LIGHT1NG Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, flo1 είπε Το P9 Lite Huawei Αξίζει λες ή θα παει καποιους μηνες παραπανω με καινουργια μπαταρία? Γενικα το χρησιμοποιώ στο φουλ οποτε λογικο με τη χρηση που του κανω να τα εχει παιξει. Τότε αρκετά ζητάνε γιατί έχει και μικρή μπαταρία καλύτερα να το πουλήσεις κανα 40-50€ αν πιάνει τόσο κιόλας και να πας σε καποιο καινούργιο με 4.000 mah μπαταρία υπάρχουν τίμια κινητά σε range max 200€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θέλω ένα τέτοιου τύπου προσταυευτικό κάγκελο κρεβατιού (για ενήλικο αλλά λικιωμένο άτομο) https://www.ikea.gr/proioda/paidiko-ikea/paidiko-domatio-3-7/paidika-krevatia/vikare-prostateytiko-kagkelo/30099293/ σαν κι αυτό αλλά πιο μεγάλο (αυτό είναι παιδικό, κοντό) Δεν έχω βρει κάτι σαν αυτό που θέλω οπότε σκεφτομαι να το φτιάξω εγώ (αυτό μου προτείναν μάλιστα ως καλύτερη λύση). Βασικά το θέμα μου είναι που να βρω κάτι για να βάλω για στηρίγμα, αυτά τα μεταλλικά "αυτάκια"). Καμιά πρόταση; (εννοείται αν κάποιος ξέρει που μπορώ να βρω τέτοιο αλλά μεγάλο - όχι παιδικό - κάπου έτοιμο) Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από DrLo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Στις 17/10/2019 στις 4:13 ΜΜ, meletis_m είπε Έχει προσθέσει κάποιος πρόσφατα σε λέβητα στερέων καυσίμων πίνακα ελέγχου ηλεκτρονικό για πιο σωστή διαχείριση ; Από τότε που το πήρα είχε αυτό : https://www.telethermansi.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=949e1154-5cc7-42e4-b249-a757d8e33b23 και σκέφτομαι να αγοράσω αυτό εδώ μαζί με αισθητήρα για τα καυσαέρια και για να μπορώ να κάνω έλεγχο στίς στροφές του βεντιλατέρ αναλόγως τη θερμοκρασία. http://tech-controllers.com/p/eu-28-zpid Ξυλολεβητα εχεις?Καταρχην οι Tech ειναι πανακριβοι controllers,πολυ καλοι βεβαια αλλα πανακριβοι.Ο συγκεκριμενος που εχεις ποσταρεις βγαινει πανω απο 150€ αν θυμαμαι καλα.Εγω πηρα εναν KG Elektronik(επισης Πωλονικοι controllers),πολυ καλος,αξιοπιστος αλλα σχετικα απλος.Ειναι pid,το εχω παρακολουθησει και οντως ο αλγοριθμος κανει δουλεια,εχει αισθητηρα καυσαεριων αλλα δεν το χρησημοποιω.Πες μου λιγο τη λεβητα εχεις και τι θες να κανεις να σου πω αν αξιζει να δωσεις τοσα χρηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrez1982 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Λάθος σου με άχρωμο βερνίκι θα σκούραινε λιγάκι και θα γινόταν πολύ όμορφο.Δύσκολο αν όχι αδύνατο να αλλάξεις χρώμα με βερνίκι ξύλου εμποτισμού ειδικά αν θέλεις να κάνεις πιο απαλή απόχρωση γιατί η κερασιά είναι έντονο.. Πλέον η μόνη λύση για αλλαγή χρώματος λαδομπογιά νερού ή νίτρου. Ναι έκανα χαζομάρα. Ήθελα να πιάσω άλλη απόχρωση. Λαδομπογια νερού , εννοείς ρεπουλινη νερού ? 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Λάθος σου με άχρωμο βερνίκι θα σκούραινε λιγάκι και θα γινόταν πολύ όμορφο.Δύσκολο αν όχι αδύνατο να αλλάξεις χρώμα με βερνίκι ξύλου εμποτισμού ειδικά αν θέλεις να κάνεις πιο απαλή απόχρωση γιατί η κερασιά είναι έντονο.. Πλέον η μόνη λύση για αλλαγή χρώματος λαδομπογιά νερού ή νίτρου. Ναι έκανα χαζομάρα. Ήθελα να πιάσω άλλη απόχρωση. Λαδομπογια νερού , εννοείς ρεπουλινη νερού ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Skrez1982 είπε Ναι έκανα χαζομάρα. Ήθελα να πιάσω άλλη απόχρωση. Λαδομπογια νερού , εννοείς ρεπουλινη νερού ? Ακριβώς ριπουλίνη.Και εγώ νερού χρησιμοποιώ αν θέλω να βάψω κάτι ειδικά εντός σπιτιού.Εγώ θα το άφηνα στο χρώμα της κερασιάς γιατί αν περάσεις ριπουλίνη χάνεις την υφή του ξύλου το οποίο στην εικόνα δείχνει πολύ όμορφο και στο κάτω κάτω είναι μικρής επιφάνειας. Δεν είναι τοίχος ή ντουλάπα να έχεις μια μεγάλη σκούρα επιφάνεια.Από την άλλη και ανοιχτά χρώματα να χρησιμοποιήσεις θα είναι μία αντίθετη πινελιά. Πολλές φορές ένα χρώμα που δεν μας αρέσει με την πρώτη ματιά μετά από καιρό που θα το έχουμε συνηθίσει μπορεί να το βρίσκουμε τέλειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobptz Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, DrLo είπε αυτό ίσως είναι πιο πρακτικό https://e-damianakis.gr/ilektrologiko-yliko/category-135/0-2-2.5mm-63132-edm-spain-1.html την ίδια δουλειά με τα μπαράκια ΝΟΜΙΖΩ (δεν είμαι 100% σίγουρος, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ) ότι κάνουν και οι κλέμμες "κυπαρισσάκια" (που είναι ουσιαστικά από όσο καταλαβαίνω έτοιμο αυτό που σου είπα πριν με την απλή κλέμμα) https://e-damianakis.gr/ilektrologiko-yliko/category-135/16mm-ferara-1-147-11200.html Τα μπαράκια δε προσφέρουν μόνωση (νομίζω). Όλα αυτά που προτείνατε μάλλον είναι σπάνια διότι πήγα σε κεντρικό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη και δεν είχαν, ή εγώ δεν τους έδωσα να καταλάβουν σωστά. Οπότε το έκανα με μεγάλες κλέμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrez1982 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 16 λεπτά πριν, papoys1 είπε Ακριβώς ριπουλίνη.Και εγώ νερού χρησιμοποιώ αν θέλω να βάψω κάτι ειδικά εντός σπιτιού.Εγώ θα το άφηνα στο χρώμα της κερασιάς γιατί αν περάσεις ριπουλίνη χάνεις την υφή του ξύλου το οποίο στην εικόνα δείχνει πολύ όμορφο και στο κάτω κάτω είναι μικρής επιφάνειας. Δεν είναι τοίχος ή ντουλάπα να έχεις μια μεγάλη σκούρα επιφάνεια.Από την άλλη και ανοιχτά χρώματα να χρησιμοποιήσεις θα είναι μία αντίθετη πινελιά. Πολλές φορές ένα χρώμα που δεν μας αρέσει με την πρώτη ματιά μετά από καιρό που θα το έχουμε συνηθίσει μπορεί να το βρίσκουμε τέλειο. Ρε φίλε έχεις ένα δίκιο. Κοίτα η τάβλα από πάνω είναι άσπρη οπότε θα δείξει ωραία. Λες να το περάσω και ένα ακόμα χέρι ? Δείχνει ωραίο το εφέ του ξύλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε Ρε φίλε έχεις ένα δίκιο. Κοίτα η τάβλα από πάνω είναι άσπρη οπότε θα δείξει ωραία. Λες να το περάσω και ένα ακόμα χέρι ? Δείχνει ωραίο το εφέ του ξύλου Βάλε καμιά φοτο το άβαφο με το βαμμένο μαζί να μας φύγει η περιέργεια. Πάντως, αφού το έβαψες το ένα με βερνίκι, βάψε και το άλλο. Κράτησέ τα λίγο καιρό να δεις αν σου αρέσουν και το πολύ πολύ αν δε τα αντέχεις τα βάφεις και τα 2 τότε μαζί με ριπολίνη. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από DrLo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katbo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε Ρε φίλε έχεις ένα δίκιο. Κοίτα η τάβλα από πάνω είναι άσπρη οπότε θα δείξει ωραία. Λες να το περάσω και ένα ακόμα χέρι ? Δείχνει ωραίο το εφέ του ξύλου Να τα αφήσεις άβαφα εντελώς δεν παίζει? Έχω τα ίδια ακριβώς, τα έχω αφήσει άβαφα εδώ και 4-5 χρόνια και με ένα 25ρι φύλλο μελαμίνης πάνω έχει βγει σούπερ τραπέζαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε Ρε φίλε έχεις ένα δίκιο. Κοίτα η τάβλα από πάνω είναι άσπρη οπότε θα δείξει ωραία. Λες να το περάσω και ένα ακόμα χέρι ? Δείχνει ωραίο το εφέ του ξύλου Σίγουρα με το δεύτερο χέρι θα δείξει ωραίο. Κερασιά έχει κάνει τα ντουλάπια κουζίνας η κόρη μου που έχουν σχετικά μεγάλη επιφάνεια και όποιος τα δει του αρέσουν πολύ.Είναι σκούρα αλλά έχουν μέσα και την απαλή κόκκινη απόχρωση που δείχνουν ωραία. Δες μία εικόνα που βρήκα στο γκούγκλη λευκά ντουλάπια με πινελιές κερασιάς.Δεν είναι άσχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrez1982 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, DrLo είπε Βάλε καμιά φοτο το άβαφο με το βαμμένο μαζί να μας φύγει η περιέργεια. Πάντως, αφού το έβαψες το ένα με βερνίκι, βάψε και το άλλο. Κράτησέ τα λίγο καιρό να δεις αν σου αρέσουν και το πολύ πολύ αν δε τα αντέχεις τα βάφεις και τα 2 τότε μαζί με ριπολίνη. Γενικά το άσπρο δένει πολύ ωραία με την κερασιά. Εξισορροπεί νομιζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε Γενικά το άσπρο δένει πολύ ωραία με την κερασιά. Εξισορροπεί νομιζω Μην το σκέφτεσαι καθόλου. Κούκλα θα γίνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrez1982 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Ρε παιδιά το σκεφτόμουν γιατί το γραφείο θα κάτσει στον απέναντι τοίχο που είναι πιο σκούρος . Θα φύγει αυτό το γραφείο και στην θέση του θα μπει το νέο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε Ρε παιδιά το σκεφτόμουν γιατί το γραφείο θα κάτσει στον απέναντι τοίχο που είναι πιο σκούρος . Θα φύγει αυτό το γραφείο και στην θέση του θα μπει το νέο. Δεν έχεις σχεδον τίποτα να χάσεις αν βάψεις και το άλλο και το δεις τελιωμένο και το "ζήσεις" για λίγο. Μπορεί να σου αρέσει στο τέλος και τώρα να είναι απλά η ιδέα σου. Προσωπικά νομίζω ότι θα βγει ωραίο*, αλλά περι ορέξεως .... "Μια δοκιμή θα σας πείσει" που λένε. . . . . (* αν και εντελώς μη πρακτικό σχέδιο για γραφείο ihmo) Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από DrLo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infini Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Θέλω να κλείσω ένα κενό που υπάρχει στην ένωση συρόμενης μπαλκονόπορτας με παράθυρο, (δεν γίνεται καλή επαφή ψηλά στην ένωση όπως θα δείτε στη φωτογραφία). Το κενό σταδιακά μειώνεται και 50cm πριν το πάτωμα εξαλείφεται. Μου προτείνετε να πάρω αεροστόπ και αν ναι ποιον τύπο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις