Amaretos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, The_Judas είπε τι διαστάσεις είχε το κάδρο σου και τι μήκους καρφί έβαλες; Αυτό είναι το κάδρο https://www.leroymerlin.gr/gr/diakosmisi/kornizes-kathreftes-afises-pinakes/kornizes/korniza-me-plaisio-inspire-milo-gia-fotografies-diastaseon-p50xu70cm-62187195/ Το κάρφι είναι πολύ απλό 2-3 εκατοστά και και δεν το έβαλα όλο μέχρι μέσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, kostakiss είπε Τα γύψινα σε ένα σπίτι προσφέρουν κάτι ; αν υπάρχουν ήδη , μπορώ να τα αφαιρέσω μόνος ; που πιστεύετε είναι το καλύτερο σημείο για να μπει ο θερμοστάτης ; Κάπου εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 2 hours ago, Doubt said: Κάπου εκεί. Θα έχω έπιπλα εκεί , σύνθετο , συγνώμη που το παρέλειψα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, kostakiss είπε Θα έχω έπιπλα εκεί , σύνθετο , συγνώμη που το παρέλειψα . Αριστερά του πλυντηρίου τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CoNt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα. Θέλω να φτιάξω περιμετρικα της αυλής (τσιμεντενια) ένα πέτρινο παρτερι για λουλουδια. Υπάρχει περίπτωση με το πότισμα να χαλάσει το τσιμεντο ; χρειάζεται να βάλω κάτι άλλο πριν τοποθετήσω το χωμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 19 ώρες πριν, CoNt είπε Καλησπέρα. Θέλω να φτιάξω περιμετρικα της αυλής (τσιμεντενια) ένα πέτρινο παρτερι για λουλουδια. Υπάρχει περίπτωση με το πότισμα να χαλάσει το τσιμεντο ; χρειάζεται να βάλω κάτι άλλο πριν τοποθετήσω το χωμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Είναι δυνατόν να χαλάει το τσιμεντο με το νερό; Αν ήταν έτσι, δεν θα είχαμε σπίτια με την πρώτη βροχή 😋 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 20 ώρες πριν, CoNt είπε Καλησπέρα. Θέλω να φτιάξω περιμετρικα της αυλής (τσιμεντενια) ένα πέτρινο παρτερι για λουλουδια. Υπάρχει περίπτωση με το πότισμα να χαλάσει το τσιμεντο ; χρειάζεται να βάλω κάτι άλλο πριν τοποθετήσω το χωμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Αν εννοείς να φτιάξεις παρτέρι κάτι ΠΑΝΩ σε υπάρχων τσιμέντο (πχ μια υπάρχουσα τσιμεντένια πλάκα) το πρόβλημα είναι προφανές. Το τσιμέντο μπορεί να μη πάθει και τίποτα, αλλά θα πρέπει να υπάρχει δυνατότητα το νερό να μη λυμνάζει, μέσα στο χώμα να μπορεί να στραγγίζει δηλαδή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panostom Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 ΤΙ τροφοδοτικο χρειαζομαι για να μετατρεψω ενα δραπανοκατσαβιδο μπαταριας σε ηλεκτρικο; Η μπαταρια του ειναι 12v 1,2Ah Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, panostom είπε ΤΙ τροφοδοτικο χρειαζομαι για να μετατρεψω ενα δραπανοκατσαβιδο μπαταριας σε ηλεκτρικο; Η μπαταρια του ειναι 12v 1,2Ah χοντρα χοντρα Ένα 12V και τόσα αμπέρ που επι 12 να κάνουν για τα W του αλλά πέρα από ότι δε θα στο συνιστούσα για διαφορούς λόγους (πρακτικούς αλλά και ασφαλείας), δεν αξίζει και οινομικά θα έλεγα. Αν πάρεις ένα φτθηνό ρευματος μπορεί να είναι και φθηνότερο και πιο δυνατό. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από DrLo 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, panostom είπε ΤΙ τροφοδοτικο χρειαζομαι για να μετατρεψω ενα δραπανοκατσαβιδο μπαταριας σε ηλεκτρικο; Η μπαταρια του ειναι 12v 1,2Ah 42 λεπτά πριν, DrLo είπε χοντρα χοντρα Ένα 12V και τόσα αμπέρ που επι 12 να κάνουν για τα W του αλλά πέρα από ότι δε θα στο συνιστούσα για διαφορούς λόγους (πρακτικούς αλλά και ασφαλείας), δεν αξίζει και οινομικά θα έλεγα. Αν πάρεις ένα φτθηνό ρευματος μπορεί να είναι και φθηνότερο και πιο δυνατό. Συμφωνώ με τον dr. To κατάλληλο τροφοδοτικό θα είναι αρκετά ακριβό (15€+) και ταυτόχρονα σαν συσκευή το δραπανοκατσαβιδο που έχεις δεν έχει τη ροπή ενός ηλεκτρικού που παίρνεις εύκολα με 20€ εαν πάλι λυπάσαι να το πετάξεις μπορείς να κανείς αυτό που έκανα και εγώ, καλώδιο και κροκοδείλακια μπαταρίας αυτοκινήτου και να το χρησιμοποιείς για δουλειές στο Αμαξι ή κάπου που δεν έχει ρεύμα με μια μπαταρία αυτοκινήτου! Κόστος μετατροπής λιγότερο από 5€ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Σε εξωτερικό χαλκοσωλήνα νερού σε βεράντα παρουσιάστηκε διαρροή νερού. Θέλω να δοκιμάσω αν θα μπορέσω να κλείσω την διαρροή με ένα φλογιστρο και μια βέργα χαλκού. Θέλω να ρωτήσω αν απαιτείται και τίποτε άλλο εκτός από αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Σε εξωτερικό χαλκοσωλήνα νερού σε βεράντα παρουσιάστηκε διαρροή νερού. Θέλω να δοκιμάσω αν θα μπορέσω να κλείσω την διαρροή με ένα φλογιστρο και μια βέργα χαλκού. Θέλω να ρωτήσω αν απαιτείται και τίποτε άλλο εκτός από αυτά. Πάρε και λίγο πάστα (flux) και αν μπορείς άδειασε την σωλήνα πρώτα από το νερό και ξυσε καλα με γυαλόχαρτο εκει που θα κολλήσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Σε εξωτερικό χαλκοσωλήνα νερού σε βεράντα παρουσιάστηκε διαρροή νερού. Θέλω να δοκιμάσω αν θα μπορέσω να κλείσω την διαρροή με ένα φλογιστρο και μια βέργα χαλκού. Θέλω να ρωτήσω αν απαιτείται και τίποτε άλλο εκτός από αυτά. Αν εχεις σε ενωση διαρροη θελει ξανα απο αρχη απο οσο ξερω. Αλλιως μπορεις να κολησεις και ιδιας διατομης κομενο στη μεση απο πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 8 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Σε εξωτερικό χαλκοσωλήνα νερού σε βεράντα παρουσιάστηκε διαρροή νερού. Θέλω να δοκιμάσω αν θα μπορέσω να κλείσω την διαρροή με ένα φλογιστρο και μια βέργα χαλκού. Θέλω να ρωτήσω αν απαιτείται και τίποτε άλλο εκτός από αυτά. Πρέπει να αδειάσει από πιο χαμηλά τελείως το νερό από τη σωλήνα.Για να γίνει σωστά η νέα κόληση πρέπει να μπει πρώτα το καθαριστικό που βάζουμε για την κόληση χαλκού.Αν το επιχειρήσεις έτσι κάντο πολύ καλό ζέσταμα βάλτου έστω στις ενώσεις λίγο καθαριστικό και ρίχτου μπόλικη κόληση. Εννοείται ότι η διαρροή είναι από μούφα σε ένωση δύο κομματιών σωλήνας και όχι από κάποια τρύπα γιατί τότε η τρύπα δεν πρόκειται να κλείσει. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα.Κατι έπαθε το ψυγείο.. συγκεκριμένα η κατάψυξη δεν ψύχει..έχουν λιώσει όλα..ακούω το μοτέρ να παίρνει μπρος αλλά μετά από 10 δευτερόλεπτα σταματάει..ξέρετε κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις