papoys1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, kat kat είπε Ξέρει κανείς; Πριν 4-5 μήνες ξανασυζητήθηκε το θέμα.Δεν νομίζω πως επισκευάζεται και γενικά δε νομίζω πως θα βρες καάποιον να το κάνει γιατί δεν αξίζει τον κόπο. Πριν 10 χρόνια περίπου οι συγκεκριμένες κόστιζαν 250+ ευρώ σαν νέο προιόν σε κυκλοφορία (250 είχα βάλει μία) αλλά τώρα με 70 , 80 βάζεις καινούργια οπότε ποιος θα κάτσει να ξηλώσει να περάσει καινούργιες κλωστές και να ξαναμοντάρει. Πάντως ρώτησε σε καταστήματα που πουλάνε τέτοια εξαρτήματα μήπως επισκευάζουν.Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω από εδώ είχα πάρει κάποια ροδάκια για αλλαγή σε αλουμίνια που βρήκα αφού έφαγα όλη την Αθήνα και δεν έβρισκα και είδα ότι πουλούσε συρόμενες σίτες σε πολύ καλές τιμές 1
kat kat Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, papoys1 είπε Πριν 4-5 μήνες ξανασυζητήθηκε το θέμα.Δεν νομίζω πως επισκευάζεται και γενικά δε νομίζω πως θα βρες καάποιον να το κάνει γιατί δεν αξίζει τον κόπο. Πριν 10 χρόνια περίπου οι συγκεκριμένες κόστιζαν 250+ ευρώ σαν νέο προιόν σε κυκλοφορία (250 είχα βάλει μία) αλλά τώρα με 70 , 80 βάζεις καινούργια οπότε ποιος θα κάτσει να ξηλώσει να περάσει καινούργιες κλωστές και να ξαναμοντάρει. Πάντως ρώτησε σε καταστήματα που πουλάνε τέτοια εξαρτήματα μήπως επισκευάζουν.Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω από εδώ είχα πάρει κάποια ροδάκια για αλλαγή σε αλουμίνια που βρήκα αφού έφαγα όλη την Αθήνα και δεν έβρισκα και είδα ότι πουλούσε συρόμενες σίτες σε πολύ καλές τιμές Ευχαριστώ! 1
mesdim Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Στις 3/10/2018 στις 5:39 ΜΜ, zio10 είπε @stelios18120 και όποιος άλλος γνωρίζει, όταν ανοίγω τη βρύση της μπανιέρας στο μπάνιο κάνει αρκετό θόρυβο. Σαν νερό με πίεση, κάπως έτσι. Τι μπορεί να είναι; Αν αλλάξω βρύση μπορεί να ησυχάσει λίγο; Το λέω γιατί το έκανε και η βρύση του νιπτήρα και όταν την άλλαξα ησύχασε αρκετά. Επίσης και το καζανάκι και απλά έκλεισα λίγο τη βάνα να μη γεμίζει με μεγάλη πίεση. Επίσης, την άλλη μεριά του τοίχου που είναι η μπαταρία της μπανιέρας είναι υπνοδωμάτιο, αν κάνω μια μόνωση σε αυτόν τον τοίχο στο υπνοδωμάτιο με ορυκτοβάμβακα, μια γυψοσανίδα και ίσως ένα φύλλο φελλού από πάνω θα πετύχω τίποτα; Δεν λέω να μην ακούγεται τίποτα, αλλά να μετριαστεί λίγο ο θόρυβος όταν κάνει μπάνιο κάποιος. Βγαζεις τις βανες της βρυσης τις καθαριζεις καλα-καλα, αλλαζεις ολα τα λαστιχακια και τις λιπαινεις με βαζελινη (οχι γρασσο) και τις ξανατοποθετης..... ο θορυβος (βουητο και σαν καποιος να ριχνει κλωτσιες στον σωληνα) ειναι απο την δημιουργια υψηλης πιεσης στον σωληνα οταν η βρυση εσωτερικα "κολαει" και πρεπει να την ανοιξεις μεχρι τερμα για να σταματησει(να αρχισει η καθαρη ροη του νερου).... ολες οι παλιες βρυσες το παθαινουν καποια στιγμη αλλα αν δεν υπαρχει φθορα εσωτερικη των μεταλων τηςβρυσηςγινονται σαν καινουργιες..... Στις 9/10/2018 στις 4:57 ΜΜ, stelios18120 είπε Ρε φίλε villas κόντεψα να στραβωθω. Ποιος άσχετος υδραυλικός στις πέρασε τόσο απαίσια; Αισθητικά το θέμα παίρνει μηδέν.δεν έπρεπε να τους αφήσεις να τις κάνουν έτσι ρε συ. Αφού έγινε εσωτερικά το δίκτυο έπρεπε να πάνε πάνω ψηλα και μετά να δώσουν κατω και να πάνε δίπλα ώστε να είναι εύκολο να τις κρύψεις με μια μικρή γυψοσανίδα. Καθαρή δουλειά και σωστή μπορεί να είναι αλλά αισθητικά είναι λάθος.σε σπίτι τις πάμε είτε ψηλά είτε σε σοβατεπί.οχι μες την μέση,δεν είναι εργοτάξιο. Πουλαω πινακα κεντητο με κορνιζα μεγεθος 3 μετρα χ 2 μετρα.... καλυπτει ευκολα και γρηγορα καθε πιθανη βλακεια του μαστορα στον τοιχο... τιμη ....οσα μου λοιπουν.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σοβαρα τωρα....πλακα κανω.... Στις 9/10/2018 στις 9:34 ΜΜ, bill999r είπε Πολύ σωστός,δεν το σκέφτηκα, θα πρέπει να μονωθουν κ θα χάσεις από θέρμανση. Μπορείς ωστόσο να φτιάξεις μόνο το κούτελο κ να είναι ανοιχτά πάνω κ κάτω αλλά αν στο μυαλό σου το έχεις σκεφτεί urban style φτιαξτο έτσι... σοβαρα... παρε ενα μεγαλο στο μηκος (λιγο πιο μεγαλο απο την αποσταση που εχουν οι καθετοι σωληνες) ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΟ Η ΜΠΑΡΑ ΓΙΑ ΚΟΥΡΤΙΝΑ και βαλε μια ωραια χρωματιστη (οχι διαφανη) κουρτινα εμπρος. και αερα θα παιρνει και θα κρυβει τις σωληνες και η θερμοκρασια θα απλωνει στον χωρο. και η πιο φτηνη λυση διακοσμησης αλλα και αποκρυψης.... 1 1
Alejandro Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, kat kat είπε Ξέρει κανείς; Γίνεται αντικατάσταση κορδονιών. Πρέπει να βγει το πανί από τα προφίλ και να περαστεί καινούριο κορδόνι. Μάλιστα μιας και θα γίνει η δουλειά είναι καλό να αλλαχτούν όλα τα κορδόνια και θα δουλεύει σαν καινούρια. Δε νομίζω όμως ότι μπορεί να το κάνει κάποιος μόνος του γιατί πέρα από το ότι δε γνωρίζει πως, δεν θα βρει εύκολα στην αγορά κορδόνι και μετά θα πρέπει να τη ρεγουλάρει από την αρχή. Με 70-80 ευρώ που ανέφερε κάποιος πιο επάνω μην πάρετε plisse, θα είναι για πέταμα... Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από Alejandro 1
zio10 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βρήκα χρόνο να τελειώσω την προέκταση κρεβατιού που ήθελα (Μόνο λίγο τρίψιμο οι γωνίες θέλουν). Ερώτηση, θέλω να ανακαινίσω μια παλιά πόρτα και πάνω στην ώρα είδα ότι έχουν τα lidl ένα τριβείο από Δευτέρα. Είναι καλό; Θα μου κάνει για τη δουλειά που θέλω; Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από zio10 2
stelios18120 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, zio10 είπε Βρήκα χρόνο να τελειώσω την προέκταση κρεβατιού που ήθελα (Μόνο λίγο τρίψιμο οι γωνίες θέλουν). Ερώτηση, θέλω να ανακαινίσω μια παλιά πόρτα και πάνω στην ώρα είδα ότι έχουν τα lidl ένα τριβείο από Δευτέρα. Είναι καλό; Θα μου κάνει για τη δουλειά που θέλω; Ωραία η προέκταση αλλά δεν είναι λίγο μεγάλη; Πόσο μηκος έχεις στο κρεββάτι σου;στην φωτογραφία φαίνεται ίσα με 4 μέτρα 😁
zio10 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, stelios18120 είπε Ωραία η προέκταση αλλά δεν είναι λίγο μεγάλη; Πόσο μηκος έχεις στο κρεββάτι σου;στην φωτογραφία φαίνεται ίσα με 4 μέτρα 😁 Χαχαχα όχι ρε συ, η φωτογραφία το κάνει. Περίπου 2,05 χ 0,55 είναι Βίδωσα και τις τάβλες τελικά για περισσότερη σταθερότητα. Ήρθε στο ίδιο ύψος με το κρεβάτι, μια χαρά έγινε. Όπως το σκεφτόμουν. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από zio10 2
stelios18120 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, zio10 είπε Χαχαχα όχι ρε συ, η φωτογραφία το κάνει. Περίπου 2,05 χ 0,55 είναι Βίδωσα και τις τάβλες τελικά για περισσότερη σταθερότητα. Ήρθε στο ίδιο ύψος με το κρεβάτι, μια χαρά έγινε. Όπως το σκεφτόμουν. Τι βάψιμο θα του κάνεις;
zio10 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 12 ώρες πριν, stelios18120 είπε Τι βάψιμο θα του κάνεις; Δεν θα του κάνω. Όλα τα υπόλοιπα είναι φυσικό ξύλο, έτσι θα αφήσω κι αυτό. Απλά κάποια στιγμή θα τα περάσω όλα ένα βερνίκι. 1
stelios18120 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, zio10 είπε Δεν θα του κάνω. Όλα τα υπόλοιπα είναι φυσικό ξύλο, έτσι θα αφήσω κι αυτό. Απλά κάποια στιγμή θα τα περάσω όλα ένα βερνίκι. Όταν περάσεις βερνίκι,άσε το έξω αρκετές ώρες ώστε να μην μυρίζει (επειδή θα βάλεις μωρό επάνω,αν θυμάμαι καλά) 1
zio10 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Όταν περάσεις βερνίκι,άσε το έξω αρκετές ώρες ώστε να μην μυρίζει (επειδή θα βάλεις μωρό επάνω,αν θυμάμαι καλά) Ναι, γι'αυτό το καθυστερώ! Περιμένω να λείψουν μερικές μέρες τα γυναικόπαιδα και θα το κάνω τότε! Μήπως έχεις άποψη γι'αυτό που ρώτησα χθες για το τριβείο; Αν θα μου κάνει δουλειά σε βαμμένη πόρτα δηλαδή.
stelios18120 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, zio10 είπε Ναι, γι'αυτό το καθυστερώ! Περιμένω να λείψουν μερικές μέρες τα γυναικόπαιδα και θα το κάνω τότε! Μήπως έχεις άποψη γι'αυτό που ρώτησα χθες για το τριβείο; Αν θα μου κάνει δουλειά σε βαμμένη πόρτα δηλαδή. Για το τριβειο του lidl λες; Ε εντάξει ερασιτεχνικό εργαλείο είναι,για μερικές πόρτες θα είναι οκ,για μετά δεν ξέρω 😋 Πάντως για μερικά light τριψηματα που θέλεις εντάξει λογικά θα κάνει την δουλειά του χωρίς θέματα. 1
zio10 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 11 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Για το τριβειο του lidl λες; Ε εντάξει ερασιτεχνικό εργαλείο είναι,για μερικές πόρτες θα είναι οκ,για μετά δεν ξέρω 😋 Πάντως για μερικά light τριψηματα που θέλεις εντάξει λογικά θα κάνει την δουλειά του χωρίς θέματα. Ναι για χρήση μία στο τόσο. Απλά επειδή θα το πάρω με αφορμή την πόρτα να μπορεί το τριβείο (γενικά, όχι μόνο αυτό) να βγάλει παλιό χρώμα.
stelios18120 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, zio10 είπε Ναι για χρήση μία στο τόσο. Απλά επειδή θα το πάρω με αφορμή την πόρτα να μπορεί το τριβείο (γενικά, όχι μόνο αυτό) να βγάλει παλιό χρώμα. Μια χαρά θα κάνει την δουλειά του Προχωρά σε αγορά. Ούτως η άλλως έχε εγγύηση αν πάθει κάτι το πας πίσω και παίρνεις αλλο 1
villasg Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Ρε παιδια για τετοια τριψιματα συγκεκριμενα για πορτες τι ειναι πιο καλο τριβειο παλινδρομικο που απο κατω παιρνει κοματι υαλοχαρτο παραληλογραμο που πιανει με αυτακια ή αυτο που απο κατω ειναι στρογγυλο ή το αλλο που ειναι τργωνικο απο κατω ? Εχω ενα ρημαδι κιτρινο που ειχα παρει απο praktiker πριν πολλα χρονια αλλα μοτ βγαζει την πιστη και λεω να παρω κατι αλλο . Τι να προτιμησω ? ( οικονομικο ) γιατι με τα ξυλοκατασκευασματα κλπ δεν το εχω καθολου .
Προτεινόμενες αναρτήσεις