george1551 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις το έψαξα σήμερα αρκετά , έχω αγοράσει σύστημα αλουμινίου Elvial και ο τύπος έχει βάλει γερμανικούς μηχανισμούς GU αλλά δεν έχει βρει ή δεν βγάζει η GU αυτά τα 2 εξαρτήματα GU ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΝΑΚΛΙΣΗΣ και GU ΠΛΑΚΑΚΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΑΚΛΙΣΗΣ για την σειρά την δικιά μου με συνέπεια από την ανοιχτή θεση να μπορώ να πάω σε ανάκληση , ο περιμετρικός όμως έχει την υποδοχή για το πρωτο εξάρτημα και το πρόβλημα πρέπει να είναι το δεύτερο εξάρτημα , όπως και να έχει εγώ θα πάρω ένα ζευγάρι να δω αν μπορώ να το φτιάξω και να του βάλω τα γυαλιά που μου έκανε τέτοια βλακεία σε ολοκαίνουργια κουφώματα μην σου πω ότι θα φτιάξω το αντίκρυσμα σε τόρνο και θα του τα κόψω από την αμοιβή του , το άλλο θέμα έχει να κάνει με τον τρόπο που μοντάρισε την σήτα και το ρολό πάνω στο κούφωμα δηλαδη δεν άφησε χώρο για να σφραγιστεί το κούφωμα από την έξω πλευρά και πρέπει να κάνω τον φακίρη για να το σφραγίσω σωστά ώστε να δουλέψει πλήρως η θερμοδιακοπή και να φανταστείτε ότι εχω αλλάξει και μαραμαροποδιές και τις εχω κάνει θερμοδιακοπή και ο άσχετος μου χαντάκωσε τα κουφώματα γενικά τον εχω μετανιώσει αφού ούτε τις παγίδες του συναγερμού δεν με άφησε να βάλω σωστά.
Alejandro Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, george1551 είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις το έψαξα σήμερα αρκετά , έχω αγοράσει σύστημα αλουμινίου Elvial και ο τύπος έχει βάλει γερμανικούς μηχανισμούς GU αλλά δεν έχει βρει ή δεν βγάζει η GU αυτά τα 2 εξαρτήματα GU ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΝΑΚΛΙΣΗΣ και GU ΠΛΑΚΑΚΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΑΚΛΙΣΗΣ για την σειρά την δικιά μου με συνέπεια από την ανοιχτή θεση να μπορώ να πάω σε ανάκληση , ο περιμετρικός όμως έχει την υποδοχή για το πρωτο εξάρτημα και το πρόβλημα πρέπει να είναι το δεύτερο εξάρτημα , όπως και να έχει εγώ θα πάρω ένα ζευγάρι να δω αν μπορώ να το φτιάξω και να του βάλω τα γυαλιά που μου έκανε τέτοια βλακεία σε ολοκαίνουργια κουφώματα μην σου πω ότι θα φτιάξω το αντίκρυσμα σε τόρνο και θα του τα κόψω από την αμοιβή του , το άλλο θέμα έχει να κάνει με τον τρόπο που μοντάρισε την σήτα και το ρολό πάνω στο κούφωμα δηλαδη δεν άφησε χώρο για να σφραγιστεί το κούφωμα από την έξω πλευρά και πρέπει να κάνω τον φακίρη για να το σφραγίσω σωστά ώστε να δουλέψει πλήρως η θερμοδιακοπή και να φανταστείτε ότι εχω αλλάξει και μαραμαροποδιές και τις εχω κάνει θερμοδιακοπή και ο άσχετος μου χαντάκωσε τα κουφώματα γενικά τον εχω μετανιώσει αφού ούτε τις παγίδες του συναγερμού δεν με άφησε να βάλω σωστά. Μπαίνουν οι ασφάλειες απλά δεν είναι απαραίτητες. Είναι θέμα ορθής χρήσης. Για το άλλο που λες, φαντάζομαι ότι πριν βάλει τη σίτα πέρασε σιλικόνη εξωτερικά στο κούφωμα. 1
george1551 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Alejandro είπε Μπαίνουν οι ασφάλειες απλά δεν είναι απαραίτητες. Είναι θέμα ορθής χρήσης. Για το άλλο που λες, φαντάζομαι ότι πριν βάλει τη σίτα πέρασε σιλικόνη εξωτερικά στο κούφωμα. Έχεις δίκιο αλλά έλα να το πεις στο τετράχρονο παιδί μου αυτό για την σωστή χρήση όταν θα ανοίξει το κούφωμα που θα κρέμεται και θα μου φάει τον τοίχο που είναι και σπατουλαριστός , τώρα στο άλλο έβαλε μια υφασματοταινία και χτες όταν του το είπα μου έλεγε ότι ήταν αλουμινίου και ότι κάνει θερμοδιακοπή, έτοιμος είμαι να τον δαγκώσω όταν ακούω τέτοιες μπούρδες , πάντως σήμερα δεν σήκωσε το τηλέφωνο όταν ήθελα να των ρωτήσω αν πρέπει πρώτα να βάψω και μετά να αρμοστοκιάσω ή να έρθει να σφραγίσει αυτός και μετά να έρθει ο μπογιατζής Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2019 από george1551
Alejandro Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, george1551 είπε Έχεις δίκιο αλλά έλα να το πεις στο τετράχρονο παιδί μου αυτό αυτό για την σωστή χρήση όταν θα ανοίξει το κούφωμα που θα κρέμεται και θα μου φάει τον τοίχο που είναι και σπατουλαριστός , τώρα στο άλλο έβαλε μια υφασματοταινία και χτες όταν του το είπα μου έλεγε ότι ήταν αλουμινίου και ότι κάνει θερμοδιακοπή, έτοιμος είμαι να τον δαγκώσω όταν ακούω τέτοιες μπούρδες , πάντως σήμερα δεν σήκωσε το τηλέφωνο όταν ήθελα να των ρωτήσω αν πρέπει πρώτα να βάψω και μετά να αρμοστοκιάσω ή να έρθει να σφραγίσει αυτός και μετά να έρθει ο μπογιατζής Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι η υφασματοταινία!
george1551 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Alejandro είπε Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι η υφασματοταινία! Κάτι τέτοιο μην σου πω ότι είναι και η ίδια Ενώνει το κενό που υπάρχει μεταξύ σήτας και κουφώματος.
Alejandro Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, george1551 είπε Κάτι τέτοιο μην σου πω ότι είναι και η ίδια Ενώνει το κενό που υπάρχει μεταξύ σήτας και κουφώματος. Αυτό είναι όντως ανήκουστο. 1
george1551 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, Alejandro είπε Αυτό είναι όντως ανήκουστο. αυτό λέω και εγώ άσε που είναι και άσχημο αυτό αλλά θα το κλείσω με αρμόκολλα
zio10 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, divo είπε εξαρτατε απο το χρωμα. Αν ειναι πλενομενο και καλης ποιοτηταςκαι φισικα εχει περασει κανας μηνας απο τοτε που το εβαψες πρεπει ν φυγει με το υγρο των πιατων. Διαφοερτικα, μαλλον οχι. Υπαρχει περιπτωση για καποιο λογο να εχει μετακινηθει η πορτα στις πανω ή στις κατω γωνίες? Μετα το σεισμό ας πουμε?Ειναι κεντραρισμενη στις τρύπες της γλωσσας και της κλειδαριας? Η πόρτα πριν λίγες μέρες μπήκε, καινούργια είναι. Οπότε λογικά δεν έχει μετακινηθεί, εκτός αν κοπάνησε δυνατά από ρεύμα αέρα και δεν το κατάλαβα. Άλλη ερώτηση, κανένας δοκιμασμένος τρόπος να φύγει η μυρωδιά από καινούργιες ντουλάπες και ντουλάπια κουζίνας; Να δοκιμάσω ξύδι; Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2019 από zio10
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, ParhsG είπε Ρακορ τα λενε αν δε κανω λαθος. Ελπιζω να το βαλεις πρωτα και μετα να κανεις εκχυλωση Ναι πρώτα θα κάνω δοκιμές σε χαλκοσωλήνα και μετά θα δοκιμάσω σε ένα παλιό αποσυνδεμένο κλιματιστικό.
papoys1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Καλημέρα βρύση μπάνιου στο εξοχικό έχει κολλήσει και βγάζει νερό μόνο από το τηλέφωνο (κρύο και ζεστό) όπου και αν γυρίσω το μεσαίο διακόπτη. Μου το είχε κάνει και αυτή που έχω σπίτι αλλά την ανοίγω από τη βάση τηλεφώνου και φτιάχνω το λαστιχάκι που φεύγει από τη θέση του. Στην συγκεκριμένη βλέπω δύο εγκοπές μία στην στην πάνω και μία στην κάτω μεριά.Ξέρει κάποιος αν ανοίγει από εκεί και πως επισκευάζεται το πρόβλημα;;;;;;
Doubt Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, zio10 είπε Η πόρτα πριν λίγες μέρες μπήκε, καινούργια είναι. Οπότε λογικά δεν έχει μετακινηθεί, εκτός αν κοπάνησε δυνατά από ρεύμα αέρα και δεν το κατάλαβα. Φώναξε αυτόν που την πέρασε να τη ρυθμίσει. 1
Mar. T. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Καλημέρα, πρόσφατα αγοράσαμε ένα παλιό διαμέρισμα 100τμ στον κέντρο του Κορυδαλλού ,που χρειάζεται ολική ανακαίνιση. Λόγω έλλειψης χρόνου αποφασίσαμε να πάρουμε εταιρεία για την ανακαίνιση. Έχουν έρθει διάφοροι μηχανικοί για να πάρουν μέτρα, να δουν περίπου τι θέλουμε και να μας δωσουν προσφορές. Εμείς δεν έχουμε ιδέα από μαστορέματα κλπ με αποτέλεσμα να μπερδευτούμε με όλα αυτά που ακούμε από τους μάστορες. Μας έχουν δημιουργηθεί διάφορες απορίες και θα ήθελα τα φωτα σας 1)Χρειαζόμαστε κουφωματα με θερμοδιακοπή και θερμοπροσόψεις γύρω γύρω (Για θέρμανση στην αρχή θα έχουμε a/c μέχρι να υπάρχει διαθεσιμότητα φυσικού αερίου στην περιοχή) 2)Οι περισσότεροι μας προτείνουν εντοιχισμένες βρύσες στο μπάνιο. Αν χαλάσουν τι γίνεται? Πρέπει να σπάσουμε πλακάκια για να τις αλλάξουμε? Την ίδια απορία έχουμε και για τα εντοιχισμένα καζανάκια 3)Θέλουμε να κάνουμε ένα κουτί με γυψοσανίδα στο μπαλκόνι για να μπει μέσα πλυντήριο και στεγνωτήριο. οι μισοί μας είπαν οτι γίνεται και οι υπόλοιποι μας είπαν οτι θα χαλάσει το πλυντήριο εάν είναι στη βεράντα. Τι ισχύει τελικά? 4)Χρειαζόμαστε τριφασικό ρεύμα ή μας φτάνει μια καινούρια 65αρα ασφάλεια όπως μας λένε? 5)Μας προτείνουν να βάλουμε σποτάκια, εάν καούν αλλάζονται το ίδιο εύκολα με μία απλή λάμπα? Υ.Γ θέλουμε ένα σπίτι να είναι λειτουργικό και ποιοτικό, δεν προορίζεται για airbnb Ευχαριστω πολύ για το χρόνο σας 1
zio10 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, divo είπε Δλδ να φωναξει τον εαυτο του; γιατι μαλλον μονος του την εβαλε. Ειναι diy τυπος😁😁😁 Δοκιμασε με wd40. Μπας και φιλοτιμηθεί, ή με κανα σπρει για αλατα της γυναικας. Σε κατι παρομοιο που ειχα στο πατρικο μου απλα δουλεψε.....καβουρας😎😎😎😎😎 Κοιτα μηπως ειναι πρεσσαριστο το διακοπτακι μπροστα και μπορει να βγει Όχι δεν την έβαλα μόνος μου, αλλά δεν είναι και δικό μου το σπίτι. Νομίζω έχει κι άλλες δουλειές εδώ γύρω γύρω αυτός οπότε αν τον πετύχω θα τον φωνάξω. Μέχρι τότε θα δοκιμάσω να φάω λίγο περισσότερο το ξύλο ίσως.
troi.g Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, Mar. T. είπε Καλημέρα, πρόσφατα αγοράσαμε ένα παλιό διαμέρισμα 100τμ στον κέντρο του Κορυδαλλού ,που χρειάζεται ολική ανακαίνιση. Λόγω έλλειψης χρόνου αποφασίσαμε να πάρουμε εταιρεία για την ανακαίνιση. Έχουν έρθει διάφοροι μηχανικοί για να πάρουν μέτρα, να δουν περίπου τι θέλουμε και να μας δωσουν προσφορές. Εμείς δεν έχουμε ιδέα από μαστορέματα κλπ με αποτέλεσμα να μπερδευτούμε με όλα αυτά που ακούμε από τους μάστορες. Μας έχουν δημιουργηθεί διάφορες απορίες και θα ήθελα τα φωτα σας 1)Χρειαζόμαστε κουφωματα με θερμοδιακοπή και θερμοπροσόψεις γύρω γύρω (Για θέρμανση στην αρχή θα έχουμε a/c μέχρι να υπάρχει διαθεσιμότητα φυσικού αερίου στην περιοχή) 2)Οι περισσότεροι μας προτείνουν εντοιχισμένες βρύσες στο μπάνιο. Αν χαλάσουν τι γίνεται? Πρέπει να σπάσουμε πλακάκια για να τις αλλάξουμε? Την ίδια απορία έχουμε και για τα εντοιχισμένα καζανάκια 3)Θέλουμε να κάνουμε ένα κουτί με γυψοσανίδα στο μπαλκόνι για να μπει μέσα πλυντήριο και στεγνωτήριο. οι μισοί μας είπαν οτι γίνεται και οι υπόλοιποι μας είπαν οτι θα χαλάσει το πλυντήριο εάν είναι στη βεράντα. Τι ισχύει τελικά? 4)Χρειαζόμαστε τριφασικό ρεύμα ή μας φτάνει μια καινούρια 65αρα ασφάλεια όπως μας λένε? 5)Μας προτείνουν να βάλουμε σποτάκια, εάν καούν αλλάζονται το ίδιο εύκολα με μία απλή λάμπα? Υ.Γ θέλουμε ένα σπίτι να είναι λειτουργικό και ποιοτικό, δεν προορίζεται για airbnb Ευχαριστω πολύ για το χρόνο σας 2) Μια χαρά είναι τα εντοιχισμένα , δε χρειάζεται να σπάσεις πλακάκια για να τα επισκευάσεις. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις ,είναι ο μάστορας που θα στα βάλει, και παίρνεις ΜΟΝΟ επώνυμα προϊόντα, grohe ή ideal μπαταριες και grohe ή geberit καζανάκια , μη μπλέξεις με τίποτα άλλο. 3) Εάν είναι αναγκαία λύση να μπει στο μπαλκόνι να ξέρεις ότι θέλει οπωσδήποτε αποχέτευση το πλυντήριο, μη σου πουν να το αποχετευσουν στην υδρορροη, επίσης η κατασκευή σου να γίνει, είτε με ytong , είτε με τσιμέντοσανιδα , σε καμία περίπτωση γυψοσανίδα. 1
Doubt Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Mar. T. είπε Θέλουμε να κάνουμε ένα κουτί με γυψοσανίδα στο μπαλκόνι για να μπει μέσα πλυντήριο και στεγνωτήριο. οι μισοί μας είπαν οτι γίνεται και οι υπόλοιποι μας είπαν οτι θα χαλάσει το πλυντήριο εάν είναι στη βεράντα. Αν κάνεις κάτι τελείως κλειστό θα είναι παράνομο. Αν είναι ανοιχτό έστω από μια μεριά, θα σκουριάσουν οι συσκευές σου από την υγρασία. 100 τετραγωνικά έχεις, να τα βάλεις κάπου μέσα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις