greekbusters Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, villasg είπε Ρε παιδια για τετοια τριψιματα συγκεκριμενα για πορτες τι ειναι πιο καλο τριβειο παλινδρομικο που απο κατω παιρνει κοματι υαλοχαρτο παραληλογραμο που πιανει με αυτακια ή αυτο που απο κατω ειναι στρογγυλο ή το αλλο που ειναι τργωνικο απο κατω ? Εχω ενα ρημαδι κιτρινο που ειχα παρει απο praktiker πριν πολλα χρονια αλλα μοτ βγαζει την πιστη και λεω να παρω κατι αλλο . Τι να προτιμησω ? ( οικονομικο ) γιατι με τα ξυλοκατασκευασματα κλπ δεν το εχω καθολου . Το πρώτο. Για τα φθηνά τριβεια δεν εχω άποψη
fylatos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Ocd level unlimited. Πριν και μετά, κόστος 2.5€ σωλήνας και μου έμειναν και 2 μέτρα. 2
Magnum Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 28 λεπτά πριν, fylatos είπε Ocd level unlimited. Πριν και μετά, κόστος 2.5€ σωλήνας και μου έμειναν και 2 μέτρα. Από ότι κατάλαβα το σπιράλ τοποθετήθηκε με την ευκαιρία που έγιναν και άλλες εργασίες στο AC. (Αλλαγή θέσης εσωτερικής μονάδας ?, Εξωτερικό κουτί διακλάδωσης) Γιατί δεν μπορείς να περάσεις τις σωλήνες του φρέον στο σπιράλ εκτός αν το λύσεις (λύσει τεχνικός). Πάντως σαφώς δείχνει πιο συμμαζεμένο !
fylatos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Magnum είπε Από ότι κατάλαβα το σπιράλ τοποθετήθηκε με την ευκαιρία που έγιναν και άλλες εργασίες στο AC. (Αλλαγή θέσης εσωτερικής μονάδας ?, Εξωτερικό κουτί διακλάδωσης) Γιατί δεν μπορείς να περάσεις τις σωλήνες του φρέον στο σπιράλ εκτός αν το λύσεις (λύσει τεχνικός). Πάντως σαφώς δείχνει πιο συμμαζεμένο ! Έγινε εκ νέου το ηλεκτρολογικό κομμάτι. Επίσης στο χαλκοσωληνα το σπιράλ κόπηκε σε μη εμφανές μέρος (από πίσω) γιατί δε πρόλαβα τον ψυκτικό πριν τον βάλει μόνιμα, το άνοιξα, πέρασα τον σωλήνα μέσα και σε κάποια σημεία που ήθελε έβαλα zip ties. Γενικά έγινε ένα πανηγύρι γιατί πήγαμε από 2 κλιματιστικά σε 4. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από fylatos
stelios18120 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν Λέω να ξεκινήσω το νέο project μου Σαν γνήσιος παίκτης πόκερ λέω να φτιάξω το δικό μου τραπέζι πλέον ώστε να παίζουμε με την παρέα Θέλω τις ιδέες σαν για τι υλικά να χρησιμοποιήσω,και τι σχεδιο να κάνω (έβαλα μερικές φώτο) Θα έχει μήκος περίπου 2.20 και πλάτος 50 εκατοστά.ποδια θα κάνω είτε μεταλλικά είτε ξύλινα. Θα έχει θέσεις για ποτήρια εννοείται. Είμαι σε σκέψη αν θα κάνω ξεχωριστή θέση του γκρουπιερη ή όχι.(δείτε φωτό με την μπλε τσόχα) Για πείτε ιδέες και με τι υλικό να το φτιάξω. (Την τσόχα επάνω θα την πάρω έτοιμη από φίλο μου και απλά θα την κολλήσω και θα την καρφώσω με το καρφωτικο και από πάνω θα βάλω μαλακό υλικό για να ακουμπάνε τα χέρια τους) Κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη!! (Θα φτιαχτεί τμηματικά και στο τέλος θΑ το δέσω όλο μαζί,δεν έχω πολύ χρόνο να διαθέτω κάθε φορά,λόγω δουλειάς) + δεν θα βάλω σκάρτα υλικά,δεν έχω θέμα να κοστίσει περίπου 150-200€ απλά θέλω να το κάνω εγώ όχι να πάρω έτοιμο. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από stelios18120 2
tornado Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 εχω παρει μια καινουρια μπαταρια για το μπανιο την οποιαεβαλα, απο λαθος συνεννοηση πηραμε και στηλη ντους, μπορουν να μπουν και οι δυο?
NikosKallithea Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, tornado είπε εχω παρει μια καινουρια μπαταρια για το μπανιο την οποιαεβαλα, απο λαθος συνεννοηση πηραμε και στηλη ντους, μπορουν να μπουν και οι δυο? Μπορούν αλλα θα γινει το μπάνιο καρικατούρα.
stelios18120 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 11 λεπτά πριν, tornado είπε εχω παρει μια καινουρια μπαταρια για το μπανιο την οποιαεβαλα, απο λαθος συνεννοηση πηραμε και στηλη ντους, μπορουν να μπουν και οι δυο? Ναι μπαίνουν και τα δύο κανονικά.
tornado Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 ουφ ενταξει και ελεγα οτι θα πεταξω το ενα απο τα δυο θενκς 20 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Μπορούν αλλα θα γινει το μπάνιο καρικατούρα. δυστυχως αλλοι το θελουν χαμηλα το τηλεφωνο αλλοι θελουν ντουζιερα αντε βγαλε ακρη
zio10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 23 ώρες πριν, stelios18120 είπε Λοιπόν Λέω να ξεκινήσω το νέο project μου Σαν γνήσιος παίκτης πόκερ λέω να φτιάξω το δικό μου τραπέζι πλέον ώστε να παίζουμε με την παρέα Θέλω τις ιδέες σαν για τι υλικά να χρησιμοποιήσω,και τι σχεδιο να κάνω (έβαλα μερικές φώτο) Θα έχει μήκος περίπου 2.20 και πλάτος 50 εκατοστά.ποδια θα κάνω είτε μεταλλικά είτε ξύλινα. Θα έχει θέσεις για ποτήρια εννοείται. Είμαι σε σκέψη αν θα κάνω ξεχωριστή θέση του γκρουπιερη ή όχι.(δείτε φωτό με την μπλε τσόχα) Για πείτε ιδέες και με τι υλικό να το φτιάξω. (Την τσόχα επάνω θα την πάρω έτοιμη από φίλο μου και απλά θα την κολλήσω και θα την καρφώσω με το καρφωτικο και από πάνω θα βάλω μαλακό υλικό για να ακουμπάνε τα χέρια τους) Κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη!! (Θα φτιαχτεί τμηματικά και στο τέλος θΑ το δέσω όλο μαζί,δεν έχω πολύ χρόνο να διαθέτω κάθε φορά,λόγω δουλειάς) + δεν θα βάλω σκάρτα υλικά,δεν έχω θέμα να κοστίσει περίπου 150-200€ απλά θέλω να το κάνω εγώ όχι να πάρω έτοιμο. Ωραίο πρότζεκτ (αν και δεν παίζω πόκερ! ). Από τα τρία που έβαλες δεν μου αρέσει κάποιο πάρα πολύ να σου πω την αλήθεια. Άσε που νομίζω ότι τα στρογγυλά πόδια θα σε δυσκολέψουν. Θα μου άρεσε κάτι τέτοιο σε πιο ντιζαϊνάτο: Ή κάτι τέτοιο σε πιο κλασσικό: 1
stelios18120 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 25 λεπτά πριν, zio10 είπε Ωραίο πρότζεκτ (αν και δεν παίζω πόκερ! ). Από τα τρία που έβαλες δεν μου αρέσει κάποιο πάρα πολύ να σου πω την αλήθεια. Άσε που νομίζω ότι τα στρογγυλά πόδια θα σε δυσκολέψουν. Θα μου άρεσε κάτι τέτοιο σε πιο ντιζαϊνάτο: Ή κάτι τέτοιο σε πιο κλασσικό: Ωραίο το πρώτο που έβαλες με τα ξύλινα πόδια με το ωραίο ντιζάιν Αλλά θα κρατήσουν; Θα αντέξουν το βάρος πχ 7-8 παιχτών που θα ακουμπάνε +ποτήρια + μάρκες κτλπ κτλπ; Δεν θέλω να έχω θέματα σταθερότητας
zio10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Πιστεύω μπορείς να το κάνεις σταθερό. Δε μιλάμε και για κανένα τρελό βάρος... 1
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Ερωτηση (ελπιζοντας να ειμαι στο σωστο νημα), επειδη δεν εχω ασχοληθει και ποτε με κατι τετοιο, για βαψιμο ρολου καταστηματος (τυπου 2 x 2) ποια ειναι η τιμη που θα πρεπει πανω κατω να υπολογιζω? Προφανως ο καθε τεχνιτης εχει δικες του τιμες κλπ, αλλα με ενδιαφερει ενα ευρος εστω και με μεγαλη αποκλιση.
stelios18120 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, stormrain είπε Ερωτηση (ελπιζοντας να ειμαι στο σωστο νημα), επειδη δεν εχω ασχοληθει και ποτε με κατι τετοιο, για βαψιμο ρολου καταστηματος (τυπου 2 x 2) ποια ειναι η τιμη που θα πρεπει πανω κατω να υπολογιζω? Προφανως ο καθε τεχνιτης εχει δικες του τιμες κλπ, αλλα με ενδιαφερει ενα ευρος εστω και με μεγαλη αποκλιση. Ε εντάξει αν πάρεις εσύ το χρώμα,ένα 40αρικο πιστεύω είναι οκ. (Για δύο χέρια προφανώς) 9 λεπτά πριν, zio10 είπε Πιστεύω μπορείς να το κάνεις σταθερό. Δε μιλάμε και για κανένα τρελό βάρος... Από υλικό τι λες να χρησιμοποιήσω; Τι πιστεύεις ότι αξίζει να βάλω ωστε να είναι ποιοτικός αξιόπιστο;
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε Ε εντάξει αν πάρεις εσύ το χρώμα,ένα 40αρικο πιστεύω είναι οκ. (Για δύο χέρια προφανώς) Ευχαριστω πολυ για την απαντηση μαν! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις