Προς το περιεχόμενο

Συμβουλες σε Τεχνικά θέματα, επισκευές, ζημιες, ανακαινίσεις, αναπαλαιώσεις, diy και λοιπές εργασίες

stelios18120

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, SOADNICK είπε

Αφού ξεβούλωσα τον νεροχύτη πάμε στα επόμενα, σφίξιμο βρύσης. Σίγουρα θέλει σφίξιμο το παξιμάδι από κάτω, το άλλο επάνω ξέρετε τι ρόλο βαράει; Πάω να το σφίξω με το χέρι και απλά χορεύει.

69348605_580384876125414_1467256309731557376_n.jpg.3f20c8bcb0499947bed309915ea8fadc.jpg69920274_774152263001618_3836725600123355136_n.jpg.3eae6d97aa6d986fbbb7273e5c9bf32a.jpg

το πανω εχει λιγο τζογο γιατι περιστρεφεις το πανω μερος δεξια και αριστερα οταν πλενεις...τσεκαρε το λαστιχακι που εχει(ενα κυκλικο ειναι )μπαινει φορετο...γιατι μπορει να εχει φθαρει...και σφιξιμο μονο με το χερι

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τι υλικό μπαίνει ανάμεσα στο αλουμίνιο και τον τοίχο στον αρμό; Νομίζω δεν είναι σιλικόνη. 

Είχα βγάλει μια σίτα μπαλκονόπορτας που δεν λειτουργούσε σωστά και από τη μια πλευρά αναγκαστικά έκοψα το υλικό αυτό για να βγει το πλαίσιο.

21 λεπτά πριν, zio10 είπε

Τι υλικό μπαίνει ανάμεσα στο αλουμίνιο και τον τοίχο στον αρμό; Νομίζω δεν είναι σιλικόνη. 

Είχα βγάλει μια σίτα μπαλκονόπορτας που δεν λειτουργούσε σωστά και από τη μια πλευρά αναγκαστικά έκοψα το υλικό αυτό για να βγει το πλαίσιο.

Μάλλον ακρυλική μαστίχη σου είχαν βάλει.

https://monosimacon.blogspot.com/2016/10/akrykiki-mastixi-vs-silikoni.html

Εμένα αυτό το υλικό δε μου πολυαρέσει, προτιμώ ακρυλικό στόκο χωρίς ελαστικότητα.

Υπάρχει και στόκος με ποσοστό σιλικόνης, έτσι λέει τουλάχιστον https://e-damianakis.gr/steganotika-sigkolitika/akryliko-steganotiko-logo-economy-280ml.html

• Thanks 1

Στις 31/8/2019 στις 5:22 ΜΜ, katbo είπε

2,15x1.45 η υπαρχουσα μπαλκονόπορτα, 1,15x1.45 το μελλοντικό παράθυρο, μόνο το ύψος θέλω να μικρύνω δηλαδή, το πλάτος θα μείνει ίδιο. Λίγο που ρώτησα αλουμινάδες μου είπαν ότι δεν συμφέρει η μετατροπή, να πάω κατευθείαν σε καινούριο. Το να πουλήσω την παλιά μπαλκονόπορτα επίσης σε αγγελία μου φαίνεται απίθανο...

Έχει και μηχανισμό ανάκλισης?

Για να βάψω τα πλακάκια του μπάνιου τι υλικά πρέπει να χρησιμοποιήσω και με τι σειρά; Απ' όσους το έχουν κάνει και το γνωρίζουν, θα έχω ένα σταθερό αποτέλεσμα για τουλάχιστον μία 5ετια;

15 λεπτά πριν, divo είπε

η τελικη μπογια τι θα ειναι; λαδομπογια ή πλαστικο;

Το πλακακι να θεωρήσω οτι εχει επιυαλωση;

Για την τελική μπογιά δεν ξέρω. Ο,τι είναι πιο σωστό για αυτή την εφαρμογή. Ναι έχει επισμάλτωση

Θέλω να βάλω πλακίδια στο δάπεδο του μπαλκονιού (πάνω στο τσιμέντο της πλάκας) .

Μου δίνουν πακέτο καινούριων πλακιδίων που περίσεψε απο ανακαίνιση μεγάλης έκθεσης (λευκά γυαλιστερά 70Χ70 cm)  εσωτερικού χώρου.

Πως μπορώ να καταλάβω απο τις προδιαγραφές των ή οτιδήποτε άλλο αναγράφεται στο πακέτο αν ενδείκνυνται και για εξωτερικό χώρο?   

Λογικά δεν θα πρεπει να αναγράφεται κάποιος κωδικός ?

1 ώρα πριν, kounga είπε

λευκά γυαλιστερά

Γυαλιστερά πλακακια δεν βάζουμε στα μπαλκόνια, γιατι γλυστρανε και μπορεί να σπασει καποιος τα κοκκαλα του

• Like 1
  • Thanks 1

Στις 2/9/2019 στις 2:33 ΜΜ, ParhsG είπε

Που μπορώ να βρω σφηνες ξυλινες; Σε μαραγκό;

Εγώ είχα βρει στο πράκτικερ στο σημείο για υλικά πατώματος

Θέλω να κόψω ένα μεγάλο κόντρα πλακέ σε κομμάτια μιας και προορίζεται για κουτί. Όμως, μιας και πρέπει να είναι κάπου 2 επί 3 μέτρα, έχετε καμιά ιδέα πως μπορώ να το κόψω; 

Εγώ θέλω να φτιάξω ένα κουτί είτε τετραγωνο τύπου 60x60. 

ΥΓ: Είμαι άσχετος τελείως με αυτά, αλλά πρέπει να γίνει αναγκαστικά μήπως και γλιτώσω λεφτά από ξυλουργους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...