paylidis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, DrLo είπε Στη γεφυρα στο Ρουφ εννοείς? BTW, επειδή δεν έχει τύχει να δω (στα εργοτάξια που έχω κάνει κατάκανόνα βάζουν βίδες) η πρέσσα αυτή γυψοσανίδας πως λειτουργεί? τρυπάει ας πούμε και τις δύο λμαρίνες και τις "γυρίζει" μαζί ώστε να ενωθούν? Αντέχει αυτό το πράγμα ? Πολύ σωστά. ναι Γενικα αντέχει. Ούτως η άλλως οταν θα βιδώνεις την πλάκα θα βαλεις και προς την ένωση στρωτήρα με ορθοστάτες μια Βίδα όποτε θα πιάσει. Προσωπικά όπως είπα το χρησιμοποιώ για ενώσεις, κάνω διπλή ένωση δεν κάθε σημείο και βάζω μια βίδα πάνω και μια κάτω και είναι μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 38 λεπτά πριν, divo είπε ενταξει δεν ειναι τιποτα τρελο αλλα κανεις δουλεια ανετα. επειδη ειδα το site δεν εχει τιποτα απο αυτα που εχει μεσα. Το λαμαρινοψαλιδο που θα δεις στο βιντεο ειναι απο εκει. η πρεσσα απο το leroy. like για το video. Τώρα και "how to"videos στο insomnia. Μόνο που αν κατάλαβα καλά πρέπει να το κάνεις "αναποδα" ώστε η απ' έξω πλευρά που πατά η γυψοσανίδα να είναι η ίσια και να "γρέζια" στην από μέσα, σωστά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω μια εσωτερική πόρτα ξύλινη που για να κλείσει σωστά και να μην ανοίγει απλά με τράβηγμα ή σπρώξιμο πρέπει αφού την κλείσεις να την πιέσεις ή να την τραβήξεις αρκετά δυνατά για να μπει η γλώσσα στη θέση της. Τι πρέπει να πειράξω για να στρώσει; Δοκίμασα να φάω λίγο περισσότερο το ξύλο στο κάσωμα εκεί που μπαίνει η γλώσσα αλλά δεν άλλαξε κάτι. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από zio10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Η φωλιά της κλειδαριάς (το σιδερένιο κομμάτι που είναι βιδωμένο στην πόρτα) να το βιδώσεις πιο έξω 2-3 χιλιοστά. Ή να φας το άνοιγμα που μπαίνει η γλώσσα 1-2 χιλιοστά με λίμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε αλουμινενιο τηλεσκοπικο κονταρι εχει καποιος προταση; (για βαψιμο) Ειδα της Harris απο κοντα, 3μετρο, πολυ καλο και στιβαρο φανηκε, αλλα 18 ευρω.. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από Papakitou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nino_90 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας, χαλασε η επαναφορα στο παντζούρι αλλά δεν μπορώ να 'πιάσω' τον νέο ιμάντα στον κύλινδρο καθότι δεν έχω πρόσβαση όπως φαίνεται στην εικόνα που επισυνάπτω..Τι θα κάνατε σε αυτήν την περίπτωση;Καθε ιδέα δεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θέλω και πάλι τη βοήθειά σας! Που μπορώ να βρω -δεν ξέρω πως λέγεται- ας πούμε κέλυφος σαν και αυτό που επισυνάπτω; Είναι για την λάμπα του μπάνιου , βιδώνει σπειρωτά και υποθέτω είναι για να μην πάει υγρασία/νερό ξέρω γω... Το μόνο που θέλω να είναι διαφανές ώστε να περνάει περισσότερο φως από την λάμπα! Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από panosno1com έβαλα τις εικόνες σε spoiler :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, divo είπε σε χρωματοπολειο. ή σε ηλεκτρολογικο ηλικο. αυτες εχουν και ενα λαστιχακι στη βαση τους. Αν το ειχες δει πριν κανα δυο μηνες θα επερνες δυο τσαμπα. Τις αλλαξα απο το σπιτι μου. φουσκες τις λενε. Τουλαχιστον ετσι μου τις ειπανε οταν ειχα παρει καποια απο αυτες. μου δώσες στοιχείο να googleαρω και βρήκα στο λιροϊ (πως το λεν) οτι το λενε αρματούρα !! Δυστυχώς έχει μόνο το ίδιο με αυτό που έχω... edit: γυαλί αρματούρας Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από panosno1com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, panosno1com είπε μου δώσες στοιχείο να googleαρω και βρήκα στο λιροϊ (πως το λεν) οτι το λενε αρματούρα !! Δυστυχώς έχει μόνο το ίδιο με αυτό που έχω... edit: γυαλί αρματούρας Αν η λάμπα που έχεις δεν είναι καμιά μεγάλη (πολλά lumen) μπορείς να πας σε μία μεγαλύτερη και να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα ακόμα και με τη γαλακτερή "φούσκα" που έχεις ήδη. Με τις πυρακτώσεως μπορεί να υπήρχε θέμα αφού πιο φωτεινή λάμπα σήμαινε σημαντικά μεγαλύτερη κατανάλωση και βέβαια πολύ μεγάλη θερμοκρασία. Ειδικά σε κλειστό φωτιστικό. Αυτά πλέον, ειδικά με τις led, δεν υπάρχουν. Μάλιστα αν "παίξεις" και με θερμοκρασία χρώματος (πχ αν τώρα είσαι στο warm white 2700k και πας σε cool white 4000k και πάνω) πάλι έχεις πιο φωτεινό αποτέλεσμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 48 λεπτά πριν, panosno1com είπε μου δώσες στοιχείο να googleαρω και βρήκα στο λιροϊ (πως το λεν) οτι το λενε αρματούρα !! Δυστυχώς έχει μόνο το ίδιο με αυτό που έχω... edit: γυαλί αρματούρας Μήπως να αλλάξεις φωτιστικό? γιατί εάν είναι διάφανο το γυαλί , θα φαίνεται άσχημα το εσωτερικό του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Φωτιστικό θα αλλάξουμε οταν κανουμε μια mini ανακαινιση. Θα βγει ο μπιντες και το παλαιου style καθρεφτης και θα μπει ντουλαπι και καθρεφτης με φωτιστικό απο πανω του ! Παρολα αυτα κοιτουσα μεχρι τοτε να αυξησω καπως το φωτισμο στο μπανιο . Δυστυχως το ντουι ειναι μπαγιονετ ,παρολα αυτα ο χαρης μου δωσε ιδεα να κοιταξω πρωτα για λαμπα. Το θερμο ή το ψυχρο φως ειναι πιο «εντονο» και δυνατο; στα ιδια λουμεν προφανως. Η δεν παιζει ρολο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, panosno1com είπε Δυστυχως το ντουι ειναι μπαγιονετ Υπάρχουν και έτοιμες και υπάρχουν και αντάπτορες. https://www.skroutz.gr/c/3684/lampes-led-fotismou.html?keyphrase=λαμπτηρες+μπαγιονετ&order_by=pricevat&order_dir=asc https://www.skroutz.gr/c/2189/Ntoui-Reymatos.html?keyphrase=b22+to+e27&order_by=pricevat&order_dir=asc Το ψυχρό είναι πιο φωτεινό, το θερμό είναι πιο κοντά στο φυσικό φως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 με ανταπτορα ισως δεν χωραει στη φουσκα μετα η λαμπα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, panosno1com είπε με ανταπτορα ισως δεν χωραει στη φουσκα μετα η λαμπα?? Πιθανό. Εγώ είχα βάλει μπαγιονέτ σε Ε14 και μια σφαιρική LED 6W. Κομπλέ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1551 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Καλημέρα , παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας γιατί κοντεύω να τρελαθώ , πρόσφατα αγόρασα νέα ενεργειακά κουφώματα και ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί η παράδοση εχω εντοπίσει αρκετά fault ,σε ανοιγόμενα κουφώματα πρωτο θέμα οι μεντεσέδες που από την θεση ανοίγματος επιτρέπουν στο κούφωμα ενώ είναι ανοικτό να πάει στην θεση ανάκλησης με αποτέλεσμα να μένει σχεδόν στον αέρα η απάντηση που έλαβα είναι ότι έτσι είναι οι προδιαγραφές του μηχανισμού πράγμα που εγώ δεν το πιστεύω και ας λέει ότι είναι γερμανικός μηχανισμός , δεύτερο θέμα τα ρολά με τις σίτες τα έχει δεν γνωρίζω για ποιο λόγο ενώσει με το κούφωμα μαζί με μια υφασματοταινία με αποτέλεσμα στην έξω πλευρά του κουφώματος να μην μπορεί να έχει πρόσβαση για να σφραγίσει άρα η θερμοδιακοπή δεν θα είναι σωστή η απάντηση που έλαβα είναι ότι η ταινία είναι θερμοδιακοπής κάτι που εμένα δεν μου φαίνεται σωστό ποια είναι η άποψη σας για αυτά τα δυο παιδιά , θα επανέλθω με φωτογραφίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις