zoranb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Ποιό extra εξάρτημα είναι αυτό κ μπαίνει σε όλες τις σκάλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 23 λεπτά πριν, zoranb είπε Ποιό extra εξάρτημα είναι αυτό κ μπαίνει σε όλες τις σκάλες; την σκάλα την έχεις η σκέφτεσαι να την αγοράσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 28 λεπτά πριν, zoranb είπε Ποιό extra εξάρτημα είναι αυτό κ μπαίνει σε όλες τις σκάλες; http://katostaris.gr/product/άγκιστρα-για-σκάλες-krause-122308/ Κάτι τέτοιο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, hp8 είπε την σκάλα την έχεις η σκέφτεσαι να την αγοράσεις? Παίζει ρόλο αυτό στην απάντησή σου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Doubt είπε http://katostaris.gr/product/άγκιστρα-για-σκάλες-krause-122308/ Κάτι τέτοιο; Τhanks Doubt... αυτό το άγκιστρο μπορεί να βολεύει για να πιάνει σε κάποιο κάγκελο. Εγώ θέλω κάτι να πιάνει σε στηθαίο σαν αυτό της φωτογραφίας 😉 Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2019 από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Ενδεικτικές λύσεις και το καλύτερο που εχεις να κάνεις ειναι να κανεις ενα σχέδιο με την κορυφή της σκάλας σου, την κουρμπα του στηθαίου και να πας σε ενα σιδερα να στο φτιάξει με τα υλικα που θες Βασικά σου χρειάζονται τουλάχιστον ένα ή δυο απλά αγκιστρα με τη μορφή που εχει το στηθαίο, οπως στην παρακάτω εικόνα με μονη διαφορα που η κάτω πλευρα θα αγκαλιάζει το πάνω σκαλοπάλι ή θα το πακτώνεις στα πλαινά με κάποιο ασφαλή τρόπο. Και πάλι σχέδιο σε σιδερα και θα στο φτιάξει Edit : Πάρε ακομα μερικές ιδεες 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, divo είπε Ητε d1 durostick παρεις ητε ισοματ ητε ρεβινεξ, την ιδια δουλεια κανουν. Προσωπικα εχω δοκιμασει d1 σε δεξαμενη και δεν εχει βγαλει τιποτα απο υγρασια και ρεβινεξ εβαλα στο δικο μου μπανιο μια και ειχε περισσέψει απο τη ταρατσα. Στο μωσαϊκό δε χρειάζεται χαλαζιακο ασταρι, τσαμπα θα το πληρωσεις. Το μωσαικο ειναι τσιμεντο και γαρμπιλι. Ασε που ειναι και 20, 30 χρονων οποτε η πολυ γιαλαδα εχει σπασει ηδη. Αν θες παρολαυτα να βαλεις κατι, βαλε γαλακτωμα με 50% νερο ή παρε κανα δυο λιτρα καθαριστικο πλακιδιων, ρίξε και απλωσε το. Θα σπασει το γιαλισμα σιγουρα. Μετα ξεβγαλμα με νερο και κανε οτι θες απο πανω. Αν θυμαμαι καλα κρατας σταθερο το ενα σημειο της βεργας και γυρνας το αλλο προσ τη φορα που ξεδιπλωνει η σιτα.. για να δεις αν εχεις κανει δουλεια αφισε το και αυτο θα κανει καποιες περιστροφες μονο του. Με τη σίτα μαζεμένη ή ανοιχτή; Βασικά ενώ γυρίζω αρκετές στροφές το ελατήριο με το που το αφήνω για να το δοκιμάσω κάνει 1-2 στροφές μόνο και σταματάει... Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από zio10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Με παίδεψε αρκετά αλλά νομίζω πως είναι εντάξει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 8 ώρες πριν, zoranb είπε Παίζει ρόλο αυτό στην απάντησή σου; Είναι απλά τα πράγματα Αν την έχεις αγοράσει πας στο κατάστημα που την πήρες και ρωτάς Αν δεν την έχεις όταν πας ρωτάς και δεν θα χρειαζόταν καμία ανάρτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, divo είπε Τελικα τι γινοτανε; κολλαγε καπου ή ηθελε παραπανω στροφες; Είχε φύγει το ελατήριο από τη θέση του και είχε πάει βαθιά στη σωλήνα... έπρεπε να το τραβήξω έξω, να το βάλω στη θέση του και μετά να το σφίξω. Εγώ νόμιζα πως εκεί όπως ήταν το γύριζα με τον πλαστικό σωλήνα... Ευχαριστώ για τη βοήθεια και σένα και τον @Alejandro! Κι άλλη μία ερώτηση, πήρα αυτά τα μαγικά σφουγγαράκια που καθαρίζουν μόνο με νερό. Υπάρχει περίπτωση να μου κάνει ζημιά στο χρώμα του τοίχου; Θέλω να καθαρίσω κάτι μολυβιές κτλ. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από zio10 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simoszol Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, zio10 είπε Είχε φύγει το ελατήριο από τη θέση του και είχε πάει βαθιά στη σωλήνα... έπρεπε να το τραβήξω έξω, να το βάλω στη θέση του και μετά να το σφίξω. Εγώ νόμιζα πως εκεί όπως ήταν το γύριζα με τον πλαστικό σωλήνα... Ευχαριστώ για τη βοήθεια και σένα και τον @Alejandro! Κι άλλη μία ερώτηση, πήρα αυτά τα μαγικά σφουγγαράκια που καθαρίζουν μόνο με νερό. Υπάρχει περίπτωση να μου κάνει ζημιά στο χρώμα του τοίχου; Θέλω να καθαρίσω κάτι μολυβιές κτλ. Θα σου κάνει σίγουρα, βασικά θα βγάλει και το χρώμα αν το πιέσεις... Θέλει πολύ απαλά και με υπομονή αν το βιαστείς και το ζορίσεις θα ψάχνεις για πινελο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Ειχα ανεβάσει και παλαιότερα το πρόβλημα. Εχει γινει αυτο το ρηγμα στο τοίχο απο τοτε που έβαλε καζανάκι ο υδραυλικός. Εχω ενα σακι με UNICRET FAST που το ειχε αφήσει ηλεκτρολογος προσφατα. Μου είχατε πει πως ειναι πάρα πολυ μικρό, έβγαλα μερικα ραγισμένα κομάτια. Στο σημείο που έχει τσιμεντο ειναι πιθανότατα τσιμέντο και άμμος προχειρο απο υδραυλικό αλλα τριβεται πολυ ευκολα. Σκέφτομαι αν αρκεί 2 χερια UNICRET ή μηπως να ριξω και μερικα σαθρα και να βαλω μηπως καποιο τσιμέντο πίσω ή να βαλω και το πλέγμα που δίνει κανονικά το καζανακι αλλα δε το εβαλε οσο χωράει (να το κόψω); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trikaltsos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Στις 18/8/2019 στις 1:26 ΜΜ, george1551 είπε Τώρα για τα πλακάκια της χτιστής ντουζιέρας είχα διαβάσει ότι πρέπει να βάλω μονωτικό και ας βάλω και καλή κόλλα στέκει αυτό? Kerakoll Η30 ECO λέω να βάλω αλλά από ότι κατάλαβα δεν αρκεί αυτό, ποιο υλικό είναι το σωστότερο κατά την άποψη σας ? μετά θα χρειαστεί και χαλαζιακό αστάρι πριν κολλήσουμε τα πλακάκια? Ναι, χρειάζεσαι οπωσδήποτε στεγανοποιητική πάστα πάνω στην τσιμεντοκονία, πριν βάλεις τα πλακάκια. Έχει η Kerakoll και τη λέει Nanodefence νομίζω. Ακριβή αλλά πολύ καλή. Δε θα τη βάλεις μόνο στο δάπεδο, αλλά και στον τοίχο μέχρι το 1,20 μέτρα ύψος. Επίσης, καλό είναι να βάλεις και εποξειδικό αρμό, για να μην έχεις θέματα με μούχλα και υγρασία. Θα βρεις αν θες στο domo εξαιρετικές πληροφορίες για τις ντουζιέρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Trikaltsos είπε Ναι, χρειάζεσαι οπωσδήποτε στεγανοποιητική πάστα πάνω στην τσιμεντοκονία, πριν βάλεις τα πλακάκια. Έχει η Kerakoll και τη λέει Nanodefence νομίζω. Ακριβή αλλά πολύ καλή. Δε θα τη βάλεις μόνο στο δάπεδο, αλλά και στον τοίχο μέχρι το 1,20 μέτρα ύψος. Επίσης, καλό είναι να βάλεις και εποξειδικό αρμό, για να μην έχεις θέματα με μούχλα και υγρασία. Θα βρεις αν θες στο domo εξαιρετικές πληροφορίες για τις ντουζιέρες. Στη θεωρια αυτά ωραία αλλα στη πράξη 0. Βασική δυσκολία να βρεις μάστορα να τα βάλει. Μπορει να σου πει απλά ναι και να μη βάλει τίποτα ή να σου πει έβαλα και άντε να το αποδείξεις. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από ParhsG 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1551 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, divo είπε Και οταν με το καλο τελειωσεις μετα απο καμία 20αρια μερες που θα εχουν στεγνωσει ολα, ξαναρωτα εδω να σου πω τι θα μπορουσες να βαλεις στους αρμοστοκους, ιδιως στη ντουζιερα, για να μη σου ποιασουν ποτε μυκητες -μαυριλα. Και δεν το λες τώρα πριν την φτιάξω μπας και με συμφέρει να το κάνω , εδώ στην κουζίνα παίζει να βάλω τζάμι για να μην εχω τους αρμούς στα πλακάκια , στο μπάνιο όμως δεν παίζει να το κάνω αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις