pavlos1908 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε αν αγοράσεις το κοντρα πλακέ από το ΛΕΡΟΥ ΜΕΡΛΙΝ στο κόβουν τσάμπα Είναι ήδη αγορασμένο δυστυχώς εδώ και καιρό και έχει ξεμείνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Με δισκοπρίονο χειρός για να βγει ίσιο ή αλλιώς με σέγα και πολλή προσοχή (αν και η επιφάνεια δεν θα βγει τελείως ίσια με την σέγα, αλλά λογικά θα είναι οκ για ένα κουτί) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos1908 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Ευχαριστώ, σχετικά με δισκοπριονο χειρός, μου είχαν πει ότι πρέπει το ξύλο να είναι κάθετο για αντίσταση κλπ ουσιαστικά, ισχύει αυτό; Αν ναι, αυτό είναι το πρόβλημα μου διότι το ξύλο είναι πάνω από 2 μέτρα άρα δεν έχω τρόπο. Αν όχι, τότε ειμαστε κομπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pavlos1908 είπε Ευχαριστώ, σχετικά με δισκοπριονο χειρός, μου είχαν πει ότι πρέπει το ξύλο να είναι κάθετο για αντίσταση κλπ ουσιαστικά, ισχύει αυτό; Αν ναι, αυτό είναι το πρόβλημα μου διότι το ξύλο είναι πάνω από 2 μέτρα άρα δεν έχω τρόπο. Αν όχι, τότε ειμαστε κομπλε. Μόνο σε ξυλουργείο με επαγγελματικό παγκο δισκοπριονου θα καταφέρεις να κόψεις ίσιο 2 μέτρα φύλο. Εκτός εάν έχεις αρκετό περισσεύμα κόψεις με σεγα μικρά κομμάτια αντί πχ 60χ60cm. 70χ70cm και μετά με ένα δίσκοπριόνο χειρός τα κάνεις ίσια Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από christopher0016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μια λύση είναι να εφαρμόσεις πλευρικούς οδηγούς με σφιγκτήρες επάνω στην επιφάνεια που θα κόψεις. Οι οδηγοί αυτοί μπορεί να είναι μεταλλικοί ή ξύλινοι αρκεί να είναι άψογα κομμένοι. θα συνυπολογίσεις το πλάτος κοπής του δισκοπρίονου κατά το σημάδεμα σου και αν το κάνεις σωστά τα κομμάτια θα βγουν τέλεια. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktsivolas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 3/9/2019 στις 1:29 ΜΜ, katbo είπε ναι, κανονικά. Και περιμετρικό κλείδωμα Νομίζω ότι σωστά σου απάντησαν ότι δε σε συμφέρει η τροποποίηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounga Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 5/9/2019 στις 6:18 ΜΜ, NikosKallithea είπε Γυαλιστερά πλακακια δεν βάζουμε στα μπαλκόνια, γιατι γλυστρανε και μπορεί να σπασει καποιος τα κοκκαλα του Δηλαδή αυτοί που τα έβαλαν μέσα στην έκθεση, θέλουν να γλυστρίσουν οι πελάτες τους αλλά και οι ίδιοι ενδεχομένως? Αφήστε που , έχω περπατήσει επάνω τους πολλές φορές και δεν γλυστράνε. Το ότι φαίνονται γυαλιστερά για να αστράφτουν - και καλά - τα πολλά γκλαμουράτα φώτα του χώρου , είναι ίσως άλλη υπόθεση... Το να μπουν σε ένα μπαλκόνι που μάλιστα καλύπτεται πλήρως απο βροχή και δεν υπάρχουν νερά , δεν νομίζω να συνιστά τέτοιο πρόβλημα. Την αρχική ερώτηση την έκανα, για να δω τι γίνεται απο πλευράς εφαρμογής τους σε εξωτερικό χώρο, και αν ξεκολάνε ή σπάνε απο πχ την παγωνιά... Γι αυτό ρωτώ αν έχει καποιους ανάλογους κωδικούς η συσκευασία τους, που να μπορώ να αναγνωρίσω. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από kounga Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannis.Konstantinop Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας ! Μόλις χθες έπεσε στα χέρια μου μία σόμπα (τι τύπου ακριβώς δεν ξέρω ) και την επανέφερα μετά από λύσιμο σε κατάσταση εμφανίσιμη ! Ήταν από την αρχή λειτουργική απλά μου προκάλεσε μία περιέργεια η λειτουργία της σε κάποιο σημείο .. Ενώ έχει 3 διακόπτες - τύπου on / off - για κάθε ράβδο (διορθώστεμε στην ονομασία) , η σόμπα έχει αναμένη μόνο την μεσέα ! Στις άκρες παίρνω ρεύμα όταν οι διακόπτες είναι στο On άλλα οι ράβδοι δεν ανάβουν σαν "φως" . Μήπως γνωρίζει κάποιος αν έτσι είναι η λειτουργία της ή αν χρειάζονται αντικατάσταση ?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Θέλουν αντικατάσταση οι λάμπες αλογόνου. Σε κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού αφού έχεις μετρήσει το μήκος τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannis.Konstantinop Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, stelakis1914 είπε Θέλουν αντικατάσταση οι λάμπες αλογόνου. Σε κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού αφού έχεις μετρήσει το μήκος τους. Ευχαριστώ πολύ @stelakis1914 ! Θα τις αφαιρέσω και θα τους τις δείξω κατευθείαν μιας και θα πάνε για ανακύκλωση οι παλιές.. Σε συνέχεια μιας και είπα να το κάνω σωστά το restoration , σε περίπτωση που θέλω να εξαφανίσω την σκουριά στο από μέσα μέρος , αν την λύσω και την βγάλω την λαμαρίνα αυτή , με ποιο τρόπο μπορώ να την κάνω κάπως γιαλιστερή ξανά ?? Τρίψιμο υλικά κλπ . Ευχαριστώ και πάλι ! Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2019 από Ioannis.Konstantinop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, Ioannis.Konstantinop είπε Ευχαριστώ πολύ @stelakis1914 ! Θα τις αφαιρέσω και θα τους τις δείξω κατευθείαν μιας και θα πάνε για ανακύκλωση οι παλιές.. Σε συνέχεια μιας και είπα να το κάνω σωστά το restoration , σε περίπτωση που θέλω να εξαφανίσω την σκουριά στο από μέσα μέρος , αν την λύσω και την βγάλω την λαμαρίνα αυτή , με ποιο τρόπο μπορώ να την κάνω κάπως γιαλιστερή ξανά ?? Τρίψιμο υλικά κλπ . Ευχαριστώ και πάλι ! Δεν αξίζει όλη αυτή η ταλαιπωρία. Αμφιβάλλω εάν αξίζει να πάρεις και λάμπες. Μια ίδια σόμπα κοστίζει 10-15€....είχα μια με 2 σκάλες και τη χάρισα σε ένα μέλος του φορουμ πέρσι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannis.Konstantinop Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Δεν αξίζει όλη αυτή η ταλαιπωρία. Αμφιβάλλω εάν αξίζει να πάρεις και λάμπες. Μια ίδια σόμπα κοστίζει 10-15€....είχα μια με 2 σκάλες και τη χάρισα σε ένα μέλος του φορουμ πέρσι Δεν το κάνω τόσο για το θέμα της θέρμανσης στον χώρο μου , όσο για την διαδικασία να το φέρω σε μία καλύτερη κατάσταση. Πάρτο σαν χόμπι ! Εγώ κάθε φορά που καταφέρνω κάτι τέτοιό : Ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή . 😁 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα.. Απευθυνομαι κυριως στους επαγγελματιες του thread, οπως για παραδειγμα ο @divo Ποια μαρκα πινελων εχουν αποδειχθει οτι ειναι τα πιο τιμια στον επαγγελματικο τομεα; Κυριως για πλαστικα χρωματα.. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2019 από Papakitou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 43 λεπτά πριν, Papakitou είπε Καλησπερα.. Απευθυνομαι κυριως στους επαγγελματιες του thread, οπως για παραδειγμα ο @divo Ποια μαρκα πινελων εχουν αποδειχθει οτι ειναι τα πιο τιμια στον επαγγελματικο τομεα; Κυριως για πλαστικα χρωματα.. Δεν είμαι επαγγελματίας αλλά τα υλικά της morris είναι από τα καλύτερα που έχω χρησιμοποιήσει. Περίμενε βέβαια και την άποψη των πιο έμπειρων όπως σωστά ανέφερες τον divo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Morris και απο εμένα. 👍 Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2019 από stelios18120 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις