Προς το περιεχόμενο

Συμβουλες σε Τεχνικά θέματα, επισκευές, ζημιες, ανακαινίσεις, αναπαλαιώσεις, diy και λοιπές εργασίες

stelios18120

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα, στο site του Leroy Merlin σε κάποια πράγματα γράφει ότι δεν είναι διαθέσιμα για online παραγγελία αν και υπάρχει διαθεσιμότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν το στέλνουν γενικώς ή μπορεί να γίνει με τηλεφωνική παραγγελία?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

28 λεπτά πριν, katbo είπε

Καλημέρα, στο site του Leroy Merlin σε κάποια πράγματα γράφει ότι δεν είναι διαθέσιμα για online παραγγελία αν και υπάρχει διαθεσιμότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν το στέλνουν γενικώς ή μπορεί να γίνει με τηλεφωνική παραγγελία?

Όχι σημαίνει Ότι δεν Υπάρχουν στο κατάστημα που λειτουργεί για τις παραγγελίες τώρα που είναι κλειστά (το αεροδρόμιο είναι εν προκειμενω)

• Thanks 1

5 ώρες πριν, nogoso είπε

Ναι καλά βλέπεις,  μεταλλικό είναι. 

Izzy topechef 600 

Στην αντιπροσωπεία ως μοντέλο ήθελαν το YDSM-002

Μου φαίνεται πολύ περίεργο που έσπασε το μεταλλικό και όχι κάποιο από τα πλαστικά.

Για δοκίμασε πάντως να ψάξεις για ανταλλακτικά σε τίποτα ebay ή aliexpress κτλ

1 ώρα πριν, kronos73 είπε

Για κάνα υλικό σε χρωματοπωλειο έχω τύχη; Τι εμπειρία έχετε; Υπάρχει κάποιο Χαλάνδρι που να εξυπηρετεί με τηλεφωνική παραγγελία; 

Την ίδια απορία έχω και εγώ. Ευκαιρία είναι τώρα με την καραντίνα να κάνουμε καμιά δουλειά και δεν έχω υλικά

1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε

Μου φαίνεται πολύ περίεργο που έσπασε το μεταλλικό και όχι κάποιο από τα πλαστικά.

Για δοκίμασε πάντως να ψάξεις για ανταλλακτικά σε τίποτα ebay ή aliexpress κτλ

Και γω στην αρχή το σκέφτηκα ότι είναι περίεργο αλλά είναι το κεντρικό και μάλλον δέχεται την μεγαλύτερη πίεση.

Τα izzy είναι ελληνικά οπότε δε θα βρω έξω.. 

• Sad 1

καλησπέρα επειδή εχω αφήσει και εγω την ανακαίνιση του σπιτιού στη μέση εχετε να προτείνετε κανενα καλό κατάστημα με υδραυλικά να τα παραγγείλω μεσω ίντερνετ;

Και εγώ χτες και σήμερα αυτό κάνω βάψιμο κάγκελα μπρος πίσω :) το χρώμα ήταν αγορασμενο από καιρό, πινέλα νέφτι κλπ είχα επίσης αγορασμενο από lidl να "υπάρχουν" όπως και γυαλοχαρτα οπότε όλα κομπλέ. Γενικά είμαι του στυλ αν δω κάτι και δεν το χρειάζομαι άμεσα πάρτο να υπάρχει κάποια στιγμή θα χρειαστεί. 

Πέρασα και τα ξύλινα έπιπλα στο μπαλκόνι ένα teak oil. Για χρωματοπολεια πάντως παίδες δεν νομίζω να βρείτε , το Σάββατο έκανα μια γύρα εδώ στην γειτονιά και τα 3 κλειστά ήταν

• Like 1

• Super Moderators
2 hours ago, kronos73 said:

Για κάνα υλικό σε χρωματοπωλειο έχω τύχη; Τι εμπειρία έχετε; Υπάρχει κάποιο Χαλάνδρι που να εξυπηρετεί με τηλεφωνική παραγγελία; 

1 hour ago, katbo said:

Την ίδια απορία έχω και εγώ. Ευκαιρία είναι τώρα με την καραντίνα να κάνουμε καμιά δουλειά και δεν έχω υλικά

57 minutes ago, someone- said:

καλησπέρα επειδή εχω αφήσει και εγω την ανακαίνιση του σπιτιού στη μέση εχετε να προτείνετε κανενα καλό κατάστημα με υδραυλικά να τα παραγγείλω μεσω ίντερνετ;

Ας μην κάνουμε διαφήμιση όμως.

• Like 1

Καλησπέρα σε όλους..θα ήθελα να ρωτήσω γνώμες για ένα θέμα που έχω στο σπίτι (παλιά μονοκατοικία)...Σε 2 πρίζες μια στο σαλόνι κ μια στο υπνοδωμάτιο έχει δημιουργηθεί μια σκούρα γραμμή ακριβώς πάνω απ' τις πρίζες (δεν χρησιμοποιώ αντικουνουπικα πρίζας).Δουλευουν κανονικά παραδόξως...τι λέτε να φταίει κ προτείνεται κάτι χωρίς να φέρω τεχνικό!

Ευχαριστω

Καλησπέρα. Αγόρασα από το IKEA δύο ράφια Algot (μεταλλικά διάτρητα) αλλά δεν έχω βάσεις (ούτε το ΙΚΕΑ τις έχει και δεν ξέρουν ποτέ θα φέρουν). Το brand Algot είναι δικό τους και κάπως έτσι την πάτησα σαν 🥴.

Υπάρχει κάποια μάρκα η οποία να έχει αντίστοιχες βάσεις-οδηγούς με ίδιες εγκοπές ή είναι αδύνατο να βρω κάτι παρόμοιο;

Δεν μπορώ να επισκεφτώ και μαγαζιά με το ράφι παραμάσχαλα και από το ίντερνετ δεν βγάζω άκρη. Ευχαριστώ.

0.jpg

4 λεπτά πριν, Kastriot είπε

Καλησπέρα. Αγόρασα από το IKEA δύο ράφια Algot (μεταλλικά διάτρητα) αλλά δεν έχω βάσεις (ούτε το ΙΚΕΑ τις έχει και δεν ξέρουν ποτέ θα φέρουν). Το brand Algot είναι δικό τους και κάπως έτσι την πάτησα σαν 🥴.

Υπάρχει κάποια μάρκα η οποία να έχει αντίστοιχες βάσεις-οδηγούς με ίδιες εγκοπές ή είναι αδύνατο να βρω κάτι παρόμοιο;

Δεν μπορώ να επισκεφτώ και μαγαζιά με το ράφι παραμάσχαλα και από το ίντερνετ δεν βγάζω άκρη. Ευχαριστώ.

0.jpg

Όπως φαίνεται είναι τύπου ντέξιον και όχι μονό ράφι για τοίχο.Αν όντως είναι τέτοιο θέλεις τους δικούς του  ορθοστάτες στους οποίους τοποθετείται.

7 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Όπως φαίνεται είναι τύπου ντέξιον και όχι μονό ράφι για τοίχο.Αν όντως είναι τέτοιο θέλεις τους δικούς του  ορθοστάτες στους οποίους τοποθετείται.

Ναι τοποθετείται με ορθοστάτες σαν ραφιέρα ανοικτής αποθήκευσης για δάπεδο αλλά παίρνει και βραχίονες/οδηγούς για επιτοιχια τοποθέτηση.

Τον όρο Dexion δεν τον ήξερα πάντως και λογικά θα με βοηθήσει στην αναζήτηση μου. Ευχαριστώ!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, dimol76 είπε

Καλησπέρα σε όλους..θα ήθελα να ρωτήσω γνώμες για ένα θέμα που έχω στο σπίτι (παλιά μονοκατοικία)...Σε 2 πρίζες μια στο σαλόνι κ μια στο υπνοδωμάτιο έχει δημιουργηθεί μια σκούρα γραμμή ακριβώς πάνω απ' τις πρίζες (δεν χρησιμοποιώ αντικουνουπικα πρίζας).Δουλευουν κανονικά παραδόξως...τι λέτε να φταίει κ προτείνεται κάτι χωρίς να φέρω τεχνικό!

Ευχαριστω

κατακόρυφη γραμμή από τη πρίζα προς τα επάνω ?

Για υπερθέρμανση του καλωδίου ακούγεται (πχ από συστηματική χρήση τους με μια ενργοβόρα συσκευή όπως μια ηλεκτρική θερμάστρα ή καλοριφέρ)

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 1

Ευχαριστώ...ναι κατακόρυφη γραμμή προς τα πάνω...οι συγκεκριμένες πρίζες δεν χρησιμοποιούνται συστηματικά.οταν μπήκα στο σπίτι νόμιζα ότι ήταν από αντικουνουπικα αλλά όταν έβαψα όλο το σπίτι εμφανίστηκαν ξανά...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...