Προς το περιεχόμενο

Συμβουλες σε Τεχνικά θέματα, επισκευές, ζημιες, ανακαινίσεις, αναπαλαιώσεις, diy και λοιπές εργασίες

stelios18120

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν, για να μη δίνω συνέχεια τα λεφτά στο λεροι.  Τι ξέρουμε για αγορά ξύλων που να τα κόβουν κιόλας, σε παρόμοιες τιμές, γύρω από Νέα Σμύρνη, Νέο Κόσμο, Δάφνη, Άγιο Δημήτριο, Μοσχάτο, Καλλιθέα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 ώρες πριν, duende είπε

Ευχαριστω πολυ, ησουν επεξηγηματικοτατος. Εχεις καποιο σχετικο καταστημα να προτεινεις για νοτια προαστια? Η μπορω σε praktiker/leroy να τα βρω?

Ψάξε γκουγκλη κατάστημα με εξαρτήματα αλουμινίου.Βορειοανατολικά ξέρω που πήρα εγώ και άλλαξα τα δικά μου στην Αγία Παρασκευή αλλά δε σε βολεύει.

Για να βρεις ίδια πρέπει να ξέρεις ακριβώς τη σειρά ή να έχεις ένα παλιό.Υπόψιν είναι πολύ αγγούρι η αλλαγή.Πρέπει να πάρεις μάστορα αν δεν πιάνουν καλά τα χέρια σου.Και όπως είπε ο Αλέξανδρος να πάρεις με διπλά ροδάκια για τα παράθυρα που είναι βαριά.

16 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Ψάξε γκουγκλη κατάστημα με εξαρτήματα αλουμινίου.Βορειοανατολικά ξέρω που πήρα εγώ και άλλαξα τα δικά μου στην Αγία Παρασκευή αλλά δε σε βολεύει.

Για να βρεις ίδια πρέπει να ξέρεις ακριβώς τη σειρά ή να έχεις ένα παλιό.Υπόψιν είναι πολύ αγγούρι η αλλαγή.Πρέπει να πάρεις μάστορα αν δεν πιάνουν καλά τα χέρια σου.Και όπως είπε ο Αλέξανδρος να πάρεις με διπλά ροδάκια για τα παράθυρα που είναι βαριά.

ευχαριστω, βρηκα καταστημα που να με εξυπηρετει. πιανουν καλα τα χερια μου δεν εχω θεμα. μονο με τα παραθυρα θα χρειαστει να φερω παρεα γιατι ειναι βαρια..

26 λεπτά πριν, duende είπε

ευχαριστω, βρηκα καταστημα που να με εξυπηρετει. πιανουν καλα τα χερια μου δεν εχω θεμα. μονο με τα παραθυρα θα χρειαστει να φερω παρεα γιατι ειναι βαρια..

Εάν είμαι και μονά συρόμενα πάρε και μία τέτοια βεντούζα.Εμένα με βόλεψε πάρα πολύ.

Αν είναι διπλά τότε δεν έχεις; πρόβλημα.Βγάλε το στοπ στη μέση οπότε πιάνεις καλά από τις δύο μεριές και βγαίνουν εύκολα.Κανονικά θέλουν λύσιμο για αλλαγή στα ροδάκια.Εγώ εφάρμοσα δική μου πατέντα και τα άλλαξα χωρίς να λυθούν γιατί ο μάστορας ζήτησε 60 ευρώ για το κάθε παράθυρο.

• Thanks 1

31 λεπτά πριν, papoys1 είπε

60 ευρώ για το κάθε παράθυρο.

Διπλή τιμή σε σύγκριση με τη Θεσσαλονίκη. Εδώ 30€ το κάθε φύλλο.

• Like 2

7 ώρες πριν, duende είπε

προτεινεις

Σε οποιοδήποτε συνοικιακό χρωματοπωλειο έχουν.

Αλλά έχουν συνήθως τα μεταλλικά.

Για να βγει εύκολα το φύλλο πρέπει να βγάλεις κ το κάθετο αρμοκαλυπτρο και από τις δύο πλευρές

• Thanks 1

7 ώρες πριν, jackess είπε

επίσης άλλη μια ερώτηση : αυτή η μπαταρία μπαίνει σε αυτον τον νιπτήρα;

https://abclima.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=12208

https://abclima.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=20948

ευχαριστώ και πάλι

Πρέπει να κάνει , δε βλέπω το λόγο να μην ταιριάζει, αλλά τόσο φθηνή μπαταρία? μόνος σου θα την βάλεις? εάν ναι , οκ , αλλά εάν είναι να πληρώσεις κάποιον , καλύτερα προτίμησε κάποια καλύτερη , γιατί αν είναι να πληρώσεις δύο φορές εγκατάσταση , δε νομίζω να συμφέρει.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, bill999r είπε

Σε οποιοδήποτε συνοικιακό χρωματοπωλειο έχουν.

Αλλά έχουν συνήθως τα μεταλλικά.

Για να βγει εύκολα το φύλλο πρέπει να βγάλεις κ το κάθετο αρμοκαλυπτρο και από τις δύο πλευρές

Όχι δεν χρειάζεται να αφαιρέσει όλη την κάσα.

Επεξ/σία από Alejandro

7 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Πρέπει να την αφήσεις να στεγνώσει κανα εικοσιτετράωρο πρώτα

Την άφησα . Αλλά μάλλον θέλει νταβιδια

Ίσως έπεσες σε περίπτωση, σε κακή κόλλα. Δεν μου έχει με διάφορες άλλες που έχω δοκιμάσει. Δοκίμασε αν θες και με μια άλλη μάρκα προτού απορρίψεις το θέμα της κόλλας

6 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Ίσως έπεσες σε περίπτωση, σε κακή κόλλα. Δεν μου έχει με διάφορες άλλες που έχω δοκιμάσει. Δοκίμασε αν θες και με μια άλλη μάρκα προτού απορρίψεις το θέμα της κόλλας

Οι ξυλόκολες δεν κρατάνε από μόνες τους μία σύνδεση που δέχεται συνεχή πίεση όπως μία καρέκλα.Μαζί με την κόλα πρέπει να βάλουμε και κάποια βίδα , ένα καρφί κάτι τέλος πάντων που θα κρατάει σταθερή τη σύνδεσή μας.

Σκέτη ξυλόκολα θα βάλουμε σε κάποια απλή διακοσμητική κατασκευή ας πούμε.Επίσης μέχρι να στεγνώσει καλά πιέζουμε και δένουμε καλά τη σύνδεσή μας.Οι επιπλοποιοί π.χ. αφού κολήσουν μία πόρτα ας πούμε θα την βάλουν στην πρέσα τουλάχιστον για ένα 24ωρο.

• Like 1

9 ώρες πριν, troi.g είπε

Πρέπει να κάνει , δε βλέπω το λόγο να μην ταιριάζει, αλλά τόσο φθηνή μπαταρία? μόνος σου θα την βάλεις? εάν ναι , οκ , αλλά εάν είναι να πληρώσεις κάποιον , καλύτερα προτίμησε κάποια καλύτερη , γιατί αν είναι να πληρώσεις δύο φορές εγκατάσταση , δε νομίζω να συμφέρει.

10 ώρες πριν, divo είπε

ναι από τη στιγμή που ειναι πιο μικρή η τρύπα του νιπτήρα. 

θελω να παρω την πιο φθηνη που θα βρω τωρα να τελειωνω με το μπανιο και αργοτερα θα παρω καμια με φωτοκυτταρο, η αληθεια ειναι νομιζα οι τρυπες ειναι λιγο universal σε νιπτηρες κλπ αλλα βλεπω ακομα και η ravenna δε γραφει ποσο ειναι στους νιπτηρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω αγοράσει μια πρίζα σούκο η οποία είναι εξωτερική δηλαδή τοποθετείται επάνω στον σοβά και δεν σκάβεις τον τοίχο για να την βάλεις, θέλω να την τοποθετήσω πάνω στον τοίχο. Γνωρίζετε τι διαμέτρου πρέπει να είναι τα ουπα για την πρίζα;

Επεξ/σία από Βασίλης_29

Στην πρίζα θα έχω επάνω ένα προστατευτικό υπέρτασης κρουστικών και έναν επιτηρητή τάσης πρίζας, βάρος περίπου 1.3 κιλά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...