Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω δει μάρκα άλλη, που δεν το έχει αυτό το θέμα! Παρακαλώ ας επιβεβαιώσει κάποιος που να έχει μπαταρία με κούρμπα προς τα κάτω! Εάν μπορεί να ανεβάσει βιντεάκι από τη δική του.

Ορίστε!

Επεξ/σία από zoranb
  • Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, zoranb είπε

Έχω δει μάρκα άλλη, που δεν το έχει αυτό το θέμα! Παρακαλώ ας επιβεβαιώσει κάποιος που να έχει μπαταρία με κούρμπα προς τα κάτω! Εάν μπορεί να ανεβάσει βιντεάκι από τη δική του.

Ορίστε!

Ρε συ ειρωνικό ήταν το σχόλιό μου, τι πάει να πει τρέχει αν είναι φυσιολογικό να τρέχει η βρύση όταν την κλείνεις ; 

Μιλάς για λίγες σταγόνες ή συνεχίζει να τρέχει ;

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν πρόκειται για σταγόνες! Η άλλη μπαταρία στο πρώτο βίντεο, κόβει το νερό ακαριαία κ έχει μεγαλύτερη διαδρομή!

IMG_3513.mov

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

#panostrom μην κάνεις απλά like, φρόντησε να συνεισφέρεις στη συζήτηση για να καταλάβω τι εννοείς!

1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

Ρε συ μια χαρά είναι η μπαταρία σου, τι σε τρώει δηλαδή ; :P

Kανονικά δεν θα έπρεπε να στάζει καθόλου! Πώς είναι μια χαρά!

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zoranb είπε

Έχεις τέτοια βρύση;

Παρόμοια έχω. Εμένα βέβαια σταματάει αμέσως όταν την κλείσεις.

Εσένα απλά καθυστερεί 2 δευτερόλεπτα.

Ίσως είναι πιο σταδιακός ο μηχανισμός της.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, bill999r είπε

Παρόμοια έχω. Εμένα βέβαια σταματάει αμέσως όταν την κλείσεις.

Εσένα απλά καθυστερεί 2 δευτερόλεπτα.

Ίσως είναι πιο σταδιακός ο μηχανισμός της.

Ανέβασε βιντεάκι να δώ!

2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Μα που είδες ότι στάζει ; 

Έλα... το ότι τρέχει νερό ενώ έχει κλείσει ο διακόπτης εννοώ, μην τρολάρεις κι εσύ τώρα κ έχω τα νεύρα μου! 😡

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zoranb είπε

Έλα το ότι τρέχει ένω έχει κλείσει ο διακόπτης εννοώ, μην τρολάρεις τώρα κ έχω τα νεύρα μου! 😡

Ούτε τρέχει ούτε στάζει, μη τρελαίνεσαι

Τέτοια έχω και εγώ στο νεροχύτη, θα δω το βράδυ πως συμπεριφέρεται, αλλά τι σημασία έχει, εφόσον απομονώνει κανονικά...

off topic, γιατί φοράς μακρυμάνικο ; :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, zoranb είπε

Δεν πρόκειται για σταγόνες! Η άλλη μπαταρία στο πρώτο βίντεο, κόβει το νερό ακαριαία κ έχει μεγαλύτερη διαδρομή!

IMG_3513.mov 273 kB · 4 downloads

Μια χαρά είναι το κλείσιμο της βρύσης.

It's a feature

Επεξ/σία από DrLo
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, zoranb είπε

Έχει κάνεις μια βρύση σαν της φωτό, δηλαδή που ένα μέρος του σωλήνα της να κάνει καμπύλη προς τα κάτω;

Εχω μια που μοιάζει κ όταν κλείνω το λευγέ του νερού συνεχίζει να βγάζει! Είναι φυσιολογικό; Δεν θα έπρεπε να κόβεται η ροή μόλις κλείσει ο διακόπτης; 

EC815AF5-B7A0-4063-97F5-92FB535AF1F9.jpeg

Εάν είναι της grohe , έχει δικό της σύστημα που κλείνει προοδευτικά το νερό, εάν σου στάζει για δύο-τρια δευτερόλεπτα, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, troi.g είπε

Εάν είναι της grohe...

Δεν είναι της grohe!

3 ώρες πριν, divo είπε

Αποψη μου.

Δεν αργει να διακοψει. Απλα κανει περισσοτερη δευτερολεπτα  να αδειασει η σωλήνα. 

Τι πιστεύω. Ή εχει μικρή  πιεση εκει που εισαι ή εχει πιασει αλατα-βρωμες το φιλτρακι που εχει μπροστα. Αλλαξε ή βγαλε το φιλτρακι να δεις αν εχει την ιδια συμπεριφορά. 

Η μικρή πίεση γιατι πιστεύεις πως μπορεί να έχει να κάνει με το θέμα;

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους 

Θέλω να ανοίξω κάποιες τρύπες σε γρανιτοπλακακι. Δυστυχώς μέχρι τώρα με ότι και αν προσπάθησα απέτυχα καθώς το υλικό είναι τόσο σκληρό που το κλασικό τρυπάνι για μπετόν χαλούσε και έκανα και ζημιά στο πλακάκι. 

Τι τρυπάνι ακριβώς πρέπει να επιλέξω; Αν είχε κάποιος και σύνδεσμο ακόμα καλύτερα γιατί έχω ταλαιπωρηθεί αφάνταστα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...