troi.g Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, vins είπε Καλησπέρα παιδιά, μου κάνει νερά (pun intended) το πόμολο της βρυσης στην κουζίνα. Συγκεκριμένα πρόκειται για βρύση χωρίς μεικτη, έχει ένα πόμολο για ζεστό και ένα για κρύο. Το κρύο λοιπόν έχει αρχίσει να περιστρεφεται σα να έχει χάσει τα πάσα. Χρειάζεται να το σπρώξω λίγο προς τα μέσα και να σφίξω για να κλείσει . Επιδιορθωνεται κάπως ή παμε για αλλαγή μπαταριας; Ευχαριστώ πολύ Να τσεκαρεις τη βίδα στο πόμολο , μην τυχόν και έχει ξεβιδωσει με αποτέλεσμα να μην πατάει καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, troi.g είπε Να τσεκαρεις τη βίδα στο πόμολο , μην τυχόν και έχει ξεβιδωσει με αποτέλεσμα να μην πατάει καλά. Όλα καλά ευχαριστω πολύ! Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από vins 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, vins είπε Καλησπέρα παιδιά, μου κάνει νερά (pun intended) το πόμολο της βρυσης. Επιδιορθωνεται κάπως ή παμε για αλλαγή μπαταριας; Ευχαριστώ πολύ Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως τα έχει παίξει ο εσωτερικός μηχανισμός.Αν πιάνουν τα χέρια σου την ανοίγεις βγάζεις το μηχανισμό αγοράζεις έναν καινούργιο τον τοποθετείς και έχεις καινούργια βρύση. Κόστος από 5 έως 10 ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς ποτέ την υπηρεσία μεταφοράς από τα leroy merlin; κοιτάω τώρα στο site για κόστος αλλά στην ουσία κατλαβαίνω ότι πάει κατά περίπτωση. Έχει παραλάβει κανείς πχ μια παραγγελία τύπου 4-5 γυψοσανιδες με τα συμπράγκαλά τους και αν ναι χοντρά-χοντρα πόσο κοστίζει αυτό γιατί δε νομίζω ότι μπορώ να τα μεαφέρω εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, DrLo είπε Έχει χρησιμοποιήσει κανείς ποτέ την υπηρεσία μεταφοράς από τα leroy merlin; κοιτάω τώρα στο site για κόστος αλλά στην ουσία κατλαβαίνω ότι πάει κατά περίπτωση. Έχει παραλάβει κανείς πχ μια παραγγελία τύπου 4-5 γυψοσανιδες με τα συμπράγκαλά τους και αν ναι χοντρά-χοντρα πόσο κοστίζει αυτό γιατί δε νομίζω ότι μπορώ να τα μεαφέρω εγω Νομίζω ξεκινάει από 15 ευρώ κοντινότερη μεταφορά και ανεβαίνει όσο πιο μακριά βρίσκεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simoszol Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 8 ώρες πριν, teoqq είπε Είμαι σε ανακαίνιση σπιτιού και συγκεκριμένα στο βάψιμο-σπατουλάρισμα. Προσωπικά θέλω να σπατουλαριστεί όλο το σπίτι (δηλαδή και το ταβάνι) και μου έδωσαν τώρα μια τιμή που μου φάνηκε αρκετά μεγάλη.. η οποία μπορεί να είναι και λογική αλλά είμαι άσχετος και δεν μπορώ να την καταλάβω. Μιλάμε για σπατουλάρισμα ΜΟΝΟ ταβανιών με εμβαδόν οροφής όλο του σπιτιού (δωμάτια,κουζίνα κτλπ) κοντά στα 82τμ. Η τιμή είναι 2.500€, μπορει κάποιος να με βοηθήσει από την εμπειρία του αν είναι λογική τιμή; (εννοείται πως θα πάρω τιμή και από άλλον) ΥΓ. ελπίζω να το πόσταρα σε νήμα όχι άσχετο , σας ευχαριστώ. και μένα πολλά μου φαίνονται. Επειδή έκανα πρόσφατα μία ανακαίνιση , 82 τμ όλο σπατουλαριστό όχι μόνο το ταβάνι και τα υλικά του μάστορα 1800 γιούρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, simoszol είπε και μένα πολλά μου φαίνονται. Επειδή έκανα πρόσφατα μία ανακαίνιση , 82 τμ όλο σπατουλαριστό όχι μόνο το ταβάνι και τα υλικά του μάστορα 1800 γιούρα 2500 μόνο για ταβάνι 82 τμ δεν είναι απλά πολλά είναι υπερβολικά.Τα δε υλικά δεν είναι κανένα μεγάλο ποσό.Άντε να θέλεις και 4-5 σακιά ακρυλικό στόκο πάνω από 50 ευρώ δεν κάνουν,βάλε και 10 ευρώ γιαλόχαρτα και είσαι έτοιμος. Δυστυχώς κάποιοι επιμένουν να ζουν σε άλλες παλαιότερες εποχές και δεν λένε να προσγειωθούν στο σήμερα. Από την άλλη και επειδή ο TS μιλάει για ανακαίνιση και αν το σπίτι είναι βαμένο με πλαστικό χρώμα θα πρότεινα να αποφύγει το σπατουλάρισμα του ταβανιού.Όση προεργασία και να κάνεις ο στόκος δεν κολλάει τέλεια στο προυπάρχον χρώμα και ενδεχομένως στο μέλλον να υπάρχουν προβλήματα με αποκολλήσεις εκτός και έχει φύγει ο παλιός σοβάς και έγινε νέος από την αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, papoys1 είπε 2500 μόνο για ταβάνι 82 τμ δεν είναι απλά πολλά είναι υπερβολικά.Τα δε υλικά δεν είναι κανένα μεγάλο ποσό.Άντε να θέλεις και 4-5 σακιά ακρυλικό στόκο πάνω από 50 ευρώ δεν κάνουν,βάλε και 10 ευρώ γιαλόχαρτα και είσαι έτοιμος. Δυστυχώς κάποιοι επιμένουν να ζουν σε άλλες παλαιότερες εποχές και δεν λένε να προσγειωθούν στο σήμερα. Από την άλλη και επειδή ο TS μιλάει για ανακαίνιση και αν το σπίτι είναι βαμένο με πλαστικό χρώμα θα πρότεινα να αποφύγει το σπατουλάρισμα του ταβανιού.Όση προεργασία και να κάνεις ο στόκος δεν κολλάει τέλεια στο προυπάρχον χρώμα και ενδεχομένως στο μέλλον να υπάρχουν προβλήματα με αποκολλήσεις εκτός και έχει φύγει ο παλιός σοβάς και έγινε νέος από την αρχή. Και εμενα για 2 μερες δουλειας 2500μου ζητησαν. Αλλα με πολυ ψαξιμο βρισκεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoqq Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Ρε παιδιά επειδή θα τρελαθώ, είναι το σπατουλαρισμα επιβλαβές για την υγεία? Δεν αναπνέει το σπίτι δηλαδή? Το σπίτι μπερδεύτηκα δεν είναι από ανακαίνιση, είναι από 0 δηλαδή δεν έχει βαφτεί ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 16 ώρες πριν, DrLo είπε Έχει χρησιμοποιήσει κανείς ποτέ την υπηρεσία μεταφοράς από τα leroy merlin; κοιτάω τώρα στο site για κόστος αλλά στην ουσία κατλαβαίνω ότι πάει κατά περίπτωση. Έχει παραλάβει κανείς πχ μια παραγγελία τύπου 4-5 γυψοσανιδες με τα συμπράγκαλά τους και αν ναι χοντρά-χοντρα πόσο κοστίζει αυτό γιατί δε νομίζω ότι μπορώ να τα μεαφέρω εγω Έχω χρησιμοποιήσει αλλά μόνο για μεταφορά καυσόξυλων (παλέτα), που είναι fix στα 20 ευρώ (τουλάχιστον για την περιοχή μου). Βέβαια δε νομίζω να είναι ίδια περίπτωση αφού απ' ότι καταλαβαίνω (ίσως να κάνω και λάθος) στην περίπτωση με τα καυσόξυλα γίνεται τριγωνική πώληση και άρα η παλέτα που φτάνει σε μένα 99,9% δεν ξεκινάει από το κοντινό κατάστημα αλλά μάλλον από την αποθήκη του προμηθευτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, DrLo είπε Έχει χρησιμοποιήσει κανείς ποτέ την υπηρεσία μεταφοράς από τα leroy merlin; κοιτάω τώρα στο site για κόστος αλλά στην ουσία κατλαβαίνω ότι πάει κατά περίπτωση. Έχει παραλάβει κανείς πχ μια παραγγελία τύπου 4-5 γυψοσανιδες με τα συμπράγκαλά τους και αν ναι χοντρά-χοντρα πόσο κοστίζει αυτό γιατί δε νομίζω ότι μπορώ να τα μεαφέρω εγω 15 ώρες πριν, papoys1 είπε Νομίζω ξεκινάει από 15 ευρώ κοντινότερη μεταφορά και ανεβαίνει όσο πιο μακριά βρίσκεσαι. Οι γυψοσανίδες είναι περίεργη περίπτωση λόγω μεγέθους. Οταν ηθελα να παραγγείλω μου ζητούσαν τα δίπλα μεταφορικά καθώς πιάνεται διπλή παλέτα. Κοινώς για μερικές γύψοσανιδες και 5-10 σίδερα μπορεί να σου πουν κανένα 50αρι περιποιημένο για εντός αττικής και να κάνουν και μια εβδομάδα να στα φέρουν... δες μήπως έχεις κανένα γνωστό με βανάκι ή έστω σχάρα >1.21μ στο αμάξι να τα πάρετε έτσι. Ειδάλλως στο πρακτικερ πουλάνε και κομμένες στο μέτρο ώστε να κουβαλιούνται με οποιοδήποτε ΙΧ αλλά δε ξέρω εάν σε εξυπηρετούν για αυτό που θέλεις να κανείς. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από paylidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, paylidis είπε Οι γυψοσανίδες είναι περίεργη περίπτωση λόγω μεγέθους. Οταν ηθελα να παραγγείλω μου ζητούσαν τα δίπλα μεταφορικά καθώς πιάνεται διπλή παλέτα. Κοινώς για μερικές γύψοσανιδες και 5-10 σίδερα μπορεί να σου πουν κανένα 50αρι περιποιημένο για εντός αττικής και να κάνουν και μια εβδομάδα να στα φέρουν... δες μήπως έχεις κανένα γνωστό με βανάκι ή έστω σχάρα >1.21μ στο αμάξι να τα πάρετε έτσι. Ειδάλλως στο πρακτικερ πουλάνε και κομμένες στο μέτρο ώστε να κουβαλιούνται με οποιοδήποτε ΙΧ αλλά δε ξέρω εάν σε εξυπηρετούν για αυτό που θέλεις να κανείς. Θα ρωτήσω στο praktiker όπως το λες, δε με απασχολεί ένα παραπάνω κόψιμο τόσο πολύ αν γίνεται αυτό. Δηλαδή αν 200x120 την κοβουν στη μέση σε 2 100x120 μου κάνει. Αλλά βλέπω στο site τους έχουν μικρής διάστασης, μόνο απλές, όχι άνθυγρες. Αμάξι με σχάρα μπορώ να έχω αλλά δε ξέρω κατά πόσο μπορεί να μεταφερθεί ασφαλώς έτσι. Το έχεις κάνει ποτέ ; Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από DrLo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, DrLo είπε Θα ρωτήσω στο praktiker όπως το λες, δε με απασχολεί ένα παραπάνω κόψιμο τόσο πολύ αν γίνεται αυτό. Δηλαδή αν 200x120 την κοβουν στη μέση σε 2 100x120 μου κάνει. Αλλά βλέπω στο site τους έχουν μικρής διάστασης, μόνο απλές, όχι άνθυγρες. Αμάξι με σχάρα μπορώ να έχω αλλά δε ξέρω κατά πόσο μπορεί να μεταφερθεί ασφαλώς έτσι. Το έχεις κάνει ποτέ ; Δεν στις κόβουν εκείνη την ώρα από οσο ξέρω έχουν έτοιμες κομμένες στα ράφια. Πιθανώς κατόπιν συνεννόησης να πάρεις τις δίμετρες που θέλεις και να στις κόψουν δεν είναι κάτι φοβερό. με σχάρα έχω κουβαλήσει μια φορά 4-5 που χρειαζόμουν-θέλει καλο δέσιμο κατά τη γνώμη μου οριζόντια και κάθετα. Οι μάστορατζες τις βάζουν στη σχάρα και σπάνια τις δένουν μπρος πίσω φαντάσου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Έχω κουβαλήσει πολλά πράγματα σε σχάρα χωρίς θέμα. Γυψοσανίδες όχι αλλά παρόμοια σε μέγεθος (πχ νοβοπάν, πόρτα, κλπ) ναι. Το σίγουρο είναι ότι σε μία τέτοια περίπτωση, όπως λέει και ο paylidis, χρειάζεται πολύ καλό δέσιμο οριζοντίως και καθέτως. Και πρέπει να προσέξεις σε αυτή την περίπτωση το σημείο που θα εφάπτεται ο ιμάντας στην κόψη της γυψοσανίδας αφού το καλό (σφιχτό) δέσιμο μπορεί να σημαίνει ταυτόχρονα και "τραυματισμό" (σπάσιμο) στο σημείο εκείνο. Ίσως πρέπει να προστατευθεί με κάποιο τρόπο. πχ ένα κομμάτι χαρτόνι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, teoqq είπε Ρε παιδιά επειδή θα τρελαθώ, είναι το σπατουλαρισμα επιβλαβές για την υγεία? Δεν αναπνέει το σπίτι δηλαδή? Το σπίτι μπερδεύτηκα δεν είναι από ανακαίνιση, είναι από 0 δηλαδή δεν έχει βαφτεί ξανά. Πριν απο 100 χρόνια ναι, τότε είχαν τα σπίτια υγρασία, στα ταβάνια, στους τοίχους, παντου, συν του οτι τι ταβάνι απο πανω ηταν και ταρατσα χωρις μόνωση, οπότε ήθελε ασβέστη για βάψιμο, για να αναπνέει. Τωρα τα σπίτια έχουν άλλες προδιαγραφές, δεν παίζει κάτι τέτοιο, και το ταβανι πρέπει να είναι χαρτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις