kostasbm Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 10 ώρες πριν, katbo είπε Το ψάχνω και για αντλία αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πόσο νερό προλαβαίνουν να διώξουν... Κ επίσης σε διακοπή ρεύματος τι γίνεται? Σαν πρώτη λύση σκέφτομαι να αλλάξω την μπαλκονόπορτα σε παράθυρο και χτίσιμο από κάτω το κενό με αλφαμπλόκ ή τούβλο. Επίσης επειδή φοβάμαι τα νερά που θα μου έρθουν από το δρόμο μέσα από το λούκι που υπάρχει στην μάντρα για να βγαίνουν τα νερά, αν βάλω μια αντεπίστροφη βαλβίδα για να εμποδίζει τα νερά να μπουν στην αυλή, θα κάνει τίποτα άραγε? αν ειχες μια φωτο θα σου ελεγα ...εχω αντιμετωπισει διαφορα με τα νερα και εγω στη μπαλκονοπορτα μπορεις να βαλεις και ενα φιλετο μαρμαρο τοσο οσο να μη σκονταφτεις η αντλια βγαζει οσο λεει ο κατασκευαστης,κανουν πολυ καλη δουλεια.....σε διακοπη ρευματος θα παρεις και μια απλη χειροκινητη να εχεις....αν ερθει τοσο πολυ νερο και εχεις διακοπη το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα κοιμηθεις...τα εχω περασει με υπογειο γεματο νερο 30 ποντους......περυσι η αντλια δουλεψε μια χαρα ...τωρα την εχω δωσει για καθαρισμα και αυριο μπαινει στη θεση της στο λουκι δεν μπορεις να κανεις καποια προεκραση ,εκτροπη ??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, panos4tw είπε Παιδια δεν ειναι το ιντερνετ το θεμα, το ειδα και απο κοντα πανω σε λευκο και ειναι πανω κατω αυτο που ειδα στο ιντερνετ σε πολλεεες φωτογραφιες. Εδω βλεπεται τη διαφορα με 1 χερι περασμα και στις 2 επιφανειες. https://1drv.ms/u/s!Ar_De368oWY8jvtU5r7gB29119FOeg?e=Ct8Bn5 Το προβλημα ειναι οτι εξακολουθει να φαινεται γαλαζιο μετα απο ασταρι+2χερια: https://1drv.ms/u/s!Ar_De368oWY8jvtXMBtNqLNjlNjA9A?e=k6P2qW Να ειναι τοσο χαλια η καλυπτικοτητα? Έχεις βάψει 1 cm3 ? 1. Δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα από αυτό καθώς το μάτι "ξεγελιέται" από τα άλλα χρώματα. Πρέπει να βάψεις μια "σεβαστή" επιφάνεια 2. Έχεις βάψει 2 χέρια ? 3. Το άσπρο δεν είναι χρώμα, σωστά ? για στόκο το κάνω. Οπότε μια διαφορά είναι ότι στο στόκο το χρώμα "κολλάει" καλύτερα Εδώ είναι η ίδια φώτο με το κίτρινο να έχει αλλάξει σε 100% άσπρο (χοντρά) Spoiler Σου φαίνεται ακόμα μπλε? εντελώς μπακάλικα επιλέγοντας 10x10 pixel average pick color με το Photoshop και επιλέγοντας κάπου στο μέσο κάθε μουτζούρας στο ένα μου βγάζει RGB = 135 - 129 - 139 και στο άλλο RGB = 137 - 132 - 139 (το μπλέ ακριβώς το ίδιο) ... Εγώ θα τα έλεγα ίδια. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2019 από DrLo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katbo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, kostasbm είπε σε διακοπη ρευματος θα παρεις και μια απλη χειροκινητη να εχεις....αν ερθει τοσο πολυ νερο και εχεις διακοπη το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα κοιμηθεις... κοιμάμαι βαριά, αν πιάσει χοντρή βροχή πιθανότερο είναι να με βρουν πνιγμένο παρά να ξυπνήσω από τον ήχο της βροχής και να χρησιμοποιήσω και χειροκίνητη αντλία Χωρίς πλάκα τώρα ψάχνω μια λύση που να μην απαιτεί όσο γίνεται την παρουσία μου στο χώρο, καθώς λείπω πολλές ώρες από το σπίτι. 31 λεπτά πριν, kostasbm είπε στο λουκι δεν μπορεις να κανεις καποια προεκραση ,εκτροπη ??? Το λούκι υπάρχει αυτή τη στιγμή για να βγάζει με φυσική ροή τα νερά της αυλής προς τα έξω στον δρόμο. Με εκτροπή-προέκταση δεν θα καταφέρω τίποτα. Το πρόβλημα είναι ότι μαζεύει πολύ νερό ο δρόμος έξω τα τελευταία χρόνια και φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα φτάσει το ύψος που είναι το λούκι και θα μπουν μέσα στην αυλή μέσα από το λούκι. Γι αυτό σκέφτομαι την αντεπίστροφη, να βγάζει δηλαδή τα νερά από την αυλή αλλά να μην αφήνει να μπουν απ'εξω αν ποτέ σηκωθεί η στάθμη έξω. Δεν ξέρω όμως αν οι αντεπίστροφες δουλευουν καλά σε αυλές που πιθανόν να την μπλοκάρουν κάποια σκουπίδια π.χ. Αν κλείσω-καταργήσω το λούκι δεν κινδυνεύω από τα νερά του δρόμου, αλλά μετά θα θέλω αντλία για να βγάλω τα δικά μου νερά έξω με ότι ρίσκο προυποθέτει αυτό... Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2019 από katbo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, katbo είπε κοιμάμαι βαριά, αν πιάσει χοντρή βροχή πιθανότερο είναι να με βρουν πνιγμένο παρά να ξυπνήσω από τον ήχο της βροχής και να χρησιμοποιήσω και χειροκίνητη αντλία Χωρίς πλάκα τώρα ψάχνω μια λύση που να μην απαιτεί όσο γίνεται την παρουσία μου στο χώρο, καθώς λείπω πολλές ώρες από το σπίτι. Το λούκι υπάρχει αυτή τη στιγμή για να βγάζει με φυσική ροή τα νερά της αυλής προς τα έξω στον δρόμο. Με εκτροπή-προέκταση δεν θα καταφέρω τίποτα. Το πρόβλημα είναι ότι μαζεύει πολύ νερό ο δρόμος έξω τα τελευταία χρόνια και φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα φτάσει το ύψος που είναι το λούκι και θα μπουν μέσα στην αυλή μέσα από το λούκι. Γι αυτό σκέφτομαι την αντεπίστροφη, να βγάζει δηλαδή τα νερά από την αυλή αλλά να μην αφήνει να μπουν απ'εξω αν ποτέ σηκωθεί η στάθμη έξω. Δεν ξέρω όμως αν οι αντεπίστροφες δουλευουν καλά σε αυλές που πιθανόν να την μπλοκάρουν κάποια σκουπίδια π.χ. Αν κλείσω-καταργήσω το λούκι δεν κινδυνεύω από τα νερά του δρόμου, αλλά μετά θα θέλω αντλία για να βγάλω τα δικά μου νερά έξω με ότι ρίσκο προυποθέτει αυτό... Τι νόημα έχει να κρατάς το λούκι αν όταν βρέχει, όπως λες, ο δρομος μαζευει ή κατεβάζει περισσότερο νερό από την αυλή (γι αυτό και ο φόβος μη μπουν μέσα άλλωστε); Εκτός ξέρω γω αν το θες πχ για να βγάζει νερά από πότισμα/πλύσιμο της αυλής ή κάτι τέτοιο (όχι από βροχή). Τότε απλά το κλείνεις και με μια υπόγεια βάνα σε ένα φρεατιάκι πχ. Τώρα αν τύχει να πλυμμηρήσει ο τόπος (δρόμος, αυλή) να μην έχεις ρευμα και να μη θέλεις κα νερά στην αυλή , ε τότε απλά θες πολλά. Βάλε το μαρμαράκι που σου είπαν για να μη μπαίνουν μέσα νερά στο σπίτι και αν φοβάσε τόσο πολύ τι θα γίνει αν δεν έχει ρευμα για την αντλία, υπάρχουν και αντλίες με πετρέλαιο αλλά είναι "overkill" για μια αυλή Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2019 από DrLo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katbo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, DrLo είπε Τι νόημα έχει να κρατάς το λούκι αν όταν βρέχει, όπως λες, ο δρομος μαζευει ή κατεβάζει περισσότερο νερό από την αυλή (γι αυτό και ο φόβος μη μπουν μέσα άλλωστε); Η αυλή μαζέυει λιγότερα νερά αλλά είναι 10-20 πόντους πιο ψηλά από τον δρομο οπότε φεύγουν. Αν ανέβει όμως η στάθμη στον δρόμο πάνω από 20 πόντους (λόγω βουλωμένων φρεατίων π.χ.) θα μπουν μέσα από το λούκι Αν κλείσω το λούκι εντελώς τότε ακόμα και σε μικρή βροχή, τα νερά της αυλής μου και της ταράτσας μου, αν και λιγότερα από τα εξωτερικά , δεν θα μπορούν να βγουν έξω, άρα θα πλημμυρίσω από τα δικά μου νερά. Αν αντί για το λούκι έχω μόνο την αντλία, εξαρτώμαι καθαρά από την αντλία και σε μια τυχαία διακοπή ακόμα και με λίγη βροχή θα έχω πρόβλημα. Συμφωνώ ότι αντλία πετρελαίου είναι overkill οπότε δεν το σκέφτομαι. Αυτό που σκέφτομαι εγώ συνολικά είναι σαν πρώτο μέτρο, να αφήσω το λούκι αλλά να βάλω αντεπίστροφη βαλβίδα ώστε στις απλές βροχές να βγάζω τα δικά μου νερά έξω με φυσική ροή και να μην εξαρτώμαι απο την αντλία. Αν κάποια στιγμή ρίξει παρα πολύ βροχή και ανέβει επικύνδινα η στάθμη στο δρόμο πάνω από το λούκι το δικό μου, το ποτάμι που θα έρχεται από το δρόμο θα το μπλοκάρει η αντεπίστροφη. Σ'αυτή την περίπτωση και μόνο, θα αρχίσει να γεμίζει το φρεάτιο στην αυλή μου με τα δικά μου όμως λίγα νερά και θα χρησιμοποιήσω την αντλία-φρεάτιο για να τα διώξω. Αν σε αυτήν την περίπτωση γίνει και διακοπή ρεύματος τότε ναι, θα έχω πρόβλημα, και ότι προλάβει να σώσει το μαρμαράκι... Πιθανοτικά δηλαδή νομίζω είναι πιο ασφαλές να αφήσω το λούκι και να του προσθέσω αντεπίστροφη. Αυτό που δεν ξέρω είναι πόσο αξιόπιστες είναι οι αντεπίστροφες, μην τυχόν κολλήσει και δεν μπορεί να βγάλει ούτε τα δικά μου νερά έξω ακόμα και με χαμηλή βροχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, katbo είπε Η αυλή μαζέυει λιγότερα νερά αλλά είναι 10-20 πόντους πιο ψηλά από τον δρομο οπότε φεύγουν. Αν ανέβει όμως η στάθμη στον δρόμο πάνω από 20 πόντους (λόγω βουλωμένων φρεατίων π.χ.) θα μπουν μέσα από το λούκι Αν κλείσω το λούκι εντελώς τότε ακόμα και σε μικρή βροχή, τα νερά της αυλής μου και της ταράτσας μου, αν και λιγότερα από τα εξωτερικά , δεν θα μπορούν να βγουν έξω, άρα θα πλημμυρίσω από τα δικά μου νερά. Αν αντί για το λούκι έχω μόνο την αντλία, εξαρτώμαι καθαρά από την αντλία και σε μια τυχαία διακοπή ακόμα και με λίγη βροχή θα έχω πρόβλημα. Συμφωνώ ότι αντλία πετρελαίου είναι overkill οπότε δεν το σκέφτομαι. Αυτό που σκέφτομαι εγώ συνολικά είναι σαν πρώτο μέτρο, να αφήσω το λούκι αλλά να βάλω αντεπίστροφη βαλβίδα ώστε στις απλές βροχές να βγάζω τα δικά μου νερά έξω με φυσική ροή και να μην εξαρτώμαι απο την αντλία. Αν κάποια στιγμή ρίξει παρα πολύ βροχή και ανέβει επικύνδινα η στάθμη στο δρόμο πάνω από το λούκι το δικό μου, το ποτάμι που θα έρχεται από το δρόμο θα το μπλοκάρει η αντεπίστροφη. Σ'αυτή την περίπτωση και μόνο, θα αρχίσει να γεμίζει το φρεάτιο στην αυλή μου με τα δικά μου όμως λίγα νερά και θα χρησιμοποιήσω την αντλία-φρεάτιο για να τα διώξω. Αν σε αυτήν την περίπτωση γίνει και διακοπή ρεύματος τότε ναι, θα έχω πρόβλημα, και ότι προλάβει να σώσει το μαρμαράκι... Πιθανοτικά δηλαδή νομίζω είναι πιο ασφαλές να αφήσω το λούκι και να του προσθέσω αντεπίστροφη. Αυτό που δεν ξέρω είναι πόσο αξιόπιστες είναι οι αντεπίστροφες, μην τυχόν κολλήσει και δεν μπορεί να βγάλει ούτε τα δικά μου νερά έξω ακόμα και με χαμηλή βροχή. click me θα την βάλεις στην απ' έξω πλευρά. Καλώ είναι να είναι σχετικά προστατυμένη (όχι χύμα σε πεζοδρόμιο) δε ξέρω που μπορείς να βρεις τέτοιυ τύπου. ισως σου έκανε μια τύπου αποχέτευσης. https://www.technocosmos.gr/advanced_search_result.php?keywords=ΚΛΑΠΕ http://akpls.com/non-return-valve/ Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2019 από DrLo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, katbo είπε Η αυλή μαζέυει λιγότερα νερά αλλά είναι 10-20 πόντους πιο ψηλά από τον δρομο οπότε φεύγουν. Αν ανέβει όμως η στάθμη στον δρόμο πάνω από 20 πόντους (λόγω βουλωμένων φρεατίων π.χ.) θα μπουν μέσα από το λούκι Αν κλείσω το λούκι εντελώς τότε ακόμα και σε μικρή βροχή, τα νερά της αυλής μου και της ταράτσας μου, αν και λιγότερα από τα εξωτερικά , δεν θα μπορούν να βγουν έξω, άρα θα πλημμυρίσω από τα δικά μου νερά. Αν αντί για το λούκι έχω μόνο την αντλία, εξαρτώμαι καθαρά από την αντλία και σε μια τυχαία διακοπή ακόμα και με λίγη βροχή θα έχω πρόβλημα. Συμφωνώ ότι αντλία πετρελαίου είναι overkill οπότε δεν το σκέφτομαι. Αυτό που σκέφτομαι εγώ συνολικά είναι σαν πρώτο μέτρο, να αφήσω το λούκι αλλά να βάλω αντεπίστροφη βαλβίδα ώστε στις απλές βροχές να βγάζω τα δικά μου νερά έξω με φυσική ροή και να μην εξαρτώμαι απο την αντλία. Αν κάποια στιγμή ρίξει παρα πολύ βροχή και ανέβει επικύνδινα η στάθμη στο δρόμο πάνω από το λούκι το δικό μου, το ποτάμι που θα έρχεται από το δρόμο θα το μπλοκάρει η αντεπίστροφη. Σ'αυτή την περίπτωση και μόνο, θα αρχίσει να γεμίζει το φρεάτιο στην αυλή μου με τα δικά μου όμως λίγα νερά και θα χρησιμοποιήσω την αντλία-φρεάτιο για να τα διώξω. Αν σε αυτήν την περίπτωση γίνει και διακοπή ρεύματος τότε ναι, θα έχω πρόβλημα, και ότι προλάβει να σώσει το μαρμαράκι... Πιθανοτικά δηλαδή νομίζω είναι πιο ασφαλές να αφήσω το λούκι και να του προσθέσω αντεπίστροφη. Αυτό που δεν ξέρω είναι πόσο αξιόπιστες είναι οι αντεπίστροφες, μην τυχόν κολλήσει και δεν μπορεί να βγάλει ούτε τα δικά μου νερά έξω ακόμα και με χαμηλή βροχή. οι ααντεπιστροφες που σου ο δρΛο μια χαρα ειναι αφου εισαι και ψηλοτερα απο το δρομο δεν υπαρχει περιπτωση να βουλωσουν απο εξω.....εσυ μονο να εχεις την αυλη σου καθαρη για να φευγουν τα δικα σου.... ενα μικρο φρεατιο ειναι ετσι και αλλιως απαραιτητο και οι αντλιες δεν ειναι ακριβες σαν εξοδο,οποτε μην το σκεφτεις ...αλλωστε για δικη σου ασφαλεια το κανεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 7/10/2019 στις 1:07 ΠΜ, panos4tw είπε Μετα απο ποοοσες ωρες ψαξιμο να βρω το τελειο γκρι της Benjamin Moore, ο τοιχος παρα το ασταρι+2 χερια βγηκε ανοιχτο γαλαζιο αντι για γκρι... Μετα απο λιγο ψαξιμο καταλαβα οτι αυτο συνεβη γιατι το χρωμα απο κατω ειναι ανοιχτο κιτρινο αυτο δεν ειναι καλο. Διαβαζω οτι υπαρχουν 2 λυσεις, ειτε χρωματισμενο ασταρι καλης ποιοτητας ειτε καποιο στρωμα λευκο αντι για ασταρι. Εχετε γνωμη για τις 2 επιλογες και ισως να προτεινετε καποιο προιον, υπαρχει καμια αλλη επιλογη; Μιας κ συζητάτε για γκρι και Benjamin Moore ας πω και γω την γνωμη μου που τα χρησιμοποίησα πρόσφατα ! Εκανα με το σκουρο γκρι ανθρακι που ειναι στον τοιχο πανω απο την πορτα (κωδικος ral 7024) και το ανοιχτό γκρι μεσα στην πόρτα (κωδικος ral7040) και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος , απίστευτη κάλυψη σχεδόν απο το πρώτο χέρι, βέβαια χρησιμοποίησα την πιο ακριβή έκδοση με κανα 80αρη το 10λιτρο , αλλά αξίζουν μέχρι το τελευταίο σεντς τα λεφτά τους !! παρτε και το πριν και το μετα Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από OneWaySystem 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katbo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Τα πάνελ πολυουρεθάνης διαβάζω ότι θέλουν ελάχιστη κλίση γύρω στο 10%. Γιατί τόσο πολύ? Θέλω να βάλω σαν σκέπαστρο σε κάτι αποθήκες αλλά η κλίση θα είναι ελάχιστη, ίσα ίσα να κυλούν λίγο τα νερά. Για Αθήνα μιλάμε, χωρίς πολύ χιόνι. Θα έχω πρόβλημα λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 8 ώρες πριν, OneWaySystem είπε Μιας κ συζητάτε για γκρι και Benjamin Moore ας πω και γω την γνωμη μου που τα χρησιμοποίησα πρόσφατα ! Εκανα με το σκουρο γκρι ανθρακι που ειναι στον τοιχο πανω απο την πορτα (κωδικος ral 7024) και το ανοιχτό γκρι μεσα στην πόρτα (κωδικος ral7040) και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος , απίστευτη κάλυψη σχεδόν απο το πρώτο χέρι, βέβαια χρησιμοποίησα την πιο ακριβή έκδοση με κανα 80αρη το 10λιτρο , αλλά αξίζουν μέχρι το τελευταίο σεντς τα λεφτά τους !! Το ανοικτό γκρι στον τοίχο τι απόχρωση είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, katbo είπε Τα πάνελ πολυουρεθάνης διαβάζω ότι θέλουν ελάχιστη κλίση γύρω στο 10%. Γιατί τόσο πολύ? Θέλω να βάλω σαν σκέπαστρο σε κάτι αποθήκες αλλά η κλίση θα είναι ελάχιστη, ίσα ίσα να κυλούν λίγο τα νερά. Για Αθήνα μιλάμε, χωρίς πολύ χιόνι. Θα έχω πρόβλημα λέτε? Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα αρκεί να είναι μονοκόματα από την κορφή μέχρι την άκρη.Και 5% να είναι εντάξει είσαι. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από papoys1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OrgasmicGr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα ηλεκτρολογικό πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια σας. Εχω δυο σποτάκια πάνω από τον νεροχύτη της κουζίνας στα οποία εβαλα λάμπες led (νομίζω δηλαδή, δείτε και τις φωτο). Στις φωτο θα δείτε την συνδεσμολογία. Το πρόβλημα είναι ότι Μόλις ανοίγω τον διακόπτη, σβήνει πρώτα η δεξιά λάμπα, αυτή που είναι πιο μακριά από την παροχή, και μετά σβήνει και η δεύτερη λάμπα. Παλιότερα, μόλις ανοιγόκλεινα τον διακόπτη, άναβαν και οι δύο και μετά έσβηναν με τον τρόπο που σας ανέφερα. Τι λέτε; Η συνδεσμολογία... Ουσιαστικά είναι σε σειρά. Αυτό είναι το λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δεν κατάλαβα τι γινότανε παλιότερα αλλά η συνδεσμολογία είναι τέρμα λάθος (εκτός αν οι λάμπες σου είναι 110 volt όπως στην αμερική) Άλλαξε την συνδεσμολογία και βάλτες παράλληλα για αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Δεν κατάλαβα τι γινότανε παλιότερα αλλά η συνδεσμολογία είναι τέρμα λάθος (εκτός αν οι λάμπες σου είναι 110 volt όπως στην αμερική) Άλλαξε την συνδεσμολογία και βάλτες παράλληλα για αρχή Παράλληλα είναι. Που βλέπεις κάτι άλλο; 1 ώρα πριν, OrgasmicGr είπε Ουσιαστικά είναι σε σειρά. Αυτό είναι το λάθος; To να είναι σε σειρά φυσικά και είναι λάθος, αλλά είναι άλλο το "σε σειρά" αν θες ότι το καλώδιο πάει πρώρα στη μία και μετά από εκεί φευγει καλώδιο για την άλλη και άλλο αυτό που λέμε "σε σειρά" ηλεκτρολογικά. η δεξιά σύνδεση είναι λίγο θολή στη φώτο αλλά εμένα σωστά μου φαίνονται να είναι συνδεδεμένες παράλληλα. και σε εκεινη τη κλέμα καφε-με-καφέ και μπλε-με-μπλε δεν ενωνονται? ΥΓ και εγώ δε πολυ κατάλαβα από τη περιγραφή τι ακριβώς γίνεται. Εννοείς ότι η μία λάμπα αργεί να σβήσει για κάποιο λόγο ; Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από DrLo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 33 λεπτά πριν, DrLo είπε Παράλληλα είναι. Που βλέπεις κάτι άλλο; Δεν πολυκοίταξα την εικόνα γιατί λόγω ανάλυσης/ποιότητας βαρέθηκα να βγάλω τα μάτια μου. Απλά βασίστηκα σε αυτό που είπε. Κάτι που θα ταίριαζε με την περιγραφή του προβλήματος, λόγω λίγων βολτ δεν μπορούν να μείνουν αναμμένες οι λάμπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις