Doubt Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, Son^Goku είπε Στέλνω φώτο του εργολάβου μου λέει είναι τα μάστιχα και στέλνει τον μπογιατζή να τα φτιάξει. Τα βλέπει τρελαίνεται αυτός και παίρνει να στείλουν απευθείας τον ξυλουργο. Έρχονται και μου λένε ότι είναι λόγο της υγρασίας και ότι φταίει η θέρμανση και να αεριζω το σπίτι. Η θέρμανση παρεμπιπτόντως την Τετάρτη θα ενωθεί και την βγάζουμε με 2 σώματα χαλαζία. Για γέλια και για κλάματα. Αυτό που βλέπω είναι απαράδεκτο, σαν να το έκανε αρχάριος μαθητευόμενος. (δεν είμαι μαραγκός, απλά έχω μάτια και βλέπω) Υ.Γ. Με πρόλαβε ο Στέλιος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Son^Goku Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Απλά τις πρώτες 2 μέρες δεν ήταν έτσι όλα πατούσαν σωστά. Το θέμα είναι γιατί να το πάθει και πως να το αποτρεψω από το να ξαναγίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Son^Goku είπε Καλημεριζω τα μαστορια. Νέο σπίτι παραδομένο πριν μια βδομάδα. Σας ανεβάζω φώτο με το πώς έχει γίνει η ξύλινη σκάλα (δρυς) στις 3 μέρες. Στέλνω φώτο του εργολάβου μου λέει είναι τα μάστιχα και στέλνει τον μπογιατζή να τα φτιάξει. Τα βλέπει τρελαίνεται αυτός και παίρνει να στείλουν απευθείας τον ξυλουργο. Έρχονται και μου λένε ότι είναι λόγο της υγρασίας και ότι φταίει η θέρμανση και να αεριζω το σπίτι. Η θέρμανση παρεμπιπτόντως την Τετάρτη θα ενωθεί και την βγάζουμε με 2 σώματα χαλαζία. Αυτοί να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και ότι θα έρθουν αύριο να ισιωσουν τα ξύλα και να την διορθώσουν. Εγώ τι πρέπει να προσέξω αύριο που θα δουλεύουν; http://imgur.com/gallery/WR7EOO5 13 λεπτά πριν, Son^Goku είπε Απλά τις πρώτες 2 μέρες δεν ήταν έτσι όλα πατούσαν σωστά. Το θέμα είναι γιατί να το πάθει και πως να το αποτρεψω από το να ξαναγίνει. Ακατάλληλα ξύλα τελείως της πλάκας σε κάποιο ξυλουργείο τα έβγαλαν και την άλλη μέρα ήρθαν και τα τοποθέτησαν.Άσχετοι από το αντικείμενο φαίνεται εξάλλου από τα κοψίματα στις ενώσεις.Καλά με χειροπρίονο τα έκοβαν. Το πιο πιθανό δεν έχουν μπει σε φούρνο να στεγνώσουν και στράβωσαν όλα.Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτε.Και να τα στοκάρουν κάπως θα ομορφύνουν αλλά και πάλι σύντομα θα στραβώσουν γιατί το ξύλο είναι ζωντανό και αν δεν γίνει κατάλληλη προεργασία πριν τα τοποθετήσουν δυστυχώς θα έχει προβλήματα.Μόνο ξήλωμα τίποτε άλλο. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από papoys1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 42 λεπτά πριν, Son^Goku είπε Απλά τις πρώτες 2 μέρες δεν ήταν έτσι όλα πατούσαν σωστά. Το θέμα είναι γιατί να το πάθει και πως να το αποτρεψω από το να ξαναγίνει. Θα συμφωνήσω κι εγώ. Ξήλωσε τα και βάλε πλακάκι με όψη ξύλου/παρκέ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ydravlikos77 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 18/10/2019 στις 12:06 ΠΜ, Cosmonaut21 είπε Υπάρχει κάποιο υλικό εκτός από τσιμέντο που μπορούμε να ''ρίξουμε'' περιμετρικά στα τοιχώματα μέσα στο φρεάτιο της πολυκατοικίας και να είναι λιγότερο πορώδες? 1 ώρα πριν, Son^Goku είπε Απλά τις πρώτες 2 μέρες δεν ήταν έτσι όλα πατούσαν σωστά. Το θέμα είναι γιατί να το πάθει και πως να το αποτρεψω από το να ξαναγίνει. 1 ώρα πριν, Son^Goku είπε Απλά τις πρώτες 2 μέρες δεν ήταν έτσι όλα πατούσαν σωστά. Το θέμα είναι γιατί να το πάθει και πως να το αποτρεψω από το να ξαναγίνει. Ναι φιλέ μου όντως η δουλειά που σου έκαναν είναι κακής ποιότητας και το συγκολλητικό για τα ξυλά γιατί βλέπω της φωτώ και το υλικό αντί να κόλληση στο τοίχο έμεινε πάνω στα ξυλά και το παλικάρι δε ξέρει να μετρά αποστάσεις ούτε φάλτσα για τα σοβατεπιά, κάλεσε τον εργολάβο και ζητά εξηγήσεις και άμεση αποκατάσταση της ζημίας. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από ydravlikos77 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Son^Goku Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Για να δω αν κατάλαβα καλά. Με το να τα βγάλουν να τα πρεσαρουν και να τα ξαναβαλουν το πρόβλημα θα επανέλθει μελλοντικά; Είναι ακατάλληλο το είδος του ξύλου που μπήκε ή έγινε ακατάλληλη προεργασία; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Son^Goku είπε Καλημεριζω τα μαστορια. Νέο σπίτι παραδομένο πριν μια βδομάδα. Σας ανεβάζω φώτο με το πώς έχει γίνει η ξύλινη σκάλα (δρυς) στις 3 μέρες. Στέλνω φώτο του εργολάβου μου λέει είναι τα μάστιχα και στέλνει τον μπογιατζή να τα φτιάξει. Τα βλέπει τρελαίνεται αυτός και παίρνει να στείλουν απευθείας τον ξυλουργο. Έρχονται και μου λένε ότι είναι λόγο της υγρασίας και ότι φταίει η θέρμανση και να αεριζω το σπίτι. Η θέρμανση παρεμπιπτόντως την Τετάρτη θα ενωθεί και την βγάζουμε με 2 σώματα χαλαζία. Αυτοί να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και ότι θα έρθουν αύριο να ισιωσουν τα ξύλα και να την διορθώσουν. Εγώ τι πρέπει να προσέξω αύριο που θα δουλεύουν; http://imgur.com/gallery/WR7EOO5 Τραγικοί όλοι τους, δεν είμαι του επαγγέλματος αλλά αν κρίνω από τα ξύλα που έχουν στραβώσει όλα μάλλον το ξύλο δεν ήταν σωστά στεγνωμένο/αποξεραμένο, γενικά το ξύλο είναι ζωντανό και "αναπνέει", αυτό σημαίνει ότι ανάλογα την θερμοκρασία και την υγρασία αλλάζει διαστάσεις, το ότι η μια πλευρά είναι άβαφη φυσικά και βοήθησε να γίνει αυτό το χάλι, αν ήταν βαμμένο όλο δεν θα απορροφούσε τόση υγρασία, θα ήταν πιο προστατευμένο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, Son^Goku είπε Καλημεριζω τα μαστορια. Νέο σπίτι παραδομένο πριν μια βδομάδα. Σας ανεβάζω φώτο με το πώς έχει γίνει η ξύλινη σκάλα (δρυς) στις 3 μέρες. Στέλνω φώτο του εργολάβου μου λέει είναι τα μάστιχα και στέλνει τον μπογιατζή να τα φτιάξει. Τα βλέπει τρελαίνεται αυτός και παίρνει να στείλουν απευθείας τον ξυλουργο. Έρχονται και μου λένε ότι είναι λόγο της υγρασίας και ότι φταίει η θέρμανση και να αεριζω το σπίτι. Η θέρμανση παρεμπιπτόντως την Τετάρτη θα ενωθεί και την βγάζουμε με 2 σώματα χαλαζία. Αυτοί να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και ότι θα έρθουν αύριο να ισιωσουν τα ξύλα και να την διορθώσουν. Εγώ τι πρέπει να προσέξω αύριο που θα δουλεύουν; http://imgur.com/gallery/WR7EOO5 Τσακάλι το μαστόρι χαχαααααα Αυτη η σκαλα θελει ανακατασκευή 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Son^Goku είπε Για να δω αν κατάλαβα καλά. Με το να τα βγάλουν να τα πρεσαρουν και να τα ξαναβαλουν το πρόβλημα θα επανέλθει μελλοντικά; Είναι ακατάλληλο το είδος του ξύλου που μπήκε ή έγινε ακατάλληλη προεργασία; Εγώ πάντως θα φώναζα ένα κανονικό μαραγκό που ασχολείται με εσωτερικές σκάλες να το δει και να μου πει αν διορθώνεται και τι μπορεί να γίνει.Αν έρθουν αύριο αυτό να τους πεις και να μην τους αφήσεις να βάλουν χέρι.Πας με χαρά σε καινούργιο σπίτι το οποίο σίγουρα πάσχισες να το αποχτήσεις και να σου χαλάνε τέτοιοι μαστόροι την ψυχική σου διάθεση;;;;; Τι να πω.Ο υπεύθυνος έπρεπε να ντρέπεται αλλά που χάθηκε τέτοιο συναίσθημα στην εποχή μας. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και εγώ συμφωνώ με τον παππού. Καλο Θα ήταν να μην βάλουν άλλο χέρι, φέρε μαραγκό που είναι η δουλειά του και να δει τι μπορεί να κάνει να το μαζέψει,σιγουρα θα βρει τρόπους. (αλλιώς κανονικο ξηλωμα δυστυχώς) Κρίμα πάντως, καινούργιο σπίτι και να βάλουν άσχετο να στήσει καινούργια σκάλα. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από stelios18120 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, Son^Goku είπε Καλημεριζω τα μαστορια. Νέο σπίτι παραδομένο πριν μια βδομάδα. Σας ανεβάζω φώτο με το πώς έχει γίνει η ξύλινη σκάλα (δρυς) στις 3 μέρες. Στέλνω φώτο του εργολάβου μου λέει είναι τα μάστιχα και στέλνει τον μπογιατζή να τα φτιάξει. Τα βλέπει τρελαίνεται αυτός και παίρνει να στείλουν απευθείας τον ξυλουργο. Έρχονται και μου λένε ότι είναι λόγο της υγρασίας και ότι φταίει η θέρμανση και να αεριζω το σπίτι. Η θέρμανση παρεμπιπτόντως την Τετάρτη θα ενωθεί και την βγάζουμε με 2 σώματα χαλαζία. Αυτοί να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και ότι θα έρθουν αύριο να ισιωσουν τα ξύλα και να την διορθώσουν. Εγώ τι πρέπει να προσέξω αύριο που θα δουλεύουν; http://imgur.com/gallery/WR7EOO5 Tinaftore! Μάστορας (ας πούμε) εντελώς γτπ, ξήλωμα και ανακατασκευή, όμως από κανονικό μαραγκό αυτή τη φορά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 45 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε Tinaftore! Μάστορας (ας πούμε) εντελώς γτπ, ξήλωμα και ανακατασκευή, όμως από κανονικό μαραγκό αυτή τη φορά! Η πλακα είναι εκει στα ξύλινα σοβατεπια, που ουτε γωνιασμα εκανε ουτε καν κόψιμο, τα κόλλησε εκει στον τοίχο, περισσεύουν δεν περισσεύουν στα @@, και απο εδω πανε και οι αλλοι Πιστεύω οτι αν την ανέβεις αυτη τη σκαλα διό τρείς μήνες, τον τετατρο θα βρεθείς στο κενό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Η πλακα είναι εκει στα ξύλινα σοβατεπια, που ουτε γωνιασμα εκανε ουτε καν κόψιμο, τα κόλλησε εκει στον τοίχο, περισσεύουν δεν περισσεύουν στα @@, και απο εδω πανε και οι αλλοι Πιστεύω οτι αν την ανέβεις αυτη τη σκαλα διό τρείς μήνες, τον τετατρο θα βρεθείς στο κενό Οντως, μου έκαναν πολύ (άσχημη) εντύπωση οι φωτογραφίες. Ήταν λες και βρήκαν μερικά ξύλα, πήραν έναν από έξω και του είπαν βάλε τα ρε οπως να ναι και είναι οκ. Και τσάμπα να την έκαναν, χωρίς πληρωμή, πιο ωραία έπρεπε να είναι 😋 Ρε συ @Son^Goku μήπως τους άφησες απλήρωτους η τους έβγαλες το λάδι η τους φεροσουν περιεργα; 😋😋😁 (γιατί ουκ ολίγες φορές το κάνουν μερικοί αυτό, αν οι πελάτες τους σπάσουν τα @@ με τις παραξενιές και τους τρόπους τους η κάνουν τίποτα περίεργα κοψιματα στα €€€ της συμφωνίας. ) Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από stelios18120 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Legolas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, stelios18120 είπε Knauf στοκο γυψοσανιδας 😁 ναι ρε αφεντη το ξερω, εχει πολλα. Πιο τρίβεται καλυτερα μετα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, Legolas είπε ναι ρε αφεντη το ξερω, εχει πολλα. Πιο τρίβεται καλυτερα μετα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις