panos4tw Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Εχω διακοπτες Pintossi στα καλοριφερ και θελω να αφαιρεσω καποια απο τα σωματα, μιας και ουτως ή αλλως δεν τα χρησιμοποιω. Το θεμα ειναι οτι καποιοι διακοπτες, ακομα και οταν ειναι κλειστοι, σταζουν με τα σωματα αφαιρεμενα. Ρωτησα σε μεγαλο καταστημα με υδραυλικα και απ' οτι φαινεται τα Pintossi χρησιμοποιουν καποια ειδικο μεγεθος αφου ουτε 1'' ουτε 1 και 1/4'' ιντσα θηλυκες ταπες ταιριαζουν, η πρωτη που βλεπεται στη φωτο ειναι πολυ μικρη και η δευτερη πολυ μεγαλη. Να αλλαξω διακοπτη με νερο στο κυκλωμα πλεον ακομα πιο δυσκολο.... Καμια ιδεα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panos4tw είπε χρησιμοποιουν καποια ειδικο μεγεθος αφου ουτε 1'' ουτε 1 και 1/4'' ιντσα θηλυκες ταπες ταιριαζουν, η πρωτη που βλεπεται στη φωτο ειναι πολυ μικρη και η δευτερη πολυ μεγαλη. Να αλλαξω διακοπτη με νερο στο κυκλωμα πλεον ακομα πιο δυσκολο.... Καμια ιδεα; όντως Αν θυμάμαι καλά είναι κάτι ενδιάμεσο 1&1/4 και 1&1/2 και δεν υπάρχουν τάπες Η αλλάζεις διακόπτη με νορμάλ κοινά σπειρώματα η σε κάποιο τόρνο να φτιάξεις 2-3 για να έχεις Το νερό αν κλείσεις τις παροχές - επιστροφές του κάθε σώματος φυγει ότι έχει μείνει μέσα και έχεις έτοιμο τον διακόπτη δεν είναι μεγάλο πρόβλημα Μιλα και με αυτόν εδώ που τους έχει Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2019 από hp8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω δύο τέτοια γατζάκια που τα είχα πάρει από το ικεα, μήκους περίπου 6 cm. Spoiler Θέλω άλλα δύο ολόιδια. Πήγα από εκεί αλλά δεν τα βρήκα, και με μια γρήγορη αναζήτηση στο γκουγκλ δεν βρέθηκαν τα συγκεκριμένα. Ξέρει μήπως κάποιος πως λέγονται ή αν έχει λινκ από τα συγκεκριμένα ώστε να ξαναπάω και να ξέρω τι να ζητήσω? Υπάρχει πιθανότητα να τα είχα πάρει μαζί με μια βιβλιοθήκη στην οποία κουμπώνανε Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2019 από cthulhucarbide Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Έχω δύο τέτοια γατζάκια που τα είχα πάρει από το ικεα, μήκους περίπου 6 cm. Απόκρυψη περιεχομένων Θέλω άλλα δύο ολόιδια. Πήγα από εκεί αλλά δεν τα βρήκα, και με μια γρήγορη αναζήτηση στο γκουγκλ δεν βρέθηκαν τα συγκεκριμένα. Ξέρει μήπως κάποιος πως λέγονται ή αν έχει λινκ από τα συγκεκριμένα ώστε να ξαναπάω και να ξέρω τι να ζητήσω? Υπάρχει πιθανότητα να τα είχα πάρει μαζί με μια βιβλιοθήκη στην οποία κουμπώνανε Αυτά μοιάζουν με κρεμάστρες πόρτας. Έχουν διάφορα μαγαζιά και τα jumbo έχουν αλλά δεν ξέρω αν είναι ακριβώς ίδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos4tw Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Έχω δύο τέτοια γατζάκια που τα είχα πάρει από το ικεα, μήκους περίπου 6 cm. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Θέλω άλλα δύο ολόιδια. Πήγα από εκεί αλλά δεν τα βρήκα, και με μια γρήγορη αναζήτηση στο γκουγκλ δεν βρέθηκαν τα συγκεκριμένα. Ξέρει μήπως κάποιος πως λέγονται ή αν έχει λινκ από τα συγκεκριμένα ώστε να ξαναπάω και να ξέρω τι να ζητήσω? Υπάρχει πιθανότητα να τα είχα πάρει μαζί με μια βιβλιοθήκη στην οποία κουμπώνανε Τα εχω κι εγω νομιζω σε λευκο, πλεον βρισκω αυτα εδω: https://www.ikea.gr/domatia/banio/axesouar-baniou/rages-kremastres-gia-petsetes/lillangen-kremastra-portas-2-tem-/10197671 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, panos4tw είπε Εχω διακοπτες Pintossi στα καλοριφερ και θελω να αφαιρεσω καποια απο τα σωματα, μιας και ουτως ή αλλως δεν τα χρησιμοποιω. Το θεμα ειναι οτι καποιοι διακοπτες, ακομα και οταν ειναι κλειστοι, σταζουν με τα σωματα αφαιρεμενα. Ρωτησα σε μεγαλο καταστημα με υδραυλικα και απ' οτι φαινεται τα Pintossi χρησιμοποιουν καποια ειδικο μεγεθος αφου ουτε 1'' ουτε 1 και 1/4'' ιντσα θηλυκες ταπες ταιριαζουν, η πρωτη που βλεπεται στη φωτο ειναι πολυ μικρη και η δευτερη πολυ μεγαλη. Να αλλαξω διακοπτη με νερο στο κυκλωμα πλεον ακομα πιο δυσκολο.... Καμια ιδεα; Θα κλείσεις τους διακόπτες του καλοριφέρ στο κολλεκτερ, και αφού σιγουρεψεις ότι δεν τρέχει νερό , θα λύσεις τον διακόπτη , και θα βιδωσεις με τα ίδια ρακόρ το tester. Πάρε ένα για δοκιμή, αν και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι βιδωνουν στα ίδια ρακόρ. http://cherbros.gr/el/p/510/tester-δοκιμαστικό-δικτύου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos4tw Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, troi.g είπε Θα κλείσεις τους διακόπτες του καλοριφέρ στο κολλεκτερ, και αφού σιγουρεψεις ότι δεν τρέχει νερό , θα λύσεις τον διακόπτη , και θα βιδωσεις με τα ίδια ρακόρ το tester. Πάρε ένα για δοκιμή, αν και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι βιδωνουν στα ίδια ρακόρ. http://cherbros.gr/el/p/510/tester-δοκιμαστικό-δικτύου Φανταζομαι το κολλεκτερ βρισκεται στο κουτι εξω απο τια διαμερισμα και οχι κατω στον κεντρικο καυστηρα ε; (ειναι αυτονοιμη η θερμανη). Το τεστερ τι να το κανω, να μην τρεχει νερο θελω, οχι να μετρησω κατι. Ή με αυτο μπορω να "τερματισω" το κυκλωμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, panos4tw είπε Τα εχω κι εγω νομιζω σε λευκο, πλεον βρισκω αυτα εδω: https://www.ikea.gr/domatia/banio/axesouar-baniou/rages-kremastres-gia-petsetes/lillangen-kremastra-portas-2-tem-/10197671 Τα έχω και γω αυτά, και δυστυχώς είναι διαφορετικά σε διαστάσεις αλλά και σε κατασκευή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Kαλημέρα, τα φώτα σας αν γνωρίζει κάποιος: έχει σχιστεί / διαλυθεί το ύφασμα που κλείνει το κάτω μέρος του καναπέ και θέλω να το αντικαταστήσω. Η απορία μου είναι αν χρειάζεται κάποιο ειδικό ύφασμα. Είναι πολύ λεπτό και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο στο να αερίζεται/αναπνέει από κάτω το εσωτερικό του καναπέ δλδ, ή θα μπορούσα να βάλω κάτι αρκετά πιο χοντρό; Δείτε τo βίντεο στο 7:37 έως 7:40, είναι ακριβώς όπως δείχνει, ένα κομμάτι ύφασμα με το οποίο κλείνουν τον καναπέ από κάτω, πολύ λεπτό, εντελώς ψεύτικο σε αντοχή και αν βάλω παρόμοιο θα έχω μια από τα ίδια λίαν συντόμως...κάνει όμως; Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από scullyist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, panos4tw είπε Φανταζομαι το κολλεκτερ βρισκεται στο κουτι εξω απο τια διαμερισμα και οχι κατω στον κεντρικο καυστηρα ε; (ειναι αυτονοιμη η θερμανη). Το τεστερ τι να το κανω, να μην τρεχει νερο θελω, οχι να μετρησω κατι. Ή με αυτο μπορω να "τερματισω" το κυκλωμα; Σωστά, οι σωλήνες είναι έξω από κάθε διαμέρισμα. Με αυτό δε μετράς κάτι , το βάζεις αντί του διακόπτη , και επιτρέπει στο νερό να κυκλοφορεί στα επόμενα σώματα , γιατί στο μονοσωληνιο εάν απλά ταπωσεις τις σωλήνες , δεν κλείνει κύκλωμα και όσα σώματα είναι σε αυτό το κύκλωμα δε δουλεύουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, divo είπε Συνηθως βαζουν λινατσα ή φοδρα, για να ειναι ανθεκτικη στο χρονο αλλα και φτηνη. Μπορεις ομως να βαλεις οτι θες. Εκει δεν εχεις φθορες και βασικα δεν φαινεται αλλα και δε χρησιμεύει πουθενα αλλου εκτος απο το να κλεισει το κατω μερος του καναπε. Αν μείνει χωρίς ύφασμα θα πάθει κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, zio10 είπε Αν μείνει χωρίς ύφασμα θα πάθει κάτι; Το πολύ πολύ να κάνουν καμιά φωλιά τα ζούμπερα (η γιαγιά μου τα 'λεγε έτσι) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos4tw Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μιας και θα βαψω το σπιτι, ειπα να περασω και ενα lan καλωδιο στο σαλονι που ολο και καπου θα χρειαστει. Στη φωτο βλεπεται το ηλεκτρολογικο κουτι που ειναι ακριβως πανω απο την πριζα τηλεφωνου που θα γινει και πριζα δικτυου 2σε1 (αριστερα) και μια πριζα ρευματος δεξια. Τραβηξα το καλωδιο με ατσαλινα προς τα κατω και βγηκε στην δεξια πριζα. Απο το κουτι ξεκιναει μονο ενας σωληνας ενω αναμεσα στις 2 πριζες δεν υπαρχει καποια συνδεση. Δεδομενου οτι και απο τις 2 πριζες φαινεται να φευγουν καλωδια προς τα πανω, απο που περναει το καλωδιο του τηλεφωνου; Σκεφτηκα οτι ισως υπαρχει και αλλο κουτι στα αριστερα της τρυπας που ανοιξα αλλα πολυ αμφιβαλλω, αν ηταν ετσι η ατσαλινα (οπως ερχοταν απο τα αριστερα της φωτο) θα ειχε σταματησει εκει και οχι στην τρυπα που ανοιξα. Μπορω να κανω κατι; Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από panos4tw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, panos4tw είπε Μιας και θα βαψω το σπιτι, ειπα να περασω και ενα lan καλωδιο στο σαλονι που ολο και καπου θα χρειαστει. Στη φωτο βλεπεται το ηλεκτρολογικο κουτι που ειναι ακριβως πανω απο την πριζα τηλεφωνου που θα γινει και πριζα δικτυου 2σε1 (αριστερα) και μια πριζα ρευματος δεξια. Τραβηξα το καλωδιο με ατσαλινα προς τα κατω και βγηκε στην δεξια πριζα. Απο το κουτι ξεκιναει μονο ενας σωληνας ενω αναμεσα στις 2 πριζες δεν υπαρχει καποια συνδεση. Δεδομενου οτι και απο τις 2 πριζες φαινεται να φευγουν καλωδια προς τα πανω, απο που περναει το καλωδιο του τηλεφωνου; Σκεφτηκα οτι ισως υπαρχει και αλλο κουτι στα αριστερα της τρυπας που ανοιξα αλλα πολυ αμφιβαλλω, αν ηταν ετσι η ατσαλινα (οπως ερχοταν απο τα αριστερα της φωτο) θα ειχε σταματησει εκει και οχι στην τρυπα που ανοιξα. Μπορω να κανω κατι; Ότι σου είπε και ο divo , λογικά είναι λίγο πιο ψηλά και πιο δεξιά από το κουτί του ρεύματος. Πρέπει και ο μπογιατζής να έχει κάνει μια μικρή λακούβα στο Κέντρο του κουτιού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos4tw Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, troi.g είπε Ότι σου είπε και ο divo , λογικά είναι λίγο πιο ψηλά και πιο δεξιά από το κουτί του ρεύματος. Πρέπει και ο μπογιατζής να έχει κάνει μια μικρή λακούβα στο Κέντρο του κουτιού. Οντως, χτυπησα τον τοιχο και απ' οτι φαινεται ειναι πιο ψηλα και αριστερα (η αριστερη κατω τρυπα ειναι του τηλεφωνου). Το θεμα ειναι οτι ανοιξκα 3 τρυπες για να περασω το καλωδιο και ειναι ολες ηλεκτρολογικες (ναι, το περασα διπλα απ'το καλωδιο του ρευματος, utp cat6 ειναι) . Αν ανοιξω την πανω-αριστερα τρυπα, μετα φανταζομαι οτι θα πρεπει να ανοιξω αλλες τοσες τρυπες για να φτασω μεσα απο το νεο μονοπατι στο σαλονι~ Και δεν ξερω καν αν φτανει...στο σαλονι εκτος απο 2 πριζες ρευματος σε 1 στηλη, στη διπλανη στηλη εχει 1 πριζα τηλεορασης και 1 πριζα ηχειων....λετε το καναλι του τηλεφωνου να επικοινωνει με το καναλι της τηλεορασης; Μια φωτο που ισως βοηθησει, ο σκοπος ειναι να φτασω απο το 1 στο 4: Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από panos4tw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις