Papakitou Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Ευχαριστώ.. Δεν τα πλένω, συνήθως απλά τα βρέχω λιγάκι.. Πλύσιμο με σαπούνι; Αν το κάνω επιτόπου, να βγάλω το περισσότερο νερό μετά σε εφημερίδα πριν βάψω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s1mplement Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Μια ερώτηση παιδιά, έχω ένα σύστημα συναγερμού στο κατάστημα, η εσωτερική μονάδα(όχι ή σειρήνα) έχει ένα κουτί για το οποίο δεν υπάρχει πλέον κλεδί (ο ιδιοκτήτης λέει ότι δεν το είχε ποτέ και η εταιρεία που του έβαλε τον συναγερμό έκλεισε). Και σε αυτό το κουτί υπάρχει μια μπαταρία που αφήνει την μονάδα να λειτουργεί στην περίπτωση που γίνει διακοπή ρεύματος. Αλλά αυτή η μπαταρία έχει χαλάσει, με απότέλεσμα μόλις γίνει διακοπή να βαραάει η σειρήνα της οποίας η μπαταρία είναι σε λειτουργία και κρατάει αρκετή ώρα ο θορυβος. Όπως καταλαβαίνετε είναι πρόβλημα στην μπαταρία. Και θέλει αλλαγή, έχω αγοράσει μια που κάνει τη δουλειά, αλλα δεν ξέρω πως να ανοίξω το κουτί χωρίς το κλειδί. Επίσης οι εργάτες όταν μου βάζανε μπρίζες την ώρα της ανακαίνησης κόψανε το καλώδιο που συνδέει την εσωτερική μοναδά με την σειρήνα, θέλει και αυτό φτιάξιμο πλέον. Η ερώτηση μου είναι σε ποιον πρέπει να απευθυνθώ για να μου κάνει τον συναγερμό να δουλεύει σωστά. Από ότι έχω καταλάβει ο ιδιοκτήτης δεν ξέρει και το Master Key για το συναγερμό, ξέρει μόνο τους αριθμούς για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση που του είχαν ορίσει χρόνια πριν. Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s1mplement Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, divo είπε Ο συναγερμος ειναι ρυθμισμενος ετσι ωστε σε καθε διακοπη ρευματος να βαραει. Ετσι πρεπει. Πως ξερεις οτι εχει χαλασει η μπαταρια? Για να βαραει σε διακοπη δεν ειναι χαλασμενη η μπαταρια. Το αντιθετο μαλιστα γι αυτο συνεχιζει να βαραει, απο την μπαταρια. Paradox ειναι? Εγώ δεν το βλέπω λογικό να βαράει. Γιατί στεναχωρεί τους γείτονες και θα ήταν κακό Design. Εγώ ξέρω ότι είτε θα είναι χαλασμένη η μπαταρία στην εσωτερική μονάδα είτε δεν θα υπάρχει καθόλου(δεν ήταν σχεδιασμένη δηλαδή η υποστίρηξη τέτοιου τύπου). Το ξέρω γιατί όταν δεν έχει ρεύμα η οθόνη της εσωτερικής μονάδας σβήνει αμέσως. Ένας σύνδεσμος στα αγγλικα που μιλάει για συναγερμούς αναφέρει ότι τουλάχιστον υπάρχουν συστήματα συνεγερμών που έχουν μπαταρία στην εσωτερική μονάδα και υποστιρίζουν 10 με 15 ώρες λειτουργίας συναγερμού και προστασίας και δεν αφήνουν την σειρήνα να βαράει αν δεν έχει πάθει κάτι το σύστημα(δλδ δεν έγινε κάτι ύποπτο) https://securityalarms.co.uk/kb/alarm-rings-power-cut/ https://www.eurotechsecurity.com/why-does-my-house-alarm-go-off-in-a-power-cut/ 98% of the time an alarm rings during a power cut is because this battery is dead! Therefore when the mains is removed, the main control panel battery can't keep the system running so the external sounder starts ringing to inform you there's a problem. For this reason, all modern alarm systems have a battery backup designed to power the system for 10-24 hours, depending on the complexity of the system and the condition of the battery. When AC power is cut, the system automatically transfers to the battery backup, and continues to work at the same arming level as it was set to before the power outage, although other systems, like the keypad light, may be reduced to conserve power. Να γίνω κατανοητός υπάρχουν ΔΥΟ μπαταρίες στο σύστημα. Μια στην εσωτερική μονάδα που ελέγχει αν είναι ΟΛΑ οκ. Και μια που είναι στην Σειρήνα για να βαράει. Εμένα χάλασε η άλλη, που έιναι μέσα. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2019 από s1mplement Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 47 λεπτά πριν, s1mplement είπε Εγώ δεν το βλέπω λογικό να βαράει. Γιατί στεναχωρεί τους γείτονες και θα ήταν κακό Design. Εγώ ξέρω ότι είτε θα είναι χαλασμένη η μπαταρία στην εσωτερική μονάδα είτε δεν θα υπάρχει καθόλου(δεν ήταν σχεδιασμένη δηλαδή η υποστίρηξη τέτοιου τύπου). Το ξέρω γιατί όταν δεν έχει ρεύμα η οθόνη της εσωτερικής μονάδας σβήνει αμέσως. Ένας σύνδεσμος στα αγγλικα που μιλάει για συναγερμούς αναφέρει ότι τουλάχιστον υπάρχουν συστήματα συνεγερμών που έχουν μπαταρία στην εσωτερική μονάδα και υποστιρίζουν 10 με 15 ώρες λειτουργίας συναγερμού και προστασίας και δεν αφήνουν την σειρήνα να βαράει αν δεν έχει πάθει κάτι το σύστημα(δλδ δεν έγινε κάτι ύποπτο) https://securityalarms.co.uk/kb/alarm-rings-power-cut/ https://www.eurotechsecurity.com/why-does-my-house-alarm-go-off-in-a-power-cut/ 98% of the time an alarm rings during a power cut is because this battery is dead! Therefore when the mains is removed, the main control panel battery can't keep the system running so the external sounder starts ringing to inform you there's a problem. For this reason, all modern alarm systems have a battery backup designed to power the system for 10-24 hours, depending on the complexity of the system and the condition of the battery. When AC power is cut, the system automatically transfers to the battery backup, and continues to work at the same arming level as it was set to before the power outage, although other systems, like the keypad light, may be reduced to conserve power. Να γίνω κατανοητός υπάρχουν ΔΥΟ μπαταρίες στο σύστημα. Μια στην εσωτερική μονάδα που ελέγχει αν είναι ΟΛΑ οκ. Και μια που είναι στην Σειρήνα για να βαράει. Εμένα χάλασε η άλλη, που έιναι μέσα. Άλλαξε και τις δύο, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος δεν πρέπει να βαράει ο συναγερμός. Αλλά μου κάνει εντύπωση, εάν κατάλαβα καλά, σου έχουν κόψει το καλώδιο που ενώνει την σειρήνα με την κεντρική μονάδα, τότε πως βαράει η σειρήνα? από πού παίρνει εντολή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s1mplement Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, troi.g είπε Άλλαξε και τις δύο, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος δεν πρέπει να βαράει ο συναγερμός. Αλλά μου κάνει εντύπωση, εάν κατάλαβα καλά, σου έχουν κόψει το καλώδιο που ενώνει την σειρήνα με την κεντρική μονάδα, τότε πως βαράει η σειρήνα? από πού παίρνει εντολή? Τώρα δεν βαράει καθόλου, οι ηλίθιοι έβγαλαν την εξωτερική μονάδα(από μπρίζα) και δεν παίρνει φορτίο(αρα και δεν μπορεί να βαρέσει) και αποσύνδεσαν και εσωτερική και έκοψαν και καλώδιο που συνδέει τις δυο μονάδες. Η ερώτηση μου ήταν σε ποιόν να απευθυνθώ με αυτά τα προβλήματα που έχω, το ότι θέλει αλλαγή το ξέρω και έχω πάρει ήδη τη μπαταρία. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2019 από s1mplement Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Εάν δεν εχεις κοντά σου κάποιον που κάνει εγκαταστασεις συναγερμων , τοτε ρωτησε κάποιον ηλεκτρολογο. Πολλοί ηλεκτρολόγοι κάνουν και τοποθέτηση συναγερμών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panostom Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Ποια ειναι καλη κολλα για να κολλησω καλωδια στον τοιχο, τα οποια εχω εκτος καναλιων; Με τη θερμοκολλα που ξεκολλανε μετα απο λιγο καιρο και φευγει και το χρωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, panostom είπε Ποια ειναι καλη κολλα για να κολλησω καλωδια στον τοιχο, τα οποια εχω εκτος καναλιων; Με τη θερμοκολλα που ξεκολλανε μετα απο λιγο καιρο και φευγει και το χρωμα. αυτη https://xideas.gr/chromata/kolles/turbo-fix-extra-flex-290ml-leyki-98467-gkri-1047811961-ergaleia.html?skr_prm=WyI3NTg4Zjc4OC1hY2EyLTQ3ODgtOTUxYS0xMzBlZWM5ODYyY2EiLDE1NjgyNzY0NzI1MDMseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Σε εσωτερική πόρτα με τέτοιο κλειδί: Μπαίνει κανονική κλειδαριά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Βέβαια μπαίνει αλλά πρέπει πρώτα να τοποθετήσεις στην πόρτα κλειδαριά που δέχεται κύλινδρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, divo είπε https://www.skroutz.gr/c/2828/kataskeyastikes-kolles/m/18590_18593_20040_27644/Durostick_or_Isomat_or_Elastotet_or_Mercola.html?keyphrase=πολυουρεθανης&o=κολλα+πολυουρεθανης κολλα πολυουρεθανικη. το κακο ειναι οτι φαινεται δεν ειναι διαφανη. Γιατι ομως δε τα περνας σε ενα καναλακι ψιλο να ειναι και ομορφο? Η turbofix είναι διαφανη και σε πληροφορώ μετά θέλει σφυρί για να την βγαλεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Από την στιγμή που φεύγει μαζί με την μπογιά του τοίχου τότε δεν φταίει η κόλλα που έχεις. Και δυνατότερη να βάλεις το ίδιο θα σου κάνει. Αυτό που θέλεις δυνατότερο είναι μάλλον η μπογιά του τοίχου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Από την στιγμή που φεύγει μαζί με την μπογιά του τοίχου τότε δεν φταίει η κόλλα που έχεις. Και δυνατότερη να βάλεις το ίδιο θα σου κάνει. Αυτό που θέλεις δυνατότερο είναι μάλλον η μπογιά του τοίχου Προφανώς πρέπει το καλώδιο να πιάσει σε κάτι στερεο αλλιώς δεν παίζει να κολλήσει ποτέ, Πχ ένα σοβατεπί η κάτι άλλο στερεο υλικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georkats95 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Καλημέρα. Επειδή δεν θέλω να ανοίξω καινούριο άρθρο θα ήθελα αν ρωτήσω σε άρθρο. Εχω ενα ψυγείο τις bosch εδώ και 1 μήνα 2018 μοντέλο. Παρατήρησα πως όταν ανοίγω την πόρτα του ψυγείο πριν ξεκολλήσουν λάστιχα και ανοίξει η πόρτα ακούγετε ενας ήχος από πίσω. Σαν να ζορίζεται κατα το άνοιγμα της πόρτας. Είναι φυσιολογικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Georkats95 είπε Καλημέρα. Επειδή δεν θέλω να ανοίξω καινούριο άρθρο θα ήθελα αν ρωτήσω σε άρθρο. Εχω ενα ψυγείο τις bosch εδώ και 1 μήνα 2018 μοντέλο. Παρατήρησα πως όταν ανοίγω την πόρτα του ψυγείο πριν ξεκολλήσουν λάστιχα και ανοίξει η πόρτα ακούγετε ενας ήχος από πίσω. Σαν να ζορίζεται κατα το άνοιγμα της πόρτας. Είναι φυσιολογικό? Σε όλα τα ψυγεία και ιδαίτερα στη κατάψυξη όταν κλείνεις την πόρτα, δεν είναι δυσκολό να τα ξανανοίξεις άμεσα? πάντα πίστευα ότι έχει να κάνει με τη πίεση μέσα-έξω. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από DrLo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις