zio10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Που βρέθηκαν όλες αυτές οι πέτρες;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, zio10 είπε Που βρέθηκαν όλες αυτές οι πέτρες;! Πουρί λέγεται https://el.wiktionary.org/wiki/πουρί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ψάχνω μια οικονομικη «πατεντα» ώστε να μην κάθονται κωλοπουλα στην εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού ! Η πατέντα - γυφτιά που σκεφτηκα είναι να αγοράσω συρματόσχοινο πολύ λεπτο απο καποιο χρωματοπωλειο και να το κολλησω με ατλακολ ? Γι αυτό προτέινετε μου κάτι εύκολο και οικονομικο 😕 (μην πείτε γάτα χααχα) εντιτ: εχει τεντες το μπαλκονι και λογω ηλιου το καλοκαιρι ειναι κατεβασμενες, αλλα τωρα που δροσισε αμα τις ανεβασω τα πουλια λες και εχουν 4square και σε 5 λεπτα ερχονται ! Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2019 από panosno1com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 37 λεπτά πριν, panosno1com είπε Ψάχνω μια οικονομικη «πατεντα» ώστε να μην κάθονται κωλοπουλα στην εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού https://www.diamantistools.gr/proionta/akides-apothisis-peristerion-plastikes-50cm-italias https://www.diamantistools.gr/proionta/diafani-kolla-silikonis-logo-silic-professional-85ml Δοκιμασμένο. Υπάρχουν κι άλλα πιο ακριβά, μεταλλικά κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rigo0sotirhs Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος πως μπορώ να κάνω τρύπες (12 εκ) σε ένα κομμάτι πλαστικό ( Πολυστυρενικό πλαστικό υψηλής αντοχής, Συνθετικό καουτσούκ) χωρίς να κάνω ζημιά και παραφασάδες και φυσικά πάνω από όλα οικονομικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, rigo0sotirhs είπε Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος πως μπορώ να κάνω τρύπες (12 εκ) σε ένα κομμάτι πλαστικό ( Πολυστυρενικό πλαστικό υψηλής αντοχής, Συνθετικό καουτσούκ) χωρίς να κάνω ζημιά και παραφασάδες και φυσικά πάνω από όλα οικονομικά. Αν ειναι ελαστικό μονο σε πρέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rigo0sotirhs Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Βάση λαπτοπ είναι και θέλω να κάνω πατέντα. Είναι σκληρό. Πρέσα τι πρέσα; Για πλεξιγκλάς μου είπαν τόρνο. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2019 από rigo0sotirhs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) μία ερώτηση και από μένα σχετικώς με μαρμάρινο πάτωμα. Υπάρχει ένα μαρμάρινο πάτωμα στο κέντρο του οποίου έχει ανοίξει μία τρύπα από πτώση μεγάλου αντικειμένου. Και η΄ταν και αρκετά βαρύ με αποτέλεσμα να γίνει το μάρμαρο γεμάτο ρωγμές και τρύπες. Θέλω το συγκεκριμένο σημείο της καταστροφής , διαστάεις, 2,04 μέτρα μηκός και 29 εκατοστά πλάτος να αντικατασταθεί χωρίς αρμό σχεδόν εφαπτομένο με το υπόλοιπο «υγιές μάρμαρο». πως μπορώ να κόψω το μάρμαρο με ακρίβεια και ευθέι προκειμένου να προμηθευτώ μία τέτοια πλάκα από μαρμαρά και να την τοποθετήσω; τί έργαλείο κοπής θα χρειαστώ και πως θα διασφαλίσω ευθεία κοπή; το μάρμαρο είναι ευκολο ή δύσκολο να ξεκολλήσει από το τσιμέντο; να ενημερώσω πως το μα΄ρμαρο είναι μία ολόκληρη πλακα ακι δεν αποτελείται από μικρότερες πλάκες μαρμάρου. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από gdriver Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 42 λεπτά πριν, gdriver είπε μία ερώτηση και από μένα σχετικώς με μαρμάρινο πάτωμα. Υπάρχει ένα μαρμάρινο πάτωμα στο κέντρο του οποίου έχει ανοίξει μία τρύπα από πτώση μεγάλου αντικειμένου. Και η΄ταν και αρκετά βαρύ με αποτέλεσμα να γίνει το μάρμαρο γεμάτο ρωγμές και τρύπες. Θέλω το συγκεκριμένο σημείο της καταστροφής , διαστάεις, 2,04 μέτρα μηκός και 29 εκατοστά πλάτος να αντικατασταθεί χωρίς αρμό σχεδόν εφαπτομένο με το υπόλοιπο «υγιές μάρμαρο». πως μπορώ να κόψω το μάρμαρο με ακρίβεια και ευθέι προκειμένου να προμηθευτώ μία τέτοια πλάκα από μαρμαρά και να την τοποθετήσω; τί έργαλείο κοπής θα χρειαστώ και πως θα διασφαλίσω ευθεία κοπή; το μάρμαρο είναι ευκολο ή δύσκολο να ξεκολλήσει από το τσιμέντο; να ενημερώσω πως το μα΄ρμαρο είναι μία ολόκληρη πλακα ακι δεν αποτελείται από μικρότερες πλάκες μαρμάρου. Δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά φαντάζομαι με κατάλληλο δίσκο και γωνιακό τροχό.. Για το κόψεις ευθεία αρκεί να το μαρκάρεις προηγουμένως με ένα μολύβι. Για να το ξεκολλήσεις απλά θα το σπάσεις σε μικρότερα κομμάτια με σκαπτικό. Για τους μικρότερους αρμούς που λες Παίρνεις ένα κομμάτι στα χρώματα του δικού σου και σε διαστάσεις της τρύπας που δημιουργήθηκε. Το κόλλας με κόλλα μαρμάρου και στοκαρεις τους αρμούς με στόκο μαρμάρου. Έπειτα θέλει τρίψιμο και γυάλισμα ( όλη η επιφάνεια του δάπεδου) ώστε να φαίνονται όσο το δυνατόν λιγότερο. Δεν το έχω κάνει ποτέ απλά αυτό θα έκανα εγώ. Όμως για μένα πάρε κ μια προσφορά από κάποιον επαγγελματία. Γιατί είναι διαδικασία κ θες κ κατάλληλα εργαλεία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θέλεις επαγγελματία, δεν μπορείς και δεν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία να κάνεις την δουλειά με τα μαρμαρα. Δεν είναι κάτι απλό και εύκολο. Αν θέλεις να γίνει σωστή και καλη δουλειά φωναξε μαρμαρα. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από stelios18120 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Και εγω νομιζω οτι δε κοβεται με τροχο το μάρμαρο θέλει ειδικά εργαλεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. είδα έναν μάστορα που χρησιμοποιούσε δισκοπρίονο χειρός μαζί με οδηγό για το κόψιμο, εργαλεία που μπορώ να πάρω με κόστος το πολύ 100 ευρώ. Από εκεί και πέρα το ΄μονο που έκανε είναι να το χτυπάει με ένα σχετικά βαρύ σφυρί και έβγαινε σχετικώς εύκολα. έχω και γωνικαό τροχό αλλά φοβάμαι πως δε θα μπορώ να κρατήσω απολύτως ίσιο κόψιμο για 4 μέτρα (δεξιά αριστερά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 παρε το κομματι κατα προσεγγιση αλλα λιγο μεγαλυτερο κατα 2 εκατοστα στις διαστασεις...θα το βαλεις πρωτα επανω εκει που εχει το προβλημα και με μολυβι θα κανεις το περιγραμμα....μετα κοβεις...ο τροχος μαλλον αργοστροφος και οχι αυτα τα μικρουλια γιατι θα ζοριστει και νερο(ετσι κοβουν μαρμαρα ) και κατα προτιμηση με βαση οδηγο για να μη σου φευγει ....δεν υπαρχει περιπτωση να μετρησεις και να πεσει μπαμ οσο εχεις κοψει..... τα υπολοιπα τα ειπαν...στοκαρισμα και γυαλισμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Που μπορώ να βρω σφηνες ξυλινες; Σε μαραγκό; Επισης ξυλα για καλουπια που βρισκεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Αφού ξεβούλωσα τον νεροχύτη πάμε στα επόμενα, σφίξιμο βρύσης. Σίγουρα θέλει σφίξιμο το παξιμάδι από κάτω, το άλλο επάνω ξέρετε τι ρόλο βαράει; Πάω να το σφίξω με το χέρι και απλά χορεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις