Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Θα βάψω αύριο ένα δωμάτιο και σκεφτόμουνα να το κάνω λευκό (διστάζω να δοκιμάσω κατι πιο «ψαγμένο», επειδή δεν έχω ιδέα απο χρώματα και συνδυασμούς κ φοβάμαι μην γίνει χάλια...

Μηπως καποιος που ασχολείται εχει να προτείνει κάποια καλύτερη ιδέα; Το σημείο κλειδί μάλλον είναι το χρωμα του ταβανιού στο δωματιο, μιας και είναι ξύλινο.

Παραθέτω μία φωτογραφία (συγνώμη που είναι σκοτεινή):

6464C20C-C8EC-4A55-BFD3-2C3313675D3C.jpeg.87d75ce5f52f89ed4920c764e1fbf42e.jpeg

Κάποιο τέτοιο χρωμα θα ταίριαζε κατά τη γνώμη σας; (Ανοιχτο γκρι); 

DFC6428F-650C-4FFB-9158-09BDF724F0AD.jpeg.fb51b2395bbfdc5d6688b9e04738df69.jpeg

Δε  θα με χάλαγε κ 2 χρώματα, καποιος τοίχο ένα χρωμα, οι άλλοι κάποιο άλλο κλπ... 

Αντε ας βάλω και μια κάτοψη (πω πω, επιστημονικό ζήτημα το εκανα, Σορρυ 😊)

4E7476F9-466C-4613-8307-F8F4AB4EACCD.jpeg.4e2c918834080845019767ad8e4eded0.jpeg

(Καπως έτσι -ελπίζω- να γίνει)

Μπαλκονοπορτα αριστερά, συρόμενη πόρτα δεξιά. 

Οποιαδήποτε ιδέα καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αφου εχεις ξυλο στο ταβανι, καλο θα ειναι να χρησιμοποιησεις γηινους τονους, 

πχ αποχρωσεις του καφε προς το ανοικτο.

Το γκρι δεν νομιζω να εχει επαφη.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tornado είπε

αφου εχεις ξυλο στο ταβανι, καλο θα ειναι να χρησιμοποιησεις γηινους τονους, 

πχ αποχρωσεις του καφε προς το ανοικτο.

Το γκρι δεν νομιζω να εχει επαφη.

Σκεφτόμουν μηπως ταίριαζε λόγο αντίθεσης...  Αλλά μάλλον όχι ε; 

Το ειπα ότι είμαι ασχετος 😀

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε

Σκεφτόμουν μηπως ταίριαζε λόγο αντίθεσης...  Αλλά μάλλον όχι ε; 

Το ειπα ότι είμαι ασχετος 😀

Μια χαρά θα ταίριαζε λίγο πιο ανοιχρό γκρι (βέβαια ανάλογα το γούστο καθενός) αλλά αφου θα είναι τόσο μικρός ο χώρος κάνε το άσπρο μη σε ψυχοπλακώνει.

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε

Οποιαδήποτε ιδέα καλοδεχούμενη

Μια συμβουλή είναι ότι και να διαλέξεις να πάρεις πρώτα  ένα μικρό δείγμα χρώματος και να το δοκιμάσεις στον τοίχο σου γιατί πολλές φορές αυτό που βλέπεις στο δειγματολόγιο δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θα βγει τελικά στον τοίχο σου. Γι αυτό πρώτα δοκιμή και άστο να στεγνώσει καλά πριν παραγγείλεις όλο το χρώμα

• Like 2
Δημοσ.

Μια ερώτηση περί καλοριφέρ μιας και ψάχνομαι να κάνω upgrade στο σπίτι. Από τον καυστήρα μου φεύγουν 2 σωλήνες για κάθε σώμα-δωμάτιο και τώρα θέλω να προσθέσω ένα 2ο σώμα σε ένα δωμάτιο. Δεδομένου ότι δεν μπορώ πλέον να τραβήξω καινούριες σωλήνες από τον καυστήρα έχω τις εξής 2 απορίες πριν φωνάξω τον υδραυλικό:  

1. Το δεύτερο σώμα πρέπει να μπει σε σειρά με το πρώτο (η έξοδος του ενός δηλαδή στην είσοδο του άλλου) ή μπορεί να γίνει και παράλληλη σύνδεση (με ένα ταφ δηλαδή στη σωλήνα του ζεστού και ένα ταφ στου κρύου)?

2. Αν η σύνδεση γίνει σε σειρά μπορώ να βάλω θερμοστατική κεφαλή σε αυτά τα σώματα? Η λογική μου λέει ότι αν βάλω έστω και μια θερμοστατική θα ελέγχει και τα δύο σώματα. Είναι σωστό?
Δημοσ.
14 ώρες πριν, katbo είπε

Μια ερώτηση περί καλοριφέρ μιας και ψάχνομαι να κάνω upgrade στο σπίτι. Από τον καυστήρα μου φεύγουν 2 σωλήνες για κάθε σώμα-δωμάτιο και τώρα θέλω να προσθέσω ένα 2ο σώμα σε ένα δωμάτιο. Δεδομένου ότι δεν μπορώ πλέον να τραβήξω καινούριες σωλήνες από τον καυστήρα έχω τις εξής 2 απορίες πριν φωνάξω τον υδραυλικό:  

1. Το δεύτερο σώμα πρέπει να μπει σε σειρά με το πρώτο (η έξοδος του ενός δηλαδή στην είσοδο του άλλου) ή μπορεί να γίνει και παράλληλη σύνδεση (με ένα ταφ δηλαδή στη σωλήνα του ζεστού και ένα ταφ στου κρύου)?

2. Αν η σύνδεση γίνει σε σειρά μπορώ να βάλω θερμοστατική κεφαλή σε αυτά τα σώματα? Η λογική μου λέει ότι αν βάλω έστω και μια θερμοστατική θα ελέγχει και τα δύο σώματα. Είναι σωστό?

2. Απο οσο ξερω δεν υπάρχει θέμα γιατι ο διακοπτης ειναι κατω και δε κοβει η θερμοστατικη στο διακόπτη.

1. Μπορει αλλα θα πάει πιο κρυο νερο στο δευτερο σωμα. 

Δημοσ.

2 ερωτήσεις: 

Προσεγγιστικά τιμή για αφαίρεση "μπιντέ" απο μπανιο διαμερίσματος του 70 ? Για κάποιον επαγγελματία -προφανώς- είναι εύκολη δουλεια?

Αξίζει η επισμάλτωση μπανιερας? Αυτή ειναι λογικα 25ετιας και λιγο παραπανω :P

ως προς την πρωτη ερωτηση, ελπιζω και στην αποψη του συμφορουμιτη υδραυλικου Στελιου! Αν δεν κανω λάθος... thanks!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stelios18120 είπε

Τιμη αφαίρεσης μπιντέ κανένα 35-40 ευρώ πάνω κατω χοντρικά. 

Επισμαλτωση μπανιέρας όχι από εμένα. 

Mετα προφανως φρασει και το σιφωνι (?) με καποιο τροπο οποτε ειναι ασφαλες να βαλεις κατι αλλο απο πανω ετσι; πχ ενα επιπλακι - ραφιερα στη θεση που ηταν ο μπιντες

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, panosno1com είπε

Mετα προφανως φρασει και το σιφωνι (?) με καποιο τροπο οποτε ειναι ασφαλες να βαλεις κατι αλλο απο πανω ετσι; πχ ενα επιπλακι - ραφιερα στη θεση που ηταν ο μπιντες

Ναι δεν υπάρχει θέμα σε αυτο, αφού βγει ο μπιντες είναι εύκολο. 

Εννοείται ότι πρέπει να φραξει το σιφωνακι γιατί θα έχει οσμες και ανεπιθύμητους επισκέπτες 😉

Απλά εκεί που ήταν ο μπιντες αν είχε πλακάκια από κάτω οκ, αν είχαν χτιστεί γύρω του, θα αφήσει άσχημο μερεμέτι από κάτω. 

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο νέο υλικό που μπορεί να βάλει κάποιος για μαρμαροποδιές αντί των μαρμάρων; Έχω στο μπαλκόνι μάρμαρο γύρω γύρω και στη μέση πλακάκια, κ θέλω να το αλλάξω με άλλο υλικό γιατί δεν έχει κολληθεί σωστά και περνάει υγρασία από κάτω! Οπότε εάν είναι να το βγάλω για να το φτιάξω από κάτω, τότε ίσως κ να το αντικατατήσω... τι λέτε;

Μαρμαροποδιά.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stelios18120 είπε

Ναι δεν υπάρχει θέμα σε αυτο, αφού βγει ο μπιντες είναι εύκολο. 

Εννοείται ότι πρέπει να φραξει το σιφωνακι γιατί θα έχει οσμες και ανεπιθύμητους επισκέπτες 😉

Απλά εκεί που ήταν ο μπιντες αν είχε πλακάκια από κάτω οκ, αν είχαν χτιστεί γύρω του, θα αφήσει άσχημο μερεμέτι από κάτω. 

Γι αυτο θα μπει μια ραφιερα ή επιπλο μπανιου ωστε να καλυψει το μερεμετι! Α το πατωμα σε ολο το διαμέρισμα ειναι μωσαικο! :P

edit: ποιος ειναι ο ιδανικοτερος τροπος να φραξει το σιφωνακι? Με κατι στυλ τάπας ή ριχνει κατι σαν...τσιμεντο ξερω γω? Να ξερω πανω κατω να δω τι θα μ πει!

Επεξ/σία από panosno1com
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panosno1com είπε

Γι αυτο θα μπει μια ραφιερα ή επιπλο μπανιου ωστε να καλυψει το μερεμετι! Α το πατωμα σε ολο το διαμέρισμα ειναι μωσαικο! :P

edit: ποιος ειναι ο ιδανικοτερος τροπος να φραξει το σιφωνακι? Με κατι στυλ τάπας ή ριχνει κατι σαν...τσιμεντο ξερω γω? Να ξερω πανω κατω να δω τι θα μ πει!

Μια τάπα θα βάλει και τέλος. Για κανένα λόγο μη το τσιμεντώσεις (που βασικά δε γίνεται έτσι οπωσ Το σκέφτεσαι γιατί είναι αποχέτευση)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...