zoranb Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω δει μάρκα άλλη, που δεν το έχει αυτό το θέμα! Παρακαλώ ας επιβεβαιώσει κάποιος που να έχει μπαταρία με κούρμπα προς τα κάτω! Εάν μπορεί να ανεβάσει βιντεάκι από τη δική του. Ορίστε! Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από zoranb
AristidisZ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 38 λεπτά πριν, zoranb είπε Έχω δει μάρκα άλλη, που δεν το έχει αυτό το θέμα! Παρακαλώ ας επιβεβαιώσει κάποιος που να έχει μπαταρία με κούρμπα προς τα κάτω! Εάν μπορεί να ανεβάσει βιντεάκι από τη δική του. Ορίστε! Ρε συ ειρωνικό ήταν το σχόλιό μου, τι πάει να πει τρέχει αν είναι φυσιολογικό να τρέχει η βρύση όταν την κλείνεις ; Μιλάς για λίγες σταγόνες ή συνεχίζει να τρέχει ; 1
zoranb Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν πρόκειται για σταγόνες! Η άλλη μπαταρία στο πρώτο βίντεο, κόβει το νερό ακαριαία κ έχει μεγαλύτερη διαδρομή! IMG_3513.mov Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από zoranb
bill999r Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, zoranb είπε Δεν πρόκειται για σταγόνες! IMG_3513.mov Μια χαρά είναι η βρύση... 2 1
zoranb Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, bill999r είπε Μια χαρά είναι η βρύση... Έχεις τέτοια βρύση;
AristidisZ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Ρε συ μια χαρά είναι η μπαταρία σου, τι σε τρώει δηλαδή ;
zoranb Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) #panostrom μην κάνεις απλά like, φρόντησε να συνεισφέρεις στη συζήτηση για να καταλάβω τι εννοείς! 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Ρε συ μια χαρά είναι η μπαταρία σου, τι σε τρώει δηλαδή ; Kανονικά δεν θα έπρεπε να στάζει καθόλου! Πώς είναι μια χαρά! Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από zoranb
bill999r Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, zoranb είπε Έχεις τέτοια βρύση; Παρόμοια έχω. Εμένα βέβαια σταματάει αμέσως όταν την κλείσεις. Εσένα απλά καθυστερεί 2 δευτερόλεπτα. Ίσως είναι πιο σταδιακός ο μηχανισμός της.
AristidisZ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, zoranb είπε Kανονικά δεν πρέπει να στάζει καθόλου! Μα που είδες ότι στάζει ;
zoranb Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, bill999r είπε Παρόμοια έχω. Εμένα βέβαια σταματάει αμέσως όταν την κλείσεις. Εσένα απλά καθυστερεί 2 δευτερόλεπτα. Ίσως είναι πιο σταδιακός ο μηχανισμός της. Ανέβασε βιντεάκι να δώ! 2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Μα που είδες ότι στάζει ; Έλα... το ότι τρέχει νερό ενώ έχει κλείσει ο διακόπτης εννοώ, μην τρολάρεις κι εσύ τώρα κ έχω τα νεύρα μου! 😡 Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από zoranb
AristidisZ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, zoranb είπε Έλα το ότι τρέχει ένω έχει κλείσει ο διακόπτης εννοώ, μην τρολάρεις τώρα κ έχω τα νεύρα μου! 😡 Ούτε τρέχει ούτε στάζει, μη τρελαίνεσαι Τέτοια έχω και εγώ στο νεροχύτη, θα δω το βράδυ πως συμπεριφέρεται, αλλά τι σημασία έχει, εφόσον απομονώνει κανονικά... off topic, γιατί φοράς μακρυμάνικο ;
DrLo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, zoranb είπε Δεν πρόκειται για σταγόνες! Η άλλη μπαταρία στο πρώτο βίντεο, κόβει το νερό ακαριαία κ έχει μεγαλύτερη διαδρομή! IMG_3513.mov 273 kB · 4 downloads Μια χαρά είναι το κλείσιμο της βρύσης. It's a feature Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από DrLo 1
troi.g Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, zoranb είπε Έχει κάνεις μια βρύση σαν της φωτό, δηλαδή που ένα μέρος του σωλήνα της να κάνει καμπύλη προς τα κάτω; Εχω μια που μοιάζει κ όταν κλείνω το λευγέ του νερού συνεχίζει να βγάζει! Είναι φυσιολογικό; Δεν θα έπρεπε να κόβεται η ροή μόλις κλείσει ο διακόπτης; Εάν είναι της grohe , έχει δικό της σύστημα που κλείνει προοδευτικά το νερό, εάν σου στάζει για δύο-τρια δευτερόλεπτα, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
zoranb Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, troi.g είπε Εάν είναι της grohe... Δεν είναι της grohe! 3 ώρες πριν, divo είπε Αποψη μου. Δεν αργει να διακοψει. Απλα κανει περισσοτερη δευτερολεπτα να αδειασει η σωλήνα. Τι πιστεύω. Ή εχει μικρή πιεση εκει που εισαι ή εχει πιασει αλατα-βρωμες το φιλτρακι που εχει μπροστα. Αλλαξε ή βγαλε το φιλτρακι να δεις αν εχει την ιδια συμπεριφορά. Η μικρή πίεση γιατι πιστεύεις πως μπορεί να έχει να κάνει με το θέμα;
anikologr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Καλημέρα σε όλους Θέλω να ανοίξω κάποιες τρύπες σε γρανιτοπλακακι. Δυστυχώς μέχρι τώρα με ότι και αν προσπάθησα απέτυχα καθώς το υλικό είναι τόσο σκληρό που το κλασικό τρυπάνι για μπετόν χαλούσε και έκανα και ζημιά στο πλακάκι. Τι τρυπάνι ακριβώς πρέπει να επιλέξω; Αν είχε κάποιος και σύνδεσμο ακόμα καλύτερα γιατί έχω ταλαιπωρηθεί αφάνταστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις