Doubt Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, katbo είπε Έχω μια ανοιγόμενη μπαλκονόπορτα Europa Prima, η οποία πλέον δεν με βολεύει καθόλου και σκέφτομαι να την αλλάξω κάποια στιγμή σε παράθυρο. Πέρα από το χτίσιμο σοβάτισμα που θα χρειαστεί κάτω, μπορεί ο αλουμινάς να μου μετατρέψει την ίδια μπαλκονόπορτα σε παράθυρο ή δεν αξίζει τον κόπο και να πάω σε καινούριο παράθυρο? Η αλήθεια είναι ότι η μπαλκονόπορτα είναι σχετικά καινούρια, με θερμοδιακοπή, ενεργειακό τζάμι, ανάκλιση κλπ και λυπάμαι να την πετάξω Φυσικά και δεν θα την πετάξεις, ο αλουμινάς θα βρει πελάτη να τη δώσει. Εσύ ο ίδιος δεν θα την αγόραζες μεταχειρισμένη αν σου έκανε η διάσταση και με μια καλή τιμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Ο αλουμινάς το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να την μετατρέψει. Σιγά μην την αγοράσει για να την ξαναπουλήσει αν και όταν βρει ίδιο άνοιγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 10 ώρες πριν, katbo είπε Έχω μια ανοιγόμενη μπαλκονόπορτα Europa Prima, η οποία πλέον δεν με βολεύει καθόλου και σκέφτομαι να την αλλάξω κάποια στιγμή σε παράθυρο. Πέρα από το χτίσιμο σοβάτισμα που θα χρειαστεί κάτω, μπορεί ο αλουμινάς να μου μετατρέψει την ίδια μπαλκονόπορτα σε παράθυρο ή δεν αξίζει τον κόπο και να πάω σε καινούριο παράθυρο? Η αλήθεια είναι ότι η μπαλκονόπορτα είναι σχετικά καινούρια, με θερμοδιακοπή, ενεργειακό τζάμι, ανάκλιση κλπ και λυπάμαι να την πετάξω Βγάζεις τη μπαλκονόπορτα χτίζεις τον τοίχο παίρνεις ένα παράθυρο καινουριο κ το περνάς. Εφόσον γ μπαλκονόπορτα είναι σε οκ κατάσταση την πουλάς στο marketplace στη ΧΕ ή όπου άλλου φαντάζεσαι. Τα πάντα πωλούνται... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, divo είπε Αναλογως τι ταπετσαρια ειναι. Λογικα δεν θελεις τριβειο. Αν ειναι πολυ παλια βγαινει με νερο και σπατουλα, αν ειναι πιο καινουργια βγαλνει με σιδερο και σπατουλα.. θα σου ελεγα να δοκιμασεις με νερο πρωτα. Η ταπετσαρία βγαίνει εύκολα από ένα τοίχο (λίγο η υγρασία του υπόγειου λίγο η ποιότητα του τοίχου) αλλά αφηνει κομμάτια από εδώ και από εκεί. Σε ένα κομμάτι όπως είναι σε γυψοσανίδα και εκεί είναι δυσκολο. Τι να κάνω εκεί? Με σίδερο εννοείς με θερμότητα? Δε το είχα σκεφτεί. Με ζεστό αέρα γίνεται? Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από DrLo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nextsak Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Καλημέρα σε όλους, σε συνέχεια προηγούμενης ερώτησης μου συνέδεσα το sonoff σε ένα κουτάκι που ελέγχει το θερμοσίφωνα.. Το δοκίμασα και δουλεύει μια χαρά με ένα φως. Κάποιος που του κόβει περισσότερο από εμένα θα μπορούσε να με βοηθήσει αν είναι όλα σωστά; Περοσσότερο αν είναι σωστό από άποψη ασφάλειας με το ρελέ. Εχω αφήσει επάνω το παλαιό χρονοδιακόπτη (κλειστό) μια και δεν φαίνεται να ενοχλεί κάπου. Να το συνδέσω στο θερμοσίφωνα η θα καούμε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1551 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα ,θα ήθελα την άποψη σας για εξαερισμό σπιτιού με εναλλάκτη , κυκλοφορούν ανεμιστήρες που υπόσχονται ανάκτηση πχ κάτι τέτοιο εάν κάποιος έχει άποψη θα με ενδιέφερε, ευχαριστώ. δείτε και αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nextsak Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Καλημέρα, επανέρχομαι με πιο ξεκάθαρη την ερώτηση. θα ήθελα τη βοήθεια σας για να συνδέσω το sonoff στο ρελέ για το θερμοσίφωνα. Το ρεύμα έρχεται στο 2 και 4 του ρελέ και από το 1 και 3 πάει στο θερμοσίφωνα. Που είναι ασφαλέστερο να συνδέσω το sonoff? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nextsak Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, divo είπε https://www.insomnia.gr/search/?q=θερμοσιφωνας&type=forums_topic&item=649472 Σε ευχαριστώ, το έχω δει αλλά δεν βρήκα κάτι... Έκτος αν εννοείς να βάλω εκεί την ερώτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nextsak Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 ΟΚ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 10 ώρες πριν, nextsak είπε ΟΚ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!! θα εξυπηρετουσε εαν ελεγες και τη λύση για τα υπολοιπα μελη του φορουμ που μπορει αυριο, μεθαυριο ή σε ενα χρονο να ενδιαφερθούν για το ίδιο πραγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nextsak Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 8 ώρες πριν, paylidis είπε θα εξυπηρετουσε εαν ελεγες και τη λύση για τα υπολοιπα μελη του φορουμ που μπορει αυριο, μεθαυριο ή σε ενα χρονο να ενδιαφερθούν για το ίδιο πραγμα Φυσικά, αλλά επειδη υπαρχει στο προαναφερθεν θεμα. Η συνδεση ειναι να δωσουμε ρευμα στο sonoff απο το 2 και 4 του ρελε και την εξοδο του sonoff την συνδεουμε στο Α1 και Α2 του ρελε αντίστοιχα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktsivolas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Στις 26/8/2019 στις 9:37 ΠΜ, katbo είπε Έχω μια ανοιγόμενη μπαλκονόπορτα Europa Prima, η οποία πλέον δεν με βολεύει καθόλου και σκέφτομαι να την αλλάξω κάποια στιγμή σε παράθυρο. Πέρα από το χτίσιμο σοβάτισμα που θα χρειαστεί κάτω, μπορεί ο αλουμινάς να μου μετατρέψει την ίδια μπαλκονόπορτα σε παράθυρο ή δεν αξίζει τον κόπο και να πάω σε καινούριο παράθυρο? Η αλήθεια είναι ότι η μπαλκονόπορτα είναι σχετικά καινούρια, με θερμοδιακοπή, ενεργειακό τζάμι, ανάκλιση κλπ και λυπάμαι να την πετάξω Τι διαστάσεις έχει? Πόσο μικρότερο θα είναι το νέο παράθυρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, δε ξέρω πώς, αλλά μπούκωσα τον νεροχύτη.. Τον Ιούνιο είχα προσέξει διαρροή σε κανά δυο σημεία στο σιφώνι (αυτά τα μούφα πλαστικά). Σφίγγω και τα δύο, το ένα φτιάχνει, το άλλο όχι. Γυρνάω πριν λίγες μέρες, αλλάζω τσιμούχα στο άλλο και φτιάχνει, ΑΛΛΑ μπούκωσε ο νεροχύτης. Ρουφάει απίστευτα αργά. Άνοιξα μερικές ενώσεις να δω που σκατά υπάρχει το πρόβλημα, και μάλλον είναι χαμηλά. Ξεσύνδεσα το p-trap με το από πάνω του για να του ρίξω μια ματιά (δε το έβγαλα εντελώς), και είχε πιάσει λίγη μάκα σε ένα σημείο, την οποία έβγαλα, αλλά δεν έκανε καμία διαφορά. Να τα λύσω όλα; Να ρίξω τουμποφλό; Να ρίξω χλωρίνη; Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από SOADNICK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katbo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, ktsivolas είπε Τι διαστάσεις έχει? Πόσο μικρότερο θα είναι το νέο παράθυρο? 2,15x1.45 η υπαρχουσα μπαλκονόπορτα, 1,15x1.45 το μελλοντικό παράθυρο, μόνο το ύψος θέλω να μικρύνω δηλαδή, το πλάτος θα μείνει ίδιο. Λίγο που ρώτησα αλουμινάδες μου είπαν ότι δεν συμφέρει η μετατροπή, να πάω κατευθείαν σε καινούριο. Το να πουλήσω την παλιά μπαλκονόπορτα επίσης σε αγγελία μου φαίνεται απίθανο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, SOADNICK είπε Λοιπόν, δε ξέρω πώς, αλλά μπούκωσα τον νεροχύτη.. Τον Ιούνιο είχα προσέξει διαρροή σε κανά δυο σημεία στο σιφώνι (αυτά τα μούφα πλαστικά). Σφίγγω και τα δύο, το ένα φτιάχνει, το άλλο όχι. Γυρνάω πριν λίγες μέρες, αλλάζω τσιμούχα στο άλλο και φτιάχνει, ΑΛΛΑ μπούκωσε ο νεροχύτης. Ρουφάει απίστευτα αργά. Άνοιξα μερικές ενώσεις να δω που σκατά υπάρχει το πρόβλημα, και μάλλον είναι χαμηλά. Ξεσύνδεσα το p-trap με το από πάνω του για να του ρίξω μια ματιά (δε το έβγαλα εντελώς), και είχε πιάσει λίγη μάκα σε ένα σημείο, την οποία έβγαλα, αλλά δεν έκανε καμία διαφορά. Να τα λύσω όλα; Να ρίξω τουμποφλό; Να ρίξω χλωρίνη; Το έφτιαξα. Είχε πιάσει πέτρες το ptrap, θα κάνω edit με φωτό σε λίγο. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από SOADNICK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις