Doubt Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, divo είπε να σου πω τι θα μπορουσες να βαλεις στους αρμοστοκους, ιδιως στη ντουζιερα, για να μη σου ποιασουν ποτε μυκητες -μαυριλα. Εμένα έχουν πιάσει ήδη, για λέγε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trikaltsos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, divo είπε 🤣🤣🤣🤣🤣 @george1551 θελω να δω τα μουτρα του μαστορα οταν θα του δινεις τον εποξειδικο αρμοστοκο, οπως και τα δικα σου οταν θα σου πει τη τιμη για αρμολογιση. @Trikaltsos εποξειδικο χρησιμοποιουνε μονο σε πισινες και σε κουζινες εστιατορίων, λόγω νόμου, γιατι εκτος απο του οτι ειναι πανακριβος, θελει και μαστορα με ^$%#%%#^$....προσωπικότητα Είσαι σωστός για το κόστος! Όμως για την επιφάνεια που μιλάμε, δε νομίζω ότι θα σε ρίξει έξω. Αν το υπολογίζω σωστά, άντε να σου πάει και 15-20 ευρώ επιπλέον για να βάλεις εποξειδικό και να μη χρειάζεσαι μετά ούτε βερνικια ούτε τιποτα αλλο. Όσο για τα μούτρα του μάστορα δε συμφωνώ, αλλά δεν έχω και μεγάλη εμπειρία. Ένα μπάνιο που έφτιξα πέρσι μια χαρά ήταν ο μάστορας μου, αυτός μου είπε για τον εποξειδικό. Και δεν ξέρω τι παίζει γενικά, αλλά εμένα για μια ντουζιέρα 0,90 Χ 1,30 δε μου είχε πάρει παραπάνω λεφτά. Και στην τελική, αν είναι να γίνει σωστή δουλειά και η διαφορά στο κόστος δεν είναι τεράστια, τότε δε με πολυνοιάζουν τα μούτρα του μάστορα 😂😂😂 Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2019 από Trikaltsos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrian Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα Ξερει καποιος αν, πως και με τι μπορω να κολλησω μεταξυ τους δυο φυλλα κοντρα πλακε για να αποκτησει το τελικο μεγαλυτερο παχος; Επισης πρωτα τα κολλαω και μετα τα κοβω ή τουμπα; Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2019 από Stavrian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Με ξυλοκολλα. Καλύτερα να κοπούν μετά την κόλληση για πιο όμορφο αποτέλεσμα. Κ στις δύο περιπτώσεις μετά την κοπή τρίψιμο του κομμένου σημείου με γυαλοχαρτο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, Trikaltsos είπε Είσαι σωστός για το κόστος! Όμως για την επιφάνεια που μιλάμε, δε νομίζω ότι θα σε ρίξει έξω. Αν το υπολογίζω σωστά, άντε να σου πάει και 15-20 ευρώ επιπλέον για να βάλεις εποξειδικό και να μη χρειάζεσαι μετά ούτε βερνικια ούτε τιποτα αλλο. Όσο για τα μούτρα του μάστορα δε συμφωνώ, αλλά δεν έχω και μεγάλη εμπειρία. Ένα μπάνιο που έφτιξα πέρσι μια χαρά ήταν ο μάστορας μου, αυτός μου είπε για τον εποξειδικό. Και δεν ξέρω τι παίζει γενικά, αλλά εμένα για μια ντουζιέρα 0,90 Χ 1,30 δε μου είχε πάρει παραπάνω λεφτά. Και στην τελική, αν είναι να γίνει σωστή δουλειά και η διαφορά στο κόστος δεν είναι τεράστια, τότε δε με πολυνοιάζουν τα μούτρα του μάστορα 😂😂😂 Απλα αν μπει εποξειδικο μονο στη ντουσιερα δε θα ματσαρει το χρωμα γιατι να νομιζω βγαινουν σε λιγοτερες αποχρωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trikaltsos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 15 ώρες πριν, ParhsG είπε Απλα αν μπει εποξειδικο μονο στη ντουσιερα δε θα ματσαρει το χρωμα γιατι να νομιζω βγαινουν σε λιγοτερες αποχρωσεις Νομίζω αν χρησιμοποιήσεις στανταρ χρωμα αρμου, θα βρεις ιδιο εποξειδικο. Αν κανεις μιξη για να φτιαξεις δικο σου χρωμα στον απλο, τοτε οντως θα εχεις προβλημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhtoras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Στο μπάνιο σε κάποια σημεία εκεί που ενώνεται η μπανιέρα με το πλακάκι αλλά και πιο δίπλα που είναι πλακάκι με πλακάκι έχει γίνει ένα μικρό κενό πάνω στον αρμό. Σκέφτομαι ή αντιμουχλική σιλικόνη ή αρμόστοκο. Είναι όμως δύσκολο βλέπω να βγει η σιλικόνη. Αν μαυρίσει και θέλει άλλαγμα. Επίσης θέλω να ξέρω αν βγάλω τον αρμό τι άλλα μπορεί να αντιμετωπίσω. Μιλάω για μπανιέρα προς πλακάκια τοίχου και από πλακάκια προς πλακάκια. Καμιά συμβουλή? Υ.γ. Υδραυλικός μου είπε για καλή αντιμουχλική σιλικόνη. Έχετε υπόψιν σας πως ότι κάνω είναι προληπτικά για να μη με βρουν μελλοντικοί μπελάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 13 λεπτά πριν, rhtoras είπε Στο μπάνιο σε κάποια σημεία εκεί που ενώνεται η μπανιέρα με το πλακάκι αλλά και πιο δίπλα που είναι πλακάκι με πλακάκι έχει γίνει ένα μικρό κενό πάνω στον αρμό. Σκέφτομαι ή αντιμουχλική σιλικόνη ή αρμόστοκο. Είναι όμως δύσκολο βλέπω να βγει η σιλικόνη. Αν μαυρίσει και θέλει άλλαγμα. Επίσης θέλω να ξέρω αν βγάλω τον αρμό τι άλλα μπορεί να αντιμετωπίσω. Μιλάω για μπανιέρα προς πλακάκια τοίχου και από πλακάκια προς πλακάκια. Καμιά συμβουλή? Υ.γ. Υδραυλικός μου είπε για καλή αντιμουχλική σιλικόνη. Έχετε υπόψιν σας πως ότι κάνω είναι προληπτικά για να μη με βρουν μελλοντικοί μπελάδες. Είναι ακρυλική ή μαντεμενια η μπανιέρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhtoras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, troi.g είπε Είναι ακρυλική ή μαντεμενια η μπανιέρα? Δεν ξέρω. Είναι νομίζω grohe η μπαταρία. Ήταν πολύ ακριβή το 2004. Νομίζω πως είναι μαντεμένια διότι είναι παραλληλόγραμμη.Φαίνεται στιβαρή και είναι γιατί δεν έχει αλλοιωθεί σαν μπανιέρα. Τι μου προτείνεις στη μία και στην άλλη επιλογή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, rhtoras είπε Δεν ξέρω. Είναι νομίζω grohe η μπαταρία. Ήταν πολύ ακριβή το 2004. Νομίζω πως είναι μαντεμένια διότι είναι παραλληλόγραμμη.Φαίνεται στιβαρή και είναι γιατί δεν έχει αλλοιωθεί σαν μπανιέρα. Τι μου προτείνεις στη μία και στην άλλη επιλογή? Εάν είναι ακρυλική τότε βάζεις μια πολύ καλή σιλικόνη αντιμουχλικη, εάν είναι μαντεμενια, τότε βάζεις αρμοστοκο πλακιδίων. Εάν τη χτυπήσεις με το χέρι, θα καταλάβεις εάν είναι πλαστική ή σιδερένια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhtoras Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 13 λεπτά πριν, troi.g είπε Εάν είναι ακρυλική τότε βάζεις μια πολύ καλή σιλικόνη αντιμουχλικη, εάν είναι μαντεμενια, τότε βάζεις αρμοστοκο πλακιδίων. Εάν τη χτυπήσεις με το χέρι, θα καταλάβεις εάν είναι πλαστική ή σιδερένια. Πρέπει να είναι μαντεμένια γιατί όταν την είχα χτυπήσει με το χέρι το ένιωθα πολύ βαρύ. Εξάλλου οι μαντεμενιες βγαίνουν κυρίως σε ορθογώνιο σχήμα. Μου είπαν ότι εκεί που ενώνεται ο αρμός με τη μπανιέρα θέλει ελαστικό υλικό. Ισχύει ή τελικά είναι μύθος. Ήδη ως τώρα είχε αρμόστοκο. Για 2-3 μικρά κενάκια να βάλω λες αρμόστοκο? 13 λεπτά πριν, troi.g είπε Εάν είναι ακρυλική τότε βάζεις μια πολύ καλή σιλικόνη αντιμουχλικη, εάν είναι μαντεμενια, τότε βάζεις αρμοστοκο πλακιδίων. Εάν τη χτυπήσεις με το χέρι, θα καταλάβεις εάν είναι πλαστική ή σιδερένια. Πρέπει να είναι μαντεμένια γιατί όταν την είχα χτυπήσει με το χέρι το ένιωθα πολύ βαρύ. Εξάλλου οι μαντεμενιες βγαίνουν κυρίως σε ορθογώνιο σχήμα. Μου είπαν ότι εκεί που ενώνεται ο αρμός με τη μπανιέρα θέλει ελαστικό υλικό. Ισχύει ή τελικά είναι μύθος. Ήδη ως τώρα είχε αρμόστοκο. Για 2-3 μικρά κενάκια να βάλω λες αρμόστοκο? 13 λεπτά πριν, troi.g είπε Εάν είναι ακρυλική τότε βάζεις μια πολύ καλή σιλικόνη αντιμουχλικη, εάν είναι μαντεμενια, τότε βάζεις αρμοστοκο πλακιδίων. Εάν τη χτυπήσεις με το χέρι, θα καταλάβεις εάν είναι πλαστική ή σιδερένια. Πρέπει να είναι μαντεμένια γιατί όταν την είχα χτυπήσει με το χέρι το ένιωθα πολύ βαρύ. Εξάλλου οι μαντεμενιες βγαίνουν κυρίως σε ορθογώνιο σχήμα. Μου είπαν ότι εκεί που ενώνεται ο αρμός με τη μπανιέρα θέλει ελαστικό υλικό. Ισχύει ή τελικά είναι μύθος. Ήδη ως τώρα είχε αρμόστοκο. Για 2-3 μικρά κενάκια να βάλω λες αρμόστοκο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Εγώ ,όταν είναι μεταλλική μπανιέρα, βάζω αρμοστοκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhtoras Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, troi.g είπε Εγώ ,όταν είναι μεταλλική μπανιέρα, βάζω αρμοστοκο. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος? Θέλω να πω η διαδικασία με τη σιλικόνη είναι πιο απλή. Αν δηλαδή είναι το ίδιο να προτιμήσω εκείνη καλύτερα. Αν όμως θα προκαλέσω ζημιά να μην κάνω τίποτα τέτοιο και να πάω με τον αρμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Έχει κάνεις μια βρύση σαν της φωτό, δηλαδή που ένα μέρος του σωλήνα της να κάνει καμπύλη προς τα κάτω; Εχω μια που μοιάζει κ όταν κλείνω το λευγέ του νερού συνεχίζει να βγάζει! Είναι φυσιολογικό; Δεν θα έπρεπε να κόβεται η ροή μόλις κλείσει ο διακόπτης; Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, zoranb είπε Είναι φυσιολογικό; Απόλυτα φυσιολογικό Ρε συ Ζόραν, τι ερωτήσεις είναι αυτές... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις