ikaruga24 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, Doubt είπε Δε βάζεις κι εσύ μια φωτο μήπως βρεθεί άκρη;; 1 λεπτό πριν, troi.g είπε Δέκα πόντους εννοώ στο φάρδος , όχι στο βάθος , λοιπόν η τάπα είναι στο κέντρο αυτης της σχισμής ,λίγο πιο ψηλά . Από εργαλεία μπορεί να χρειαστεί ένα κατσαβιδακι ή ένα μικρό πενσακι . Εκτός και αν το σιφωνι σου είναι μολυβένιο και δεν έχει τάπα. Μπορείς να βγάλεις φωτό? Εάν είναι μολυβένιο μην ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ τίποτα , γιατί το πιο πιθανό είναι να γίνει ζημιά και μετά πας για ξηλωμα δαπέδου. Παιδιά θα το αφήσω αν είναι έτσι γιατί δεν μπορώ να είμαι σίγουρος και το σπίτι απλά το νοικιάζω. Θα ενημερώσω τον ιδιοκτήτη και θα ξέρει σίγουρα τι παίζει και τι μπορεί να γίνει. Ελεγα αν είναι κάτι απλό που μπορώ να φτιάξω μόνος μου αλλά δεν γίνεται. Ευχαριστώ άπαντες για τον χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whosethere Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Καλησπερες και από μένα και χρόνια πολλά brief backstory, η γκαρσονιέρα στην οποια μενω ανακαινίστηκε και το μπάνιο ιδιαίτερα ξηλώθηκε και ολα μπήκαν ξανά και καινούργια. Απο μπανιέρα απέκτησε ντουσιερα. Πριν κάποιες βδομάδες περι τα μεσα μαρτιου, παρατήρησα μια μυρωδιά μούχλας καθως έμπαινα στην κουζίνα... να μην τα πολυλογώ έβγαινε απο την κάσα της πόρτας Spoiler μετά απο λίγο παρατήρησα και μια ανάγλυφη περιοχή στον τοίχο- που μπορεί να υπήρχε και πριν καθώς δεν πολυπροσεχα την επιφάνεια του τοίχου προηγουμένως, να ομολογησω 😕 Ο τοίχος αυτός χωρίζει κουζίνα και το μπάνιο, και το σημείο της κάσας είναι περίπου στο ύψος της μπαταρίας της ντουσιέρας. Επίσης έχω παρατηρήσει πως ο αρμός της ντουσιερας φαινεται να είναι πλέον μόνιμα σκούρος σε κάποια σημεία παρόλο που κανονικά ειναι ανοιχτός αλλού. Spoiler Δική μου απορία: Σε ποιον να πρωτοαπευθυνθω πριν δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα; Ο μάστορας που ξήλωσε και έκανε τα υδραυλικά μας άφησε μια-δυο κακες εντυπώσεις και θέλω να βρω αλλον. Σε υδραυλικό? Στον πλακά? Μπορεί και να μην ειναι τα υδραυλικα της ντουσιερας και να σκεφτομαι το χειροτερο αλλα πραγματικα εμενα ετσι μου φαινεται... ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipnotistis Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Στις 17/4/2020 στις 5:00 ΜΜ, ipnotistis είπε Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πως φεύγουν οι βρωμιές και οι λεκέδες απο δαχτυλιές από τζάμι που είναι θαμπό! Σαν αυτά που βάζουμε στη πόρτα του μπάνιου για να μη βλέπεις μέσα αλλά να μπαίνει φώς. Δεν ξέρω αν κάνει να το καθαρίσω σαν κανονκό τζάμι με ajax για τζάμια, μήπως χαλάσει.. Στις 17/4/2020 στις 6:21 ΜΜ, cthulhucarbide είπε Και αυτό τζάμι είναι δεν παθαίνει κάτι Με συγχωρείς που ξαναθέτω το θέμα, δεν είμαι τόσο σίγουρος. Έχεις καταλάβει σίγουρα για τι τζάμι μιλάμε; Το τζάμι είναι θαμπό εκ κατασκευής του επίτηδες για θέματα ορατότητας. Αν το λες απο εμπειρία γιατί το έκανες κι εσύ σε δικό σου με επιτυχία, οκ, το δοκιμάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 6 ώρες πριν, whosethere είπε Καλησπερες και από μένα και χρόνια πολλά brief backstory, η γκαρσονιέρα στην οποια μενω ανακαινίστηκε και το μπάνιο ιδιαίτερα ξηλώθηκε και ολα μπήκαν ξανά και καινούργια. Απο μπανιέρα απέκτησε ντουσιερα. Πριν κάποιες βδομάδες περι τα μεσα μαρτιου, παρατήρησα μια μυρωδιά μούχλας καθως έμπαινα στην κουζίνα... να μην τα πολυλογώ έβγαινε απο την κάσα της πόρτας Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου μετά απο λίγο παρατήρησα και μια ανάγλυφη περιοχή στον τοίχο- που μπορεί να υπήρχε και πριν καθώς δεν πολυπροσεχα την επιφάνεια του τοίχου προηγουμένως, να ομολογησω 😕 Ο τοίχος αυτός χωρίζει κουζίνα και το μπάνιο, και το σημείο της κάσας είναι περίπου στο ύψος της μπαταρίας της ντουσιέρας. Επίσης έχω παρατηρήσει πως ο αρμός της ντουσιερας φαινεται να είναι πλέον μόνιμα σκούρος σε κάποια σημεία παρόλο που κανονικά ειναι ανοιχτός αλλού. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δική μου απορία: Σε ποιον να πρωτοαπευθυνθω πριν δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα; Ο μάστορας που ξήλωσε και έκανε τα υδραυλικά μας άφησε μια-δυο κακες εντυπώσεις και θέλω να βρω αλλον. Σε υδραυλικό? Στον πλακά? Μπορεί και να μην ειναι τα υδραυλικα της ντουσιερας και να σκεφτομαι το χειροτερο αλλα πραγματικα εμενα ετσι μου φαινεται... ευχαριστω Αρχικά να φωνάξεις ένα υδραυλικό να δει μήπως ο προηγούμενος δεν έβαλε σωστά τη βρύση με τα εξαρτήματα και έχεις κάποια απώλεια από εκεί.Από ότι βλέπω έχουν γίνει λάθος οι σταθερές υποδοχές και χρειάστηκαν να μπουν εξαρτήματα για να μπει η βρύση.Ο σωστός υδραυλικός μετράει και ξαναμετράει και βάζει σωστά τις σωλήνες ώστε να μη χρειάζονται τα πρόσθετα εξαρτήματα γιατί σχεδόν όλες οι βρύσες έχουν τις ίδιες αποστάσεις.Κάποιοι δεν ξέρουν να τα βάλουν σωστά δεν τα σφίγγουν καλά εσωτερικά να μπει πιο εύκολα η βρύση και μπορεί να έχεις μικρή διαρροή στο σημείο που βρίσκεται μέσα από το πλακάκι και να γλυτώσεις φασαρίες. Επίσης να ρωτήσω κάτι άλλο ντουζιέρα τοποθέτησες έτοιμη ή την έφτιαξε ο πλακάς με πλακάκια;;;;; Είχα παρόμοιο πρόβλημα αλλά υγρασία προς τα κάτω που ευτυχώς είναι ανοιχτή πυλωτή. Τελικά αποδείχτηκε ότι το πρόβλημα ήταν από κακό στοκάρισμα στα πλακάκια που είχαν κάνει ραφές.Φοβήθηκα και εγώ για κάποια διαρροή αλλά όταν καθάρισα μόνος τους αρμούς στη ντουζιέρα και έβαλα καινούργιο στόκο με σπατουλίτσα να γεμίσουν καλά το πρόβλημα λύθηκε. Μακάρι να είναι κάτι από τα δύο να γλυτώσεις ξηλώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, whosethere είπε Καλησπερες και από μένα και χρόνια πολλά brief backstory, η γκαρσονιέρα στην οποια μενω ανακαινίστηκε και το μπάνιο ιδιαίτερα ξηλώθηκε και ολα μπήκαν ξανά και καινούργια. Απο μπανιέρα απέκτησε ντουσιερα. Πριν κάποιες βδομάδες περι τα μεσα μαρτιου, παρατήρησα μια μυρωδιά μούχλας καθως έμπαινα στην κουζίνα... να μην τα πολυλογώ έβγαινε απο την κάσα της πόρτας Απόκρυψη περιεχομένων μετά απο λίγο παρατήρησα και μια ανάγλυφη περιοχή στον τοίχο- που μπορεί να υπήρχε και πριν καθώς δεν πολυπροσεχα την επιφάνεια του τοίχου προηγουμένως, να ομολογησω 😕 Ο τοίχος αυτός χωρίζει κουζίνα και το μπάνιο, και το σημείο της κάσας είναι περίπου στο ύψος της μπαταρίας της ντουσιέρας. Επίσης έχω παρατηρήσει πως ο αρμός της ντουσιερας φαινεται να είναι πλέον μόνιμα σκούρος σε κάποια σημεία παρόλο που κανονικά ειναι ανοιχτός αλλού. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δική μου απορία: Σε ποιον να πρωτοαπευθυνθω πριν δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα; Ο μάστορας που ξήλωσε και έκανε τα υδραυλικά μας άφησε μια-δυο κακες εντυπώσεις και θέλω να βρω αλλον. Σε υδραυλικό? Στον πλακά? Μπορεί και να μην ειναι τα υδραυλικα της ντουσιερας και να σκεφτομαι το χειροτερο αλλα πραγματικα εμενα ετσι μου φαινεται... ευχαριστω Πρώτα να φωνάξεις υδραυλικο να ριξει μια ματιά να δει τι έχει κάνει ο προηγούμενος, και αν είναι λάθος του να τον φωνάξεις να έρθει να το διορθώσει (αν είναι κάτι πολύ απλό βάλε να το κάνει αυτός που ήρθε να ξεμπερδεύεις) Σου εύχομαι να μην χρειαστεί να ξηλώσει τίποτα. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από stelios18120 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whosethere Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, papoys1 είπε Αρχικά να φωνάξεις ένα υδραυλικό να δει μήπως ο προηγούμενος δεν έβαλε σωστά τη βρύση με τα εξαρτήματα και έχεις κάποια απώλεια από εκεί.Από ότι βλέπω έχουν γίνει λάθος οι σταθερές υποδοχές και χρειάστηκαν να μπουν εξαρτήματα για να μπει η βρύση.Ο σωστός υδραυλικός μετράει και ξαναμετράει και βάζει σωστά τις σωλήνες ώστε να μη χρειάζονται τα πρόσθετα εξαρτήματα γιατί σχεδόν όλες οι βρύσες έχουν τις ίδιες αποστάσεις.Κάποιοι δεν ξέρουν να τα βάλουν σωστά δεν τα σφίγγουν καλά εσωτερικά να μπει πιο εύκολα η βρύση και μπορεί να έχεις μικρή διαρροή στο σημείο που βρίσκεται μέσα από το πλακάκι και να γλυτώσεις φασαρίες. Επίσης να ρωτήσω κάτι άλλο ντουζιέρα τοποθέτησες έτοιμη ή την έφτιαξε ο πλακάς με πλακάκια;;;;; Είχα παρόμοιο πρόβλημα αλλά υγρασία προς τα κάτω που ευτυχώς είναι ανοιχτή πυλωτή. Τελικά αποδείχτηκε ότι το πρόβλημα ήταν από κακό στοκάρισμα στα πλακάκια που είχαν κάνει ραφές.Φοβήθηκα και εγώ για κάποια διαρροή αλλά όταν καθάρισα μόνος τους αρμούς στη ντουζιέρα και έβαλα καινούργιο στόκο με σπατουλίτσα να γεμίσουν καλά το πρόβλημα λύθηκε. Μακάρι να είναι κάτι από τα δύο να γλυτώσεις ξηλώματα. 3 ώρες πριν, stelios18120 είπε Πρώτα να φωνάξεις υδραυλικο να ριξει μια ματιά να δει τι έχει κάνει ο προηγούμενος, και αν είναι λάθος του να τον φωνάξεις να έρθει να το διορθώσει (αν είναι κάτι πολύ απλό βάλε να το κάνει αυτός που ήρθε να ξεμπερδεύεις) Σου εύχομαι να μην χρειαστεί να ξηλώσει τίποτα. καταρχας σας ευχαριστω πολυ και τους δυο σας για τις απαντησεις σας @papoys1 μακαρι να ειναι το πρωτο που ανεφερες λογω της βρυσης/σωληνωσης σε εκεινο το σημειο αριστερα (που εβγαζε ματι οταν το παρελαβα αλλα τι να πω και τι να κανω) και να μην χρειαστει να ξηλωθει ολο. Βεβαιως εμφανη διαρροη δεν εχει που σημαινει σκαψιμο υποθετω. Η ντουζιερα εγινε με πλακακι χτιστη οπως ειπες, ελπιζω να μην εμφανιστει θεμα στο δαπεδο γιατι απο κατω ειναι αλλο νοικοκυριο και θα δημιουργηθει μεγαλο προβλημα. Για την ωρα εμφανιστηκε στον τοιχο, οχι πανω στο οποιο βρισκεται η βρυση απο την αλλη μερια, αλλα σαυτον που κανει γωνια το ντους... @stelios18120 θα φωναξω υδραυλικο λοιπον, τον προηγουμενο δεν τον ξαναφωναζω γιατι θα τα κανει σκ@τα κι ας ηταν λαθος του, δε νομιζω πως εχει κανενα νοημα 🤬🤬 Το ιδιο ευχομαι αλλα πραγματικα ετσι οπως παει κραταω μικρο καλαθι. Σας ευχαριστω και τους δυο. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από whosethere 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 12 λεπτά πριν, whosethere είπε καταρχας σας ευχαριστω πολυ και τους δυο σας για τις απαντησεις σας @papoys1 μακαρι να ειναι το πρωτο που ανεφερες λογω της βρυσης/σωληνωσης σε εκεινο το σημειο αριστερα (που εβγαζε ματι οταν το παρελαβα αλλα τι να πω και τι να κανω) και να μην χρειαστει να ξηλωθει ολο. Βεβαιως εμφανη διαρροη δεν εχει που σημαινει σκαψιμο υποθετω. Η ντουζιερα εγινε με πλακακι χτιστη οπως ειπες, ελπιζω να μην εμφανιστει θεμα στο δαπεδο γιατι απο κατω ειναι αλλο νοικοκυριο και θα δημιουργηθει μεγαλο προβλημα. Για την ωρα εμφανιστηκε στον τοιχο, οχι πανω στο οποιο βρισκεται η βρυση απο την αλλη μερια, αλλα σαυτον που κανει γωνια το ντους... @stelios18120 θα φωναξω υδραυλικο λοιπον, τον προηγουμενο δεν τον ξαναφωναζω γιατι θα τα κανει σκ@τα κι ας ηταν λαθος του, δε νομιζω πως εχει κανενα νοημα 🤬🤬 Το ιδιο ευχομαι αλλα πραγματικα ετσι οπως παει κραταω μικρο καλαθι. Σας ευχαριστω και τους δυο. Κανονικα θέλει υγρομονωση η χτιστη ντουσιερα, στη πράξη ολοι οι μάστορες θα σου πουν οτι δε χρειαζεται αλλα και οσοι το κανουν δε το κανουν σωστά. Αυτο που μας σωζει ειναι οτι βαζουν 500κιλα κολα και σωζει λιγο τη κατασταση. Αν οι αρμοι σου ειναι μαυροι ισως περνει νερο απο καπου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whosethere Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Κανονικα θέλει υγρομονωση η χτιστη ντουσιερα, στη πράξη ολοι οι μάστορες θα σου πουν οτι δε χρειαζεται αλλα και οσοι το κανουν δε το κανουν σωστά. Αυτο που μας σωζει ειναι οτι βαζουν 500κιλα κολα και σωζει λιγο τη κατασταση. Αν οι αρμοι σου ειναι μαυροι ισως περνει νερο απο καπου ...κλαυσιγελος πρωινιατικα, δεν εχω ιδεα απο αυτα ουτε και η οικογενεια μου που το πληρωσε, και 100% ουτε ο μαστορας που το ανελαβε 🤣😭 δεν ξεραμε. δεν τον ρωτησαμε και δε μας ειπε...αχ λαθη ακριβα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, whosethere είπε ...κλαυσιγελος πρωινιατικα, δεν εχω ιδεα απο αυτα ουτε και η οικογενεια μου που το πληρωσε, και 100% ουτε ο μαστορας που το ανελαβε 🤣😭 δεν ξεραμε. δεν τον ρωτησαμε και δε μας ειπε...αχ λαθη ακριβα Παντως βλεποντας τις φωτο ισως απο καπου τρεχει νερο απο τη μπαταρια... μαλλον υδραυλικο θες. Βασικα και 1-2 πλακακια να ξηλωσεις δεν ειναι τιποτα ελπιζω να εχεις κρατησει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stra777 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 καλησπέρα & χρόνια πολλά με υγειά. σκοπεύω να βάλω κρυφό φωτισμό στην κουζίνα κάτω απο τα ράφια (σύνολο 3μ. max). ο κουζινάς μου ζητά 250€ σε χωνευτό κανάλι. ψάχνοντας λίγο για χωνευτά κανάλια , Led ταινίες και μετασχηματιστές , είδα οτι το κόστος ειναι αρκετά χαμηλότερο απο αυτά που ζητά (χωρίς την εργασία προφανώς). ΄επειδή σκοπεύω να το κάνω μόνος μου, έχει κάνει κάνεις κάτι παρόμοιο; η εχεινα δωσει κανενα tip ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokos198 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, stra777 είπε καλησπέρα & χρόνια πολλά με υγειά. σκοπεύω να βάλω κρυφό φωτισμό στην κουζίνα κάτω απο τα ράφια (σύνολο 3μ. max). ο κουζινάς μου ζητά 250€ σε χωνευτό κανάλι. ψάχνοντας λίγο για χωνευτά κανάλια , Led ταινίες και μετασχηματιστές , είδα οτι το κόστος ειναι αρκετά χαμηλότερο απο αυτά που ζητά (χωρίς την εργασία προφανώς). ΄επειδή σκοπεύω να το κάνω μόνος μου, έχει κάνει κάνεις κάτι παρόμοιο; η εχεινα δωσει κανενα tip ; Εγώ είχα φτιάξει τον δικό μου με τον εξής τρόπο. Ledοταινία 220V που δεν θέλει καν μετασχηματιστή στα 14W αν θυμάμαι καλά το μέτρο, το οποίο και πέρασα μέσα σε προφίλ αλουμινίου (υπάρχουν ειδικά σε καταστήματα με ηλεκτρολογικό υλικό) τα οποία και κολάς με μια ισχυρή ταινία διπλής όψης και είσαι έτοιμος..Συνολικό κόστος για 3 μέτρα είσαι max 20 ευρώ. Αν έχεις και παροχή μέσα από τα ντουλάπια (από κάτω) βάζεις και έναν διακόπτη πορτατιφ και τελείωσες...αλλιώς βάλε βγάλε πρίζα...ή αφήνεις μόνιμα την πρίζα και παρεμβάλεις διακόπτη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktheo Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Για να το κανεις χωνευτο οπως λες, πρέπει να κανεις μια πατουρα στα ραφια (ή οπου γενικα θελεις) για να μπει μεσα το καναλι (προεξεχει μονο 1-2 mm). Αλλιως πας σε εξωτερικό κανάλι που προεξεχει 15mm Δεν ειναι τρελη δουλειά να βγαλει τα 5-10 ραφια που εχεις και να τα κάνει μια πατουρα στην φρεζα ή με το ρουτερ, εαν ομως εχει υπολογισει να σου το κανει σωστα και να μην φαίνονται καλωδια/τρυπες κτλ τοτε ισως 250ε να είναι μια "σωστη" τιμη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, stra777 είπε καλησπέρα & χρόνια πολλά με υγειά. σκοπεύω να βάλω κρυφό φωτισμό στην κουζίνα κάτω απο τα ράφια (σύνολο 3μ. max). ο κουζινάς μου ζητά 250€ σε χωνευτό κανάλι. ψάχνοντας λίγο για χωνευτά κανάλια , Led ταινίες και μετασχηματιστές , είδα οτι το κόστος ειναι αρκετά χαμηλότερο απο αυτά που ζητά (χωρίς την εργασία προφανώς). ΄επειδή σκοπεύω να το κάνω μόνος μου, έχει κάνει κάνεις κάτι παρόμοιο; η εχεινα δωσει κανενα tip ; 250 ευρώ για 3 μέτρα χωνευτή σε κανάλι; Πολλά είναι. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από stelios18120 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stra777 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, kokos198 είπε Εγώ είχα φτιάξει τον δικό μου με τον εξής τρόπο. Ledοταινία 220V που δεν θέλει καν μετασχηματιστή στα 14W αν θυμάμαι καλά το μέτρο, το οποίο και πέρασα μέσα σε προφίλ αλουμινίου (υπάρχουν ειδικά σε καταστήματα με ηλεκτρολογικό υλικό) τα οποία και κολάς με μια ισχυρή ταινία διπλής όψης και είσαι έτοιμος..Συνολικό κόστος για 3 μέτρα είσαι max 20 ευρώ. Αν έχεις και παροχή μέσα από τα ντουλάπια (από κάτω) βάζεις και έναν διακόπτη πορτατιφ και τελείωσες...αλλιώς βάλε βγάλε πρίζα...ή αφήνεις μόνιμα την πρίζα και παρεμβάλεις διακόπτη καταρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση. κάπως έτσι σκέφτομαι να το κάνω, διοτι ψάχνοντας είδα και τα κανάλια αλουμινίου που αναφέρεις και δεν είδα οτι είναι κατι το τρομερό, απλά είπα να πάρω την γνώμη ανθρώπων που έχουν κάνει κάτι παρόμοιο μήπως ειναι και κάτι ακόμα που εγώ δεν γνωρίζω και δεν το μετράω. 5 λεπτά πριν, Maktheo είπε Για να το κανεις χωνευτο οπως λες, πρέπει να κανεις μια πατουρα στα ραφια (ή οπου γενικα θελεις) για να μπει μεσα το καναλι (προεξεχει μονο 1-2 mm). Αλλιως πας σε εξωτερικό κανάλι που προεξεχει 15mm Δεν ειναι τρελη δουλειά να βγαλει τα 5-10 ραφια που εχεις και να τα κάνει μια πατουρα στην φρεζα ή με το ρουτερ, εαν ομως εχει υπολογισει να σου το κανει σωστα και να μην φαίνονται καλωδια/τρυπες κτλ τοτε ισως 250ε να είναι μια "σωστη" τιμη σε ευχαριστώ για την απάντηση επειδή πρόκειται για νέα κουζίνα , δεν τολμάω να κάνω κάτι τέτοιο μόνος μου. μάλλον θα πάω σε εξωτερικό κανάλι. 6 λεπτά πριν, stelios18120 είπε 250 ευρώ για 3 μέτρα χωνευτή σε κανάλι; Πολλά είναι. και εμένα πολλά μου φαίνονται!😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, stelios18120 είπε 250 ευρώ για 3 μέτρα χωνευτή σε κανάλι; Πολλά είναι. Συμφωνώ είναι παρά πολλά. 50-60 θα ήταν πιο λογικό ποσό. προσωπικα δε θα έβαζα ωστόσο 220V αλλά 12V με ένα μετασχηματιστή για λογους ασφάλειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις