stelios18120 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Να ξέρετε κάνει και ένα μπουκάλι από αναψυκτικό. Το κόβετε, και το ανοίγεται στην μέση, και έτσι είναι και λεπτό και σκληρό για να ανοίξει η πόρτα. 2 φορές έτσι έχω κάνει,για να μην χαλάσω την ταυτότητα μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, mitsoglou είπε πολύ καλό σαν υλικό και ελαφρύ.Ιδανικο για επικόλληση πλακιδιων αποδεδειγμένα.Προσοχη όμως στο στεγανωτικό που θα περάσετε επάνω του, σε καμία περίπτωση δεν στεγανοποιείται με επαλειφόμενα υλικά. Δεν θέλω να δυσφημίσω κανέναν αλλά το συγκεκριμένο υλικό φουσκωσε στον δευτερο μήνα και αργότερα έμαθα πως δεν κάνει η χρήση του για ελαφρά μπετά. Στο λινκ που έδωσες το γράφει πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Στεγανοποίηση πισινών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stali84 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Λέω να αλλάξω τον ρελέ διαρροής ρεύματος γιατί έχω υποψίες οτι δεν πάει και πολύ καλα,το τεστ κουμπί του ρελέ οταν το πατάω δεν λειτουργει(δεν ρίχνει τον ρελέ).πέφτει ο ρελές μόνος του σε κάποιες φάσεις.τέλος πάντων θα τον αλλάξω να είμαι σίγουρος,αλλα δεν ξέρω τι να βάλω.και εαν μπορώ να βάλω κάτι λιγότερο ευαίσθητο.μονοκατοικία του 89 είναι με τριφασικό ρεύμα.(Εχω βάλει και φωτογραφεία του γενίκου για να δείτε τι ρευματα-αντιστασεις έχει για να πάρω τον σωστό διακόπτη διαρροής).σπίτι τα έχω όλα σχδόν led με ups κλπ.,τα λέω αυτα γιατι έχω διαβάσει διάφορα στο ιντερνετ για τύπου ac και a.Επίσης εαν βάλω το πλυντηριο στη πριζα και τσιτσιρισει το ρευμα πεφτει ο γενικος,ενω εαν το βάλω γρηγορα ειναι οκ,κάτι γίνεται,οι πριζες είναι abb καινουργιες όλες γενικά 2 μηνών(δεν φταιει η πρίζα δηλαδή). Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από Stali84 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στο έκανε αυτά και πριν αλλάξεις πρίζες;; εχεις ελέγξει συσφίξεις; Επίσης τα led θέλουν ειδικού τύπου ρελε (ακριβότερο) για να μη το ρίχνουν σε ανυπόπτο χρόνο, είχα παρει ένα της Schneider Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Οπωσδήποτε αλλαγή ρελε Βάλε Hager Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktheo Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Restoration συνεχεια με ενα ηλεκτρικο δραπανο γυψοσανιδας της black&decker Λύθηκε, καθαριστηκε και γρασσαριστηκε εκ νεου. Ρουλεμαν και καρβουνακια ηταν μια χαρα και δεν αλλαχτηκαν. Το μεγαλο προβλημα ομως ηταν οτι ο λαιμος του που βιδωνει πάνω το τσοκ ηταν σπασμενος και σφηνωμενος μεσα στο τσοκ.. Οσο και εαν προσπαθήσα δεν βγήκε το σπασμένο κομμάτι για να μπορέσω να το κολλησω (αλουμίνιο, το ασημι κομματι, το γαλαζιο μετα) οποτε και αποφασισα να το κολλησω με κολλα 2 συστατικών για μεταλλα της bison.. Προσεξα απίστευτα ομως για να μην παει κολλα μέσα στο ρουλεμαν που εχει εκει ακριβως.. Ολα καλα στο τελος και φαινεται και στιβαρο/ανθεκτικό μαλιστα.. Θα δειξει πόσο θα κρατήσει. https://photos.app.goo.gl/58n7BJdrwjsFoMtH7 Μετα εχει συνεχεια ένα βαλιτσακι που θελω να κανω για ενα σετ ρουτερ και παρελκομενων εξαρτηματων που εχει μαζι. Απο ξυλο (πλακαζ 14mm για μικρο βάρος) σε συνδιασμο με αφρωδες υλικο (βλ. οπως kaizen foam) μεσα για να ειναι τα εργαλεία/εξαρτηματα σταθερα μεσα στο βαλιτσακι.. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από Maktheo 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ωραίος 👍👍 Όταν ξεμείνεις πες μου να σου στείλω καμια 15αρια εργαλεία και μηχανήματα μου που θέλουν restoration να περασει η ώρα 😁😁😋 Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από stelios18120 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, Maktheo είπε Restoration συνεχεια με ενα ηλεκτρικο δραπανο γυψοσανιδας της black&decker Λύθηκε, καθαριστηκε και γρασσαριστηκε εκ νεου. Ρουλεμαν και καρβουνακια ηταν μια χαρα και δεν αλλαχτηκαν. Το μεγαλο προβλημα ομως ηταν οτι ο λαιμος του που βιδωνει πάνω το τσοκ ηταν σπασμενος και σφηνωμενος μεσα στο τσοκ.. Οσο και εαν προσπαθήσα δεν βγήκε το σπασμένο κομμάτι για να μπορέσω να το κολλησω (αλουμίνιο, το ασημι κομματι, το γαλαζιο μετα) οποτε και αποφασισα να το κολλησω με κολλα 2 συστατικών για μεταλλα της bison.. Προσεξα απίστευτα ομως για να μην παει κολλα μέσα στο ρουλεμαν που εχει εκει ακριβως.. Ολα καλα στο τελος και φαινεται και στιβαρο/ανθεκτικό μαλιστα.. Θα δειξει πόσο θα κρατήσει. https://photos.app.goo.gl/58n7BJdrwjsFoMtH7 Μετα εχει συνεχεια ένα βαλιτσακι που θελω να κανω για ενα σετ ρουτερ και παρελκομενων εξαρτηματων που εχει μαζι. Απο ξυλο (πλακαζ 14mm για μικρο βάρος) σε συνδιασμο με αφρωδες υλικο (βλ. οπως kaizen foam) μεσα για να ειναι τα εργαλεία/εξαρτηματα σταθερα μεσα στο βαλιτσακι.. Μουσειακό κομμάτι από ότι βλέπω.Αφού το έκανες να δουλέψει είσαι άψογος.Κουκλί το έκανες.Μπράβο σου. Θα έλεγα ότι είσαι από αυτούς που λένε πιάνουν τα χέρια σου.Κάνε και κανένα βιντεάκι άλλη φορά ανέβασέ το στο youtube να το απολαύσουμε και εμείς οι κολημμένοι με τέτοιες δημιουργίες. Σε τέτοιες δουλειές περισσότερο μετράει η ικανοποίηση της δημιουργίας παρά η μετέπειτα λειτουργικότητα του μηχανήματος.Και εγώ όταν ασχολούμαι με τέτοια πράγματα περισσότερο με ενδιαφέρει να τα φέρω σε πέρας. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από papoys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktheo Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Για βιντεακι ειναι κατι που σκεφτομουν από την αρχη αλλα θελει πολυ χρονο τοσο κατα την διαρκεια της επισκευής (από την στιγμη που δεν υπάρχει 2ο άτομο για τον χειρισμο της καμερας) οσο και μετα με μονταζ και αρκετο χρονο στο pc.. Ωστόσο επιφυλασσομαι για μελλοντικές επιδιορθωσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Ψάχνω τεχνίτη ξυλουργό για να φτιάξει ένα board για επιτραπέζιο. Το θέλω ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι, με ίδιο φινίρισμα, στρογγυλεμένες γωνίες, διαφορετικά βάθη στις χαράξεις κτλ. Όχι "στο περίπου" και "έλα μωρέ, ίδιο είναι, σιγά τις διαφορές". Θέλω μόνο το board, όχι τα πιόνια. Έχετε να προτείνετε κάποιον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, mic2mic είπε Ψάχνω τεχνίτη ξυλουργό για να φτιάξει ένα board για επιτραπέζιο. Το θέλω ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι, με ίδιο φινίρισμα, στρογγυλεμένες γωνίες, διαφορετικά βάθη στις χαράξεις κτλ. Όχι "στο περίπου" και "έλα μωρέ, ίδιο είναι, σιγά τις διαφορές". Θέλω μόνο το board, όχι τα πιόνια. Έχετε να προτείνετε κάποιον; Να φανταστώ θα είσαι έτοιμος να πληρώσεις το ανάλογο τίμημα έτσι; Για να στο κάνουν έτσι θέλει πολύ χρόνο, κόπο, και γενικά αρκετές εργατοωρες να βγάλει ο άλλος το μεράκι του να το κάνει. Βέβαια παίζει ρόλο και τι διαστάσεις το θέλεις κτλπ. Είχα δει παλιά ένα σκάκι χειροποίητο με ήρωες της marvel σε σπίτι πελάτη μου, το έκανε custom από μάστορα με @@ στην Αγγλία, το έφτιαξε και του το έστειλε, και είχε πληρώσει 1700 ευρώ θυμάμαι. Από Ελλάδα δυστυχώς δεν ξέρω κάποιον να κάνει τέτοιες custom κατασκευές. Αν βρεις πες μου και εμένα με ενδιαφερει 😁 Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από stelios18120 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Να φανταστώ θα είσαι έτοιμος να πληρώσεις το ανάλογο τίμημα έτσι; Για να στο κάνουν έτσι θέλει πολύ χρόνο, κόπο, και γενικά αρκετές εργατοωρες να βγάλει ο άλλος το μεράκι του να το κάνει. Βέβαια παίζει ρόλο και τι διαστάσεις το θέλεις κτλπ. Είχα δει παλιά ένα σκάκι χειροποίητο με ήρωες της marvel σε σπίτι πελάτη μου, το έκανε custom από μάστορα με @@ στην Αγγλία, το έφτιαξε και του το έστειλε, και είχε πληρώσει 1700 ευρώ θυμάμαι. Από Ελλάδα δυστυχώς δεν ξέρω κάποιον να κάνει τέτοιες custom κατασκευές. Αν βρεις πες μου και εμένα με ενδιαφερει 😁 Εννοείται ότι θα πληρώσω το ανάλογο τίμημα, αλλά φυσικά δεν πρόκειται να πληρώσω ένα board σα να ήταν χειροποίητο σκάκι σαν αυτό που λες όπου μια και μόνο φιγούρα φαντάζομαι ότι θα έχει 20 φορές περισσότερη δουλειά από το ξύλο που θέλω. Δεν είναι και τίποτα περίτεχνο αυτό που ζητάω, δεν θέλει καλλιτέχνη. Απλά τεχνίτη που να δίνει σημασία στη λεπτομέρεια. Δεν έχει και τίποτα γοργόνες να κάνουν σεξ με κένταυρους πάνω στη φουρτουνιασμένη θάλασσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, mic2mic είπε Εννοείται ότι θα πληρώσω το ανάλογο τίμημα, αλλά φυσικά δεν πρόκειται να πληρώσω ένα board σα να ήταν χειροποίητο σκάκι σαν αυτό που λες όπου μια και μόνο φιγούρα φαντάζομαι ότι θα έχει 20 φορές περισσότερη δουλειά από το ξύλο που θέλω. Δεν είναι και τίποτα περίτεχνο αυτό που ζητάω, δεν θέλει καλλιτέχνη. Απλά τεχνίτη που να δίνει σημασία στη λεπτομέρεια. Δεν έχει και τίποτα γοργόνες να κάνουν σεξ με κένταυρους πάνω στη φουρτουνιασμένη θάλασσα Χαχαχα γέλασα με το τελευταίο 😋😁😁 Καλα ναι, δεν είναι φουλ φουλ απαιτητικό, αλλά θέλει και αυτό το χρόνο του. Πρόσεξε γιατί τέτοιες δουλειές θέλουν "καλό χέρι" και κάποιος να αφιερώσει ώρα, αλλιώς θα πάρεις μια βλακεια ξύλινη 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktheo Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν γινει στο χερι εκτος απο ακριβοπληρωμενο ισως να μην ειναι τοσο καλοφτιαγμενο και καποιες ατελειες οπως λες, να υπάρχουν.. Αυτο που χρειαζεται ειναι ενα cnc μηχανημα για να σου κανει αυτο που βλέπεις ακριβως στην φωτο.. Στην προηγούμενη μου δουλειά εκανα αυτο ακριβως, σχεδιαζα και χειριζομουν ενα cnc ξυλου.. Αν βρεις μαραγκο που να εχει cnc ειναι εύκολο (εφοσον ξερει να σχεδιαζει και δεν του βγαζει τα σχεδια άλλος).. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από Maktheo 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις