Skatzivas Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Skatzivas είπε Μήπως κανένας μάστορας έχει γνώμη για αυτό παρακαλώ; Parkside Επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο 20V PABSP 20-Li B2 https://www.lidl-hellas.gr/p/p51533?productId=51533&countryCode=GR Το θέλω να υπάρχει στο σπίτι για οικιακές εργασίες, ξέρετε να βάλω κάνα ράφι κλπ. Ευχαριστώ πολύ. Για τα λεφτά του είναι πολύ καλό , αν και δε στο προτείνω γιατί νομίζω ότι δεν είναι κρουστικό, εκτός εάν κάνω λάθος. 2 ώρες πριν, Skatzivas είπε Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από troi.g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktheo Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Ναι δεν ειναι παλμικο, αλλα ειναι brushless, και μαλλον για γενικη χρηση που το θελει ο άνθρωπος είναι προτιμότερο από ενα παλμικο καθως εχει τσοκ (οχι μονο bit) και μαλιστα των 13ων χιλιοστων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, papoys1 είπε Προσωπικά χρησιμοποιώ καυστική σόδα σε νιφάδες .Ρίχνω το βράδυ 2-3 κουταλιές της σούπας και το πρωί τρίβεις με το βουρτσάκι λεκάνης.Αν το πουρί είναι πολύ παλιό και επιμένει κάντο 2-3 φορές και είσαι εντάξει.Πολύ φτηνή 3 ευρώ περίπου το κιλό και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις πολλές φορές αρκεί να την κλείνεις μετά αεροστεγώς γιατί απορροφάει την υγρασία και χαλάει. Προσοχή μόνο στην ώρα της αντίδρασης που τη ρίχνεις στο νερό γιατί είναι επικίνδυνη αν έρθει σε επαφή με το σώμα να κάνει έγκαυμα και οι αναθυμιάσεις και αυτές την ώρα της αντίδρασης. Διάβρωση κάνει μόνο σε αλουμίνια.Πορσελάνη - μέταλλο , πλαστικό γιαλί δεν παθαίνουν τίποτε (για καλύτερη προστασία εγώ όταν φτιάχνω με αυτή σαπούνι που είναι ειδική για αυτό το λόγο) φοράω πλαστικά γάντια μιας χρήσης. Δεν διευκρίνισα πριν ότι πουρί αναφερόμουν μέσα στην PVC σωλήνα ή μέσα στον αντάπτορα ύψους στον PVC σωλήνα που είχα αναρτήσει πριν. Αλλά ίσως η καυστική σόδα να κάνει και για εκείνο το πουρί. Πάντως tuboflo, Mr Muscle και ότι άλλο βρήκα στο super market έλεγε ρητά ότι δεν κάνει για λεκάνες τουαλέτας. Για το πουρί στην πορσελάνι της λεκάνης θα το δοκιμάσω. Είχα δοκιμάσει κάτι άλλα καθαριστικά τουαλέτας, αλλά τίποτα. Μου είχε μπει η ιδέα να αδειάσω το νερό στην λεκάνη με σφουγγάρι και να ξύσω το πουρί με ειδικό dremel και κεφαλή που έχω, προσέχοντας να μην την χαράξω πολύ αλλά δεν το έκανα. 17 ώρες πριν, Maurikycli είπε Μάλλον γιατί προϋποθέτουν το "στράγγισμα" του νερού, είτε γιατί δημιουργούν παφλασμό στο λιμνάζον νερό που εκτινάσει τα χημικά με κίνδυνο εγκαύματος. Η πορσελάνη ειναι το πιο ανθεκτικό υλικό σε χημικά, μη τη φοβάσαι. Ένας τρόπος είναι να αφαιρέσεις το νερό χρησιμοποιώντας σφουγγαρίστρα στραγγίζοντάς την μερικές φορές. Μετά ρίξε 3-4 μπουκάλια αποφρακτικό σε μορφή τζελ ώστε να τρέξει το υγρό προς την αποχέτευση και άστο κάμποσες ώρες. Δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει αποτέλεσμα 😇 Τώρα που το λες και ο νιπτήρας ακριβώς από την ίδια πορσελάνη πρέπει να είναι και επιτρέπεται εκεί σίγουρα. Αρά σωστά με διόρθωσες. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από Krusty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 40 λεπτά πριν, Maktheo είπε Ναι δεν ειναι παλμικο, αλλα ειναι brushless, και μαλλον για γενικη χρηση που το θελει ο άνθρωπος είναι προτιμότερο από ενα παλμικο καθως εχει τσοκ (οχι μονο bit) και μαλιστα των 13ων χιλιοστων.. Έχει κι αυτό στα 39 το media, https://www.mediamarkt.gr/el/product/_black-decker-bdcd18-1205634.html , ποιο είναι καλύτερο για ερασιτεχνική χρηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, Krusty είπε Δεν διευκρίνισα πριν ότι πουρί αναφερόμουν μέσα στην PVC σωλήνα ή μέσα στον αντάπτορα ύψους στον PVC σωλήνα που είχα αναρτήσει πριν. Αλλά ίσως η καυστική σόδα να κάνει και για εκείνο το πουρί. Πάντως tuboflo, Mr Muscle και ότι άλλο βρήκα στο super market έλεγε ρητά ότι δεν κάνει για λεκάνες τουαλέτας. Σε πλαστικά γενικά δεν κολάνε άλατα και πουρί εκτός εάν το πουρί είναι προέκταση από μία άλλη επιφάνεια.Η καυστική σόδα έχει την ιδιότητα αρχικά κατά την αντίδραση να αναπτύσει μεγάλη θερμοκρασία στο νερό 80-90 βαθμούς να μαλακώνει το πουρί και στη συνέχεια να το ξεκολάει αν το αφήσεις να δράσει για κάποιες ώρες. Παλαιότερα οι γιαγιάδες δεν είχαν καθαριστικά και καθάριζαν τις τουαλέτες με αυτό τον τρόπο.Για καλύτερο αποτέλεσμα αφού το αφήσει 1-2 ώρες να δράσει πάρε ένα μακρύ κατσαβίδι (από κινέζους με ένα ευρώ) και ξύσε με αυτό στις γωνίες που ξέρεις ότι υπάρχει πουρί γιατί από τη θολούρα στο νερό δε φαίνεται.Θα εκπλαγείς για το πως ξεκολάει το πουρί από τη λεκάνη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, Skatzivas είπε Μήπως κανένας μάστορας έχει γνώμη για αυτό παρακαλώ; Parkside Επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο 20V PABSP 20-Li B2 https://www.lidl-hellas.gr/p/p51533?productId=51533&countryCode=GR Το θέλω να υπάρχει στο σπίτι για οικιακές εργασίες, ξέρετε να βάλω κάνα ράφι κλπ. Ευχαριστώ πολύ. Είναι καινούργιο μοντέλο. Πριν μερικές μέρες είχε λίγο φθηνότερα το προηγούμενο κρουστικο. Έχω πολλά εργαλεία parkside όλα με έβγαλαν ασπροπρόσωπο σε δύσκολες δουλειές για ερασιτέχνη και καποιεσ μέτριας δυσκολίας ακόμα Και για επαγγελματία. Παρτο άφοβα - εκτός εάν βρεις κανένα ξεχασμένο από το προηγούμενο μοντέλο στο κατάστημα της περιοχής σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, papoys1 είπε Σε πλαστικά γενικά δεν κολάνε άλατα και πουρί εκτός εάν το πουρί είναι προέκταση από μία άλλη επιφάνεια.Η καυστική σόδα έχει την ιδιότητα αρχικά κατά την αντίδραση να αναπτύσει μεγάλη θερμοκρασία στο νερό 80-90 βαθμούς να μαλακώνει το πουρί και στη συνέχεια να το ξεκολάει αν το αφήσεις να δράσει για κάποιες ώρες. Παλαιότερα οι γιαγιάδες δεν είχαν καθαριστικά και καθάριζαν τις τουαλέτες με αυτό τον τρόπο.Για καλύτερο αποτέλεσμα αφού το αφήσει 1-2 ώρες να δράσει πάρε ένα μακρύ κατσαβίδι (από κινέζους με ένα ευρώ) και ξύσε με αυτό στις γωνίες που ξέρεις ότι υπάρχει πουρί γιατί από τη θολούρα στο νερό δε φαίνεται.Θα εκπλαγείς για το πως ξεκολάει το πουρί από τη λεκάνη. Πάντως ο από πάνω μου άλλαξε το εύκαμπτο σωλήνα του σιφονιού του δαπέδου και μετά από πολλά χρόνια χρήσης είδα οργανικό πουρί μέσα. Της τουαλέτας είναι άλλο πουρί βέβαια και μάλλον και άλατα χρωματισμένα. Μερικά δυνατά αποφρακτικά πάλι απαγορεύονται όταν υπάρχει "μαλακός" εύκαμπτος σωλήνας. Δεν ξέρω αν η καυστική σόδα είναι επικίνδυνη για τον λαστιχένιο αντάπτορα μου αν πάει εκεί, καθώς δεν έχω συνδεδεμένη την τουαλέτα απευθείας στον σκληρό PVC σωλήνα. Άσχετο, μερικές φορές όταν βλέπουμε μαύρες γραμμές σε σημεία κοντά στα δόντια με τα ούλα είναι κι αυτό πέτρα (άλατα δηλαδή) αλλά σε συνδυασμό με ουλίτιδα (αίμα δηλαδή) έχει βάψει σκούρο! Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από Krusty 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktheo Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 26 λεπτά πριν, vins είπε Έχει κι αυτό στα 39 το media, https://www.mediamarkt.gr/el/product/_black-decker-bdcd18-1205634.html , ποιο είναι καλύτερο για ερασιτεχνική χρηση; Αν ειναι να το χρησιμοποιείς 1-2 φορες τον χρονο παρε το φθηνοτερο. Το parkside ειναι και δυνατοτερο και πιο αξιοπιστο θεωρω, ισως οριακα καλύπτει και μια ελαφριά ημιεπαγγελματικη χρηση Αν δεν κολλας στην διαφορα των 30ε παρε το parkside 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orfeus Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Στις 2/4/2020 στις 5:26 ΜΜ, mic2mic είπε Ψάχνω τεχνίτη ξυλουργό για να φτιάξει ένα board για επιτραπέζιο. Το θέλω ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι, με ίδιο φινίρισμα, στρογγυλεμένες γωνίες, διαφορετικά βάθη στις χαράξεις κτλ. Όχι "στο περίπου" και "έλα μωρέ, ίδιο είναι, σιγά τις διαφορές". Θέλω μόνο το board, όχι τα πιόνια. Έχετε να προτείνετε κάποιον; τσέκαρε εδώ,ξέρω ότι κάνει custom boards για σκάκι,άρα δε βλέπω το γιατί να μην κάνει και το ανωτέρω. https://www.manopoulos.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExTaCy1337 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδες, εχετε να προτεινετε καμια μπαταρια μπανιου κοντα στα 50-60 ευρω μαξ; Απλα διαβαζα για κατι αυτοματες που αν δεν εχει πολυ πιεση γυρνανε απο το ντους σε βρυση αυτοματα κτλ και δεν θελω κατι τετοιο. Λογικα ουτε οικονομιας. Εχω θεμα, με τον ηλιακο εχω μια χαρα πιεση ενω με το φυσικο αεριο εχει μικροτερη και συνηθως παιδευομαι με την μπαταρια. Πριν ειχα μια Porta & Bini η οποια μου κοπηκε στον μοχλο μεσα το πλαστικο που πιανει τον μηχανισμο στα 8 χρονια (Οκ την ζορισα λιγο!!:p ειχε μαζεψει αλατα μεσα), ειχε λιγο θεμα στο να βρεις ενα σημειο για να ρυθμισεις την θερμοκρασια. Αυτη ειναι οκ;https://www.allwater.gr/product/mpataries/anameiktikes-mpaniou/mpataria-anameiktiki-loutrou-kormos-fiore-altura-mia-29cr1510 Την βλεπω σε καλη τιμη και την μαρκα την ειδα εδω στο φορουμ σαν VFM. Εχει και την 29CR1500 που εχει μαζι τηλεφωνο και σπιραλ στα +10 ευρω φανταζομαι ειναι η ιδια χωρις τα εξτρα. Αξιζει να δωσω το 10αρικο για τα εξτρα; Γενικα χαλανε πολυ συχνα τα τηλεφωνα που εχω Ειδα και το ανταλλακτικο στα 9 ευρω σε περιπτωση που παθει κατι.. ή να ανεβω και αλλο σε τιμη; Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από ExTaCy1337 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janpap08 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 15 ώρες πριν, vins είπε Έχει κι αυτό στα 39 το media, https://www.mediamarkt.gr/el/product/_black-decker-bdcd18-1205634.html , ποιο είναι καλύτερο για ερασιτεχνική χρηση; Αυτό που σου λέει και ο φίλος επάνω,αν το χρησιμοποιείς μία στο τόσο να πάρεις το B&D. Το συγκεκριμένο το έχω και είναι σκυλί και εγώ το χρησιμοποιώ αρκετά. Επίσης το συγκεκριμένο Parkside θα είναι αρκετά πιο βάρυ,άρα και δυσκολότερο στην χρήση του.Βεβαια για πιο απαιτητικές εργασίες το Parkside είναι ανώτερο,απλά εσύ θα πρέπει να αγοράσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 10 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε Αυτη ειναι οκ;https://www.allwater.gr/product/mpataries/anameiktikes-mpaniou/mpataria-anameiktiki-loutrou-kormos-fiore-altura-mia-29cr1510 Την βλεπω σε καλη τιμη και την μαρκα την ειδα εδω στο φορουμ σαν VFM. Εχει και την 29CR1500 που εχει μαζι τηλεφωνο και σπιραλ στα +10 ευρω φανταζομαι ειναι η ιδια χωρις τα εξτρα. Αξιζει να δωσω το 10αρικο για τα εξτρα; Έχω αγοράσει αυτή ακριβώς αλλά δεν μπορώ να έχω άποψη γιατί δούλεψε ελάχιστα μέχρι τώρα. Στο μαγαζί μου είπαν πως είναι πολύ καλή για τα λεφτά της. Αν το σπιράλ και το τηλέφωνο που έχεις είναι σε καλή κατάσταση, πάρε τη σκέτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExTaCy1337 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Doubt είπε Έχω αγοράσει αυτή ακριβώς αλλά δεν μπορώ να έχω άποψη γιατί δούλεψε ελάχιστα μέχρι τώρα. Στο μαγαζί μου είπαν πως είναι πολύ καλή για τα λεφτά της. Αν το σπιράλ και το τηλέφωνο που έχεις είναι σε καλή κατάσταση, πάρε τη σκέτη. Κανει καλη μιξη; δεν εχεις κανα θεμα, γιατι στο σκρουτζ τα περισσοτερα αρνητικα ελεγαν για μπαταριες που εκανες σκοτσεζικο ντουζ! Εαν απ'αυτο εισαι οκ να προχωρησω στην αγορα (Βρηκα σε αλλο site 38,72 αυτην και με το τηλεφωνο 46,11 μαλλον θα παρω με το τηλεφωνο να υπαρχει ισως ειναι καλυτερο απ'αυτο που εχω ηδη). Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από ExTaCy1337 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 15 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε Καλησπερα παιδες, εχετε να προτεινετε καμια μπαταρια μπανιου κοντα στα 50-60 ευρω μαξ; Απλα διαβαζα για κατι αυτοματες που αν δεν εχει πολυ πιεση γυρνανε απο το ντους σε βρυση αυτοματα κτλ και δεν θελω κατι τετοιο. Λογικα ουτε οικονομιας. Εχω θεμα, με τον ηλιακο εχω μια χαρα πιεση ενω με το φυσικο αεριο εχει μικροτερη και συνηθως παιδευομαι με την μπαταρια. Πριν ειχα μια Porta & Bini η οποια μου κοπηκε στον μοχλο μεσα το πλαστικο που πιανει τον μηχανισμο στα 8 χρονια (Οκ την ζορισα λιγο!!:p ειχε μαζεψει αλατα μεσα), ειχε λιγο θεμα στο να βρεις ενα σημειο για να ρυθμισεις την θερμοκρασια. Αυτη ειναι οκ;https://www.allwater.gr/product/mpataries/anameiktikes-mpaniou/mpataria-anameiktiki-loutrou-kormos-fiore-altura-mia-29cr1510 Την βλεπω σε καλη τιμη και την μαρκα την ειδα εδω στο φορουμ σαν VFM. Εχει και την 29CR1500 που εχει μαζι τηλεφωνο και σπιραλ στα +10 ευρω φανταζομαι ειναι η ιδια χωρις τα εξτρα. Αξιζει να δωσω το 10αρικο για τα εξτρα; Γενικα χαλανε πολυ συχνα τα τηλεφωνα που εχω Ειδα και το ανταλλακτικο στα 9 ευρω σε περιπτωση που παθει κατι.. ή να ανεβω και αλλο σε τιμη; Αν μπορείς να δώσεις άλλα 50, πάρε από την ίδια μάρκα σε θερμοστατική και δεν θα σε προβληματίζουν οι πιέσεις και οι ρυθμίσεις του ζεστού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις