδεση να την κανει ψυκτικος αν καταλήξεις στην πρόταση μου
foufoutios Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 31 λεπτά πριν, hp8 είπε έχεις καταλάβει τη σκέψη μου Το 1/2 hp βγάζει αρκετή ζεστη Θα βάλεις έναν εξαεριστήρα που θα εχει διάμετρο φτερωτής οσο το φαν του condenser του συμπιεστή και οι στροφές του γυρω στις1200 - 1400 τόσο παίζει πάνω κάτω και του συμπιεστή Την ηλεκτρική σύνδεση να την κανει ψυκτικος αν καταλήξεις στην πρόταση μου Με βοηθησες πραγματικα και με καποια σημεια που δεν θα σκεφτομουνα. Θα στειλω αποτελεσματα μολις ολοκληρωθει το «εργο»! Καλη συνεχεια και παλι ευχαριστω
DrLo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Έχει πάει κανείς στο νέο Leroy Merlin του Περιστερίου ; Έχει ξεκινησει να λειτουργεί κανονικά με όλες τις υπηρεσίες κ προϊόντα ; Υπηρεσία κοπήσς ξύλων έχει ; Στο site τους δε βλέπω επιλογή για να σου δείχνει απόθεμα προϊόντνων εκεί.
Dark_son20 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δε νομίζω οτι έχει ανοίξει ακόμα, κάθε μέρα περνάω απο δίπλα και ακόμα δουλεύουν
DrLo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Dark_son20 είπε Δε νομίζω οτι έχει ανοίξει ακόμα, κάθε μέρα περνάω απο δίπλα και ακόμα δουλεύουν και εμένα δε μου φαινόταν έτοιμο για να ανοίξει αλλά είδα τόσες διαφημίσεις στο youtube ότι ξεκινησε 29/6 γι αυτό μου φάνηκε περίεργο και εγώ περνάω κάθε μερα από κηφισό. Στο parking άχει αρκετά αυτοκίνητα (εκτός αν είναι του προσωπικού) Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2020 από DrLo
paylidis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 ανοιξε κανονικα εδω κ λιγες μερες μου εστειλαν μήνυμα +παιζει και φυλαδιο με καποιες καλες προσφορες εγκαινίων
jimmakoss E30 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα με το πλυντηριο ρουχων και πιο συγκεκριμενα στην φισα του μοτερ. Εχει αρπαξει το πλαστικο και ενα καλωδιο εχει γυμνωσει σε ενα σημειο με αποτελεσμα να μου κατεβαζει τον γενικο.. Δεν μπορω να βρω στο internet τετοια φισα να την αλλαξω και σκεφτηκα απλα να την παρακαμψω και να κολλησω τα καλωδια μεταξυ τους.. Εαν γνωριζει καποιος κατι επι του θεματος ας βοηθησει.. Εδω μια φωτο
thodoris1985 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 19 minutes ago, jimmakoss E30 said: Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα με το πλυντηριο ρουχων και πιο συγκεκριμενα στην φισα του μοτερ. Εχει αρπαξει το πλαστικο και ενα καλωδιο εχει γυμνωσει σε ενα σημειο με αποτελεσμα να μου κατεβαζει τον γενικο.. Δεν μπορω να βρω στο internet τετοια φισα να την αλλαξω και σκεφτηκα απλα να την παρακαμψω και να κολλησω τα καλωδια μεταξυ τους.. Εαν γνωριζει καποιος κατι επι του θεματος ας βοηθησει.. Εδω μια φωτο Ή αντικατεστησε τη φισα καλύτερα
troi.g Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 9 ώρες πριν, jimmakoss E30 είπε Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα με το πλυντηριο ρουχων και πιο συγκεκριμενα στην φισα του μοτερ. Εχει αρπαξει το πλαστικο και ενα καλωδιο εχει γυμνωσει σε ενα σημειο με αποτελεσμα να μου κατεβαζει τον γενικο.. Δεν μπορω να βρω στο internet τετοια φισα να την αλλαξω και σκεφτηκα απλα να την παρακαμψω και να κολλησω τα καλωδια μεταξυ τους.. Εαν γνωριζει καποιος κατι επι του θεματος ας βοηθησει.. Εδω μια φωτο Πριν κάνεις οτιδήποτε , μήπως να βρεις αιτία που έγινε αυτό; 2
jimmakoss E30 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, troi.g είπε Πριν κάνεις οτιδήποτε , μήπως να βρεις αιτία που έγινε αυτό; Εχω μια εντυπωση οτι εγινε μετα απο συνεχομενες διακοπες ρευματος. Το πλυντηριο ξεκιναει αυτοματα οταν ξαναρχεται το ρευμα και μαλλον εκει την ακουσε. Μενω στην Κρτητη και γενικα εδω η ταση του ρευματος ειναι απαραδεκτη. Δεν γνωριζω που μπορω να βρω αυτη την φισα αν την βρω θα την αλλαξω φυσικα.. Απ την αλλη φανταζομαι οποιαδηποτε φισα 8 θεσεων θα κανει αν αλλαξω και το αρσενικο και το θυληκο. Μοιαζει λιγο με φισα ραδιοφωνου αυτοκινητων λιγο...
PC_MAGAS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Πως μπορώ να κάνω τις άκρες ενός καδρονιού όπως δδείσνω στην εικόνα. Θέλω να το κάνω mostly με όσα λιγότερα ηλεκτρικά εργαλεία λόγο ότι δεν τα διαθέτω και θα πρέπει να τα αγοράσω. Το πλάτος και το βάθος του καδρινιού θα είναι 15mm*35mm και θελω να κάνω το προφίλ της εικόνας στις 2 άκρες του καδρονιου απο την πλευρά των 15mm.
chdeal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, jimmakoss E30 είπε Εχω μια εντυπωση οτι εγινε μετα απο συνεχομενες διακοπες ρευματος. Το πλυντηριο ξεκιναει αυτοματα οταν ξαναρχεται το ρευμα και μαλλον εκει την ακουσε. Μενω στην Κρτητη και γενικα εδω η ταση του ρευματος ειναι απαραδεκτη. Δεν γνωριζω που μπορω να βρω αυτη την φισα αν την βρω θα την αλλαξω φυσικα.. Απ την αλλη φανταζομαι οποιαδηποτε φισα 8 θεσεων θα κανει αν αλλαξω και το αρσενικο και το θυληκο. Μοιαζει λιγο με φισα ραδιοφωνου αυτοκινητων λιγο... Προς Θεού όμως, μην την εγκαταστήσεις με φίσα ραδιοφώνου αυτοκινήτων Είναι για άλλες τάσεις και άλλα ρεύματα. Όπως ειπώθηκε νωρίτερα, πρέπει καταρχάς να δεις γιατί έγινε αυτό. Αν υποτεθεί ότι βρίσκεται η φίσα (ή άλλη παρόμοια) ξέρεις πώς να βγάλεις τους ακροδέκτες / να τους κουμπώσεις στη νέα; Χρειάζεσαι μια πρέσα για να το κάνεις σωστά. Ως λύση ανάγκης μπορείς να κόψεις και να τα ενώσεις ένα προς ένα, προσέχοντας τις αντιστοιχίες, να γίνουν καλές ενώσεις και να μονωθούν σωστά. 1 ώρα πριν, PC_MAGAS είπε Πως μπορώ να κάνω τις άκρες ενός καδρονιού όπως δδείσνω στην εικόνα. Θέλω να το κάνω mostly με όσα λιγότερα ηλεκτρικά εργαλεία λόγο ότι δεν τα διαθέτω και θα πρέπει να τα αγοράσω. Το πλάτος και το βάθος του καδρινιού θα είναι 15mm*35mm και θελω να κάνω το προφίλ της εικόνας στις 2 άκρες του καδρονιου απο την πλευρά των 15mm. Υποθέτω δεν εννοείς όντως 15χ35 mm (ίσως cm; ). Αν είναι όντως mm, θέλεις εργαλεία από playmobil 🤣. Σοβαρά τώρα, και υποθέτοντας ότι όντως δε μιλάς για mm, το σημαντικό είναι πόσο είναι το πάχος αυτού που θέλεις να κόψεις. Αν το πάχος δεν είναι κάτι υπερβολικό, μάλλον παλμική σέγα χρειάζεσαι. Αν υποθέσουμε ότι η πλευρά που θέλεις να κόψεις είναι 15 cm σε πλάτος, και μια σέγα χειρός (όχι ηλεκτρική) με λίγη υπομονή και ακρίβεια μια χαρά θα κάνει τη δουλειά σου. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2020 από chdeal
Προτεινόμενες αναρτήσεις