katbo Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Καλημέρα, στο site του Leroy Merlin σε κάποια πράγματα γράφει ότι δεν είναι διαθέσιμα για online παραγγελία αν και υπάρχει διαθεσιμότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν το στέλνουν γενικώς ή μπορεί να γίνει με τηλεφωνική παραγγελία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 28 λεπτά πριν, katbo είπε Καλημέρα, στο site του Leroy Merlin σε κάποια πράγματα γράφει ότι δεν είναι διαθέσιμα για online παραγγελία αν και υπάρχει διαθεσιμότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν το στέλνουν γενικώς ή μπορεί να γίνει με τηλεφωνική παραγγελία? Όχι σημαίνει Ότι δεν Υπάρχουν στο κατάστημα που λειτουργεί για τις παραγγελίες τώρα που είναι κλειστά (το αεροδρόμιο είναι εν προκειμενω) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kronos73 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Για κάνα υλικό σε χρωματοπωλειο έχω τύχη; Τι εμπειρία έχετε; Υπάρχει κάποιο Χαλάνδρι που να εξυπηρετεί με τηλεφωνική παραγγελία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, nogoso είπε Ναι καλά βλέπεις, μεταλλικό είναι. Izzy topechef 600 Στην αντιπροσωπεία ως μοντέλο ήθελαν το YDSM-002 Μου φαίνεται πολύ περίεργο που έσπασε το μεταλλικό και όχι κάποιο από τα πλαστικά. Για δοκίμασε πάντως να ψάξεις για ανταλλακτικά σε τίποτα ebay ή aliexpress κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katbo Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, kronos73 είπε Για κάνα υλικό σε χρωματοπωλειο έχω τύχη; Τι εμπειρία έχετε; Υπάρχει κάποιο Χαλάνδρι που να εξυπηρετεί με τηλεφωνική παραγγελία; Την ίδια απορία έχω και εγώ. Ευκαιρία είναι τώρα με την καραντίνα να κάνουμε καμιά δουλειά και δεν έχω υλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nogoso Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Μου φαίνεται πολύ περίεργο που έσπασε το μεταλλικό και όχι κάποιο από τα πλαστικά. Για δοκίμασε πάντως να ψάξεις για ανταλλακτικά σε τίποτα ebay ή aliexpress κτλ Και γω στην αρχή το σκέφτηκα ότι είναι περίεργο αλλά είναι το κεντρικό και μάλλον δέχεται την μεγαλύτερη πίεση. Τα izzy είναι ελληνικά οπότε δε θα βρω έξω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 καλησπέρα επειδή εχω αφήσει και εγω την ανακαίνιση του σπιτιού στη μέση εχετε να προτείνετε κανενα καλό κατάστημα με υδραυλικά να τα παραγγείλω μεσω ίντερνετ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Και εγώ χτες και σήμερα αυτό κάνω βάψιμο κάγκελα μπρος πίσω το χρώμα ήταν αγορασμενο από καιρό, πινέλα νέφτι κλπ είχα επίσης αγορασμενο από lidl να "υπάρχουν" όπως και γυαλοχαρτα οπότε όλα κομπλέ. Γενικά είμαι του στυλ αν δω κάτι και δεν το χρειάζομαι άμεσα πάρτο να υπάρχει κάποια στιγμή θα χρειαστεί. Πέρασα και τα ξύλινα έπιπλα στο μπαλκόνι ένα teak oil. Για χρωματοπολεια πάντως παίδες δεν νομίζω να βρείτε , το Σάββατο έκανα μια γύρα εδώ στην γειτονιά και τα 3 κλειστά ήταν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 2 hours ago, kronos73 said: Για κάνα υλικό σε χρωματοπωλειο έχω τύχη; Τι εμπειρία έχετε; Υπάρχει κάποιο Χαλάνδρι που να εξυπηρετεί με τηλεφωνική παραγγελία; 1 hour ago, katbo said: Την ίδια απορία έχω και εγώ. Ευκαιρία είναι τώρα με την καραντίνα να κάνουμε καμιά δουλειά και δεν έχω υλικά 57 minutes ago, someone- said: καλησπέρα επειδή εχω αφήσει και εγω την ανακαίνιση του σπιτιού στη μέση εχετε να προτείνετε κανενα καλό κατάστημα με υδραυλικά να τα παραγγείλω μεσω ίντερνετ; Ας μην κάνουμε διαφήμιση όμως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimol76 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σε όλους..θα ήθελα να ρωτήσω γνώμες για ένα θέμα που έχω στο σπίτι (παλιά μονοκατοικία)...Σε 2 πρίζες μια στο σαλόνι κ μια στο υπνοδωμάτιο έχει δημιουργηθεί μια σκούρα γραμμή ακριβώς πάνω απ' τις πρίζες (δεν χρησιμοποιώ αντικουνουπικα πρίζας).Δουλευουν κανονικά παραδόξως...τι λέτε να φταίει κ προτείνεται κάτι χωρίς να φέρω τεχνικό! Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kastriot Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Καλησπέρα. Αγόρασα από το IKEA δύο ράφια Algot (μεταλλικά διάτρητα) αλλά δεν έχω βάσεις (ούτε το ΙΚΕΑ τις έχει και δεν ξέρουν ποτέ θα φέρουν). Το brand Algot είναι δικό τους και κάπως έτσι την πάτησα σαν 🥴. Υπάρχει κάποια μάρκα η οποία να έχει αντίστοιχες βάσεις-οδηγούς με ίδιες εγκοπές ή είναι αδύνατο να βρω κάτι παρόμοιο; Δεν μπορώ να επισκεφτώ και μαγαζιά με το ράφι παραμάσχαλα και από το ίντερνετ δεν βγάζω άκρη. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, Kastriot είπε Καλησπέρα. Αγόρασα από το IKEA δύο ράφια Algot (μεταλλικά διάτρητα) αλλά δεν έχω βάσεις (ούτε το ΙΚΕΑ τις έχει και δεν ξέρουν ποτέ θα φέρουν). Το brand Algot είναι δικό τους και κάπως έτσι την πάτησα σαν 🥴. Υπάρχει κάποια μάρκα η οποία να έχει αντίστοιχες βάσεις-οδηγούς με ίδιες εγκοπές ή είναι αδύνατο να βρω κάτι παρόμοιο; Δεν μπορώ να επισκεφτώ και μαγαζιά με το ράφι παραμάσχαλα και από το ίντερνετ δεν βγάζω άκρη. Ευχαριστώ. Όπως φαίνεται είναι τύπου ντέξιον και όχι μονό ράφι για τοίχο.Αν όντως είναι τέτοιο θέλεις τους δικούς του ορθοστάτες στους οποίους τοποθετείται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kastriot Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, papoys1 είπε Όπως φαίνεται είναι τύπου ντέξιον και όχι μονό ράφι για τοίχο.Αν όντως είναι τέτοιο θέλεις τους δικούς του ορθοστάτες στους οποίους τοποθετείται. Ναι τοποθετείται με ορθοστάτες σαν ραφιέρα ανοικτής αποθήκευσης για δάπεδο αλλά παίρνει και βραχίονες/οδηγούς για επιτοιχια τοποθέτηση. Τον όρο Dexion δεν τον ήξερα πάντως και λογικά θα με βοηθήσει στην αναζήτηση μου. Ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, dimol76 είπε Καλησπέρα σε όλους..θα ήθελα να ρωτήσω γνώμες για ένα θέμα που έχω στο σπίτι (παλιά μονοκατοικία)...Σε 2 πρίζες μια στο σαλόνι κ μια στο υπνοδωμάτιο έχει δημιουργηθεί μια σκούρα γραμμή ακριβώς πάνω απ' τις πρίζες (δεν χρησιμοποιώ αντικουνουπικα πρίζας).Δουλευουν κανονικά παραδόξως...τι λέτε να φταίει κ προτείνεται κάτι χωρίς να φέρω τεχνικό! Ευχαριστω κατακόρυφη γραμμή από τη πρίζα προς τα επάνω ? Για υπερθέρμανση του καλωδίου ακούγεται (πχ από συστηματική χρήση τους με μια ενργοβόρα συσκευή όπως μια ηλεκτρική θερμάστρα ή καλοριφέρ) Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από DrLo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimol76 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Ευχαριστώ...ναι κατακόρυφη γραμμή προς τα πάνω...οι συγκεκριμένες πρίζες δεν χρησιμοποιούνται συστηματικά.οταν μπήκα στο σπίτι νόμιζα ότι ήταν από αντικουνουπικα αλλά όταν έβαψα όλο το σπίτι εμφανίστηκαν ξανά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις