hp8 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα Μήπως ξέρετε που θα βρω κουτί πινάκα αυτονομίας χωρίς παρελκόμενα Σκέτο κουτί σαν αυτό να παίρνει ρελε οχι πλακέτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, hp8 είπε Για να μην ανοίγω άλλο θέμα Μήπως ξέρετε που θα βρω κουτί πινάκα αυτονομίας χωρίς παρελκόμενα Σκέτο κουτί σαν αυτό να παίρνει ρελε οχι πλακέτα κουτι δεν θα βρεις ουτε πωλείται, παιρνεις ενα εξωτερικο πινακακι ρεύματος, ή ενα πλαστικό κουτι κατασκευών και αρχιζεις τα τρυπήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε κουτι δεν θα βρεις ουτε πωλείται, παιρνεις ενα εξωτερικο πινακακι ρεύματος, ή ενα πλαστικό κουτι κατασκευών και αρχιζεις τα τρυπήματα. εκει θα καταλήξω γιατί δεν δίνει κανένας Εκτός κι αν βρω κάνα παλιό από αναβάθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, hp8 είπε εκει θα καταλήξω γιατί δεν δίνει κανένας Εκτός κι αν βρω κάνα παλιό από αναβάθμιση πχ πολυ καλυτερο https://www.hamradio.net.gr/index.php?route=product/product&path=619_384&product_id=4190 Τι διαφορα εχει απο τον δικο του που ειναι μεταλλικός και δεν ειναι και στεγανος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Son^Goku Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Πρόσφατα τοποθέτησα ένα καθρέφτη φωτιζωμενο σε τοιλετ. Το θέμα είναι πως δεν υπάρχει παροχή για φως ώστε να τον ενώσω. Μπορώ να τον τροφοδοτησω με μπαταρίες με κάποιο τρόπο; https://imgur.com/gallery/jQTrQ6f Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε πχ πολυ καλυτερο https://www.hamradio.net.gr/index.php?route=product/product&path=619_384&product_id=4190 Τι διαφορα εχει απο τον δικο του που ειναι μεταλλικός και δεν ειναι και στεγανος λόγο του ότι το θέλω για το χωριό είχα σκοπό να τον μοντάρω μόνος μου μιας και έχω τα παρελκόμενα Γύρω στα 65 - 70 έχει κομπλέ και αποφευγεις και την φασαρία για τις τρύπες γι αυτό ψάχνω έτοιμο κουτί Τα ηλεκτρικά τα κατέχω Δεν έχω θέμα με αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 42 λεπτά πριν, Son^Goku είπε Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Πρόσφατα τοποθέτησα ένα καθρέφτη φωτιζωμενο σε τοιλετ. Το θέμα είναι πως δεν υπάρχει παροχή για φως ώστε να τον ενώσω. Μπορώ να τον τροφοδοτησω με μπαταρίες με κάποιο τρόπο; https://imgur.com/gallery/jQTrQ6f Απευθείας με μπαταρίες όχι, γιατί χρειάζεσαι 220 βολτ. Μπορείς να βάλεις εξτρά φωτισμό με μπαταρίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magicstar Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, troi.g είπε Αφού έχεις τόσα σώματα στο κύκλωμα, μη μειώσεις τη ροή από το κολλεκτερ , αλλά μείωσε την από το διακόπτη της πετσετοκρεμαστρας. Κλείνε σιγά σιγά μέχρι να σταματήσει ο θόρυβος αλλά να περνάει το νερό για να ζεσταίνεται. Αν μειώσω από τον διακόπτη της πετσετοκρεμαστρας, κατα περιέργο τρόπο κάνει περισσότερο θόρυβο. Εχει 2 διακόπτες. Έναν εισόδου και έναν εξόδου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 53 λεπτά πριν, magicstar είπε Αν μειώσω από τον διακόπτη της πετσετοκρεμαστρας, κατα περιέργο τρόπο κάνει περισσότερο θόρυβο. Εχει 2 διακόπτες. Έναν εισόδου και έναν εξόδου. Δοκίμασε της εισόδου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Legolas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Χαιρεται. Τι στοκο να χρησιμοποιησω για γυψοσανιδα knauf ανθυγρη??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magicstar Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, troi.g είπε Δοκίμασε της εισόδου. Δυστυχως κανει περισσοτερο θορυβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, Legolas είπε Χαιρεται. Τι στοκο να χρησιμοποιησω για γυψοσανιδα knauf ανθυγρη??? Knauf στοκο γυψοσανιδας 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, magicstar είπε Δυστυχως κανει περισσοτερο θορυβο μείωσε και τους δυο το ίδιο Αν ο θόρυβος είναι τόσο δυνατός και εφ όσον δεν θες να μειώσεις την ταχύτητα το κυκλοφορητή υπάρχουν διακόπτες με ενδιάμεση ροή 0 -1/2 - 1 τους έχω στο σύστημα μου καθ όσον έχω συνδυασμό fan coils μποιλερ και πάνελ και για να μην πέφτει η απόδοση των fan coil λόγο μεγάλων αντιστάσεων που έχουν αυτά έχω βάλει στα σώματα ελεύθερης ροής τέτοιους αλλά το έκανα εξ αρχής και έβαλα λίγο μεγαλύτερα σώματα για να καλυφθούν τα λίτρα νερού - απόδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Son^Goku Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Καλημεριζω τα μαστορια. Νέο σπίτι παραδομένο πριν μια βδομάδα. Σας ανεβάζω φώτο με το πώς έχει γίνει η ξύλινη σκάλα (δρυς) στις 3 μέρες. Στέλνω φώτο του εργολάβου μου λέει είναι τα μάστιχα και στέλνει τον μπογιατζή να τα φτιάξει. Τα βλέπει τρελαίνεται αυτός και παίρνει να στείλουν απευθείας τον ξυλουργο. Έρχονται και μου λένε ότι είναι λόγο της υγρασίας και ότι φταίει η θέρμανση και να αεριζω το σπίτι. Η θέρμανση παρεμπιπτόντως την Τετάρτη θα ενωθεί και την βγάζουμε με 2 σώματα χαλαζία. Αυτοί να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και ότι θα έρθουν αύριο να ισιωσουν τα ξύλα και να την διορθώσουν. Εγώ τι πρέπει να προσέξω αύριο που θα δουλεύουν; http://imgur.com/gallery/WR7EOO5 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δεν ειμαι ειδικός σε ξύλα και λοιπά τέτοια, αλλά μου φαίνεται αρκετα κακοφτιαγμενη, με κενά, δεν είναι κομμένα και δεν πατάνε σωστά... Έχω δει παρόμοιες σκάλες και κατασκευές και αυτή είναι πολύ ερασιτεχνική που έβαλες, σαν να την έκανε ένας που έφτιαξε πρώτη φορά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις