zeus1978 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές να έχουμε με υγεία. Έβαψα ταβάνι δωματίου που ήταν περασμένο υδροχρωμα με πλαστικό και άρχισε να ξεφλυδιζει τι να κάνω να χρησιμοποιήσω διαβρωτικο για να το βγάλω ή απλώς τρίψιμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 22 ώρες πριν, Cosmonaut21 είπε Ναι,με τσιμέντο είχαν κολληθεί. Σκεφτόμουν και πολυουρεθάνη που έχω αλλά και αυτή φουσκώνει. Επειδή το σπίτι είναι παλιό,δεν μπορώ να βρω κωδικούς για τους αρμούς. Οπότε θα το πάω με το μάτι και άμα είναι παραγγέλνω ξανά. Δε νομίζω να αξίζει μάστορας για 6 πλακάκια μικρά και ειδικά αυτή την περίοδο. Θα το προσπαθήσω ένα πλακάκι την ημέρα ξεκινώντας από επάνω και σιγά σιγά πιάνουν τα χέρια μου θα το φτιάξω. Αυτές οι κόλλες διογκώνονται; Και κάτι ακόμα πάλι για την κουζίνα. Θέλω να αφαιρέσω το κάλυμμα που πάει στη γωνία κατά μήκος του πάγκου επειδή έχει μαυρίσει σε σημεία. Υπάρχει τρόπος να καλύψω το κενό με κάποιο υλικό εκτός σιλικόνης που να φαίνεται ωραίο αισθητικά και να μην βάλω ξανά άλλο καινούργιο; Το τσιμεντο εχει μεινει στον τοιχο ή στα πλακακια?Αν εμεινε στον τοιχο (που μαλλον αυτο εγινε αν ειναι κεραμικο το πισω μερος των πλακιδιων) θα παρεις αυτο : https://dedegkikas.gr/domisi-episkevi/kolles-plakidion/no37-durostick-adiavrohi-reusti-kolla-plakidion-1-kg Με αυτη δεν θα βγει καθολου εξω το πλακακι.Βασικα οποια ξυλοκολλα και να παρεις το ιδιο ειναι,ολες κανουν.Η σιλικονη καλη ειναι απλα αν γεμισεις τα πλακακια θα σε παιδεψουν πολυ να καθαρισουν.Με μια τετοια χτενα θα κανεις καλη και ευκολη δουλεια :https://www.baufox.com/σπάτουλα-με-δόντια-wolff-α1-18cm-μιας-χρήσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπερα σας, θελω να αντικαταστησω ολα τα καλοριφερ της κατοικιας, εκτος απο τον υδραυλικο, υπαρχει καποια υπηρεσια πιο εξειδικευμενη που μπορει να μου υπολογισει τις θερμιδες των σωματων που πρεπει να αγορασω ετσι ωστε να εχω το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα συμφωνα με τον λεβητα που υπαρχει? με εκτιμηση Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από kostakiss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, kostakiss είπε καλησπερα σας, θελω να αντικαταστησω ολα τα καλοριφερ της κατοικιας, εκτος απο τον υδραυλικο υπαρχει καποια υπηρεσια που μπορει να μου υπολογισει τις θερμιδες των σωματων που πρεπει να αγορασω ετσι ωστε να εχω το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα? με εκτιμηση Καλησπερα. Με μια μελέτη μηχανολόγου μηχανικού στον χώρο σου, μπορεί να σου κάνει την ίδια δουλειά υπολογισμού θερμίδων. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από stelios18120 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 5 minutes ago, leolipop said: Aπλα ξυσ΄το και βαψε με το χρωμα που πρεπει...υδροχρωμα. ειναι αρκετα προσιτα και επειδη εκανα σχεδον ολικη ανακαινιση δε θελω να αφησω τα υπαρχοντα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leolipop Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, zeus1978 είπε Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές να έχουμε με υγεία. Έβαψα ταβάνι δωματίου που ήταν περασμένο υδροχρωμα με πλαστικό και άρχισε να ξεφλυδιζει τι να κάνω να χρησιμοποιήσω διαβρωτικο για να το βγάλω ή απλώς τρίψιμο; Ξυσ'το απλα και βαψε με υδροχρωμα οπως πρεπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeus1978 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Χρειάζεται ασταρωμα πρώτα και σπατουλαρισμα; Ξέχασα να πω πως είναι ταβάνι κλιμακοστασιου και δεν ξύνεται εύκολα ολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acomaedo Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, kostakiss είπε καλησπερα σας, θελω να αντικαταστησω ολα τα καλοριφερ της κατοικιας, εκτος απο τον υδραυλικο, υπαρχει καποια υπηρεσια πιο εξειδικευμενη που μπορει να μου υπολογισει τις θερμιδες των σωματων που πρεπει να αγορασω ετσι ωστε να εχω το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα συμφωνα με τον λεβητα που υπαρχει? με εκτιμηση Καθώς τις περισσότερα φορές οι λέβητες είναι υπέρ διαστασιολογημένοι μάλλον δεν θα υπάρχει θέμα, αλλά υπάρχει πάντα η πιθανότητα η μελέτη θερμικών φορτίων και θέρμανσης να δείξει οτι ο λέβητας είναι ανεπαρκής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, kostakiss είπε καλησπερα σας, θελω να αντικαταστησω ολα τα καλοριφερ της κατοικιας, εκτος απο τον υδραυλικο, υπαρχει καποια υπηρεσια πιο εξειδικευμενη που μπορει να μου υπολογισει τις θερμιδες των σωματων που πρεπει να αγορασω ετσι ωστε να εχω το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα συμφωνα με τον λεβητα που υπαρχει? με εκτιμηση Μηχανολόγοσ ή και ηλεκτρολογος μηχανικός Είναι αυτό που ψάχνεις. Κάνουν μελέτες ψύξης και θέρμανσης. Εάν θέλεις να κανείς την πιο σωστή επιλογή εμπιστευσου κάποιον. Η υπέρδιαστασιολογηση σα λογική είναι τελείως λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JLEE Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Καλησπέρα, Άλλαξα χρώμα σε ένα τοίχο που είναι σπατουλαριστος και παρατηρώ ότι έκανε μικρά μπιμπικια σε σχέση με πριν. Το ρόλο που πήρα δεν ήταν από τα φθηνά. Τι λάθος έκανα? Διορθώνεται με τρίψιμο και ξανά βάψιμο ή θέλει πάλι σπατουλαρισμα? Ήθελε κάποιο ειδικό ρολό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cger Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, JLEE είπε Καλησπέρα, Άλλαξα χρώμα σε ένα τοίχο που είναι σπατουλαριστος και παρατηρώ ότι έκανε μικρά μπιμπικια σε σχέση με πριν. Το ρόλο που πήρα δεν ήταν από τα φθηνά. Τι λάθος έκανα? Διορθώνεται με τρίψιμο και ξανά βάψιμο ή θέλει πάλι σπατουλαρισμα? Ήθελε κάποιο ειδικό ρολό? Είχες ανοίξει μήπως το πλαστικό χρώμα προηγουμένως και το είχες ξανακλείσει? 2 ώρες πριν, kostakiss είπε καλησπερα σας, θελω να αντικαταστησω ολα τα καλοριφερ της κατοικιας, εκτος απο τον υδραυλικο, υπαρχει καποια υπηρεσια πιο εξειδικευμενη που μπορει να μου υπολογισει τις θερμιδες των σωματων που πρεπει να αγορασω ετσι ωστε να εχω το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα συμφωνα με τον λεβητα που υπαρχει? με εκτιμηση Καλησπέρα, πρωτού προβείς σε οποιαδήποτε αγορά αν επιλέξεις σώματα τύπου Panel και τώρα έχεις κλασσικά σώματα φέτες χρειάζεται να πάρεις τέτοια μάρκα η οποία θα έχει ίδια κέντρα στην εισαγωγή-επιστροφή αν δεν έχεις αυτονομία θέρμανσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeus1978 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Τρίφτο ελαφρά ασταρωσε το και ξαναβαψτο Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από zeus1978 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JLEE Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Όχι φρέσκο φρέσκο ήταν! 21 λεπτά πριν, zeus1978 είπε Τρίφτο ελαφρά ασταρωσε το και ξαναβαψτο Θέλω να βάψω και το ταβάνι(γύψο σανίδα) . Θέλει και αυτό αστάρι πρώτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeus1978 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Πρώτα σπατουλαρισμα αν είναι αβαφτο και μετά ασταρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JLEE Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 57 λεπτά πριν, zeus1978 είπε Πρώτα σπατουλαρισμα αν είναι αβαφτο και μετά ασταρι Ένα φρεσκάρισμα θέλω να κάνω γιατί του έβαλα κάτι φωτιστικά άρα σπατουλαρισμα δεν θέλει. Θέλω απλά να του κάνω ένα χέρι. Θέλει αστάρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις